امسال برايم سالي استثنايي بود و حتي در شيرين ترين رؤياهايم نيز نمي توانستم چنين شرايطي را تصور کنم. اميدوارم که سبک بازي موفق و موفقيتهاي تيم ما در سال آينده نيز ادامه داشته باشد.
سایت گل - ليونل مسي، به عنوان برنده توپ طلاي سال 2009 معرفي گرديد و به همين بهانه کانال پلاس، که يکي از شبکه هاي معتبر اروپايي است، اولين احساسات ستاره آرژانتيني پس از دريافت جايزه توپ طلا را به تصوير کشيده است.
در اين گفتگو ستاره جوان تيم کاتالان، از رازهاي موفقيت بارسا در ديدار ال کلاسيکو و شرايط کنوني تيم کاتالان گفته است. مسي در ابتداي صحبتهايش به اين نکته اشاره کرد که سال 2009 براي او سالي غيرقابل باور بوده است.
به گزارش قدس، مسی می گوید:« امسال برايم سالي استثنايي بود و حتي در شيرين ترين رؤياهايم نيز نمي توانستم چنين شرايطي را تصور کنم. اميدوارم که سبک بازي موفق و موفقيتهاي تيم ما در سال آينده نيز ادامه داشته باشد. امسال سال کامل و فوق العاده اي براي من بود و بازيکنان خارق العاده اي را در کنارم مي ديدم.»
ستاره آرژانتيني در مورد مصدوميت اخيرش که حضور او در ديدارهاي حساس مقابل اينتر و رئال را در پس پرده اي از ابهام قرار داده بود، گفت: غيبت در ديدار مقابل اينتر بسيار سخت بود؛ زيرا مي دانستم که نمي توانم در اين ديدار به ميدان بروم. من پيش از مصاف مقابل اينتر، با پزشک تيم صحبت کرده بودم و مي دانستم که به اين ديدار نمي رسم، ولي در جريان بودم که به ديدار مقابل رئال خواهم رسيد. غيبت در ديدار مقابل اينتر برايم بسيار سخت بود و مي خواستم در هر شرايطي مقابل رئال بازي کنم. خوشبختانه، در ديدار مقابل رئال مشکل خاصي نداشتم، ولي در ديدار مقابل اينتر تيم ما نشان داد که توانايي هاي زيادي دارد و تنها به تعدادي بازيکن وابسته نيست. نقطه قوت تيم ما اين است که به بازيکن خاصي متکي نيست و بر محور توانايي هاي تيمي اش عمل مي کند و بازيکنان تيم ما مقابل اينتر اين را نشان دادند.»
ستاره جوان باشگاه کاتالان در ادامه در مورد پپ گوارديولا گفت: او مربي بسيار باهوش و توانايي است که بخوبي مي داند که چطور بايد اطلاعاتش را به بازيکنان منتقل کند. به علاوه او از جنبه انساني نيز مسائل را مد نظر قرار مي دهد و به همين دليل تمام بازيکنان تيم او را دوست دارند. گوارديولا، فردي بسيار ريزبين و دقيق است و دوست دارد که همه چيز را تحت کنترل داشته باشد و به بهترين نحو ممکن وظايفش را انجام دهد. او در ابتدا ما را به چشم انسان مي بيند و بعد به چشم يک فوتباليست.»
ليونل مسي به عنوان برنده توپ طلاي سال 2009 برگزيده شد و هم تيمي اش ژاوی ارناندس در اين رده بندي در رده سوم قرار گرفت.
ليو در تمجيد از توانايي هاي هم تيمي اش گفت: ژآوی بازيکن بسيار شاد و باروحيه اي است و هميشه با هم شوخي هاي زيادي مي کنيم. او علاوه بر آنکه توانايي هاي فوتبالي فراواني دارد، انسان بسيار بزرگ و با منشي نيز هست و شخصيتي دارد که شايد کمتر کسي با آن آشنايي داشته باشد. ژاوی در زمين مسابقه کارهاي بسيار سخت را به سادگي انجام مي دهد و همه را محو توانايي هايش مي کند.
او در ادامه درباره مارادونا گفت: مارادونا، مربي بزرگي است که بسيار به بازيکنان تيم نزديک است. به طوري که بازيکنان تيم ملي آرژانتين، او را يکي ديگر از اعضاي تيم مي دانند. مارادونا هميشه بهترينها را براي بازيکنان تيم و براي هواداران تيم ملي آرژانتين مي خواهد.
توانايي هاي شخصي مسي، موضوع بعدي صحبت ستاره آرژانتيني بود. مسي در ادامه گفت: هميشه سعي مي کنم بهتر و بهتر شوم و فوتبالي را که از کودکي ام آغاز کرده ام، بهبود بخشم. من با فوتبال بزرگ شدم و نهايت سعي ام را به کار مي گيرم تا آن را بهبود بخشم. البته من مربيان بسيار بزرگي داشتم که به من درسهايي را آموختند که در موفقيتم نقش چشمگيري داشت.
غزال زیاری
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2009/12/4