مرسی علی جان
تو رنج پایین چه عطرای دختر پسندی که موندگاری داشته باشن سراغ دارین ؟![]()
مرسی علی جان
تو رنج پایین چه عطرای دختر پسندی که موندگاری داشته باشن سراغ دارین ؟![]()
ماندگاریش کمه ولی نه تا اون حد که دوستان میگن راستش من که بوش کردم بوی صابون میداد دقیقا
در مورد اینتنس نظری ندارم
والا سعید جان بستگی به طرف داره.
ولی چستیتی و سالید رو بعضیاشون خوششون میاد.
.........................................
در مورده ایفوریا به نظرم بو صابون نمیداد.حالا درست یادم نیست.شاید من اشتباه میکنم.
اون اولی60 اونی هم که اینتس داره 70 البته بدون تخفیف (5 تومنی هم جای تخفیف داره)
یکی دوتا نظرات سایت های خارجی رو خوندم قریب به اتفاق از این مدل اینتنسش رضایت بالایی داشتن
این مدل معمولی سال 2006 تولید شد که فکر کنم به خاطره مشکل ماندگاری کمترش شرکت 2 سال بعد همین مدل اینتسش رو روانه بازار کرد![]()
اون 2تا که گفتی اسم لاتینشون میگی ؟![]()
ممنون راستی ck 1 ظهر رسید دستم میشه مشخصات اونیو که داری بدی مطمئن شم اصله یا نه مثلا شماره سربال حک شده یا نه ؟
یه سوال دیگه![]()
ck in2u pop رو تست کردی ؟ نوشته گرم با راحیه جنگلی میخوام بدونم چطوره چون in2u him رو خودم تست کردم بوش خوب بود البته اون خنکه
ck in2u pop by cK
ck in2u him by ck
![]()
Last edited by 63.boy; 27-10-2011 at 16:32.
بستگی به ثیپ و لباس و شرایط استفاده و صد البته مکان استفادت داره - یعنی تیپ کت و شلواری و اسپورتی و اداری و مکان های دانشگاه و مهمومی رسمی و خودمومنی و شرایطش همه تو انتخاب و استفاده و کلاس عطر تاثیر گذاره یعنی طرفت به این چیزا خیلی اهمیت بده جابه جا استفاده کنی هم بی کلاسی هستش هم دخلت اومده
ولی در کل دخترا از این دسته عطرها خوششون میاد
1) خنک نباشه یعنی گرم باشه ( شاید اکثرا خنک پسند باشن ولی تو این موردی که خواستی مستثنی هستش )
2) تند و زننده نباشه مخصوصا رایحه ی میانی عطر که 80 درصد ماندگاری عطر رو شاملش میشه
3)ی ذره هم شیرین باشه بد نیست ( البته نه اون شیرینی که بد باشه )
4) جلف هم نشده باشه و تقریبا وقتی از اون عطر استفاده میکنی وقتی طرفت سری بعد که این بو به مشامش بخوره تو باشی![]()
chastity
very ژاک ساف
solid
مشخصات:جعبه اش کارتنه-یه لیبل روش زده و قید کرده ساخته آمریکاستشماره سریالش که هم رویه جعبه هست و هم برچسبه پشته شیشه.
بازم پشته برچسبه شیشه هم قید کرده made in usa
ckin2u هم اون سفیده رو تست کردم.نمیشه گفت خنکه ولی گرم هم نیست.شاید بشه گفت مرکباتی هست.
دئودورانت رولی خیلی ارزان سراغ دارید که 24 ساعت حفاظت ایجاد کنه؟ من fa رو 2200 میگیرم که خیلی خوبه. تو شهروند که نزدیک 3 تومنه. ارزانتر چیزی هست؟ ایرانی چندماه پیش گرفتم 700 تومن بود. الان دیگه ندیدم جایی. بد نبود.
والا یه زمانی فا 1000 تومن بود(تازه 900 تومن)بعدش شد 1800.دیگه از پارسال تا حالا هم نیوآ میگیرم.خیلی
راضیم.البته فکر کنم 3.5 بود.
از همه خفن تر رکسونا هست (صابونی)
اولی بوش خوبه ولی ماندگاری اصلا خوب نیست. دومی موندگاریش خیلی بهتره
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------
من دئودورانت و ضدتعرق ژلی می گیرم به نام Secret که بسیار بسیار خوشبوست و بیشتر از 24 هم میمونه ولی قیمتش 7000 تومنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)