نه دوست عزیز، درست متوجه شدم.
شما بسته به مدل مودمتون میتونید این کار رو انجام بدید. این Access Control Listing یا همون ACL مودم منه:
میتونید range ip وارد کنید، یا تک تک ip بدید و بگید هرکدوم به چی دسترسی داشته باشن (web, telnet, ftr,....)...
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
نه دوست عزیز، درست متوجه شدم.
شما بسته به مدل مودمتون میتونید این کار رو انجام بدید. این Access Control Listing یا همون ACL مودم منه:
میتونید range ip وارد کنید، یا تک تک ip بدید و بگید هرکدوم به چی دسترسی داشته باشن (web, telnet, ftr,....)...
درود
pdf آموزشی Windows 7 رو که تو دوره MCITP هستش رو می خواستم.
سلام.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر امکان داره درباره vpn server مطلب می خواستم
توضیحات کامل (نصب و راه اندازی)
درباره access point مجازی برای وایرلس چی هست؟
دروود
اگر نیاز به نوشتاری بلند بالا دارید،پس انکه پیشنایزی از این گفتار به شکا گفتم سیستم عامل مورد نظر را بفرمایید تا نوشتارهایی پیشکش کنم.
این سرور،باید امکان کانکت شدن از راه پروتوکل های PPTP/l2tp/SSTP را فراهم آورد و باید بر روی یک سیستم عامل مثلا ویندوز؛یا میکروتیک و یا لینوکس پیاده سازی شود.
به پیکربندی که در بخش سیستم عامل انجام می شود RAS گفته می شود و سروری که این امکان را دارد با نام RAS می خوانند.
برای تایید هویت کاربرانی که می خواهند از این امکان استفاده نمایند باید اشتراک هایی تعریف شود که این کار باید با برنامه های وِژه بسته ب سیستم عامل انجام شود.
به اینگونه برنامه ها Radius و یا accoutning گفته می شود.از ببنام ترین آنها SIB , IBSng هستند.به سروری که اکانتینگ بر روی آن در حال اجرا می باشد نیز Radius server گفته می شود.
پیکربندی بر روی لینوکس سخت تر از ویندوز می باشد،پیکربندی SSTP نیازمند یک گواهینامه معتبر امنیتی می باشد برای کد کردن داده های ارسالی از سمت شما به سمت سرور بوسیله SSL Certification !
در مورد اکسس پوینت مجزیزی تا کنون چیزی نشنیده ام اگر ممکن است روشنتر بفرمایید تا اگر دانش آن داشتم به شما کمک خواهم کرد.
سلام دوستان
شبكه شركت ما دومين هستش.سرورمون 2008 و كلاينت ها ايكس پي سرويس پك 2 هست.مشكلي كه زياد پيش مياد اينكه يك سري سرويس هاي ويندوز مثل Computer browser ,dhcp clientt,dns client و غيره روي كلاينتها خود به خود استاپ ميشه و ارتباط كلاينت ها با هم ديگه و فايل سرور قطع ميشه بعد من ميرم اين سرويس ها را استارت ميكنم دوباره راه ميفته..
چي كار كنم؟؟
Last edited by hexman; 09-06-2011 at 18:10.
چی میشه که Stop میشه ؟
یه چیزی هست. اینکه یک روش برای Down کردن شبکه اینه که یک اسکریپت یا Batch File بنویسیم و توی Startup قرار بدیم تا موقع بالا اومدن ویندوز ، سرویس های حیاتیش Stop شه. اولا چک کن که یه همچین چیزی رو سیستم ها فعال نشده باشه.
ثانیا خلاف این رو هم میتونی استفاده کنی. یعنی یک Batch File بسازی که اون سرویس ها رو Start کنه.
ممنون از راهنمايي شما اتفاقا اين بچ فايل رو درست كردم كه هر دفعه كاربر مجبور نباشه ويندوز رو ري استارت كنه..با دستور net start ..اما مشكل اينكه بي جهت چندين بار سرويس ها استاپ ميشه نميدونم چرا
عجیبه ... چیز خاصی نصب نکردی رو کلاینت ها ؟
ویروس اسکن کردی ؟
نه هيچ چيز خاصي ندارن..اتفاقا براي ازمايش 2 تا سيستم رو ويندوزشون رو عوض كردم و هاردشونو فرمت كردم انتي ويروس اپديت هم دارن اما باز هم مشكل به قوه خودش باقيه..به سرويس پك مربوط نيست؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)