تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 220 از 602 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230270320 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان مدل IE8 قیمتش چنده ؟
    سایت معتبری میشناسید که بتونم تهیه کنم ؟
    فک کنم نمایندگی فعلی سنهایزر شرکت نامداران باشه و احتمال زیاد فروشگاه خودشون و نمایندگی های فروش داشته باشن
    برای قیمت هم تماس بگیرید
    تا جایی که یادمه دوست خوبم peacful1 توی تاپیک همسایه ادرس و مشخصات تماس نمایندگی ها رو قرار داده بود
    سلام
    دوستان یک سوال نمیدونم به این قسمت ربط داره یا نه
    تفاوت بیس بومی با غیر بومی در چی هست ؟
    علیک سلام
    بیس بومی:
    بیسی با صدای اغراق شده و قوی یعنی به جای تولید صدای بوم بوم میگه: بووووووم بوووووووم
    بیس معمولی هم میشه همون صدای طبیعی ک باید به گوش می رسیده بدون تقویت شدن و تغییر شکل داده شده، ساده تر یعنی اگه قرار باشه هدفون صدای بوووم رو پخش کنه دقیقا بوووم به گوش میرسه و نهایتا کمی کم و زیاد مثل بووم و یا بووووم نه بووووووووووم

غیر از این مدلا چیزی دیگه ای نیست ؟؟؟ مدلای AKG چطورن؟؟ مدلای سونی چطور؟؟؟ کلن چی دیگه تو رده قیمتشون هست ؟

در مورد امپ هم کدوم بهتره؟
    مرسی موفق باشید همگی
    متاسفانه از موجودی فعلی بازار خبر ندارم ولی تا جایی که یادمه مدلهای زیادی از ای کی جی بود که الان قیمتشون خیلی زیاد شده و ارزش خرید کم شده
    سونی صدای سردی داره و ای کی جی صدای مانیتور به سمت گرم و هر دو برند هم مدلهای ارزون قیمت داشتن

شما هم موفق باشید.

2. 6 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه handroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

ای خودااااااااااااااا دوست خوبم هدفون نه ایرفون:((
    من یه هدفون زیر 500 میخوام و زیر تو اون سبک آهنگ مهمه ولی بیس هم مهمه هردو خوب باشن خوبه
    Last edited by handroid; 11-03-2013 at 23:53.

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ای خودااااااااااااااا دوست خوبم هدفون نه ایرفون:((
    من یه هدفون زیر 500 میخوام و زیر تو اون سبک آهنگ مهمه ولی بیس هم مهمه هردو خوب باشن خوبه
    والا انتخاب هدفونی که با گوشی درایو بشه و بیس قوی هم داشته باشه یه کم سخته
    ولی خوب xb500 سونی مدل خوبیه
    میتونید تو جمهوری برید و تست کنید و با موبایل هم به خوبی درایو میشه
    یه راه دیگه اینه که یه m50 بخرید با یک امپ fiio e6 صدای بهتری خواهید گرفت ولی شاید مجبور بشین یه کم بیشتر هزینه کنید
    موفق باشید.

5. 3 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

کمال تشکر رو دارم که پست این جانب رو عزیزان دل به هیچ سمت خود محاسبه نمی کنند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

AKG K77 قیمت 180
    AKG K99 قیمت 250

Beyerdynamic 770 قیمت 680
    Beyerdynamic 880 قیمت 900

قیمت پایین تری هست؟

8. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت farshides's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی جایی سراغ داره بتونم
    Audio Technica
    یا Sennheiser اصل بخرم؟
    اصفهان باشه بهتره
    ممنون

داره خودمونی میشه saeed.rg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان من می خوام یه هدست بگیرم برای لپ تاپم می خواستم ببینم تا 100 تومن چیز قابل قبولی میشه گرفت (انتظار زیادی ندارم فقط کیفیت صداش در حد معمولی باشه بیشتر برا فیلم دیدن می خوام ازش استفاده می کنم) ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
    آقا یکی پیداشه جواب ما فقرا رو هم بده آیا با 100 150 تومن میشه یه هدست قابل قبول برای استفاده های معمولی (فیلم دیدن و چت صوتی) گرفت؟

داره خودمونی میشه handroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

والا انتخاب هدفونی که با گوشی درایو بشه و بیس قوی هم داشته باشه یه کم سخته
    ولی خوب xb500 سونی مدل خوبیه
    میتونید تو جمهوری برید و تست کنید و با موبایل هم به خوبی درایو میشه
    یه راه دیگه اینه که یه m50 بخرید با یک امپ fiio e6 صدای بهتری خواهید گرفت ولی شاید مجبور بشین یه کم بیشتر هزینه کنید
    موفق باشید.
    ممنونم دوست عزیز قیمت کردم m50 610 گفتن fiio رو هم 150 مناسبه؟؟ من تبریز زندگی میکنم فروشنده میگفت hd 518 ببر بهتره اونم 480 میگف ااخه این چه معنی میده قیمت بین المللیش 120 دلاره یعنی چی اخه
    Last edited by handroid; 12-03-2013 at 18:56.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

مرسی پس بهترین انتخاب همون m50 هست مدلای beyer dynamic چطورن نقد های خوبی ازشون شده .

m50 نیاز به امپ داره سر لپ تاپ ؟؟ چطور می شه امپدانس لپ تاپو بفهمم؟؟؟

مرسی

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی جایی سراغ داره بتونم
    Audio Technica
    یا Sennheiser اصل بخرم؟
    اصفهان باشه بهتره
    ممنون

علیک سلام
    متاسفانه از فروشگاههای اصفهان اطلاع دقیق ندارم ولی سفارشی هم میشه از تهران خرید و کافیه توی تاپیک همسایه مشخصات تماس نمایندگی های این دو برند هدفون ساز و با سابقه رو پیدا کنید و احتمال اینکه نمایندگی های این دو برند تقلبی داشته باشند بسیار کمه ولی شما مثل همیشه زمان خرید دقت کن

آقا یکی پیداشه جواب ما فقرا رو هم بده آیا با 100 150 تومن میشه یه هدست قابل قبول برای استفاده های معمولی (فیلم دیدن و چت صوتی) گرفت؟
    هدست ها پیشنهاد نیازی نداره چون کاربرد با کیفیت نیست و هر مدلی از هر برندی هم کار اصلی این نوع هدفون رو انجام میده ولی اگه کاربرد اصلی شما کیفیت صدا باشه بهترین انتخاب خرید یک هدفون شناخته شده و یک میکروفون بسیار ارزون قیمت هست
    به این دلیل ارزون قیمت چون به اندازه کافی میکرفون ها با کیفیت هستند که برای اکثر کاربردهای روزمره جوابگو باشن
    اگه چند ماه پیش بود پیشنهاد خوب برای هدفون میشد AKG K99 که قیمتش حدود 90 تومن بود ولی الان چند برابر شده که اصلا به صرفه نیست
    مرسی پس بهترین انتخاب همون m50 هست مدلای beyer dynamic چطورن نقد های خوبی ازشون شده .

m50 نیاز به امپ داره سر لپ تاپ ؟؟ چطور می شه امپدانس لپ تاپو بفهمم؟؟؟

مرسی
    متاسفانه برند هدفون ساز BeyerDynamic هدفونهای متنوعی نداره ولی از بین مدلهاش فقط چند مدل موجود هست که قیمت خیلی بالایی دارند و موجودی حال حاضر DT770 , Dt880 هست که از موجودی بقیه مدلها خبر ندارم
    اگه لپ تاپ شما کارت صدای قوی و یا پرقدرت داشته باشه مشکلی برای درایو کردن M50 نداره ولی اگه در حد معمولی باشه بازم می شه صدای مناسبی از این هدفون به گوش شنید ولی مطمئنن تمام اون چیزی نخواهد بود که هدفون شما قادر به تولید اون هست
    متاسفانه اکثر تولید کننده های حتی مطرح پلیرها هم امپدانس خروجی آمپ رو توی کتابچه راهنمای خودشون چاپ نمیکنن ولی با حساب کلی میشه گفت که امپدانس بیشترین هدفونی که ذکر شده برای هدفون قابل ساپورت هست رو نصف در نظر بگیرید مثلا اگه نوشته شده امپدانس هدفون های قابل استفاده حداکثر 32 اهم ، یعنی این آمپ میتونه هدفون 16 اهمی رو به راحتی درایو کنه

نکته:
    امپدانس خود لپ تاپ هیچ وقت نوشته نمیشه حتی برای آمپ حرفه ای هم ذکر نمیشه چه برسه به لپ تاپ چون معمولا امپدانس خود امپ فقط جزءی از پارامترهای خیلی تاثیر گذار آمپ هست و تنها ترین نیست

شما هم موفق باشید.

14. 6 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •