امیدوارم رایتل هم یه تکونی به این قیمت های فضایش بده
Sent from my ST15i using Tapatalk
امیدوارم رایتل هم یه تکونی به این قیمت های فضایش بده
Sent from my ST15i using Tapatalk
lمسلما وقتی اپراتورهای دیگه به خصوص ایرانسل نسل سومشون رو فعال کنن، واسه رقابت هم که شده قیمتها میشکنه
مگه واسه رقابت قیمت مکالمه شکست ؟تازه بالاتر هم رفت. برای اینترنت هم مطمئن باشید بیشتر نشه کمتر نمیشه
قرار بود از ۱۲ام مرداد 3g ایرانسل بصورت پایلوت راه بیافته خبری نشد
Sent from my iPad using Tapatalk
سرویس یک مگ [emoji436][emoji437]
![]()
من با یه مگ رایتل سرعت 380 هم از سرور microsoft قبلا گرفتم.
برا من تو مودم نسل 3 max downstream رو زده 7 مگ !! یعنی زور بزنه 7 مگ سرعت میده !! ولی خودشون نرم افزاری سرعت رو محدود میکنن !!!
والا من هرچی تلاش کردم پیداش نکرده تا الان بعضی مناطق تهران بطور ازمایشی راه افتاده که منطقه ما نسل دو مشکل داره چه برسه به سه البته میگن تست برای خودشونه و مشترک نمیتونه وصل بشه! قراره تا اول شهریور که سراسری بشه. امروز قراره مجوز به ایرانسل تو مراسمی اعطاع بشه.
البته تایپیک مخصوص خودشو داره که اونجا خبرهای اخر هستش.
Last edited by amirbrad; 04-08-2014 at 11:49.
نسل سوم ایرانسل از امروز در دانشگاهها استارت میخورد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلاش برای گرفتن باند فرکانسی 700 از صدا و سیما
واعظی با بیان اینکه باند فرکانسی 700 بهترین فرکانس برای نسل سوم موبایل است که هم اکنون در اختیار سازمان صدا و سیما قرار دارد، گفت: مذاکرات برای گرفتن این باند فرکانسی با سازمان صدا و سیما در جریان است. عمده کانال های سازمان صدا و سیما به سمت دیجیتال انتقال پیدا کرده اما برخی از کانال ها همچنان بر روی این باند فرکانسی وجود دارد که با مذاکرات صورت گرفته در آینده این باند فرکانسی خالی شده و در اختیار وزارت ارتباطات قرار می گیرد تا سرمایه گذاری اپراتورها برای نسل سوم موبایل پایین بیاید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)