دسترسی pes به اینترنت رو از طریق فایروال قطع کن.فایل اجرایی هم باید متناسب با نسخه اصلی،کرک شده باشه.
دسترسی pes به اینترنت رو از طریق فایروال قطع کن.فایل اجرایی هم باید متناسب با نسخه اصلی،کرک شده باشه.
پک ها (یا همون DLC )فایلهای آپدیت بازی هستند که توسط خود کونامی هر چند مدتی منتشر میشوند.پک ها در حقیقت قایلهایی هستند که بازی رو به روز میکنند مثلا آخرین نقل و انتقالات رو در بازی اعمال میکنند و نیازی به نصب برنامه جانبی ندارند و فقط کافیه دانلودش کنی و بعد در مسیر نصب بازی اون رو بریزی تا جانشین فایلهای بازی بشه و بازی به روز بشه
اما پچها که دو مدل هستند
1.
این پچ ها یه جور تغییرات تو بازی میدن که مثلا اگر بخوام تیم به بازی اضافه کنیم یا مثلا بخوایم پرچم و پیراهن تیمهایی که لیسانس نیستن رو درست کنیم یا اضافه کردن استادیوم جدید و......از پچ استفاده میشه. اینم بگم برای اعمال این پچ ها در بازی نیاز به برنامه های جانبی مثل کیت سرور و ....داریم .این پچ ها توسط کونامی منتشر نمیشن و طرفداران بازی اونو درست میکنن و تعدادش هم بسیار زیاده . خود شما هم میتونی اون رو درست کنی اگر توانایشو داشته باشی
سایتهایی در اینتر نت هست که پچ های متفاوت و زیادی رو عرضه میکنه مثل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه به این سایت بری میبینی که پچ های مختلفی رو گذاشته که هر کدومشون یه جور تغییراتی تو بازی اعمال میکنه .(توضیحات در مورد هر پچ و تغییراتی که تو بازی ایجاد میکنه رو نوشته .)
2.
پچهایی که توسط خود کونامی منتشر میشن که معمولا تعدادش کمه شاید سالی نهایت 5 تا .اینم بگم که اگه پچهای رسمی کونامی رو نصب کنین چون شما نسخه کرک شده رو استفاده میکنی و بازیت اورجینال نیست بعد از نصب این پچها ، بازیتون به مشکل برمیخوره و نمیتونین برین داخل بازی (مثل موقعی میشه که باید کرک رو بریزی تا بتونی بری تو بازی ) البته باز این پچها هم کرک دارن که باید بری دانلودش کنی (دردسر داره ). من بهتون پیشنهاد میکنم که این پچهای کونامی رو دانلود نکنین چون این پچها بیشتر مشکلات بازی در قسمت آنلاین رو برطرف میکنن و کمی هم مشکلات کوچیک تو بازی مثل باگها و...که تاثیری نداره که به چشم بیاد . من خودم اصلا این پچها رو دانلود نمیکنم .
.................................................. ................
اما پک ها یا همون (DLC) ها ی رسمی کونامی رو اگه دانلود کنین مشکلی برای بازیتون پیش نمیاد و همونطور که گفتم بسیار راحته اعمالش در بازی (کپی در مسیر نصب بازی و جایگزینی با فایل مورد نظر)
موفق باشید.
.................................................. .................................................. ....................
اینجا کسی هست که PES2013 رو بصورت Manual بازی کنه ؟!
Last edited by abolfazlm; 03-05-2013 at 03:53.
سوال کونامی در صفحه FB بازی PES از شما :
چه زمینه و طرحی برای چمن بازی مورد علاقه شماست ؟!
برای ثبت نظرتون به صفحه FB کونامی برین:
من B رو انتخاب میکنم![]()
Last edited by abolfazlm; 03-05-2013 at 16:51.
دوستان پچ نسخه 3.6 هم اومد که به نظر میرسه هم DLC 4.00 & game version 1.03 و هم Data Pack 5.00 آپدیت شدن
(- را حذف کنید)
از کجا اومد ؟! قضیه چیه ؟!![]()
والا از کجا اومد که خوب این پچ ها هر چند وقت یه بار میاد بیرون دیگه!!! قضیه خاصی هم نداره
فقط من از موقعی که این پچ رو نصب کردم سرعت بازی به شکل سرسام آوری بالا رفته
البته من تو قسمت سرعت بازی رفتم روی صفر بود ولی در کل سرعت بازی به نظرم بالاتر رفته
حالا دوستان هم نصب کنن بببین برای شما هم همین طور هست یا نه
نه من کلا معنی اینو که نوشتی رو نفهمیدم "دوستان پچ نسخه 3.6 هم اومد که به نظر میرسه هم DLC 4.00 & game version 1.03 و همData Pack 5.00 آپدیت شدن "
منظورم از کجا اومدن این بود که از طرف کونامی که نیومدن یا چرا ؟!!! چون هنوز 25 آپریل پچ و دیتا پک کونامی اومد .منظورم این بود .
فک کنم این یه پچ دست ساز باشه که یکی اونو گذاشته برای دانلود دیگه ؟ درسته ؟!
رفقا پيچ جديد3.6 رو نصب کردم بار اول براي بازي همه چي اوکي بود اما وقتي بعد از روشن کردن سيستم خواستم اجرا کنم با اين پيغام روبه رو شدم انتي ويروس هم اف کردم نشد
![]()
موردی که من نوشتم تو توضیحاتش اومد بود
بعد از دانلود یه فایل PDF هست که توضیح داده البته تو سایت هم در مورد همین موارد گفته شده
ولی فکر نمیکنم فایل دست ساز باشه چون مثه تمام پچ های PesEdit هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)