بچه ها شما gti iv رو با چه تنظیماتی انچام میدید ؟ میشه یه عکس از صفحه تنظیمات بزارید .....
من حس میکنم بعضی وقت ها کند میشه...
شما چند فرم بازی میکنید و راضی هستید از فریم بازی ؟
بچه ها شما gti iv رو با چه تنظیماتی انچام میدید ؟ میشه یه عکس از صفحه تنظیمات بزارید .....
من حس میکنم بعضی وقت ها کند میشه...
شما چند فرم بازی میکنید و راضی هستید از فریم بازی ؟
سلام به همه ی دوستان
یه سوال داشتم امیدوارم کخ جوابش رو بدین :
کدوم یکی از این کارت گرافیک ها قوی ترن :
NVIDIA® GeForce® GT 550M, 2 GB
ATI 6770, 1GB
برای بازی 6770 پردازشگر گرافیکی قویتری داره. رم 2 گیگ 550 توی بازیهای فعلی تأثیرش کمه. ولی برای امور گرافیکی+بازی اگه میخوای 550 حتی 1 گیگش بهتره.
سلام بچه ها من همین امروز صبح اچ پی 6080 خریدم ولی این فروشنده خنگول هیچی بهم نگفت و چکشم نکرد منم که چیزی از لپ تاپ نمی دونستم حالا اومدم خونه اولش که نمی دونم چرا اون صفحه اومد که میگه ویندوز درست خاموش نشده بوده حالا انتخاب کنید چه جوری بیاد بالا سیف مود و نورمال و.. بعد نرمال زدم اومد نوشت تنظیمات اولیه ویندوز 7 قسمت اولش که ناحیه و زبان کیبورد و اینا رو می خواست نوشتم بعد صفحه دومش نام یوزر می خواست و نام کمپانی که نام یوزر رو که می نوشتم قسمت پایینش که نام کمپانی رو خودش زده بود اچ پی به قبلش نام یوزری که من میزدم اضافه می شد اینم هیچی صفحه بعدش باید نوع لایسنس رو انتخاب می کردی اولی یه چیزی توضیح داده بود بعد تو پرانتز نوشته بود استفاده از ویندوز دومی هم نوشته بود استفاده از مای کامپیوتر منم که ترسیدم هنوز هیچی نشده بزنم خرابش کنم خاموشش کردم تو رو خدا زود راهنماییم کنید چیکار کنم کدوم رو باید تیک بزنم اولی یا دومی بعد که نکس بزنم دیگه چی می پرسه اونا رو باید چی بزنم تا این ویندوز بیاد بالا
بعد چه جوری ازش ریکاوری بگیرم تو رو خدا نگین تو سایت هست بگرد پیدا می کنی با این دیال آپ سه ساعت طول می کشه لطف کنید اگه هست آدرسشو بدید
یه چیز دیگه چقدر باید شارژ بشه ؟ اول باید بذارم شارژ بشه بعد برم روشنش کنم تنظیمات کنم تا ویندوز بیاد بالا؟ چن ساعت باید شارژ اولیه بشه( لعنت بر این فروشنده های بی خاصیت که حتی نمی دونست چند ساعت باید شارژش کنم) بعد یه چیز دیگه... گفتم که من از لپ تاپ سر در نمی آرم تو اون بسته ای که شارژرش هست 3 تا کابل هست یکیش دو شاخ معمولیه که یه سرش به پریز وصل میشه سر دیگشم به شارژر 2 تا دیگش 3شاخه (یکیش بزرگتر از اون یکیه) اینا هم یه سرشون مثل اینکه به شارژر وصل می شه ولی اون سر 3 شاخشون نمی دونم ... اینا برای چیه ( فروشنده هم اصلا اینا رو نشونم نداد کلا هیچی نگفت و نداد فقط 1300 نا قابل ازم گرفت
منتظر جوابتونم اینقدر حالم بده که هیچی نمی دونم و این فروشنده هم هیچی نمی دونست![]()
Last edited by silver65; 28-08-2011 at 14:12.
دوستان چطور می شه فهمید بازی در حال اجرا چند فریم بر ثانیه دارد؟
ویندوز 7 رو کار نکردم
واسه سیم که بایستی رابط بگیری 200 تا تک تومنی هر لوازم برقی هم بگی داره
باتری هم که نیاز به شارژ اولیه سنگین نداره مثل قدیم نیست
1-مشکلی نیست دوست عزیز خیلی هول نشو! اولاً لازم نیست حتماً خیلی بذاری شارژ شه باتری های لیتیومی جدید فرق دارن با باتریهای نیکل کادمیومی قدیمی که باید حتماً 12 ساعت شارژ میشدن. میتونی همینجور که داری باهاش کار میکنی به برق وصل کنی تا همزمان شارژ شه. گفتم که مشکلی نیست.
2-اون کابلها که سه شاخه دارن مال ایران نیست. شما همون دو شاخ رو باید وصل کنی. هر دستگاه برقی خارجکی که بخری معمولاً سه شاخ هم داره. چیز عجیبی نیست.
3-برای ریکاوری تهیه کن هم خیلی هول و عجله نداشته باش. ویندوز اصلش چیز مالی نیست که حالا ریکاوری گرفتنش اونقدر مهم باشه. ولی اول شش هفت تا!! DVD مرغوب تهیه کن. بعد بذار داخل cd rom و برو داخل کنترل پنل گزینه ی Backup and Restore انتخاب کن و بزن گزینه ی بک آپ و گزینه ی cd رو انتخاب کن. همین و راحت.
برنامه ی fraps رو توی گوگل بزن دانلود کن. برنامه ی ساده و چند کاره ایه.
سلام من تازه واردم
یه سوال داشتم راستش من 1400 بیشتر پول ندارم تا همین دیروز میخستم l502dell بخرم اما امروز نظرم عوض شد با خوندن این تاپیک
میخستم بدونم 6090 بدون blue ray و با رم8گیگ گیر میاد؟؟ قیمت چنده؟؟؟؟
با تشکر پیشاپیش
راستی من چطور باهاش کار کنم؟؟![]()
سلام من تازه واردم
یه سوال داشتم راستش من 1400 بیشتر پول ندارم تا همین دیروز میخستم l502dell بخرم اما امروز نظرم عوض شد با خوندن این تاپیک
میخستم بدونم 6090 بدون blue ray و با رم8گیگ گیر میاد؟؟ قیمت چنده؟؟؟؟
با تشکر پیشاپیش زود جواب بدین لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)