تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 220 از 263 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 2629

نام تاپيک: کلوپ Hp ProBook 4540s

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان یکی واضح تر توضیح بده ببینم چی شد.الان توی ویندوز 7 برای اینکه هم sleep وهم switch داشته باشم فقط درایور 470 مگی سایت hp کافیه یانه؟ 2-اگر خواستم آپدیت کنم برم سایت amd نسخه جدید بگیرم sleep میپره درسته یا نه؟ خواهشا دقیق و با اطلاع کافی جواب بدین تکلیف معلوم بشه.ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

مشاهده کردم
    چنانچه تمام اقدامات رو انجام داید ، حتی تنظیمات سوییچ در بایوس . مطمئنن مشکل نرم افزاریست ، شما درایور خوده hp رو نصب کنید و برنامه رو بصورتی دستی در حالت سوییچ قرار بدید.
    در تیرماه یک مشتری لپ تاپ hp 450 رو اورد ، مشکلش عدم سوییچ گرافیک بود ، میگفت اصلا گرافیک دوم کار نمیکنه
    بنده هم با برنامه فوق از فعال شدن گرافیک دوم مطلعشون کردم.
    شما هم اگر امکانش هست باز هم می گویم در صورت امکان با اون برنامه بررسی کن ، چنان چه تمام کار ها گفته شده توسط دوستان رو انجام داده اید.

در غیر این صورت به شرکت گارانتی کننده مراجعه کنید.
    خوب ایشون کاملا درست می گفته (مشتری تون رو می گم .)با برنامه ای که فرموده بودید(Speccy) تست رو انجام دادم وهمین طور از amd system monitor که در فروم HP این برنامه را به من توصیه کردند، هم استفاده کردم که هر دو نشان می دادند amd 7650m در حال استفاده است اما سوال جالب این جاست که اگر در حال استفاده است چرا باز هم شاهد فوق العاده کند بودن بازی ها و بر نامه ها هستیم.چرا در برنامه ی 3D Mark11 با این که بسیار کند و فریم به فریم اجرا می شود در پایان تست گرافیکی در قسمت نتایج نوشته می شود که تست از intel 4000 گرفته شده ونتایج ضعیفی را نشان می دهد اما برنامه ی Speccy بالا رفتن حرارت amd و برنامه ی amd system monitor استفاده ی 80 درصدی از amd را نشان میدهد.در حالی که من چندی پیش موفق به سویچ شده بودم و در برنامه ی 3D Mark 11 شاهد انیمیشن های روان و با کیفیت و بدون کندی بودم و در قسمت نتایج آن برنامه شاهد درج شدن نام amd HD 7650M و نتایج قوی بودم.و همین طور در بازی کریسیس 4 black flag هم شاهد تصاویری فوق العاده با کیفیت و بدون کندی تکرار می کنم بدون کندی بودم. ولی حالا که آن را بازی می کنم باز هم شاهد کندی آزار دهنده هستم.بنده زمانی که موفق به سویچ شده بودم حتی گاهی اوقات amd را تنظیم می کردم که در محیط دکستاپ از آن استفاده شود و تصویر دکستاپ به قدری زیبا و خیره کننده می شد که چشمانم درد می گرفت که الان شاهد آن نیستم.من قبلا موفق شده بودم با نصب درایور ویندوز 8.1 که آن را از سایت HP دانلود کرده بودم روی ویندوز 7 سویچ کنم . یک بار هم با نصب Catalyst 14.7 RC3 که فکر کنم نسخه اش برای دکستاپ طراحی شده بود موفق به سویچ شدم ،هنگام سویچ تصاویر با کیفیت داشتم اما صفحه ی مانیتور تند تند پر نور و کم نور می شد که این عمل نشان می داد درایور به درستی نصب نشده است.در ضمن ویندوز 8.1 هم نصب کردم و نتیجه ای حاصل نشد.در ضمن آن زمانی که موفق به سویچ شده بودم هنگام انجام سویچ صفحه ی متنیتور برای چند لحظه ای سیاه می شد که نشان می داد لپ تاپ در حال رفتن روی گرافیک دوم است. در ضمن با کارشناسان HP chat support بار ها وبارها صحبت کردم البته هرگز به آن ها نگویید که ایرانی هستید ، چون ما تحریم هستیم و بهمون جواب نمی دهند(شما می نوانید با وارد کردن serial number لپ تاپتان در سایت HP از اصالت لپ تاپتان آگاه و با این کارشناسان در آمریکای شمالی _که مرگ بر آمریکا باد_ چت کنید و مشکلاتتان را با آنان در میان بگذارید ) ولی نتیجه ای حاصل نشد،در ضمن در فروم amd هم مشکلم را مطرح کردم ولی باز هم نتیجه ای حاصل نشد . چندی پیش با یک مهنس کامپیوتر که دکترای دانشگاه شریف داشت ! و نیز مهندس دیگری که کارشناسی ارشدش را از هند گرفته بود تلفنی صحبت کردم و ایشان گفتند راه حلی به ذهنشان نمی رسد.چیز دیگری که الان به ذهنم می رسه اینه که هنگامی که سویچ انجام می شد لپ تاپ بسیار بسیار داغ می شد به قدری که می شد رو قسمت فلزی سمت چپ تاچ پد نیمرو درست کرد . خوب دوستان عزیز لطفا نفرمایید به من که برنامه ی amd system monitor یا Speccy به من راست می گویند چراکه شخصی که لپ تاپ 4530 دارد به راحتی وبدون لگ بازی هایی را که لپ تاپ من خودش را می کشد تا آن ها را اجرا کند است.، اجرا می کند.این مشکل با 2 GB گرافیک از این لپ تاپ بعید است .در ضمن در پایان به این نکته اشاره می کنم که از کلمات (در صورت امکان) در پایان نامه های اداری جهت نشان دادن احترام فوق العاده به شخص مورد نظر و نیز عدم اجبار استفاده می شود نه جهت تمسخر! این بود انشای من!!!!!!!!!!!!!!(خیلی عذر می خواهم که سرتان را درد آوردم ، فقط می خواستم بگویم هر کاری که می شد کردم.)
    Last edited by Epelem; 12-10-2014 at 21:10.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام بر شما .آیا شما هم مشکل سویچ دارید ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

دوستان یکی واضح تر توضیح بده ببینم چی شد.الان توی ویندوز 7 برای اینکه هم sleep وهم switch داشته باشم فقط درایور 470 مگی سایت hp کافیه یانه؟ 2-اگر خواستم آپدیت کنم برم سایت amd نسخه جدید بگیرم sleep میپره درسته یا نه؟ خواهشا دقیق و با اطلاع کافی جواب بدین تکلیف معلوم بشه.ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

امروز رفتم به یک مغازه ی تخصصی کامپیوتر تا یک ویندوز 7 نسخه ی MRT بخرم چون در پست های گذشته خواندم که شخصی این نسخه از ویندوز را ریخته بود و ناباورانه مشکلش حل شده بود،از قضا شخصی را دیدم که لپ تاپ HP probook 4540s در دست داشت و آن را بری تعمیر آورده بود از او پرسیدم مشکلش چیست ،گفت سویچ گرافیک. خوب معلوم می شود که این یک مشکل شخصی نیست.(این سومین لپ تاپی است که از نزدیک شاهد عدم سویچ آن بودم.)
    Last edited by Epelem; 12-10-2014 at 20:57.

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان چجوری در برنامه Speccy میفهمید که کدام گرافیک در حال استفاده هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

خیر دوست عزیز.فقط از دوستان قدیمی خبره که دارن بدون مشکل استفاده میکنن میخوام تکلیف روشن کنن وجواب سوالم بدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

خیر دوست عزیز.فقط از دوستان قدیمی خبره که دارن بدون مشکل استفاده میکنن میخوام تکلیف روشن کنن وجواب سوالم بدم.
    اگر مشکل سویچ ندارید می توانید به من بگویید که نسخه ی Catalyst تون چنده و از کجا دانلودش کردید؟و همین طور چه ویندوزی روی سیستم تون نصب هست و برای کدام شرکته؟
    ممنون میشم اگر پاسخم رو بدید.
    Last edited by Epelem; 13-10-2014 at 14:01.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

دوستان چجوری در برنامه Speccy میفهمید که کدام گرافیک در حال استفاده هست؟
    آیکون سبز رنگ دما در کنار نام کارت گرافیک فعال می شود.البته عجیب است که در لپ تاپ من و یکی دیگر از دوستانم با بالا رفتن دما ی کارت گرافیک AMD 7650 عمل سویچ مشاهده نمی شود.
    عید هم بر شما و همه ی دوستان مبارک . آرزوی پایداری و سعادت همه ی دوستان را دارم.
    Last edited by Epelem; 13-10-2014 at 14:10.

10. این کاربر از Epelem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان من این مشکل رو چطوری حل کنم؟

ویندوز 8.1 64 بیت
    نصب نمیشه که نمیشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •