دوست عزیز سوال من این بود الاتحاد تو زمین خودش جلوی تیمهای ایرانی باخت داده یا نه والا همین سپاهان چند سال قبل3-1الاتحاد تو اصفهان برده بود ولی در برگشت تو زمین الاتحاد با 4گل شکست خورد![]()
دوست عزیز سوال من این بود الاتحاد تو زمین خودش جلوی تیمهای ایرانی باخت داده یا نه والا همین سپاهان چند سال قبل3-1الاتحاد تو اصفهان برده بود ولی در برگشت تو زمین الاتحاد با 4گل شکست خورد![]()
Last edited by clau; 01-05-2012 at 22:36. دليل: تو پست گفته بود که استقلال با گل نیکبخت تو ازادی الاتحاد برده که بعد پاک شد نمیدونم چرا؟
شاید این حرفم رو به حساب توجیه باخت یا توهم توطئه یا تعصب و... بزارین اما هر کسی که دو سالم فوتبال دیده باشه اونم فقط از تلویزیون میتونه بفهمه که امروز نزدیک به 7 بازیکن پرسپولیس اصلا علاقه ای به دویدن نداشتن
کمترین میزان دوندگی رو در میونه میدون داشتیم واقعا در حد راه رفتن مگه میشه یه بازیکن که هفت روز توی هفته تمرین میکنه نتونه دو کیلومتر بدوه
مگه این تیم با تیم دور رفت فرقی کرده همین تیم توی عربستان به همین الهلال موقعیت گل نداد و الهلال فقط روی یه ضربه ایستگاهی گل زد
همین تیم الغرافه و الشباب رو گلبارون کرد
اما از وقتی که کریمی با دنیزلی اختلاف نظر پیدا کرد تیم از این رو به اون رو شد
زارع و نوری اصلا عرق نکردن فکر کنم کمتر از یک کیلومتر دویدن توی خط هافبک کمترین دوندگی رو داشتیم
مردم و تماشاگرای توی میدون چشم دارن و به راحتی قضاوت میکنن و مشخص بود که اونام فهمیدن که بازیکنا امروز اصلا نخواستن برای گل زدن تلاش کنن
تا همین یک ماه پیش توی زمین هر اتفاقی میفتاد کریمی تشویق میشد
اما تشویق آخر بازی پولادی پیام روشنی بود برای جناب کریمی مبنی بر اینکه ما تماشاگرا چشم داریم و متوجه همه چیز هستیم
واقعا متاسفم برای فوتبالی که بازیکناش با مربی تیم لج میکنن و به همین راحتی با سرنوشت یه تیم بازی میکنن
یک عده مربی بیکار و بازیکن بی غیرت که بعد از موفقیت تیم در دور رفت آسیا زبان به کام گرفته بودن حالا مثل یک مشت گرگ به جون دنیزلی افتادن
مطمئنم دنیزلی به 90 درصد این تیم اعتقادی نداره و فقط به خاطر تعارفات و فشار مدیر عامل گفته 10 بازیکن رو کنار میزارم
امیدوارم دنیزلی به خاطر تماشاگرایی که عاشقانه دوسش دارن و ازش حمایت میکنن توی تیم بمونه و مبارزه کنه
دیگه واقعا نمیدونم چی باید گفت.
نمیدونم امروز بازی تو تهران بود یا عربستان؟ آخه چند تا موقعیت داشتن اونا! خدا پدر آودوکیچ رو بیامرزه که اگه نبود و اون دوتای دیگه بودن ما حداقل ۴ تا خورده بودیم.
چرا تیم پرسپولیس تو این همه بازی یه دونه، حتی یه دونه حرکت تاکتیکی تمرین شده از خودش نشون نداده؟ حرکاتی که زمان علی دایی باز کم و بیش یه چیزایی میدیدیم با اینکه قهرمان نشدیم و دربی هم باختیم.
من فقط یه چیز به ذهنم میرسه و اون اینه که دوباره یه مسئله کثیف پشت پرده وجود داره هرچند که اعتقاد دارم خدا خیلی استیلی رو دوست داره که الان این اتفاقها داره میفته.
اون حرف استیلی هیچ وقت یادم نمیره که میگفت آری هان مدرن بود و دنیزلی سنتی.
اگه استیلی با یه لشکر محروم و مصدوم اون نتایج رو گرفت، الان دنیزلی با یار کمکی و ... داره بدتر از اون رو میگیره.
من باز هم میگم که مسائل پشت پرده ای وجود داره. چند نمونه رو می گم :
چرا وقتی علی کریمی میگه بازیکنی که اشتباه کرده باز هم تو ترکیب قرار میگیره، کسی نمیگه منظور اصلیش چی بوده؟
چرا تو این چند بازی اخیر بازیکنانی مثل کاظمیان که خوب بازی کرده بود باید نیمکت نشین بشن؟
چرا ترکیب تیم تو این چند بازی طوری چیده شده که همیشه با ترکیب آرمانی و مورد پیش بینی چند تا فرق داشته؟
چرا تو این چند بازی که تیم بد بازی میکنه یا تعویض ها بد انجام میشه و یا اونقدر دیر که دیگه کار از کار گذشته؟ نمونه اش همین بازی که فشنگچی میاد و یه استپ ساده نمیتونه انجام بده و توی توپ بعدی هم به راحتی اون رو از دست میده و همون توپ میشه گل. یا دقیقه ۸۵ نوروزی میاد تو و دقیقه ۹۰ با یه تعویض احمقانه دوتال ـ یه مدافع ـ میاد تو در حالی که به گل احتیاج داریم و همین تعویض خودش یک دقیقه وقت رو میکشه.
چرا برای بار چندم باید علی کریمی بره تو خط فوروارد در حالی که همه میدونن که اونجا کارایی نداره و ما یه بازی ساز لازم داریم؟ بازی سازی که نه بادامکیه و نه مازیار زارعی که فقط بلده پاس چند متری بده.
حرف زیاده برای گفتن. من تا قبل از این چند بازی بازیکنان رو مقصر صد درصد میدونستم. بازیکنانی که واقعا مقصر هم بودند(بازیکنانی مثل دروازه بانها و مدافعین) اما الان میگم اینطور نیست و از جای دیگه ای داریم ضربه میخوریم.
یا دنیزلی دیگه اون دنیزلی سابق نیست و باید بره باز هم دنبال تفسیر بازیها و یا همونطور که گفتم چیزهای دیگه ای وجود داره که نه ما میبینیم و نه بنده خدا سردار رویانیان.
اون سال که پرسپولیس قهرمان شد. سال 87 بود . سپاهان تونست رفت و برگشت الاتحاد رو ببره. تو هر دو بازی با نتیجه 1-0 به سود سپاهان تموم شد. مربی سپاهانم همون مربی تیم ملی عراق بود که قهرمان جام ملت های اسیا هم شد.
دوست من قبل از اینکه ایراد بگیریم که بازیکنی برای فلان پست خوب نیست یا تعویضها بدن یا ...
باید ببینیم بازیکن در همون پست به ظاهر اشتباه تلاش کرده؟ جنگیده؟ دویده؟
من سایه ای از کریمی هم در زمین ندیدم
کریمی در جای نادرستی بازی میکرد؟ فرضا قبول
مدافعین میانی ما چی؟
روی اوت دستی جا میموندن یا بهتر بگم اصلا حرکت نمیکردن یه نگاهدوباره به بازی بکنید
ببینید چند بار مدافعین ما توپ رو از مهاجمین الهلال گرفتن اما مثل اب خوردن بازیکنای الهلال دوباره توپ رو پس گرفتن در صورتی که به راحتی میشد با یه پاس رو به جلو یا دفع کردن توپ رو از 18 دور کرد
پست نامناسب کریمی درست
نوری و زارع اون وسط چیکار میکردن؟
معیار و شرط اول بازی فوتبال دویدن و تلاش کردنه چیزی که من در بازیکنای امروز پرسپولیس به هیچ وجه ندیدم و این دیگه مربوط به دنیزلی نمیشه
باز دم دروازبان با وجدانمون و پولادی گرم که حداقل اجازه ندادن ما یه تیم کاملا خنثی در زمین داشته باشیم
دو سه تا روزنامه خبر بحثهای داخل رختکن تیم بعد از بازی با تراکتور رو منتشر کردن که دنیزلی خطاب به بازیکنا گفته بود اجازه نمیدم من رو خراب کنید
وقتی یه مربی همچین احساسی پیدا میکنه اصلا اون تیم معنا و تعریف تیم بودن رو از دست داده
زماني بود وقتي تيماي استقلالو پرسپوليس ميباختن تا مدتها! هواداراي دو تيمتو ورزشگاه باخت تيم رقيبو به رخش مي كشيدن
زمان ميبرد تا پرسپوليس و استقلال ببازن
ولي الان اوضاع تاسف بر انگيزه
قبلنا وقتي تيم ميباخت اشكي از گونه هاي بازيكنا جاري ميشد
ولي الان چي؟ فوتبال ايران همش مشكله اين درد بي غيرتي هم شده قوز بالا قوز!
از اين بازيكنان بخاري بلند نميشه
پرسپوليس براي فصل بعد بايد با ذره بين دنبال بازيكن با تغصب بگرده ! اسم ورسم بازيكن و سابقش به درد لاي جرز خواهد خورد!
يعضي بازيكنا يه نظر هم قسم شدن پرسپوليسو زمين بزنن بازيهاي اخير تيم اين مسئله رو كاملا نمايان ميكنه
دنيزلي اينجوري كاري از پيش نخواهد برد
عجب تماشاچیایی داره پرسپولیس ...
بعد از این همه نتیجه ضعیف بازم امروز 75 هزار نفر رفتن
خداییش هم تا اخر بازی سنگ تموم گذاشتن
تماشاچی متوجه اتفاقات درون زمین هست ... امروز هیچ کس بر علیه مربی شعار نداد
یه جا یه صدای علی دائی اومد که خود تماشاگرا خیلی زود ساکتش کردن
واقعا متاسفم برای امثال زارع و نوری که اصلا انگار نه انگار واقعا واژه بی غیرت امروز تو بازی برای بعضی هاشون کاربرد داشت
شانس اوردیم میثاق تو دربازه نبود
خط دفاع افتضاح بود .... علی عسگر رو اکثر توپا جاموند شیث و نصرتی هم اشتباه زیاد داشتن
انگار امروز تیم داشت بدون هافبک بازی میکرد نوری و زارع افتضاح بودن ... بادامکی کاملا سردرگم بود
تنها کسایی که تو زمین زحمت کشیدن غلامرضا رضایی و زائد بودن
پولادی و ابدوکیچ هم جای خود داره که تماشاچیا براشون سنگ تموم گذاشتن
نتیجه بازی الغرافه و الشباب به نظرم به نفعمون شد ... چون الغرافه باید الهلال ببره تا صعود کنه
اینجوری میشه هنوز برای تیم شانس سرگروه شدن داشت
اگه سرگروه نشیم کارمون جلو الاتحاد تو جده خیلی سخته
کاملا موافقم کم کاری واضح بود!و این فوتبال کثیف... هیچ بهانه ای هم ندارن مثل خستگی و فشار روانی و مسائل مالی واقعا متاسفم!شاید این حرفم رو به حساب توجیه باخت یا توهم توطئه یا تعصب و... بزارین اما هر کسی که دو سالم فوتبال دیده باشه اونم فقط از تلویزیون میتونه بفهمه که امروز نزدیک به 7 بازیکن پرسپولیس اصلا علاقه ای به دویدن نداشتن
البته شروع این حاشیه اشتباه خود سرمربی بود همه میدونیم که حداقل!10 نفر از این بازیکنها در سطح لیگ برتر هم نیستند چه برسه پرسپولیس!اما قبل از چنین بازی حساسی بیاد اعلام کنه لیست مازاد یا اخراجی و ... زیاد جو خوبی درست نکرد باید صبر می کرد تا پایان فصل و روشن شدن وضعیت تو آسیا خیلی راحت و ساکت کارشو می کرد یه سری بازیکنها که قراردادشون تموم شدس که به سلامت!چند نفری تمدیدی و یک تیم کامل باید بازیکن جذب کنه+ بداخلاقی های این چند سال علی کریمی (خودم خیلی بازیشو رو قبول دارم) که چه در تیم ملی چه در باشگاهش (استیل آذین-پرسپولیس) هیچ وقت مصلحت تیم رو تشخیص نداده!![]()
واقعا استاد رویانیان اگه مقابل تبانی و فساد اونطور جبهه میگیره باید کم کاری عمدی بازیکنها یا باندبازی و ...رو هم جریمه سنگین کنه
حالا شما گفتی 7 تا ولی چیزی که من دیدم فقط دروازه بان و مهاجم که هر دو خارجی بودند و آشنایی با شرایط فوتبال ایران نداشتند بازی معمولی کردند!
درسته تو این مرحله اگه امتیازها برابر باشه ملاک اول فقط امتیاز بازیهای رو در رو دو تیم هست بعد تفاضل گل بازیهای رودر رو دو تیم(گل زده در خانه حریف محسوب نمیشه!) بعد تعداد گل زده بازی های رو در رو دو تیم و بعد تفاضل گل کل و بعد تعداد کل گل زده و ... عجب قوانین باحالی داره این AFCیه جورایی سرنوشتمون دست خودمونه
با برد امشب الغرافه این تیم به صعود امیدوار میشه و با پیروز با اختلاف دو گل (البته فکر کنم توی این مرحله بازی مستقیم در اولویت باشه که اونجوری فقط الغرافه فقط برد میخواد) میتونه صعود کنه و پرسپولیس با یک تساوی صعودش به عنوان تیم اول (البته اگر بازی مستقیم رو در نظر نگیریم) قطعی هست و برد که دیگه حرفی توش نیست.
کسی میدونه قانون این مرحله چه جوریه؟
اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه 28 و 29
من آخرش که یه دور اینایی که پایین نوشتم رو خوندم خودم به سختی متوجه شدمامیدوارم جایی اشتباه نکرده باشم نصف شبی
:
محتوای مخفی: ادامه
امیدوارم پرسپولیس یک تیم قوی برای فصل بعد داشته باشه![]()
راستش نمیدونم ولی بعنوان یه استقلالیمیگم که انگار ما طرفدارهام بی غیرت
شدیم
اینقد تیم هامون بد بازی کردن و باختن که انگار نه انگار
خدا وکیلی چند درصد اونها که رفتن ورزشگاه براشون عجیب بود که پرسپولیس باخت؟ اصلا دیگه این چیزها طبیعی شده. میترسم روزی برسه که وقتی استقلالیا پرسپولیس ببرن بعد بازی تلوزیون سرود پخش کنه که "ورزشکاران، دلاوران، نام آوران! بنام یزدان پیروز باشید.... "
فکر میکنم تا چند ساعت دیگم باید برم تو تاپیک خودمون درمورد علتهای شکستمون بنویسم
چه روزگاری شدش ها![]()
خیر نبینن اونایی که با کودتای بازی داماش تیم را دوباره به حاشیه بردن و روحیه ی بازیکنا را گرفتن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)