تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 220 از 461 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230270320 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پارسال به این صورت بود که موقع پرینت کارت هم میشد غیر انتفاعی و پیام نور را کراتش رو بخرید ...
    اصلا به اونجام فک نکنم برسه
    فک کنم اوایل اسفد زمان ویرایش اطلاعات و ثبت نام کساییه که کد سوابق تحصیلی نداشتن
    همون موقع میشه این علاقه مندیارو اضافه کرد

2. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام ؛ این دوست عزیزمون گفتن که برای تحصیل در خارج از کشور میخوان مدرک بگیرن و بنابراین با مدرک موقت کارشون راه نمیافته حتی اگه دانشگاه بگه که راه میافته بازم راه نخواهد افتاد ؛ دانشگاهی که در خارج از کشور میخواین توش تحصیل کنین باید نظر بده که راه میافته یا نه ؛ که نظرش هم معلومه و راه نمیافته . برای تحصیل در خارج از کشور ترجمه + اصل مدرک که مهر سفارت هم داشته باشه لازمه که شما برای دریافتش باید اصل مدرک رو به دادگستری و وزارت خارجه ارائه کنین تا ترجمه مدرکتون رو تایید کنن و بتونین ازش استفاده کنین .
    دادگستری هم فقط زمانی مدرک شما رو تایید میکنه که هویت شما و آزاد شده بودن مدرکتون براشون تایید شده باشه از سوی وزارت علوم یا وزارت بهداشت .
    پس با مدرک موقت به هیچ وجه نمیشه در خارج تحصیل کرد ( البته قبلا هم گفتم که بورسیه و اعزام توسط وزارت علوم و وزارت بهداشت کاملا بحثش جداست و اونها کاری با دادگستری ندارن )

برای آزاد کردن مدرک هم اگر سابقه کار یا دلیل موجه برای بیکاری ( شنیدم چندتا دلیل میشه برای بیکاری آورد و مدرک رو با درخواست وزارت کار و امور اجتماعی آزاد کرد ) نداشته باشین باید هزینه ای رو پرداخت کنین که معمولا به مراتب بیشتر از شهریه شبانه اون رشته هست ( رشته هایی مثل پزشکی و دندانپزشکی اصلا شبانه ندارن ) . کلا هم هزینه ای که پرداخت میکنین برای شهریه نیست در واقع دینی هست که شما به جامعه دارین . مثلا برای رشته پزشکی ( دکترای حرفه ای پزشکی ) شما باید 14 یا 12 سال ( مقدار دقیقش یادم نیست ) سابقه کار برای کشورتون داشته باشین که اگه نداشته باشین به ازای هر سال از این مدت ( منظورم مدت 12-14 سال هست نه تحصیل ) معادل با سالی فلان قدر باید هزینه به وزارت بهداشت پرداخت کنین تا مدرکتون آزاد بشه .
    خب این که شما گفتی درست... ام میخوام بدونم آزاد هم اینطوریه یا نه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

بچه ها یه سوال
    امسال تو دفترچه چیزی نوشته بوده که کسایی که شبانه هستن نمیتونن ثبت نام کنن یا کنکور بدن یا نه ؟

برا کسی میخوام مرسی

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

عزیز من منم منظورم همین بود که این علامت رو گذاشتم یعنی جدی نگیر !

...

دوستان یه سوال : من بخوام رشته ICT یا IT قبول بشم چه درسهایی رو باید بالا بزنم ؟ این درسهایی که پیشنهاد میکنید رو چند باید بزنم که یکی از دانشگاه های تهران قبول بشم ؟ در کل ICT یا IT رتبه چند میتونی تهران قبول شیم ؟

سوال بعد : من اگه بخوام ریاضی رو بالای 60 بزنم اول باید چکار کنم ؟ به فرض اینکه هیچی بارم نیست ! کلاس خصوصی خوبه ؟
    در کل من تازه 2 هفتس دارم به شدت میخونم یعنی تقریبا روزی 7:30 ساعت واقعا مفید . خیلی انگیزه دارم ! به نظرتون یکی از دانشگاهای تهران میتونم قبول شم رشته IT یا ICT ؟ جون هر کی رو دوست دارین به امثال ماها فقط امید بیدین امید !
    دوستان کسی نبود به ما کمک کنه ؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بچه ها یه سوال
    امسال تو دفترچه چیزی نوشته بوده که کسایی که شبانه هستن نمیتونن ثبت نام کنن یا کنکور بدن یا نه ؟

برا کسی میخوام مرسی

سلام این یه قانون کلی هستش که کسانی که در رشتهه ای روزانه پذیرفته شوند ولی نروند تا سال محروم هستند.در غیر ین صورت اگه شبانه باشه مشکلی نیست ومیتونن ثبت نام کنند.
    برای ازاد هم کلا مشکل نداره ....

پیروز باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamid-p71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

می خواستم بپرسم زمان ویرایش اطلاعات ثبت نام دانشگاه آزاد کی هستش ؟ میشه تو زمان ویراش ثبت نام انجام داد اگه تو این مدت نتونستم ثبت نام کنم ؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اصلا به اونجام فک نکنم برسه
    فک کنم اوایل اسفد زمان ویرایش اطلاعات و ثبت نام کساییه که کد سوابق تحصیلی نداشتن
    همون موقع میشه این علاقه مندیارو اضافه کرد

منظورم ین بود که وقت برای علاقه مندی تا خود کنکور هم هست ......

9. 2 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان تو ثبت نام کنکور یه جایی نوشته بود معدل کل.... این معدل کل یعنی جمع همه ی معدل های دبیرستان؟ یا یعنی فقط معدل کل سال سوم؟

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورم ین بود که وقت برای علاقه مندی تا خود کنکور هم هست ......
    بعید میدونما،شما تجربشو داری
    واس اضافه کردن علاقه مندی حتما باید کارتشو بخرین که سنجش حتی به صورت اینترنتی همیشه کارتارو نمیفروشه و فقط تو زمانهای مشخص هس
    تازه اینجا ایرانه،تو چیزایی که اعلام رسمی میشه نمیشه حساب کرد،چه برسه به چیزی که رسما هم اعلام نشده

دوستان تو ثبت نام کنکور یه جایی نوشته بود معدل کل.... این معدل کل یعنی جمع همه ی معدل های دبیرستان؟ یا یعنی فقط معدل کل سال سوم؟
    معدل کل سال سوم
    که پایین کارنامه سمت راست نوشته شده
    اصلا یادم نمیاد معدل کل دبیرستانو جایی نوشته باشن یا تو گواهی پایان دوره دبیرستان یا همون دیپلم ذکر کرده باشن!
    Last edited by alone one; 07-01-2012 at 01:02.

12. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamid-p71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ثبت نام مجدد دانشگاه آزاد چه زمانی هستش اگه تو این مدت نتونم ثبت نام کنم
    Last edited by hamid-p71; 07-01-2012 at 02:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •