تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 220 از 335 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230270320 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 3344

نام تاپيک: Battlefield 3

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

برادر های دینیه خودتونو تو بازی بکشین باشد که رستگار شوید
    تا اونجایی که من میدونم اینا یه گروه تروریستن توی ایران و ربطی به مامورای دولتی و برادران دینی ما نداره !!

من که اصلا احساس نمیکنم دارم ایرانی میکشم !
    دقیقا مثل بازی های دیگه هیچ تاثیری رو آدم نمیزاره !
    الکی گندش میکنن نمیدونم چرا !

فحشاشون کاملا طبیعیه ... اولش یه عده اومده بودن اینجا میگفتن فحشای ناجور میده من گفتم حالا چی هست !!
    دقیقا همون فحشایی که از زبون خودشون توی بازیا میاد اینجا ترجمه شده و فارسی میگن
    پ ن پ میخواستید بهشون تیر بزنید و اونام بگن "قربونت برم که بهم تیر زدی خیلی ممنونم" یا اینکه به جای فحش اسم خدا و پیغمبر رو زبونشون باشه بگن "خدا خودش ببخشدت .. خدا بزنه تو کمرت ..." !!!

خب صد در صد برای نشون دادن تنفر اونا از دشمن و میزان عصبانیتشون باید از فحش دادن و اینجور چیزا استفاده کنن دیگهههههه !
    فحشاشونم دقیقا چیزاییه که تو بازی های دیگه مخصوصا GTA زیاد شنیدیم فقط اینجا فارسی میگن !
    پس آمریکاییا بیان بگن RockStar خواسته آمریکایی هارو بد دهن جلوه بده ما باید جلوی این بازی رو بگیریم ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه jr07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

در battlefield 3 چه بر سر ایران آمد؟؟

داستان از اونجائی شروع میشه که

محتوای مخفی: اول و میانه داستان 
    شما ناگهان روی یک قطار در حال حرکت سقوط میکنید و پس از مقداری در گیری داستان به هشت ساعت قبل برمیگرده جائی که شما گروهبان Henry Blackburn داره ازتون توسط دو بازرس امریکایی بازجوئی میشه ....
    خلاصه ای از داستان کلی بازی رو براتون میگم که متوجه قضایا بشید خودتون ...
    قضیه از این قراره که یک گروهک تروریستی ایرانی به نام PLR به سرکردگی solomon (همون سلیمان خودمون ) سه تا بمب اتم از روسیه دزدیدند و قصد اقدام تروریستی دارند یکی در پاریس فرانسه و دیگری در نیویورک آمریکا ... برای همین برادران خیر خواه آمریکایی به دنبال پیدا کردن سلیمان کردستان عراق رو زیر و رو میکنند ولی اونجا چیزی گیرشون نمیاد برای همین به تهران حمله میکنند !
    در مرحله ی اولِ حمله به تهران شما نقش یک خلبان نیروی هوایی آمریکارو دارید سوار برجت از پایگاه هوایی خود واقع در خلیج فارس به پرواز در میایید و طی مساقتی به آسمان شهر تهران نزدیک میشید در این مرحله شما با جت های ایرانی نبرد تن به تن دارید و پس از غلبه بر اونها فرودگاه مهرآباد رو زیر آتیش خود میگیرید تا دیگر جت های ایرانی نتونند به پرواز در بیان !
    پس از حمله ی اولیه به تهران و مستقر شدن در ساختمانی به نام "بانک شهری" به دنبال فردی به نام Faruk Al-Bashir (فرخ ال بشیر) میگردند که دست راست سلیمانه ولی طی یک نبرد سنگین بسته های خالی بمب ها اتم رو پیدا میکنند و در همون بانک توسط ایرانی ها محاصره میشند ...
    طی مراحل بعدی لوکیشن بازی به پاریس تغییر میکنه جائی که سلیمان رفته برای عملیاتی تروریستی اونم از نوعه اتمیش ! در این مرحله شما در نقش یک تیم روسی هستید و نقش Dmitri Mayakovsky (دیما)
    رو دارید و سعی بر متوقف ساختن سلیمان که متاسفانه از انجام اینکار باز میمونید و طی این عملیات تروریستی هزاران نفر از مردم پاریس بر اثر حرکت تروریستی ایران میمیرند !
    جنگ بالا میگیره و کم کم نیروهای زره ای دو طرف وارد بیابان های اطراف تهران میشند ! جایی که شما در تانک هستید و کم کم با از بین بردن موانع به تهران نزدیک و نزدیک تر میشید و کم کم برج میلاد براتون پدیدار میشه و با همین نیروی زره ای به کمک دوستانتون در بانک میرید اونهارو نجات میدید ولی خودتون گروگان گرفته میشید ! و طی یک حرکت فجیع به قتل میرسید و فیلم این قضیه در اینترنت به دسترس عموم میرسه ...

