تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 220 از 507 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230270320 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

درمورد این فراموش کردنواینا... ، اولا هرچقد ب خودتون زور بزنید تا بتونید کسیرو ک بش علاقه داشتید فراموش کنید ، فایده ای نداره ! اصن امکان نداره ! چون هنوزم بش علاقه دارید !

فراموش کردن کار اشتباهیه ...باید با این موضوع زندگی کنید ...باید بزارید جزئی از زندگیتون شه ...(البته این حرف بم گفته شده و منم تجربش کردم ..خیلی درسته)

2. 12 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

در مورد اخباری که از رسانه ها میشنوید مخصوصا از مطبوعات سریع جوگیر نشید و قضاوت عجولانه نکنید.درسته که همشون مدعی هستن که هدفشون اطلاع رسانی و آگاهی هست اما اگه بخوایم منصفانه نظر بدیم رسانه ها با انتشار هدفدار اخبار و وقایع بیشتر از اینکه آگاهی رو گسترش بدن سعی دارن منظور خودشون رو به مخاطب القا کنن.حالا این منظور همیشه ممکنه عین حقیقت نباشه.که این جور وقتها بیشتر اعصاب خوردی و استرس نصیب آدم میشه تا آگاهی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

برای خرید لوازم الکترونیکی مثل گوشی و لپتاپ قبلش در مورد مدل ها خوب تحقیق کنید و وقتی برای خرید مراجعه کردید روی مدل خودتون پافشاری کنین و سریع پیشنهاد های به ظاهر بهتر فروشنده رو قبول نکنین

5. 14 کاربر از mb1372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

وقتی تو زندگی ، کار ، درس ، رابطه و ... به یک نتیجه ای میرسید اون رو ثبت کنید برای استفاده مجدد ! خیلی وقت ها بعد کلی وقت گذاشتن به یک نتیجه ای میرسم و مدتی بعد دوباره درگیر همون ماجرا میشم و دوباره صرف وقت و انرژی و ... و در آخر باز هم همون نتایج .

خوب از ابتدا از همون نسخه ثبت شده استفاده کنیم قطعا بهتره . مثل درس گرفتن از تجارب دیگران که عموما میخونیم ، میبینیم ، میشنویم و فراموش میکنیم .

7. 14 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaMsUnG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

به هیچ وجه از دست غریبه ها یا مشتری خوراکی نگیرید
    یه مشتری دختر داشتم اومد در مغازه چندتا سوال پرسید راهنماییش کردم بعد چند دقیقه رفت و برگشت
    برام هویج بستنی خریده بود و گفت بابت راهنماییتون
    من خودم آدم محتاطی و شکاکی هستم سریع هویج بستنی را نخوردم گفت بذار یکم مزش کنم آقا جا دشمنتون خالی به اندازه یه سر سوزن که خوردم سرم داشت گیج میرفت و یک لحظه احساس کردم دارم بیهوش میشم
    توش داروی بیهوشی ریخته بود تا منو بیهوش کنه و دخل را خالی کنه
    خدا خیلی بهم رحم کرد

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سلام دوستان!

خیلی وقت بود که این طرفا نیامده بودم..یه تحربه ای رو براتون میگم که ممکنه دوستان قبلا گفته باشن ولی باز من تکرارش میکنم...

*عزیزان اینو بدونین که در با توجه به جمیع جوانب مردم ما مردم واقعا حسودی هستن! نمیدونم چرا ولی چشم ندارن موفقیت کسی رو ببینن! نمیدونم با من موافقید یا نه ولی حرف مردم واقعا میتونه یه نفر یا یه خانواده رو به خاک سیاه بنشونه!!

تا جایی که امکانش هست خودتونو توی چشم مردم نکنین! مطمئن باشید اینطوری خودتون هم راحت هستین!

**افراد دور و برتون رو بشناسین و سعی کنین اونایی که ویژگی های رفتاریشون با شما در تضاد هست رو بیخیال بشید...رابطتونو کم کنین ولی جوری رفتار نکنین که بهشون بربخوره چون اینجوری وارد یه چالش جدید میشید!!

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض

با سلام .

اگه یه موقع خواستید برید برای پایان نامه صحافی و پرینت بگیرید حتما قبلش یه نمونه کار از پرینت و هم چنین برگ آچار رو اول از ش بخواید رفتم برای یکی از اشناهامون پرینت پایان نامه انجام بدم وقتی پرینت رو نشونم داد هم برگ های اچارش خیلی نازک و بد بود هم این که جوهر دستگاهش خیلی کم رنگ بود . بهش هم گفتم ولی چه فاید ه . یعنی حسابی دپرس شدم

11. 13 کاربر از skyzare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سلام به همگی
    یه تجربه بزرگ از خودمو در قالب حدیثی از امام علی ( ع ) می ذارم :

تمام محبتت را به پای دوستت بریز نه تمام اعتمادت را

13. 18 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه still alive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    In mY dReAm L@nd

پيش فرض

این تجربه رو واسه خانومای سایت میگم.البته حتما خودتون میدونین ولی شاید بعضیاتون مثل من و دوستم این اشتباه و انجام بدین پس بهتره درس عبرت بگیرین
    اگه به تاکسی تلفنی زنگ میزنید که نمیشناسید (محلی نیست و با راننده ها اشنا نیستین) مثلا از آرایشگاه زنگ زدین،خونه دوستی آشنایی بودین،از خرید برمیگردین..... حتما اول بپرسین که آژانسه یا نه اگه گفت اره حتما اسم تاکسی تلفنی و ازش بپرسین.تا قبل از اینکه مطمئن نشدین همون تاکسی تلفنی مورد نظرتونه یا نه سوار نشین

تجربه خودم:با دوستم رفته بودیم واسش کیسشو ارتقا بدیم کارمون طول کشید نزدیک ساعاتای 10 شد خونه دوستم دور بود کیسشم که بود گفتش تل میکنم به همین تاکسی تلفنی نزدیک پاساژ که خیالش راحت باشه زود میرسه خونه. منم گفتم منتظر بشم اون بره بعدش من برم.بعد یه 10 دقیقه یه پراید سفید اومد (از منشی اژآنس هم پرسیده بود گفته بود پراید سفید) بوق زد واستاد قیافشم خیلی عادی بود ما هم به هوای اینکه آژانسه.دوستم پرسید آژانسه پسره گفت آره. منم زود کیسو برداشتم که بزارم تو ماشین یه دفعه به عقل دوستم رسید گفت از کدوم آژانسین یدفعه دیدیم پسره پاشو گذاشت رو گاز دِ برو.خدا رو شکر شانسمون گرفت
    ولی امشب یکی دیگه از دوستام همین اتفاق واسش افتاد اما مثل خنگا گفته بود شما از آژانس فلانین پسره هم از خدا خواسته گفته اره اونم سوار شده.میگه بعد یکم که رفته تازه فهمیدم این اصلا تاکسی تلفنی نیست.فقط خدا بهش رحم کرده بود که هر طور شده بود با جیغ و داد تونسته بود پسره رو مجبور کنه ماشینو نگه داره.فقط خدا میدونست اگه نمیتونست مقاومت کنه چه بلایی سرش میومد.

ببخشید طولانی شد ولی خوب خیلی این روزا مواظب باشین.مخصوصا شبا حتی واسه سوار شدن تاکسی های آرم دار هم احتیاط کنین

15. 14 کاربر از still alive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه essi4300's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    قلعه حیوانات

پيش فرض

هیچ وقت فکر نکنین آدم خیلی زرنگی هستین، همیشه احتمال بدین زرنگ تر از شما هم هست.

خود زرنگ پنداری اکثرا سبب اقدامات نابخردانه میشه که جبرانش هم ممکنه خیلی سخت باشه.

اگر کسی به اصطلاح خودش زرنگی کرد و حالتون گرفته شد، ازش بگذرین، سعی نکنین با زرنگی مضاعف جبران کنین.

بذارین دنیا دست بچه زرنگ ها بمونه.........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •