پکیج 24 هزار ، بدون فن یا فن دار بودن بستگی به دودکش شما داره که اگر مشکلی نداشته باشه میتونید پکیج بدون فن هم بذارید.هر سه مدلی که مد نظر شما هستند پکیج های خیلی خوبی هستند.و متمناً هر کدوم را بخرید ضرر نکردید.
پکیج 24 هزار ، بدون فن یا فن دار بودن بستگی به دودکش شما داره که اگر مشکلی نداشته باشه میتونید پکیج بدون فن هم بذارید.هر سه مدلی که مد نظر شما هستند پکیج های خیلی خوبی هستند.و متمناً هر کدوم را بخرید ضرر نکردید.
در مورد آبگرمکن نمیدونم و باید به کاتالوگهای مربوط به آبگرمکن مراجعه کند. ولی برای پکیج دیواری اگر از دودکش دوجداره استفاده بشه حداکثر طول مجاز 4 متر است.
سلام
دوستان گرامی من برای یه واحد 165 متری که طول دودکشش پکیجش کمتر از 3 متر خواهد بود یه پکیچ لازم دارم. با هزینه حدود 3 تومن چی پیشنهاد میدین که علاوه بر بی صدا بودن و راندمان بالا، خدمات پس از فروش خوبی هم داشته باشه. البته اگر اطلاع داشته باشین خدماتش تو شهرستان (کاشان) مد نظره.
با تشکر از لطف شما
حتماًباید پکیج فن دار 28 یا 32 هزار بگیرید.
دوست عزیز چه برندی رو پیشنهاد میدید؟ 28 هزار کافیه یا بدون معطلی برم دنبال 32؟
بستگی داره که چه مارکی را بخرید. بعضی از مارکها 24 هزار و 28 هزار دارند و بعضی ها هم 24 هزار و 32 هزار.
اگر میخواهی که پکیج فن دار کم صدا باشه در صورت امکان از دودکش دوجداره استفاده کنید.
در مورد مارک های مختلف پکیج هم زیاد صحبت شده.توی پکیج های ایرانی بوتان و ایساتیس و توی پکیج های خارجی فرولی ، ایمر گاز ،شاپه ، باکسی ، وایلانت و بایکان ، همگی پکیج های خوبی هستند ولی بهتره در مورد خدمات هر کدوم در کاشان یک تحقیقی بکنید.
از نظر کیفیت و خدمات دهی من خودم فرولی را پیشنهاد میکنم.
با سلام پکیج دیواری ما بوتان است فشار آب از 3 رد شده و باید هواگیری شود طبق دستور دفترچه ریست کرده روی زمستان برده تا اتوماتیک هواگیری شود ولی اینطور نشد از نمایندگی پرسیدم گفت شیر پر کن را ببندید و فلکه رادیاتور حمام را باز کرده تا آب اضافه تخلیه شود اینکار را کردم درجه دوباره بالاتر رفت خودم فلکه اصلی آب منزل را بستم و شیر آب را باز کردم درجه تا 1.5 پایین آمد ولی وقتی فلکه اصلی را باز میکنم دوباره شروع می کند به بالا رفتن درجه خواهشمندم راهنمایی کنید کلافه شدم
Last edited by sepo; 01-06-2014 at 10:05.
دوستان از شیر پر کن نبود! و دوباره درجه بار اوومده روی 2.5 و همینجور داره چکه میکنه و شیر پر کن هم نیست!!!! از کجا میتونه باشه پس؟!
دوستان تعویض این قطعه چقدر میشه با هزینه ی مزد خود یارو?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قطه یک سنسور مستغرق است. و فکر میکنم حدوداً 30 تا 40 هزار تومان باشه ( البته بستگی به مارک دستگاه و شکل سوکت های که داره میتونه گرونتر یا ارزونتر باشه)و اجرت تعویضش هم حدودا20 تا 25 تومن . چون باید کل سیستم را خالی کنه و دوباره مدار را پر کنید و دستگاه را راه اندازی کنید.
که جمعاً حدود 50 هزار تومن کل هزینه ای میشه که باید به جناب تعمیرکارپرداخت کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)