تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 220 از 403 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230270320 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 4027

نام تاپيک: XPERIA™ X8 | گوشی خوب قیمت خوبتر

پروفشنال BEHZAD2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام دوستان من بازی اسفالت 5 رو نصب کردم وارد بازی میشه وقتی یه مرحله بازی میکنم میخوام وارد مرحله بعدی بشم از بازی میاد بیرون واسه شما هم همینطوریه

اگه نباشه جاش خالی می مونه maxp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    کرح

پيش فرض

سلام آقايون.....كمك كنينننن
    ببينين من بانكداري ملت قبلا استفاده ميكردم تو 5800...چقدرم راحت بود ...اما تو اين 100 تا بدبختي داره يه جاوا اجرا كردن...
    من فايل آماده رو از سايت گرفتم..تو بانكداري هم ميره اما اس ام اس كه ميفرسته براي درخواستم مينويسه ارسال شد اما پول كم نميكنه و جواب هم نمياد...كار نميكنه ؟؟؟چيكا كنم ؟؟
    متاسفانه بانک ملت هنوز نرم افزارش رو برای آندروید بیرون نداده. پیشنهاد میکنم بیخیال نسخه های جاوای تبدیل شده بشید. چون معمولا درست کار نمیکنند.
    تا الان فقط بانک کشاورزی رو من دیدم که نسخه آندروید داده. اینم لینکش :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دوستان 5 تا سوال داشتم ... اول اینکه چجور میشه صفحه نمایش گوشیو جوری تنظیم کرد که بصورت اتوماتیک نور صفحه کمو زیاد نشه ؟!
    به این آدرس برید : Setting/Display/Brightness حالا تیک گزینه Automatic brightness رو بردارید.

دوم اینکه چجور میشه تو پلیر TTPOD وقتی موزیکه های جدید به گوشی اضافه شد از داخل نرم افزار لیست اهنگ هارو اپدیت کرد ؟! هیچ گزینه ای ندیدم براش
    با این نرم افزار کار نکردم. امیدوارم دوستان تو این مورد کمکت کنند.

سوم اینکه تو نرم افزار rock player قسمتی برای تنظیمات نرم افزار وجود نداره ؟!

داخل نرم افزار دکمه تولز گوشی رو بزنید و Setting رو انتخاب کنید.

چهارم اینکه چجور میشه قفل اتوماتیک صفحه نمایشو غیر فعال کرد ؟!
    غیر فعال فکر نمیکنم بشه اما میشه تا 30 دقیقه تاخیرش انداخت. به اینجا برید : Setting/CyanogenMod setting/User interface گزینه Screen turned off delay رو روی هر عددی خواستید تنظیم کنید. مثلا اگه روی 1 دقیقه تنظیم کنید , بعد از این که صفحه خاموش شد , یک دقیقه طول میکشه تا صفحه قفل شه

سوال اخر اینکه ... چجور میشه ... از توفایل منیجری فایل هاییو hidden و ... کرد ؟! و چرا تو هیچ فایل منیجری نمیشه mark all کرد فایل هارو ؟!

5. من خودم دنبال برنامه ای که بتونه فایل های هیدن شده توسط ویندوز رو باز کنه یا بتونه هیدن کنه بودم اما پیدا نکردم. اما خوب برنامه واسه مخفی کردن و قفل گذاری کردن و اینا زیاده. مثلا Privacy Protector

یه روش دیگه واسه مخفی کردن فایلها هست که البته توی برنامه های فایل منیجر نشون داده میشه ولی توی گالری و برنامه ها مخفی میمونه
    واسه این کار وارد برنامه Root explorer بشید و هر پوشه ای رو که خواستید مخفی بشه رو rename کنید و اول اسمش یه نقطه بزارید. این یه ترفند لینوکسه و همونطور که میدونید آندروید هم بر اساس لینوکس هست.
    بعد از این کار به این آدرس برید setting/manange applications گالری یا هر برنامه ای که داخلش اون پوشه ای که تغییر نام دادید بود هست رو باز کنید و Clear Data رو بزنید و گوشی رو Reboot کنید.
    دیگه اثری از اون پوشه تو اون برنامه ها نیست.

3. 3 کاربر از maxp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

برای رفع مشکل تنظیمات برنامه fancy widget روی ساعت کلیک کنید ، بعد در قسمت Refresh settings ، گزینه Refresh mow را فشاردهید (البته توجه داشته باشید که به اینترنت وصل باشد!)
    واسه من هم قاطی کرده بود با استفاده از روش بالا درست کردم

نشد متاسفانه همونجوریه شب برعکس شده انگار بقل اش هم زده تهران ساعت هم درست ولی هونجوریه مثلا الان مه روز شب رو نشون میده

جدیدا اینطوری شده

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

چهارم اینکه چجور میشه قفل اتوماتیک صفحه نمایشو غیر فعال کرد ؟!
    یه راه حل تقریبا پیچیده هستش امیدوارم متوجه بشید

دستتون رو چند لحظه روی صفحه گوشی قرار بدید یه صفحه باز میشه widget رو بزنید گزینهpower control رو بزنید چند تا گزینه داره یکیش lock screen است تیک اون رو بزنید و ok بزنید بعدش یه زبونه تو صفحه میاد توش یه عکس قفل اگه روش بزنید نوار آبی زیرش روشن بشه اتوماتیک قفل میشه صفحه اگه نوار زیرش خاموش باشه یعنی دیگه گوشی قفل نمیشه

امیدوارم تونسته باشم منظورم رو رسونده باشم

6. 3 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام

ببخشید یه سوال داشتم
    چجوری میشه فونت گوشی رو عوض کرد ؟
    گوشی روت شده و رام 2.1 رسمی روش نصبه.
    فقط امکان برگشت به فونت اولیه وجود داشته باشه.

با سپاس.....

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

لطفا یک رام کاستوم 2.2 معرفی کنید که مشکل هماهنگ نبودن صدا و تصویر در ویدئو فیلمبرداری شده نداشته باشه!

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

2

به این آدرس برید : Setting/Display/Brightness حالا تیک گزینه Automatic brightness رو بردارید.

تو این مسیر همچین گزینه ای ندیدم !! فقط میشه اونجا نور صفحه رو کمو زیاد کرد ... همین !!

با این نرم افزار کار نکردم. امیدوارم دوستان تو این مورد کمکت کنند.

داخل نرم افزار دکمه تولز گوشی رو بزنید و Setting رو انتخاب کنید.

خیلی ممنون حواسم اصلا به تولز نبود

غیر فعال فکر نمیکنم بشه اما میشه تا 30 دقیقه تاخیرش انداخت. به اینجا برید : Setting/CyanogenMod setting/User interface گزینه Screen turned off delay رو روی هر عددی خواستید تنظیم کنید. مثلا اگه روی 1 دقیقه تنظیم کنید , بعد از این که صفحه خاموش شد , یک دقیقه طول میکشه تا صفحه قفل شه

اینو رو 1 دقیقه میزارم !! گوشیو به حال خودش بزارم 1 دقیقه وامیسه و بعد صفحه نمایش خاموش میشه و ربطی به قفل نداره

5. من خودم دنبال برنامه ای که بتونه فایل های هیدن شده توسط ویندوز رو باز کنه یا بتونه هیدن کنه بودم اما پیدا نکردم. اما خوب برنامه واسه مخفی کردن و قفل گذاری کردن و اینا زیاده. مثلا Privacy Protector

یه روش دیگه واسه مخفی کردن فایلها هست که البته توی برنامه های فایل منیجر نشون داده میشه ولی توی گالری و برنامه ها مخفی میمونه
    واسه این کار وارد برنامه Root explorer بشید و هر پوشه ای رو که خواستید مخفی بشه رو rename کنید و اول اسمش یه نقطه بزارید. این یه ترفند لینوکسه و همونطور که میدونید آندروید هم بر اساس لینوکس هست.
    بعد از این کار به این آدرس برید setting/manange applications گالری یا هر برنامه ای که داخلش اون پوشه ای که تغییر نام دادید بود هست رو باز کنید و Clear Data رو بزنید و گوشی رو Reboot کنید.
    دیگه اثری از اون پوشه تو اون برنامه ها نیست.

من از داخل کامپیوتر کلی فولدر هاییو که نرم افزار ها ساخته بودنو هیدن کردم تا از تو فایل منیجر نشون داده نشن و بلکه از شلوغی جلوگیری بشه !! اما بازم نشون داده میشن این فولدر ها و فایل ها از داخل نرم افزار هم تنظیماتو گذاشتم نشون نده فولدر های هیدن رو اما بازم ( از فایل منیجر astro pro ) استفاده میکنم
    راسیتی دوستان هیچ راهی نداره با همین رام رسمی 2.1 نرم افزار ها و بازی ها تو مموری نصب شن !؟ اخه اینجوری که خیلی مزخرفه !!4 تا بازی کم حجم نصبیدم پر شد گوشی
    +
    +
    بخوام از رام های کاستوم استفاده کنم . 2.2 باید بیام یا 2.3 ؟! کدوما کمتر باگ دارن ؟!
    +
    +
    اصلا معایب و مزایای رام های رسمی و غیر رسمی موجود برای این گوشی چیا هستن ؟!
    ..
    بازم ممنون
    Last edited by SA.JJ.AD; 27-07-2011 at 20:31.

در آغاز فعالیت bashmakh30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

راسیتی دوستان هیچ راهی نداره با همین رام رسمی 2.1 نرم افزار ها و بازی ها تو مموری نصب شن !؟ اخه اینجوری که خیلی مزخرفه !!4 تا بازی کم حجم نصبیدم پر شد گوشی
    +
    +
    بخوام از رام های کاستوم استفاده کنم . 2.2 باید بیام یا 2.3 ؟! کدوما کمتر باگ دارن ؟!
    +
    +
    اصلا معایب و مزایای رام های رسمی و غیر رسمی موجود برای این گوشی چیا هستن ؟!
    ..
    بازم ممنون
    چرا یه راه داره اونم اینه که رمتو پارتیشن بندی کنی بعد با نرم افزار Link2SD-1.6.2 برنامه ها رو به اونجا منتقل کنی
    +
    رام 2.3 مشکل دوربین داره
    رام 2.2 هم floyo .20 , floyo 1.0 از بقیه بهتر جواب دادن

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من Link2SD رو استفاده میکنم با همین رام رسمی 2.1

12. 4 کاربر از smallfrank بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه diegoforlan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •