تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 220 از 421 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230270320 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

داره خودمونی میشه SAEED 120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اگر صاحبخونه صدای ظبطش رو ساعت 12 شب زیاد کنه آیا میشه بهش تذکر داد؟ صاحب کل 5 طبقه آپارتمان و ما و بقیه همسایگان مستاجر
    Last edited by Atghia; 09-09-2014 at 11:12.

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

درسته.همه جا نباید رک بود.
    شما با رک حرف زدن فقط طرف مقابل رو ناراحت میکنید.اگه بهش بگید که من دوست ندارم کسی سوار ماشینم بشه بعد فردا روز شما یه دوستتون رو سوار ماشین بکنید و اون ببینه اون چه فکری درباره شما میکنه؟؟؟؟
    مثلا شما میتونید دروغ مصلحتی بگید.بگید ماشینم خرابه و سر راه باید برم تعمیر گاه،بگید میخوام برم سراغ کسی و....
    البته واسه مدت طولانی جواب نمیده تا کی میتونید بهونه جور کنید؟؟
    به نظر من بگید ماشینم خرابه و بردم تعمیر گاه.(شما ماشین رو نزدیک جایی که هستید پارک کنید و پیاده برید به محل مورد نظر)
    بعد از کلاس هم بهش بگید که ماشین خرابه و پیاده طوری برید پیش ماشین که اوشون نبینه.
    به همین راحتی
    خخخخخخخخخ مازا فازا )))))
    فازت چیه

شما میگی که به یارو بگه "ماشینم خرابه،باید ببرم تعمیرگاه" الان این همون بهونه ای هست که من گفتم دیگه ))))))
    گرامی ایشون چرا باید به اون شخص توضیح بده که چکار داره،همینکه بهش بگه کاردارم بسه

به اون شخص ربطی نداره که چکار داره

اگه اون شخص خیلی پر رو بود،پرسید چکار داری،بهش با کمی خشونت بگو کار دارم که غیر مستقیم حالیش بشه مسائل شخصیت به اون ربطی نداره که میپرسه

Sent from my iPhone 5S using tapatalk

3. 2 کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AHP-P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

ببخشید دوستان من زیاد آدم (زک زبون داری) نیستم و همین خصلت خیلی کار دستم میده. مثلا از یه نفر تو کلاس خوشم نمیاد و آخر کلاس بهم میگه منو میرسونی! منم چند بار بهانه جور کردم ولی متاسفانه این قدر بی شعور تشریف داره که بازم هی میگه. جالبیش اینجاست انگار ارث باباشو خوردم میخوام یه جوری دست به سرش کنم ولی احتمالا باید تو روش وایسم. می خواستم ازتون بخوام بهترین راه برای دک کردن چنین آدمای چیه؟
    هیچ اشکالی در رک بودن نیست. البته به شرط اینکه شما خودت از رک بودن دیگران ناراحت نشی!

اگه یه مدت رک گویی کنید، یواش یواش سیستم دوستانتون عوض میشه. یواش یواش دور و برتون پر میشه از آدم هایی که دیگه با حرف رک شنیدن/رک حرف زدنه شما مشکلی ندارن. اونوقت دیگه لازم نیست بگردید دنبالِ یه لحن مناسب برای زدنه «حرف دلتون»!
    اما اگه تن بدید به اداهای تنگی که دیگران برای شما درمیارن، تا ابد در اون بند میمونید!

شما به قصد زدنه حرف دلتون (و نه ایجادِ ناراحتی) با ایشون صحبت کن، اگر ناراحت شدن و رفتارشون تغییر کرد، خب متوجه میشید که ایشون جایی در زندگی شما ندارن. اما اگه همچنان کم و بیش محبتِ سابق رو به شما داشتن، اونوقت شاید بشه گفت یه دوست یا دستِ کم یه آدمِ نرمال پیدا کردید!

هرچند که در چند مورد اول بهتره از همون بهانه ی الکی استفاده کنید. شاید که دیگه کار به اونجاها هم نرسید...

ولی در هر صورت، رک بودن همیشه یه گزینه است! هیچ ایرادی هم نداره.

Sent from my Phone using Tapatalk.

5. 2 کاربر از AHP-P30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

خخخخخخخخخ مازا فازا )))))
    فازت چیه

شما میگی که به یارو بگه "ماشینم خرابه،باید ببرم تعمیرگاه" الان این همون بهونه ای هست که من گفتم دیگه ))))))
    گرامی ایشون چرا باید به اون شخص توضیح بده که چکار داره،همینکه بهش بگه کاردارم بسه

به اون شخص ربطی نداره که چکار داره

اگه اون شخص خیلی پر رو بود،پرسید چکار داری،بهش با کمی خشونت بگو کار دارم که غیر مستقیم حالیش بشه مسائل شخصیت به اون ربطی نداره که میپرسه

دوست گرامی من اصلا پست شما رو نخونده بودم و به صورت خودجوش این پاسخ رو بهشون دادم.
    دوست محترممون هم اگه به اون شخص هیچ نیازی نداره رابطه دوستی رو باهاش قطع کنه.خلاص.
    آدم نباید مثل اون طرف بیشعور باشه که مدام اصرار کنه ولی حالا که هست چاره نیست.
    من یه راهکار بهتون میگم ولی به نظر بعضی ها شاید مسخره باشه.شما میتونید از قبل یه نمایش الکی درست کنید.با یکی از دوستاتون هماهنگ کنید که بیاد الکی پیش شما وبگه:منو تا فلان جا میرسونی؟(نزدیک جایی که کم شعور میخواد بره) بعدم برید پیش همون آدم و دوستتون بیاد اون جملشو بگه و شما پاسخ منفی بهش بدبد و بگید که خسته هستید و مسیرتون نمیخوره.
    اگه طرف دیگه اونقدر بیشعور باشه باید حرفتون رو رک بزنید.
    آدم به این بیشعوری ندیده بودم.................

7. 4 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

این دوستانی که تز روشن فکری میان رو بیخیال.شما همون کاری که گفتمو انجام بده صد درصد نتیجه میگیری.رک گفتن رو بزار به عنوان اخرین گزینه ی روی میز
    درسته.همه جا نباید رک بود.
    شما با رک حرف زدن فقط طرف مقابل رو ناراحت میکنید.اگه بهش بگید که من دوست ندارم کسی سوار ماشینم بشه بعد فردا روز شما یه دوستتون رو سوار ماشین بکنید و اون ببینه اون چه فکری درباره شما میکنه؟؟؟؟
    مثلا شما میتونید دروغ مصلحتی بگید.بگید ماشینم خرابه و سر راه باید برم تعمیر گاه،بگید میخوام برم سراغ کسی و....
    البته واسه مدت طولانی جواب نمیده تا کی میتونید بهونه جور کنید؟؟
    به نظر من بگید ماشینم خرابه و بردم تعمیر گاه.(شما ماشین رو نزدیک جایی که هستید پارک کنید و پیاده برید به محل مورد نظر)
    بعد از کلاس هم بهش بگید که ماشین خرابه و پیاده طوری برید پیش ماشین که اوشون نبینه.
    به همین راحتی
    شاید بخاطر اینکه با چنین افرادی مراوده نداشتین فکر میکنید من تیپ روشن فکری گرفتم و میشه با پنبه سر اینجور ادما رو برید! دوست عزیز دقت کنید که این افراد میدونن مزاحم هستن! میدونن شما ازشون بدتون میاد! اما اینا براشون مهم نیست، به هیچ وجه! مثه ادم های باشخصیت نیستن که اگر حتی از نگاهتون احساس کنن مزاحم هستن دیگه طرفتون نیان، شما همه رو مثل خودتون نبینید! اینا تنها چیزی که براشون مهمه شخصیتشون نیست، اینه که همه چیزو مفت و مجانی بدست بیارن، همین.
    منظور از رک بودن بی ادبی نیست، صراحت و صداقت همراه با ادبه! اگر کسی واقعا اینجور شخصیتی داشته باشه باید با کمال ادب حقیقت رو بش گفت، گفتن حقیقت و رک بودن البته خیلی شجاعت میخواد که اکثرا نداریم. میگن خارجی ها خیلی رک تر از ما هستن، تعارفات بی خودی ندارن، مشکلی باشه رک میگن، عادت کردن به اینکه صراحت داشته باشن، قبول کردن که قرار نیست دوستشون همیشه بگه چشم و بله.
    چرا باید طوری زندگی کنیم که هزار رو داشته باشیم، چون جرات گفتن حقیقت رو نداریم توی ذهنمون هزاران فحش و ... به یه نفر بدیم اما تو روش بگیم در خدمتیم و و چاکریم...

یه مثال میزنم که برای خودم پیش امد، برادرم با دوستش می خواستن برای کارای دانشگاه برن مرکز استان به من گفت بیا برسونمون، منم بش گفتم به دوستت بگو ماشین از من پول بنزین از اون، برادرم هم بش گفت، مقدار پول رو هم گفت، اونم گفت باشه. صبح، قبل از حرکت با هم رفتیم پمپ بنزین، پول همرام نبرده بودم، کنار پمپ وایسادم که طرف پولو بده، دیدم نشته رو صندلیش تکون نمیخوره! انگار نه انگار! از برادرم مقداری پول گرفتم بنزین زدم! گفتم مگه بش نگفتی؟ گفت گفتم. با خودم گفتم حتما وقتی برگشتیم موقع پیاده شدن حساب میکنه. موقع برگشتن دوباره رفتم پمپ بنزین، اقا اصلا پیاده هم نشد، داشتم بنزین میزدم برادرم بش گفت پول نقد همرات هست یا میخوای با کارت حساب کنی؟! خودش رو میزد به نفهمیدن! دوباره خودم با کارت پول بنزین رو دادم، کارای شخصش رو هم با ماشین ما انجام داد، آخر سر هم وقتی خواستم دم خونشون پیادشون کنم، یه خیلی ممنون گفت و خداحافظ خداحافظ!

اگر من میگم رک بش بگو چون تجربش رو داشتم. میدونم داره چی میگه، هر چند باز گفتم اگر مطمئن نیستی اول مطمئن شو (همین حرف شما، یعنی گزینه آخر)

پ. ن.
    جناب مهربونی، لحنتون در پاسخ به پست من کمی تند بود، مناسب یک انجمن عمومی نیست (خواستم پیام خصوصی بفرسم، غیر فعالش کرده بودید)
    Last edited by N I G H T P E A C E; 09-09-2014 at 10:22.

9. 6 کاربر از N I G H T P E A C E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

13

دوستان ماشالله همه کاربرهای فعال در این تاپیک تحصیلکرده، صاحب نظر و باشخصیت هستند
    لطفا یک کمی در صحبت هاتون بیشتر ملاحظه کنید اینجا مکان راهنمایی هست نه کل کل و بحث!
    هر دو صفحه یکبار من دارم پست تذکر میدم
    این روند ادامه پیدا کنه برخوردها جدی تر خواهد بود!

11. 10 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سوال جدید در رابطه با اداب معاشرت....فقط اتقیای عزیز جواب بده....به نظر شما کاربرهای قدیمی چطوری باید با ترول های (نیو یوزیر) برخورد کنن ؟ به نظرتون اگه کسی تحویلشون نگیره مشکل حل میشه ؟ ممنون میشم جواب بدید

پ ن :: استریمر عزیز هم اگه به این تاپیک اومدن میتونن به سوال بنده جواب بدن

Last edited by mehrabooni; 09-09-2014 at 12:00.

13. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سوال جدید در رابطه با اداب معاشرت....فقط اتقیای عزیز جواب بده....به نظر شما کاربرهای قدیمی چطوری باید با ترول های (نیو یوزیر) برخورد کنن

پ ن :: جناب استریمر عزیز هم اگه به این تاپیک اومدن میتونن به سوال بنده جواب بدن

ترول اسمش روش هست!
    دوست خوبم مطمئن باشید کسی که همچین ویژگی داشته باشه شایسته اینه که دیده نشه کلا! نه حرفاش نه پست هاش
    ترول دنبال جلب توجه هست
    تشنه ی جنجال و بحث
    و بدترین چیز براش اینه که کسی تحویلش نگیره! هرچقدر بیشتر باهاش بحث کنید مسرورتر میشه
    و نکته بعدی اینکه هر نیو یوزری ترول نیست و هر کاربر کهنه کاری عاری از ترول بودن نیست
    صحبتهای هرشخص نمایانگر شخصیتش هست
    لطفا با حفظ آرامش به فعالیت خودتون ادامه بدید و برخورد با ناقضین قوانین رو به مسئولین بسپارید. اگر اعتراضی هم دارید به بخش انتقادات مراجعه کنید تا مدیران مستقیما پاسخگو باشند

ممنون از توجه شما

15. 10 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان اگر صاحبخونه صدای ظبطش رو ساعت 12 شب زیاد کنه آیا میشه بهش تذکر داد؟ صاحب کل 5 طبقه آپارتمان و ما و بقیه همسایگان مستاجر
    فکر کنم (مطمئن نیستم) توی اروپا از ساعت یازده شب تا پنج صبح هیچکس حق نداره از حمام استفاده کنه چون باعث برهم زدن آرامش همسایه ها میشه!

وقتی همسایه ی شما خیلی بیشعوره به نطرم حق طبیعی شما هست بهش تذکر بدید

پ ن :: الان باز یه عده روشنفکر میان میگن مقابله به مثل کن :| برو همسایتو بخور :| از اینجور حرفا!

Last edited by mehrabooni; 09-09-2014 at 12:09.

17. 2 کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

فکر کنم (مطمئن نیستم) توی اروپا از ساعت یازده شب تا پنج صبح کسی حق نداره از حمام استفاده کنه ، چون باعث برهم زدن آرامش همسایه ها میشه!

وقتی مسایه ی شما خیلی بیشعوره به نطرم حق داری تذکر بدی

پ ن :: الان باز یه عده روشنفکر میان میگن مقابله به مثل کن :| برو همسایتو بخور :| از اینجور حرفا!

دوست عزیز هرکسی یه نظری داره حالا شما یا موافق با اون نظرید یا مخالف، نه قرار ه به کسی بگید روشنفکر و نه هرچیز دیگه ای وقتی یه نفر یه سوالی میپرسه، یکی میگه اون کارو بکن یکی میگه این کارو بکن و خود سوال کننده میفهمه کدوم جواب درسته و لازم نیست برای ثابت کردن درستی حرفاتون پا فشاری کنید یا بگید حتما اینکه من میگم درسته شما نظرتونو دادید دستتونم درد نکنه لازم نیست به دیگران کاری داشته باشید،
    اینم خودش یه نوع آداب معاشرته.
    Last edited by Demon King; 09-09-2014 at 12:22.

19. 11 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •