تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 220 از 232 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 2315

نام تاپيک: I9300 Galaxy S III » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android , صفحه نمايش 4.8 اينچي پردازشگر ا Quad Core ا

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

امکاناتی مثل air view - air gesture - s pen - one-handed operation - air command -palm motion و از همه مهمتر smart pause و smart scroll
    سلام.
    واسه من خیلی ا ز این امکاناتی که گفتی کار میکنه مثل اسمارت اسکرول یا پالم موشن یا بعضی قسمتای دیگه منتها مثلا اس پن خوب نباید کار کنه چون ما که قلم رو نداریم.
    الان اسمارت پاوز هم یکی دوتا درمیون کار میکنه.البته واسه سامسونگ اپز هم من مشکلی ندارم و با market enabler راحت وارد میشم.یه فایل هلپ میگه باید دانلود بشه که فعلا نتونستم بگیرمش.

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام.
    واسه من خیلی ا ز این امکاناتی که گفتی کار میکنه مثل اسمارت اسکرول یا پالم موشن یا بعضی قسمتای دیگه منتها مثلا اس پن خوب نباید کار کنه چون ما که قلم رو نداریم.
    الان اسمارت پاوز هم یکی دوتا درمیون کار میکنه.البته واسه سامسونگ اپز هم من مشکلی ندارم و با market enabler راحت وارد میشم.یه فایل هلپ میگه باید دانلود بشه که فعلا نتونستم بگیرمش.
    دادا این هم کار میکنه؟

air gesture

تمام قسمت هاش؟

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

دادا این هم کار میکنه؟

air gesture

تمام قسمت هاش؟
    سلام. نه اون کارنمیکنه همون میگه یه فایل هلپ باید دانلود بشه که فعلا میمونه واسه شب ببینم چکارش میکنم.اگر موفق شدم خدمتتون میگم.

4. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام. نه اون کارنمیکنه همون میگه یه فایل هلپ باید دانلود بشه که فعلا میمونه واسه شب ببینم چکارش میکنم.اگر موفق شدم خدمتتون میگم.
    سلام
    تست کردی دادا؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In home

پيش فرض

یعنی ددستان تو این رام واقعا اون امکانات کار می کنن.؟؟

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In home

پيش فرض

دوستان لطفا عکس هایی از گوشیتون بزارین با این رام..این رام باگ زیادی داره؟چون می خوام دانش کنم.و طریقیه ی بک اپ از efs رو بهم یاد بدین و بگین چطوری دوباره اونو به سرجاش برگردونم.چون دو بار سریال گوشیم از بین رفته و مجبور شدم بدم بیرون درست کنن.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این فیک بک ماله یکی از دوستان هست :

دوست عزیز کدوم قابلیتها منظورتونه !؟
    خب بعضی قابلیتهاش معلومه کار نمیکنه چون نیاز به سخت افزار اون قابلیت داره !
    انا من تا حالا مشکلی نداشتم با این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کسانی هم که مشکل قطع وای فای دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] LiteGX-KERNEL نصب کنن حل میشه

این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظر شخص بنده بهترین رام بر پایه آندریید 4.3 واسه s3 هستش

سرعت عالی
    پایداری عالی
    مصرف باطریش هم که واقعا راضی کننده ، امروز صبح تصمیم گرفتم مصرف باطریشو محک بزنم و میزان مصرف باطری رو همونطور که اتفاق افتاد رو بهتون مینویسم :

صبح ساعت 9 بیدار شدم شارژ 100% بود
    تا ساعت 12 فقط 3-4 تا اس ام اس + 6-7 تا تماس 2-3 دقیقه ای که باطریش به 91% رسید
    از ساعت 12 تا 2 بازی فیفا 14 که باطریش به 60% رسید
    به نظرم خیلی خوبه ، چون قبلا که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلی خود گوشی نصب بود باطریش زیاد دووم نمیاورد
    که در سایت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . فعالیت میکنه..بنظرم رام خوبی میاد.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان لطفا عکس هایی از گوشیتون بزارین با این رام..این رام باگ زیادی داره؟چون می خوام دانش کنم.و طریقیه ی بک اپ از efs رو بهم یاد بدین و بگین چطوری دوباره اونو به سرجاش برگردونم.چون دو بار سریال گوشیم از بین رفته و مجبور شدم بدم بیرون درست کنن.

منبع : and--roid.ir/forum

بعضی اوقات در هنگام نصب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکلی به وجود میاد که فولدر بسیار مهم
    EFS آسیب دیده و گوشی شما آنتن نداره و بیس باند Unknown میشه که فقط میشه با باکس درستش کرد که هزینه سنگینی از شما بابت این کار میگیرن, با این آموزش ساده و بسیار کاربردی خیالتون رو از بابت این مشکل راحت کنید و از این فولدر یه بکاپ بگیرید .

آموزش :

1- گوشی خود را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنید

2- نرم افزار
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Explorer را نصب نمایید ( ترجیحا آخرین نسخه )

3- وارد نرم افزار شده و آن را در حالت
    Mount R/O قرار دهید ( طبق تصویر )

4- در
    شاخه اصلی گوشی ( همان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بر روی فولدر EFS انگشت خود را نگه دارید ( طبق تصویر )

5- از لیست نمایش داده شده گزینه
    Zip this folder را انتخاب کنید ( طبق تصویر )

6- پس از نمایش پیغام موفقیت آمیز گزینه
    Stay را انتخاب نمایید ( طبق تصویر )

7- از نرم افزار خارج شده و وارد مموری داخلی گوشی شوید و پوشه
    SpeedSoftware را در یک جای مطعما ذخیره نمایید ( توجه فرمایید که حتما پوشه efs.zip در آن وجود داشته و حجم تقریبی آن 50-60 کیلوبایت باشد )
    Last edited by Hidden-Hunter; 04-12-2013 at 22:41.

10. 3 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In home

پيش فرض

خيلي ممنون.دارم دان مي كنم

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

قبل نصب باید توسط برنامه go backup از پیام ها و مخاطبین بکاپ بگیرید.

روش نصب رام کاستوم :

نحوه نصب رام از ریکاوری در GALAXY S III

************************************************** **

ی سری از رامها ک بشون کاستوم رام میگن نیازی ب odin ندارند و روش نصب ان از ریکاوری هست.

برای اینکه ما بتونیم کاستوم رام از ریکاری نصب کنیم حتما باید گوشی روت باشه.

( اموزش روت کردن تو پست 2 ب طور کامل هست)

نحوه اماده سازی گوشی برای نصب رام

1.ابتدا رام مورد نظرتون رو دانلود ميكنين .

2.فايل دانلود شده رو داخل گوشيتون كپي كنين و گوشي رو خاموش كنين .

3. گوشي رو با استفاده از كليدهاي Volume UP + Home + Power به حالت ريكاوري مود ميبرين .

نکته:قبل نصب رام حتما دیدید ک میگن فول وایپ انجام بدید.

برای انجام فول وایپ وقتی گوشیو ب ریکاوری بردید 3 گزینه هست ک با wipe شروع میشه رو یزنید.

1.Data Wipe :یا همون فکتوری ریست که بخش دیتا رو پاک می کنه. یعنی تمام برنامه هایی که خود کاربر نصب کرده به علاوه تنظیماتی که در گوشی وارد کرده و اس ام اس ها و کانتکت ها رو پاك ميكنه .

2.Wipe Cache : که حافظه جانبی Cache رو پاک می کنه، این حافظه اطلاعات مربوطه به برنامه ها رو ذخیره می کنه که سریعتر اجرا شوند و هر وقت برنامه رو دوباره اجرا کنید اون اطلاعات دوباره ذخيره ميشه بنابراین پاک کردنش ضرری نداره.

3. Wipe Dalvik Cache: که حافظه جانبی Dalvik Cache رو پاک می کنه. در كل حافظه ایه که توسط Dalvik Virtual Machine استفاده میشه و Dalvik VM برنامه ها رو اجرا می کنه و اطلاعات لازم برای اجرای برنامه ها و ارتباطشون به هم رو روی Dalvik Cache ذخیره می کنه. پاک کردن این بخش فقط باعث میشه دفعه بعد که گوشی رو روشن می کنین یک مقدار طول بکشه تا روشن بشه، مثل وقتی که رام جدید نصب کردین.

نکته: Wipe Data و Wipe Cache هر دو در صفحه اول ريكاوري مود هستند اما Wipe Dalvic و بعد از ورود به ريكاوري مود داخل گزينه Advance كه وارد شدين اين گزينه ها نمايان ميشن .

بعد از انجام 3 وایپ بالا گوشی اماده نصب رام هست

نحوه نصب رام

1.از منوهاي موجود بر روي Install Zip From Sdcard رو انتخاب كنين .

2. در مرحله بعد Choose From Sdcard رو انتخاب كنين و رام مورد نظر رو كه كپي كرده بودين رو انتخاب كنين

3. با انتخاب فايل مربوطه گزينه Install رو كه در مقابلش نام رام رو نوشته انتخاب كنين و منتظر پايان كار و نمايش پيغام Succesfull بشين و بعد به قسمت Reboot System Now بريد تا گوشي ريست بشه.

4. بعد از نصب رام كاستوم يكبار ديگه وارد محيط ريكاوري مود بشين و از منوي موجود Wipe Cache Partition رو انتخاب كنين و بعد روي گزينه Advance رفته و Wipe Dalvic رو انتخاب كنين .

5. گوشيو ريست كنين و از رام نصب شده لذت ببرين .

منبع : انجمن موبایلستان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •