تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 220 از 456 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230270320 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض ژاوی با 391 بازی، با رکورد میگوئلی برابر شد.

شب گذشته ژاوی 391 امین بازی خود را در لیگ برای بارسلونا انجام داد و به رکوردی که تا کنون متعلق به میگوئلی بود رسید.

بازیکن شماره 6 بارسا، کسی که بازوبند کاپیتانی را نیز بر بازو دارد، یک روز تکرار نشدنی را در طول دوران ورزشی خود پشت سر گذاشت که در این دوران بیش از 18 جام و عنوان را بدست آورده است. ژاوی توانست در بازی مقابل سویا رکورد «تارزان میگوئلی» را بشکند و با او در انجام بیشترین بازی برای تیم بارسلونا برابری کند.

شروع در والنسیا

بیش از 13 سال از اولین بازی ژاوی در لیگ می گذرد که مربوط به بازی مقابل والنسیا در 3 اکتبر سال 1998 می شود. اما اکنون او در سن 32 سالگی رکورد میگوئلی را که تا سن 36 سالگی بازی میکرد را شکسته است. بعد از میگوئلی و ژاوی رکورد داران بعدی به ترتیب کارلوس پویول با 351، کارلس ریکساچ با 328 و آمور با 311 بازی هستند که همه به جز آمور از تیم های پایه ی بارسا به فوتبال معرفی شده اند.

نزدیک به 600 بازی

فصل قبل ژاوی با انجام 549 بازی رکورد میگوئلی را از نظر تعداد بازی های رسمی در تمام جام ها شکسته بود که این اتفاق در بازی مقابل لوانته رخ داد. اکنون ژاوی هرناندز با 590 بازی بیشترین بازی را برای بارسا انجام داده، در حالیکه او حتی در بازی های ملی نیز بیشتر از میگوئلی شرکت کرده است.

مترجم: مجتبی علمی / FCBarcelona.ir

2. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

تایم والدز و رکورد ژاوی رو تبریک میگم.

بازی جالبی بود فقط کاش آخرش اون درگیری ها پیش نمی اومد. هرچند سویا تیم اخلاق نیست و منتظر بودم به محض اینکه بازی به نفعشون نباشه مثل اعلام پنالتی یا زیادی به نفعشون باشه مثل گرفتن مساوی خودشون رو با حاشیه یا ضدفوتبال (اتلاف و خشونت) نشون بدن.

کیتا که شاید اصلا از رده خارج شده باشه. بدترین بازیکن رو آدریانو می دونم.

Barcelona 0 - 0 Sevilla

Match Stats
    Shots 21 - 6
    Shots on Goal 6 - 3
    Fouls 9 - 8
    Corner Kicks 13 - 3
    Offsides 5 - 1
    Time of Possession 74% - 26%
    Yellow Cards 3 - 7
    Red Cards 0 - 2
    Saves 3 - 6

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض فابرگاس: به کانوته توهین نکردم/ بعضی ها برای توجیه رفتار بدشان چنین ادعاهایی می کنند

ملی پوش اسپانیایی بارسا تاکید کرد کار اشتباهی مرتکب نشده و وجدانش از این نظر آسوده است

سایت گل- سسک فابرگاس، هافبک بارسا، اتهام توهین نژادپرستانه به فردریک کانوته، مهاجم اهل مالی سویا، در دیدار شب گذشته دو تیم را رد کرد.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من هرگونه ادعای توهین نژادپرستانه به هر یک از بازیکنان سویا را به شدت رد می کنم. من چنین اتهاماتی را تحمل نمی کنم. اگر آنها به خاطر تصمیماتی که در زمین علیه شان گرفته شد، ناراحت هستند، باید طور دیگری با آن مواجه شوند.
    اتهام توهین نژادپرستانه به حریف به گزینه راحتی برای توجیه رفتار بد بعضی ها تبدیل شده است. وجدان من کاملا راحت است. من کار اشتباهی انجام ندادم.
    من همیشه با هم تیمی هایم که از نژاد، زبان و پیشینه دیگری هستند، رابطه خوبی دارم.تا به حال کسی من را متهم به نژاد پرستی نکرده بود."

6. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آندوخار، کارشناس داوری رادیو مارکا معتقد است که داور دیدارشنبه شب نوکمپ نباید خطای روی اینیستا را یک ضربه پنالتی اعلام می کرد

سایت گل- آندوخار، کارشناس رادیو مارکا معتقد است که ایتورالده گونسالس، داور دیدار بارسلونا- سویا، نباید برخوردی که در دقایق پایانی بازی میان فازیو و اینیستا رخ می داد را خطای پنالتی اعلام می کرد . او در گزارشی که در رادیو مارکا بازتاب یافت و روزنامه مارکا هم در وب سایتش آن را منتشر کرد به این نکته اشاره کرد که فازیو، مدافع سویا که پایش با اینیستا برخورد کرد، خطای پنالتی مرتکب نشده است
    این درحالی است که در دقایق پایانی بازی و درحالی که یک دقیقه از وقتهای تلف شده بازی گذشته بود، اینیستا وارد محوطه جریمه سویا شد و درحالی که قصد داشت تا شوتی را روانه دروازه خاوی واراس کند، فازیو او را به زمین زد. ولی این طور به نظر می رسد که بدون آنکه پای فازیو به اینیستا برخورد محکمی کرده باشد، اینیستا نقش برزمین شد و این برخورد نباید یک ضربه پنالتی را با خود به همراه می داشت
    البته درنهایت هم مسی نتوانست این ضربه پنالتی را به گل تبدیل کند تا بازی دو تیم با تساوی بدون گل به پایان برسد
    این کارشناس داوری مارکا خداست. کلا هیچ کدوم از اون سه تا پنالتی قبلی هم که روی مسی تو بازیهای قبلی انجام شده بود رو پنالتی نمی دونست. همه رو هم میگه برخورد خیلی شدید نبود
    یاد یکی از برنامه های قدیمی 90 افتادم که کارشناس صحنه کشتی و مشت و لگد پایان رفئت رو دیده بود و میگفت بازیکن تنها از نیروی جسمانی خودش استفاده کرد

8. 6 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض دنی آلوس: فابرگاس به کانوته توهین نکرد

مهاجم اهل مالی سویا بعد از دیدار شب گذشته تیمش مقابل بارسا، اعلام کرد فابرگاس به او توهین نژادپرستانه کرده و به همین دلیل با این ملی پوش اسپانیایی درگیر و از بازی اخراج شد

سایت گل- دنی آلوس، مدافع برزیلی بارسا، اعلام کرد سسک فابرگاس، هم تیمی اش، به فردریک کانوته، مهاجم سویا، در دیدار شب گذشته توهین نکرد.
    مهاجم اهل مالی سویا بعد از دیدار شب گذشته تیمش مقابل بارسا در نوکمپ، اعلام کرد فابرگاس به او توهین نژادپرستانه کرده و به همین دلیل با این ملی پوش اسپانیایی درگیر و از بازی اخراج شده است.
    اما دنی آلوس از هم تیمی اش حمایت کرد و گفت:" در چنین لحظاتی تنش بالاست و نباید انتظار داشت بازیکنان خیلی اتو کشیده با هم صحبت کنند اما واضح است که سسک به کسی توهین نژادپرستانه نکرد. او انسان فوق العاده ای است. او هیچ وقت چنین کاری نمی کند.
    آنها به دنبال بهانه ای هستند تا واکنش کانوته را توجیه کنند. رفتار او بسیار عجیب بود.نه فقط به خاطر کاری که با سسک کرد همچنین به خاطر اجازه ندادن به مسی برای زدن ضربه پنالتی.
    فکر کردم او دیوانه شده است اما چون او را می شناسم، می بخشمش."
    آلوس همچنین در مورد ضربه پنالتی از دست رفته مسی صحبت کرد و گفت:" تنها آنهایی که پنالتی می گیرند، آن را از دست می دهند. کیفیت مسی بسیار بیشتر از اینهاست و با از دست دادن یک ضربه پنالتی زیر سوال نمی رود."

10. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض ماسچرانو: مقابل سویا هر کاری لازم بود انجام دادیم

در دیدار شب گذشته، آبی و اناری ها موقعیت های زیادی ایجاد کردند اما خاوی واراس، دروازه بان سویا، فوق العاده ظاهر شد و بارهای مانع گلزنی بازیکنان بارسا شد

سایت گل- خاویر ماسچرانو، هافبک بارسا، از تساوی تیمش مقابل سویا ناراحت است اما معتقد است تیمش بسیار خوب کار کرد و مستحق پیروزی بود.
    در دیدار شب گذشته، آبی و اناری ها موقعیت های زیادی ایجاد کردند اما خاوی واراس، دروازه بان سویا، فوق العاده ظاهر شد و بارهای مانع گلزنی بازیکنان بارسا شد. او در دقایق تلف شده، ضربه پنالتی مسی را نیز دفع کرد.
    ماسچرانو در گفتگو بارسا تی وی گفت:" احساس عجیبی دارم. ناراحتم از اینکه نتوانستیم به سه امتیاز برسیم اما می دانم که هر کاری لازم بود، انجام دادیم و از این مسئله راضی ام. مثل همیشه بازی کردیم. در اکثر دقایق بازی روی دروازه حریف حمله کردیم."
    این ستاره آرژانتینی سپس در مورد شانس قهرمانی تیمش صحبت کرد و گفت که قهرمانی در لالیگا به آسانی به دست نمی آید.
    شاید اگر از بیرون نگاه کنیم، به نظر برسد فصل گذشته به سادگی به قهرمانی شدیم اما این طور نبود. بقیه بازیکنان به من گفتند قهرمانی های سال های پیش از آن، سخت تر هم بود."
    با تساوی شب گذشته، بارسا به رتبه دوم جدول رده بندی سقوط کرد.

12. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

واكنش فابرگاس به اتهام نژادپرستي:
    نامزدم لبناني است!

هافبك تازه وارد تيم بارسلونا با تكذيب هر گونه حرف نژادپرستانه عليه فردريك كانوته خودش را در اخراج اين بازيكن بي تقصير دانست.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كانوته در آخرين دقيقه‌ي پيكار تيم‌هاي بارسلونا و سويا پس از درگيري با سسك فابرگاس از زمين اخراج شد. در حالي كه به نظر مي‌رسيد مهاجم سويا اين درگيري را براي بر هم زدن تمركز مسي هنگام زدن پنالتي ايجاد كرده، در رسانه‌ها عنوان شد كه فابرگاس به كانوته توهين كرده است. اتفاقي كه كاپيتان پيشين آرسنال كاملا آن را تكذيب مي‌كند.

فابرگاس درباره‌ي اين موضوع عنوان كرد: روز گذشته با كانوته تماس تلفني داشتم و درباره‌ي تمام اتفاق‌هايي كه در دقايق پاياني بازي رخ داد صحبت كردم. هر دو از هم عذرخواهي كرديم و تمام مسائل حل شد.

ستاره‌ي تازه وارد بارسلونا با رده اتهام‌هايي كه در روزهاي اخير به وي مطرح شده، اظهار كرد: مي‌توانم با افتخار بگويم كه پس از اين همه سال فعاليت در رشته‌ي فوتبال، هميشه رابطه‌ام را با هم تيمي‌ها و بازيكنان حريف حفظ كرده‌ام و هيچ مشكلي با بازيكناني كه از قوم، نژاد و مذهب ديگري هستند نداشته‌ام. در تمام سال‌هايي كه بازي كرده‌ام هيچ كس درباره‌ي من اين اتهام را مطرح نكرده كه نژاد پرست هستم.

وي درباره‌ي دليل اين مثال گفت:‌ براي اثبات حرفم دليل كاملا روشني دارم. اين كه در رختكن رابطه‌ي بسيار خوبي با سيدو كيتا كه اهل مالي است، دارم. روي پوست بدنم خال كوبي با نقش عربي دارم و مهم‌تر از همه نامزدم هم يك دختر لبناني است! فكر نمي‌كنم دليلي محكم‌تر از اين براي اثبات اين مساله وجود داشته باشد.

فابرگاس با ابراز ناراحتي از مسائل مطرح شده، گفت: به هيچ وجه نمي‌توانم اين صحبت‌هايي كه عليه من مطرح شده را تحمل كنم. اگر هواداران سويا از تصميمي كه داور عليه بازيكن و تيم محبوب‌شان گرفته ناراحت هستند، راه‌هاي ديگري براي پيگيري اين مساله وجود دارد. اين كه بخواهيم چشمان‌مان را ببنديم و براي فرافكني فرياد نژاد پرستي سر بدهيم، آسان‌ترين كار براي توجيه رفتار است. وجدان و ضمير من كاملا آسوده است چرا كه من هيچ خطايي انجام نداده‌ام.

فردريك كانوته هم در صفحه‌ي اينترنتي خود نوشت: بابت اتفاقي كه روز شنبه افتاد عذر خواهي مي‌كنم. رفتار من خوب نبود همانند رفتار فابرگاس كه آن هم خوب نبود. به هر حال همه چيز به پايان رسيده و ديگر بايد فقط به مسائل فوتبالي فكر كنيم.

كانوته با درگيري كه در پايان ديدار تيم‌هاي سويا و بارسلونا به وجود آورد، از زمين اخراج شد و البته دقايقي بازي را به تاخير انداخت. مساله‌اي كه به عقيده‌ي كارشناسان در از دست رفتن پنالتي مسي بي تاثير نبود.

14. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض عذرخواهی متقابل تلفنی سسک و کانوته و به پایان رسیدن جنجال

سسک و کانوته در یک تماس تلفنی از هم عذرخواهی کردند

سایت گل- طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، سسک فابرگاس و فردریک کانوته در یک تماس تلفنی از یکدیگر عذرخواهی کردند تا جنجالی که درپایان دیدار دو تیم بارسلونا و سویا ایجاد شده بود و وبا اخراج فردریک کانوته از زمین مسابقه همراه بود، به اتمام برسد.
    درجریان آن دیدار، شنیده می شد که سسک به ستاره مالیایی توهین نژاد پرستانه کرده و از همین رو فردریک کانوته، گردن سسک فابرگاس را فشرد و داور او رااز زمین مسابقه اخراج کرد
    ولی اکنون این ماجرا با صلح و صفا تمام شده است
    فردریک کانوته درصفحه تویئترش دراین باره نوشت:« من و سسک از طریق تلفن با هم صحبت کردیم ماجرارا به هم توضیح دادیم. هر دوی ما دو انسان بالغ هستیم و از اشتباه روز شنبه مان آگاهیم. ماجرا به پایان رسید.»
    سسک هم دراین باره این طور توضیح داد:« همین الان باکانوته تلفنی صحبت کردم و هردویمان درمورد اتفاق روز شنبه با هم شفاف سازی کردیم .هردویمان از یکدیگر عذرخواهی کردیم و ماجرا به دست فراموشی سپرده شد. الان فقط می خواهیم که درمورد فوتبال صحبت کنیم.»
    البته قبل از این گفت و گوی تلفنی این دو بازیکن در صفحه توئیترشان به شرح ماجرا پرداخته بودند

16. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض دانی آلوس:بارسا تیم بزرگی است، چه ببازد و چه مساوی کند؛رئالی ها از اینکه بالاتر از ما هستند غرق در شادی اند

ستاره برزیلی نگران قرار گرفتن تیمش در رده سوم جدول لالیگا نیست

سایت گل- دانی آلوس مدافع باتجربه باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که به هیچ وجه نگران عقب افتادن تیمش از رئال مادرید در جدول رقابتهای لالیگا نیست. با تساوی بارسا مقابل سویا و برد رئال مقابل مالاگا، رئال توانست با پیشی گرفتن از بارسا در رده دوم جدول قرار بگیرد.
    دانی آلوس در صحبتهایی که در وب سایت رسمی باشگاه بارسلونا بازتاب یافت گفت:« رئال مادرید در حال حاضر جلوتر از ماست و قطعا آنها از این بابت خیلی خوشحالند. ما الان پشت سر رئال هستیم ولی هنوز راهی طولانی تا پایان فصل باقی است و مطمئنم که اتفاقات زیادی دراین میانه رخ می دهد.»
    ستاره برزیلی درادامه به این نکته اشاره کرد که تساوی شنبه شب بارسا، برروی عملکرد بازیکنان این تیم و حرکت روبه جلویشان تاثیر منفی نخواهد داشت
    آلوس ادامه داد:« همه چیز سخت و پیچیده است ولی هیچ راهی نیست که باعث شود تا ما به توانایی های خودمان شک کنیم؛ ما تیم بزرگی هستیم ، چه ببازیم و چه مساوی کنیم. این را در طول سالها اثبات کرده ایم و یک نتیجه این روند را تغییری نمی دهد.»
    بارسلونا در حال حاضر با کسب 18 امتیاز از 8 بازی در رده سوم است. رئال با 19 امتیاز دوم است و لوانته با 20 امتیاز در رده سوم قرار دارد

18. 2 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض دیه گو: نیمار در بارسا بهتر از رئال رشد خواهد کرد

ستاره برزیلی اتلتیکو مادرید اعتقاد دارد نیمار به جای پیوستن به رئال باید به بارسلونا بپیوندد

سایت گل – دیه گو هافبک برزیلی اتلتیکو مادرید معتقد است نیمار هر زمان که قصد ترک برزیل را داشت باید به جای رئال مادرید، بارسلونا را برای ادامه فوتبال خود انتخاب کند.
    نیمار 19 ساله مورد توجه باشگاه های بزرگ اروپایی از جمله دو باشگاه رئال و بارسلونا قرار گرفته است و به نظر می رسد در نهایت به یکی از این دو باشگاه خواهد پیوست.
    دیه گو در گفتگو با خبرنگاران می گوید:" با توجه به شیوه بازی بارسلونا به نظر من این تیم بهترین گزینه برای پیشرفت نیمار است."
    "البته ممکن است او به رئال برود چرا که این باشگاه بهترین بازیکنان جهان را به خدمت می گیرد. نیمار بازیکن فوق العاده ای است که توانایی های خاصی دارد. او بسیار با استعداد است و می تواند روزی بهترین بازیکن جهان شود."
    نیمار تا آگوست 2015 با سانتوس قرارداد دارد و این باشگاه برزیلی تلاش می کند تا هر زمان که ممکن است این بازیکن با ارزش را حفظ کند.

20. 2 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •