سلام دوستان من بازی اسفالت 5 رو نصب کردم وارد بازی میشه وقتی یه مرحله بازی میکنم میخوام وارد مرحله بعدی بشم از بازی میاد بیرون واسه شما هم همینطوریه
سلام دوستان من بازی اسفالت 5 رو نصب کردم وارد بازی میشه وقتی یه مرحله بازی میکنم میخوام وارد مرحله بعدی بشم از بازی میاد بیرون واسه شما هم همینطوریه
متاسفانه بانک ملت هنوز نرم افزارش رو برای آندروید بیرون نداده. پیشنهاد میکنم بیخیال نسخه های جاوای تبدیل شده بشید. چون معمولا درست کار نمیکنند.
تا الان فقط بانک کشاورزی رو من دیدم که نسخه آندروید داده. اینم لینکش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به این آدرس برید : Setting/Display/Brightness حالا تیک گزینه Automatic brightness رو بردارید.
با این نرم افزار کار نکردم. امیدوارم دوستان تو این مورد کمکت کنند.دوم اینکه چجور میشه تو پلیر TTPOD وقتی موزیکه های جدید به گوشی اضافه شد از داخل نرم افزار لیست اهنگ هارو اپدیت کرد ؟! هیچ گزینه ای ندیدم براش![]()
سوم اینکه تو نرم افزار rock player قسمتی برای تنظیمات نرم افزار وجود نداره ؟!![]()
داخل نرم افزار دکمه تولز گوشی رو بزنید و Setting رو انتخاب کنید.
غیر فعال فکر نمیکنم بشه اما میشه تا 30 دقیقه تاخیرش انداخت. به اینجا برید : Setting/CyanogenMod setting/User interface گزینه Screen turned off delay رو روی هر عددی خواستید تنظیم کنید. مثلا اگه روی 1 دقیقه تنظیم کنید , بعد از این که صفحه خاموش شد , یک دقیقه طول میکشه تا صفحه قفل شهچهارم اینکه چجور میشه قفل اتوماتیک صفحه نمایشو غیر فعال کرد ؟!
سوال اخر اینکه ... چجور میشه ... از توفایل منیجری فایل هاییو hidden و ... کرد ؟! و چرا تو هیچ فایل منیجری نمیشه mark all کرد فایل هارو ؟!
5. من خودم دنبال برنامه ای که بتونه فایل های هیدن شده توسط ویندوز رو باز کنه یا بتونه هیدن کنه بودم اما پیدا نکردم. اما خوب برنامه واسه مخفی کردن و قفل گذاری کردن و اینا زیاده. مثلا Privacy Protector
یه روش دیگه واسه مخفی کردن فایلها هست که البته توی برنامه های فایل منیجر نشون داده میشه ولی توی گالری و برنامه ها مخفی میمونه
واسه این کار وارد برنامه Root explorer بشید و هر پوشه ای رو که خواستید مخفی بشه رو rename کنید و اول اسمش یه نقطه بزارید. این یه ترفند لینوکسه و همونطور که میدونید آندروید هم بر اساس لینوکس هست.
بعد از این کار به این آدرس برید setting/manange applications گالری یا هر برنامه ای که داخلش اون پوشه ای که تغییر نام دادید بود هست رو باز کنید و Clear Data رو بزنید و گوشی رو Reboot کنید.
دیگه اثری از اون پوشه تو اون برنامه ها نیست.
نشد متاسفانه همونجوریه شب برعکس شده انگار بقل اش هم زده تهران ساعت هم درست ولی هونجوریه مثلا الان مه روز شب رو نشون میده
جدیدا اینطوری شده
یه راه حل تقریبا پیچیده هستش امیدوارم متوجه بشیدچهارم اینکه چجور میشه قفل اتوماتیک صفحه نمایشو غیر فعال کرد ؟!
دستتون رو چند لحظه روی صفحه گوشی قرار بدید یه صفحه باز میشه widget رو بزنید گزینهpower control رو بزنید چند تا گزینه داره یکیش lock screen است تیک اون رو بزنید و ok بزنید بعدش یه زبونه تو صفحه میاد توش یه عکس قفل اگه روش بزنید نوار آبی زیرش روشن بشه اتوماتیک قفل میشه صفحه اگه نوار زیرش خاموش باشه یعنی دیگه گوشی قفل نمیشه
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو رسونده باشم![]()
سلام
ببخشید یه سوال داشتم
چجوری میشه فونت گوشی رو عوض کرد ؟
گوشی روت شده و رام 2.1 رسمی روش نصبه.
فقط امکان برگشت به فونت اولیه وجود داشته باشه.
با سپاس.....![]()
لطفا یک رام کاستوم 2.2 معرفی کنید که مشکل هماهنگ نبودن صدا و تصویر در ویدئو فیلمبرداری شده نداشته باشه!![]()
راسیتی دوستان هیچ راهی نداره با همین رام رسمی 2.1 نرم افزار ها و بازی ها تو مموری نصب شن !؟ اخه اینجوری که خیلی مزخرفه !!4 تا بازی کم حجم نصبیدم پر شد گوشی
+
+
بخوام از رام های کاستوم استفاده کنم . 2.2 باید بیام یا 2.3 ؟! کدوما کمتر باگ دارن ؟!
+
+
اصلا معایب و مزایای رام های رسمی و غیر رسمی موجود برای این گوشی چیا هستن ؟!
..
بازم ممنون![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 27-07-2011 at 20:31.
چرا یه راه داره اونم اینه که رمتو پارتیشن بندی کنی بعد با نرم افزار Link2SD-1.6.2 برنامه ها رو به اونجا منتقل کنی
+
رام 2.3 مشکل دوربین داره
رام 2.2 هم floyo .20 , floyo 1.0 از بقیه بهتر جواب دادن
من Link2SD رو استفاده میکنم با همین رام رسمی 2.1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)