تا اینجای کار همه تقصیر ها گردن ایرانه ولی شما طی یک عملیات شبانه مخفیگاه فرخ ال بشیر رو پیدا میکنید و هنگام فرار دستگیرش میکنید ولی به شدت مجروح شده و در لحظات آخر عمرش حرف هایی به شما میزنه که شما رو به سمت روسیه و فردی به نام Amir Kaffarov سوق میده ...و خودش میمیره ...
    حالا شما در حال رفتن به سمت ویلای امیر در روستاهای گیلان هستید ! که با آتیش سنگین نیروهای روسی مواجه میشید و در بین راه متوقف میشید ...
    اینجاست که دوباره همه چیز سویچ میشه و شما به نقش دیما برمیگردید که در گیلان به دنبال امیر هستید پس از این که امیر رو پیدا میکنید بهتون پیشنهاد رشوه میشده و دوباره شما به نقش اصلیتون که گروهبان بلکبرن هست برمیگردید ....
    به هر حال جای شکرش باقیه که خلیج فارس رو نکردن خلیج عرب

3. 6 کاربر از jr07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

دوستان من تو مرحله ی 4 گیر کردم نمی دونم باید چی رو بزنم(فرودگاه،هواپیما،باند) و چطور نشونه بگیرم که به خطا نره (هواپیما ها درست به جایی که میخوای شلیک نمیکنن.)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خواهشا اگه این مرحله رو رفتید بگید چطوری
    Last edited by jr07; 03-11-2011 at 20:22.

5. این کاربر از jr07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

پيش فرض

دوستان من تو مرحله ی 4 گیر کردم نمی دونم باید چی رو بزنم(فرودگاه،هواپیما،باند) و چطور نشونه بگیرم که به خطا نره (هواپیما ها درست به جایی که میخوای شلیک نمیکنن.)

خواهشا اگه این مرحله رو رفتید بگید چطوری
    موقعی که جت ها رو نشانه گرفتی نشانه رو روی جت ها نگه دار نزار نشانه بره طرف دیگه تا بهشون بخوره به همین راحتی

7. 2 کاربر از Davood_titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

من موندم تا این حد به جزییات توجه میکنن
    اما تو فرانسه و عراق پلاک ماشین ها مال ایرانه(یعنی همشون تهران 54 هست)

9. 2 کاربر از jr07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

14

در battlefield 3 چه بر سر ایران آمد؟؟

داستان از اونجائی شروع میشه که شما ناگهان روی یک قطار در حال حرکت سقوط میکنید و پس از مقداری در گیری داستان به هشت ساعت قبل برمیگرده جائی که شما گروهبان Henry Blackburn داره ازتون توسط دو بازرس امریکایی بازجوئی میشه ....
    خلاصه ای از داستان کلی بازی رو براتون میگم که متوجه قضایا بشید خودتون ...
    قضیه از این قراره که یک گروهک تروریستی ایرانی به نام PLR به سرکردگی solomon (همون سلیمان خودمون ) سه تا بمب اتم از روسیه دزدیدند و قصد اقدام تروریستی دارند یکی در پاریس فرانسه و دیگری در نیویورک آمریکا ... برای همین برادران خیر خواه آمریکایی به دنبال پیدا کردن سلیمان کردستان عراق رو زیر و رو میکنند ولی اونجا چیزی گیرشون نمیاد برای همین به تهران حمله میکنند !
    در مرحله ی اولِ حمله به تهران شما نقش یک خلبان نیروی هوایی آمریکارو دارید سوار برجت از پایگاه هوایی خود واقع در خلیج فارس به پرواز در میایید و طی مساقتی به آسمان شهر تهران نزدیک میشید در این مرحله شما با جت های ایرانی نبرد تن به تن دارید و پس از غلبه بر اونها فرودگاه مهرآباد رو زیر آتیش خود میگیرید تا دیگر جت های ایرانی نتونند به پرواز در بیان !
    پس از حمله ی اولیه به تهران و مستقر شدن در ساختمانی به نام "بانک شهری" به دنبال فردی به نام Faruk Al-Bashir (فرخ ال بشیر) میگردند که دست راست سلیمانه ولی طی یک نبرد سنگین بسته های خالی بمب ها اتم رو پیدا میکنند و در همون بانک توسط ایرانی ها محاصره میشند ...
    طی مراحل بعدی لوکیشن بازی به پاریس تغییر میکنه جائی که سلیمان رفته برای عملیاتی تروریستی اونم از نوعه اتمیش ! در این مرحله شما در نقش یک تیم روسی هستید و نقش Dmitri Mayakovsky (دیما)
    رو دارید و سعی بر متوقف ساختن سلیمان که متاسفانه از انجام اینکار باز میمونید و طی این عملیات تروریستی هزاران نفر از مردم پاریس بر اثر حرکت تروریستی ایران میمیرند !
    جنگ بالا میگیره و کم کم نیروهای زره ای دو طرف وارد بیابان های اطراف تهران میشند ! جایی که شما در تانک هستید و کم کم با از بین بردن موانع به تهران نزدیک و نزدیک تر میشید و کم کم برج میلاد براتون پدیدار میشه و با همین نیروی زره ای به کمک دوستانتون در بانک میرید اونهارو نجات میدید ولی خودتون گروگان گرفته میشید ! و طی یک حرکت فجیع به قتل میرسید و فیلم این قضیه در اینترنت به دسترس عموم میرسه ...

تا اینجای کار همه تقصیر ها گردن ایرانه ولی شما طی یک عملیات شبانه مخفیگاه فرخ ال بشیر رو پیدا میکنید و هنگام فرار دستگیرش میکنید ولی به شدت مجروح شده و در لحظات آخر عمرش حرف هایی به شما میزنه که شما رو به سمت روسیه و فردی به نام Amir Kaffarov سوق میده ...و خودش میمیره ...
    حالا شما در حال رفتن به سمت ویلای امیر در روستاهای گیلان هستید ! که با آتیش سنگین نیروهای روسی مواجه میشید و در بین راه متوقف میشید ...
    اینجاست که دوباره همه چیز سویچ میشه و شما به نقش دیما برمیگردید که در گیلان به دنبال امیر هستید پس از این که امیر رو پیدا میکنید بهتون پیشنهاد رشوه میشده و دوباره شما به نقش اصلیتون که گروهبان بلکبرن هست برمیگردید ....
    به هر حال جای شکرش باقیه که خلیج فارس رو نکردن خلیج عرب
    فکر کنم یه همچین گزارشی رو آقا مجید گذشته بود

11. 3 کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

وای این مرحله ش چقد خسته کننده بود

من موندم تا این حد به جزییات توجه میکنن
    اما تو فرانسه و عراق پلاک ماشین ها مال ایرانه(یعنی همشون تهران 54 هست)
    کدوم جزئیات
    کجا رو صندوق صدقه های ما نوشته "هدیه ای برای سالمندان" !!

13. 2 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_guy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ایـــ تهران ــران

پيش فرض

...به دنبال فردی به نام Faruk Al-Bashir (فرخ ال بشیر) میگردند
    تشکر بابت لو دادن داستان بازی!
    در هر صورت اون هم فرخ نیست فاروق درسته.

15. این کاربر از bad_guy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

کجا رو صندوق صدقه های ما نوشته "هدیه ای برای سالمندان" !!
    دیگه اونا روشون نشده حقیقت صندوقها رو بنویسن

17. 6 کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

نسخه ی من مولتی پلایر نداره و 11 گیگه !
    واسه شماهام اینجوریه ؟

19. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •