تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 220 از 416 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230270320 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

صحبت های مورینیو با یه برنامه تلویزیون رئال، جالبه..
    یه چندتا از سوال هاش...

(مجری تبریک میگه بخاطر اولین موفقیتش تویه رئال و رسوندن رئال به فینال کوپا دل ری)
    به نظرم این تازه یه قدم کوتاه بود نه تمام چیزی که از تیمم میخوام. اگر قرار باشه شما بهم بگید که مهمترین افتخار من تو زمان جضورم تویه رئال، رسوندن تیم به فینال کوپا بوده، خیلی نا امید میشم. این تازه قدم ابتدایی بوده. دقیقا مثل زمان چلسی که در نیمه فصل، به فینال کارلینگ کاپ رسیدم. می خیلی بیشتر از اینها از بازیکنانم انتظار دارم. دوست دارم بازیکنانم مشتاق حضور تویه این فینال باشن اما قرار نیست که این بشه بالاترین مکانی که بهش میرسیم.

با بازیکنانی مثل اوزیل، رونالدو، کاکا و دی ماریا تو تیم کار میکنید.با وجود سالها مربیگری، آیا بازم تحت تاثیر این بازیکنها قرار میگیرید؟
    بدون شک. اینها از جمله بازیکنانی هستن که هر کسی دوست داره بازیشون رو نگاه کنه. درسته که من مربی فوتبال هستم، اما جدای از اون، عاشق فوتبال هم هستم و وقتی روی نیمکت هستم، وقت دارم تا از اینجور مسائل هم لذت ببرم. به هر حال من مربی این بازیکنها هستم و خوشحالم که دارمشون. توانایی این بازیکن ها، هر چقدر که باشه، مهم اینه که اونها تمام تلاششون رو برای تیم میکنن که این خیلی خوبه.

دوست دارید چطوری تو یاد اذهان بمونید؟
    نگران این موضوع نیستم. بیشتر دوست دارم تا توی بهترین خاطرات بچه هام حضور و نقش داشته باشم. در فوتبال، شما تاریخ رو با نتایج رقم میزنید. به همین دلیل، نگرانش نیستم. 50 سال بعد، یکی میپرسه "اولین توپ طلای مربیان رو کی برد؟" جوابش مورینیوس. "کدوم مربیها بودن که با 2 تیم مختلف، دوبار قهرمان لیگ قهرمانان شدن؟" من یکی از اون 3 مربی بودم. "کدوم مربیها بودن که در کشورهای مختلف، قهرمان لیگ شدن؟" من یکی از اینها هم بودم. تاریخ با توجه به عملکرد شما نوشته میشه و من نگرانش نیستم

دوست دارید تویه رئال به چی برسید؟
    میدونید که من بیشترین نلاشم رو توی تیم میکنم که دلیل این تلاشم هم اینه که به کارم ایمان دارم و به همین دلیل معتقدم که اگه تمام تلاشم رو بکنم، نتایج خوب رو بدست میارم. این رو من میخوام. دوست ندارم که بعدها فقط بتونم بگم "من یه زمانی مربی رئال بودم". دوست دارم بتونم بگم "من مربی رئال بودم و تویه مدت زمان مربیگری من تویه این تیم، تونستیم قهرمانیهای زیادی کسب کردیم". این هدف منه

دوست دارید چطور شما رو معرفی کنن؟
    یک آدم خوب و یک مربی عالی

بقیش هم اینجاس:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بازيكني كه در مقابل رونالدو قرار ميگيره با گزينه هاي زيادي رو به رو نيست ميدونه رونالدو قراره از چه تكنيكي استفاده كنه اما چون سرعت ساقهاش به سرعت وحشتناك ساقهاي رونالدو نميرسه اين نبرد رو محكوم به باختنه
    در حال حاضر تنها پيامي كه براي ذهن رونالدو ارسال ميشه اينه
    سريعتر باش قويتر باش
    به همين خاطره كه رونالدو از زماني كه در منچستر بود تا حالا شكل بازيش تغييري نكرده ولي سريعتر و قويتر شده
    در واقع رفتار رونالدو در زمين نشون دهنده اينه كه رونالدو علاقه اي به فرا گرفتن روشهاي جديد نداره و بيشتر به عمق دادن به شكل هميشگي بازي خودش علاقه منده
    شاید شما از معدود طرفدارای بارسا باشی که حرف زدن باهاش سردرد نمیاره. برای همین جوابتون رو میدم. وگرنه مثل خیلی از کاربرای دیگه که معلومه هنوز 18 سالشون نشده و میان پست های عاشقونه میدن ازش میگذشتم!

اما چند نکته درباره مقایسه شما:

1.طوری حرف میزنید انگار رونالدو کهن ذهن هست و دیگه بیشتر از این نمیتونه یاد بگیره! تا حالا به پاس های عجیب قریبش نگاه کردین؟ ضمن اینکه، دارید به نوعی میگید مسی به بن بست خورده، واسه همین کارهای جدید یاد گرفته، در صورتی که رونالدو با همون استایل قبلیش 24 تا گل زده.

رونالدو تو بخشی که بهش نیاز داشت تغییر کرده: خودخواهی! اوایل فصل هرچی توپ بهش میرسید، شوت میکرد، اما الان چی؟ الان پاس گل هم میده... تازه گه گاه گل های خودشم بعضی ها خراب میکنن ( بازی اسپانیا - پرتغال )

2.ضمن اینکه شما به یکی دو نکته ی خیلی مهم رونالدو اشاره نکردید: قدرت شوت زنی، ضربه ی سر، شوت با پای غیرتخصصی!

الان حتما میخواین بیاین بگین مسی هم با سر (+ دست! ) گل زده، نمونش فینال جام باشگاه های اروپا، اما در کل قدرت سرزنی رونالدو فوق العاده هست، مخصوصا در برابر مسی. و مهمترین و آشکارترین مساله، پاهای مسی هست! مسی خودشم قبلا گفته بود که پای راستش ضعیف هست و باید روش کار کنه، خوب چی شد؟ چرا تغییر نکرد؟ در صورتی که میبینیم تو یـــک بازی، رونالدو سه تاگل میزنه: پای راست،پای چپ و ضربه ی سر!

محدوديتي كه مسي از نظر قدرت بدني و البته فيزيك بدني داره باعث ميشه در طول بازي پيامهاي متفاوتي دريافت كنه
    همين پيامهاي متفاوت يعني نياز به حركات متفاوت و متنوع تر و كارگرداني اين حركاته
    3.ببخشید کدوم حرکات متنوع؟ این خیابانی گاگـــول اگه یه حرف درست حسابی تو این چندسال ننگین گزارشش زده باشه، درباره مسی بود:

همه میدونن چی کار میخواد بکنه، اما هیچ کسی نمیتونه جلوش رو بگیره
    کار مسی کاملا مشخصه، با توجه به قد کوتاهش، خیلی سریع و راحت تغییر مسیر میده!

اما حالا شما مسی رو با مارادونا مقایسه کن، میفهمین که چقدر مسی سطحش پایینه! مارادونا علاوه بر تمام توانایی های مسی، تکنینک های دریبل زنی هم داشت (رجوع کنید به سایت یوتیـوب) در صورتی که مسی فقط بلده چپ و راست کنه!

مسي سال به سال در حال تغييره
    ما که تغییری ندیدیم! فقط کار تیمیش با بقیه بازیکنا بهتر شده... مثلا دریبل زیدانی میزنه؟ یا پا عوض میکنه؟ دریبل رونالدینیوای میده؟

چيزي كه مسي رو خارق العاده ميكنه اينه كه نيازي به اين نداره كه بره خونه بشينه بازي رو ببينه و در مورد بازي بعديش فكر كنه
    4.اوه، یعنی رونالدو این کار رو میکنه؟! این کار بیشتر مال مدافعین هست! بارها هم دیدیم که تو بازی های مهم، مدافعین با تجربه با مطالعه حرکات بازیکن روبروشون چطور اونو مهار میکنن.

رونالدو خودش رو به توپ تحميل ميكنه اما مسي در كنار و همراه توپ حركت ميكنه
    5.یاد کارتون فوتبالیست ها افتادیم! تفاوت کاکرو با سوباسا

به شخصه مسي رو در حال حاضر بهتر ميدونم
    6.در آخر هم بگم که فصل پیش مسی بهتر بود. هرچند بهترین رو کس دیگه میدونم که حقش رو خوردن ولی اینجا جاش نیست.

اما این فصل؟ تا اینجا برابر بودن، در واقع اختلاف های لحظه ای داشتن که برای تعیین بهتر کافی نیست و باید تا آخر فصل منتظر موند.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

I'm a romantic, says Xavi, heartbeat of Barcelona and Spain

Some youth academies worry about winning, we worry about education
    there are so many options. Sometimes, I even think to myself: man, so-and-so is going to get annoyed because I've played three passes and haven't given him the ball yet
    If you go two years without winning, everything has to change. But you change names, not identity. The philosophy can't be lost
    I like the fact that talent, technical ability, is valued above physical condition now
    The result is an impostor in football. You can do things really, really well – last year we were better than Inter Milan – but did not win. There's something greater than the result, more lasting. A legacy. Inter won the Champions League but no one talks about them
    When you arrive at Barça the first thing they teach you is: think. Think, think, think. Quickly
    Arsenal aren't the kind of team that come to try to putear you [piss you off, break up the game, destroy the match]. If it was Chelsea, you might think Madre mía, they're going to leave the initiative to you, wait deep, close up, play on the break with Drogba and Malouda. But, no, I think Arsenal will want the ball. There will be more of a game. As a fan I'd definitely pay for a ticket to see this game. Manchester United or Chelsea would play in a more speculative way. They would leave us the ball. Arsenal won't
    کامل:

کد:
    The Guardian, Friday 11 February 2011

Xavi: I’m a romantic

کد:
    Friday, February 11, 2011

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

شايد تنها اظهار نظري كه منطقي بود رو كرايف در مورد اين دو بازيكن داد و گفت كه هردو بازيكناي بزرگي هستن اما مسي تنوع بيشتري در بازيش داره
    چه تنوع بیشتری داره؟ کرویوف هم که بی طرفیش کاملا معلومه..

هز طور نگاه کنی می بینی که بازی رونالدو تنوع بیشتری داره...همین دریبل هارو مقایسه کن...مسی تمام دریبل هاش فقط با تغییر مسیر سریعه....یه بار دیدی پا عوض کنه؟کرویف برست بزنه؟هاپسکاچ بزنه؟سول رول بزنه؟رابونا بزنه؟ و ....فقط تغییر مسیرو یک و دو برای جا گذاشتن مدافع مقابلش داره...انصافا هم خیلی خوب این کار رو می کنه...ولی تنوع؟نه.

در مورد شوت و ضربه سر و پای غیر تخصصی و ضربه ایستگاهی و استفاده از قدرت بدنی(خودش یه شگرد می تونه باشه) هم که دیگه لازم نیست چیزی بگم که کی متنوع تر بازی می کنه
    Last edited by malkemid; 11-02-2011 at 17:52.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شاید شما از معدود طرفدارای بارسا باشی که حرف زدن باهاش سردرد نمیاره. برای همین جوابتون رو میدم. وگرنه مثل خیلی از کاربرای دیگه که معلومه هنوز 18 سالشون نشده و میان پست های عاشقونه میدن ازش میگذشتم!
    واقعا ممنونم كه بنده حقير رو قابل دونستيد و جوابم رو داديد اين از طرف خودم
    اما از طرف اون كاربراي 18 ساله من به عنوان كسي كه سنم يه كم از اونا بيشتره همون پستاي عاشقونه رو هم دوست دارم
    اصلا مگه دادن پست عاشقونه عيبي داره؟
    بعد هم يه توصيه دوستانه هيچ وقت سن كم يا زياد يه نفر رو به رخش نكش
    غيرواقعي ترين چيز توي اين دنيا سن افراده
    چون خيلي وقتا يه جوون 18 ساله به اندازه يه 30 ساله ميفهمه و گاهي اوقات هم يه 40 ساله به اندازه يه 20 ساله هم نميفهمه
    عددي كه توي شناسنامه افراده فوق العاده غير قابل استناده و نميتونه معيار دانايي يا غير دانايي افراد باشه

1.طوری حرف میزنید انگار رونالدو کهن ذهن هست و دیگه بیشتر از این نمیتونه یاد بگیره! تا حالا به پاس های عجیب قریبش نگاه کردین؟ ضمن اینکه، دارید به نوعی میگید مسی به بن بست خورده، واسه همین کارهای جدید یاد گرفته، در صورتی که رونالدو با همون استایل قبلیش 24 تا گل زده.
    من نگفتم رونالدو كهن ذهنه البته اصطلاح حقيقيش كند ذهنه
    ارجاعتون ميدم به پست خودم خيلي واضح و روشنه
    انسان تا احساس نياز پيدا نكنه چيز جديدي ياد نميگيره اينو من نميگم روانشناسي رشد ميگه رونالدو به خاطر سرعت و قدرت بالاش نيازي به تغيير روش نميبينه
    اما در مورد مسي
    بله مسي چون به مانع ميخوره چيز جديد ياد ميگيره
    نه فقط مسي هر انساني
    استناد من دقيقا به همون بخش قرمز شده پست شماست
    رونالدو با روش قبليش 24 گل زده يعني روشش تغيير نكرده چون هنوز موفقه

رونالدو تو بخشی که بهش نیاز داشت تغییر کرده: خودخواهی! اوایل فصل هرچی توپ بهش میرسید، شوت میکرد، اما الان چی؟ الان پاس گل هم میده
    اين پاساي گل كجان؟ چنتا پاس گل داده؟
    ما درباره استثنائات حرف نميزنيم در مورد پيكره و شكل اصلي يه بازيكن حرف ميزنيم
    وگرنه مسي هم با پاي راست گل ميزنه و پاس گل ميده

الان حتما میخواین بیاین بگین مسی هم با سر (+ دست! ) گل زده، نمونش فینال جام باشگاه های اروپا،
    نه نميگم

اما در کل قدرت سرزنی رونالدو فوق العاده هست، مخصوصا در برابر مسی. و مهمترین و آشکارترین مساله، پاهای مسی هست! مسی خودشم قبلا گفته بود که پای راستش ضعیف هست و باید روش کار کنه، خوب چی شد؟ چرا تغییر نکرد؟ در صورتی که میبینیم تو یـــک بازی، رونالدو سه تاگل میزنه: پای راست،پای چپ و ضربه ی سر!
    اين قسمت قرمز شده هم حرفاي منو تاييد ميكنه
    مسي شايد دوست داشته باشه كه با پاي راست هم خوب كار كنه اما اينجا بحث سر خواست دروني و عميقه
    مسي تا واقعا احساس نياز نكنه پاي راستش راه نميفته
    مسي داره با همون يه پا به اندازه هرچي بازيكن دو پاي تاريخ فوتباله گل ميزنه
    پس ذهنش نياز حقيقي به كامل شدن پاي راستش رو درك نميكنه
    علاقه به تغيير فرق ميكنه با نياز به تغيير
    اينو من نميگم يه چيز كاملا طبيعي در روانشناسيه

3.ببخشید کدوم حرکات متنوع؟ این خیابانی گاگـــول اگه یه حرف درست حسابی تو این چندسال ننگین گزارشش زده باشه، درباره مسی بود:
    خب خدارو شكر كه بالاخره خياباني يه حرف درست از نظر شما زد
    و خدا رو شكر كه اين حرف در مورد رونالدو نبود....
    کار مسی کاملا مشخصه، با توجه به قد کوتاهش، خیلی سریع و راحت تغییر مسیر میده!
    اگه شما فكر ميكنيد خيلي راحت تغيير مسير ميده دليل بر اين نيست كه اين كار رو راحت انجام ميده
    فكر ميكنيد مدافعا در اروپا خيلي ساده قابل عبورن
    يا اينكه بازيكن ديگه اي با خصوصيات فيزيكي مسي نيست
    پس چرا فقط مسي ميتونه اينطور به توپ بچسبه
    اگه وقت باشه ميشه دو سه ساعت در مورد نوع حركت مسي و حمل توپش حرف زد
    وقتي ميگم مسي در كنار توپ حركت ميكنه به همين خاطره
    مسي كوچكترين حركت توپ رو ميبينه و گاهي اوقات پيشبيني ميكنه
    مسي مثل رونالدو نيست كه توپ رو بندازه و بدوه دنبالش

اما حالا شما مسی رو با مارادونا مقایسه کن، میفهمین که چقدر مسی سطحش پایینه! مارادونا علاوه بر تمام توانایی های مسی، تکنینک های دریبل زنی هم داشت (رجوع کنید به سایت یوتیـوب) در صورتی که مسی فقط بلده چپ و راست کنه!
    دوست من كسري خان
    مطمئني در مورد مسي حرف ميزنيم
    مسي يه آرژانتينيه قد كوتاهه كه در يكي از تيمهاي اسپانيا به اسم بارسلونا بازي ميكنه
    تا حالا دو بار هم بهترين بازيكن جهان شده و احتمالا دو بار ديگه هم ميشه
    امسال هم كلي گل زده و كلي پاس گل هم داده
    شبكه سه هم تا دو سه هفته قبل بازياشو پخش مستقيم ميكرد اما به دليل اعتراض مشروع هواداران ساير تيمها ديگه پخش نميكنه
    عزيز من احيانا توي يوتيوپ ويدئوهايي كه از شباهت فوق العاده حركات و گلهاي مارادونا و مسي هست رو ديدين
    باور كن مسي هم بلده دريبل بزنه

ما که تغییری ندیدیم! فقط کار تیمیش با بقیه بازیکنا بهتر شده... مثلا دریبل زیدانی میزنه؟ یا پا عوض میکنه؟ دریبل رونالدینیوای میده؟
    چطور ممكنه تغيير نكنه ولي كار تيميش بهتر شده باشه
    خب اين يعني تغيير ديگه
    واقعا فقط كار تيميش بهتر شده در كار تيمي و پاس دادن كه رقيبش رونالدو نيست بلكه رقباش سلاطين پاس اينيستا و ژاوي هستن كه مسي امسال با اختلاف از اينا جلوتره بعد شما ميگين يه كم كار تيميش بهتر شده
    فكر نميكنيد احيانا دارين با تعصب حرف ميزنين
    مگه قراره مسي مثل ديگر بازيكناي بزرگ تاريخ باشه
    قرار نيست نابغه ها شبيه هم باشن
    مسي دريبلهاي خودشو ميزنه

4.اوه، یعنی رونالدو این کار رو میکنه؟! این کار بیشتر مال مدافعین هست! بارها هم دیدیم که تو بازی های مهم، مدافعین با تجربه با مطالعه حرکات بازیکن روبروشون چطور اونو مهار میکنن.
    من نگفتم رونالدو اين كارو ميكنه
    ولي معمولا اكثر بازيكنا اين كارو ميكنن نه فقط مدافعا

5.یاد کارتون فوتبالیست ها افتادیم! تفاوت کاکرو با سوباسا
    خوشحالم كه ياد 18 سالگتيون افتادين

6.در آخر هم بگم که فصل پیش مسی بهتر بود. هرچند بهترین رو کس دیگه میدونم که حقش رو خوردن ولی اینجا جاش نیست.
    فصل پيش مسي بهتر بود؟؟؟؟؟
    مسي امسال با سال گذشته قابل مقايسه نيست امسال بهترين سال فوتبال مسيه
    به خدا منم فوتبال رو تا اندازه اي ميفهمم

اما این فصل؟ تا اینجا برابر بودن، در واقع اختلاف های لحظه ای داشتن که برای تعیین بهتر کافی نیست و باید تا آخر فصل منتظر موند.
    گفتم كه خيلي سخته بدون تعصب نظر بديم
    در كل اين نظر شخصيه من بود
    و بهتره تا من هم به جمع كسايي كه باعث سر درد شما ميشن وارد نكردين اين بحث تموم بشه

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فقط در مورد مقایسه ی مارادونا - مسی :

کد:
    اینجا به تفصیل بحث شد و مانند اکثریت قریب به اتفاق بحثها ، بدون نتیجه گیری خاصی خاتمه پیدا کرد ( البته نکات خوبی مطرح شد) .

البته قدر مسلم این هست که فعلا زوده مقایسه ی مسی - مارادونا ، چون یکیشون هنوز بازی میکنه و احتمالا افتخارات بیشتری کسب خواهد کرد نسب به افتخارات فعلیش. بعد از اتمام فوتبال مسی مقایسه ی این دو منطقی تر و درست تر خواهد بود .

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خوب خوشبختانه تا اینجا بحث خوب بوده! هرچند، در چند جا جواب مستقیم ندادید یا کلا منظور من رو بد گرفتید، مثلا:

بعد هم يه توصيه دوستانه هيچ وقت سن كم يا زياد يه نفر رو به رخش نكش
    غيرواقعي ترين چيز توي اين دنيا سن افراده
    چون خيلي وقتا يه جوون 18 ساله به اندازه يه 30 ساله ميفهمه و گاهي اوقات هم يه 40 ساله به اندازه يه 20 ساله هم نميفهمه
    عددي كه توي شناسنامه افراده فوق العاده غير قابل استناده و نميتونه معيار دانايي يا غير دانايي افراد باشه
    دوست عزیز، من که نرفتم تو پروفایل طرف ببینم سنش رو چی زده ( پینوشت: حتی الان حضور ذهن ندارم که در P30 این امکان هست یا نه! ) ملاک من، نوع نگارش افراد هست، که دقیقا نمایان گر سن عقلی افراده! پس وقتی من میگم هنوز به 18 سال نرسیده، همون عقلش هست، نه سن تو شناسنامه...

پست عاشقانه هم با اون چیزی که من منظورم بود و شما تصور کردید فرق میکنه، اما مساله مهمی نیست و بهتره بیشتر از این بهش نپردازیم تا وارد حاشیه نشیم.

اين پاساي گل كجان؟ چنتا پاس گل داده؟
    ما درباره استثنائات حرف نميزنيم در مورد پيكره و شكل اصلي يه بازيكن حرف ميزنيم
    وگرنه مسي هم با پاي راست گل ميزنه و پاس گل ميده
    این که رونالدو تعداد پاس های گلش به عدد 10-15 نمیرسه، اصلا مهم نیست، این مهمه که تا دیروز به تعداد انگشت های یه دست هم نمیرسید! اما الان چرا... این مهمه که اول فصل فقط شوت میکرد ( انگار PS2 هست ) اما الان نه.

مسي شايد دوست داشته باشه كه با پاي راست هم خوب كار كنه اما اينجا بحث سر خواست دروني و عميقه
    مسي تا واقعا احساس نياز نكنه پاي راستش راه نميفته
    مسي داره با همون يه پا به اندازه هرچي بازيكن دو پاي تاريخ فوتباله گل ميزنه
    پس ذهنش نياز حقيقي به كامل شدن پاي راستش رو درك نميكنه
    علاقه به تغيير فرق ميكنه با نياز به تغيير
    اينو من نميگم يه چيز كاملا طبيعي در روانشناسيه
    خوب اینجا خیلی موارد هست:

1. پس مسی یه جایی داره واسه رشد، اما میگید هنوز بهش نیاز پیدا نکرده، این با اون گفته که مسی به بن بست خورده و تغییر رویه داده پارادوکس نداره؟ خلاصه به بن بست خورده یا نه؟ اگه خورده، چی کار کرده؟

2. آدم عاقل، قبل از اینکه به مشکل بربخوره میره سراغش! تصور میکنید کار کردن با پای مخالف به همین سادگی هست که مثلا تو یه نیم فصل، یا پیش فصل روش کار کنه و یا علــی مدد بریم با پای راست بکوبیم کنج دروازه؟! پس اگه میتونه و میخواد، باید از الان یه چیزی نشون بده! اما نزدیک به 99% حرکاتش با پای چپش هست.

4. من احساس کردم که شما تایید کردین مسی تو ضربه سر، از رونالدو پایین تره ( اگه غیر اینه بفرمایید ) پای غیر تخصصی هم همینطور. ضربه ایستگاهی هم اشاره نکردید، اما فکر کنم اونم قبول داشته باشید! کلا مسی بیشتر از 10 تا ضربه ایستگاهی گل کرده؟

اگه شما فكر ميكنيد خيلي راحت تغيير مسير ميده دليل بر اين نيست كه اين كار رو راحت انجام ميده
    فكر ميكنيد مدافعا در اروپا خيلي ساده قابل عبورن
    يا اينكه بازيكن ديگه اي با خصوصيات فيزيكي مسي نيست
    پس چرا فقط مسي ميتونه اينطور به توپ بچسبه
    اگه وقت باشه ميشه دو سه ساعت در مورد نوع حركت مسي و حمل توپش حرف زد
    وقتي ميگم مسي در كنار توپ حركت ميكنه به همين خاطره
    مسي كوچكترين حركت توپ رو ميبينه و گاهي اوقات پيشبيني ميكنه
    مسي مثل رونالدو نيست كه توپ رو بندازه و بدوه دنبالش
    ببینید، قبول کنید اینجا مغلطه کردید، من نمیگم راحت هست، نمیگم کار مسی سادست! نه اصلا، من دارم میگم فقط همین کار رو میکنه. سوال هم کردم، مسی پا عوض میکنه؟ دریبل زیدانی یا ... میزنه؟ جواب نه! مسی تنها از فیزیک بدنیش استفاده میکنه، اما یکی مثل رونالدو، مدت ها روش کار کرده تا به اینجا رسیده! یاد رونالدینیو افتادم که میگفت بچگیش میز و صندلی خونش رو دریبل میکرد!

دوست من كسري خان
    مطمئني در مورد مسي حرف ميزنيم
    مسي يه آرژانتينيه قد كوتاهه كه در يكي از تيمهاي اسپانيا به اسم بارسلونا بازي ميكنه
    تا حالا دو بار هم بهترين بازيكن جهان شده و احتمالا دو بار ديگه هم ميشه
    امسال هم كلي گل زده و كلي پاس گل هم داده
    شبكه سه هم تا دو سه هفته قبل بازياشو پخش مستقيم ميكرد اما به دليل اعتراض مشروع هواداران ساير تيمها ديگه پخش نميكنه
    عزيز من احيانا توي يوتيوپ ويدئوهايي كه از شباهت فوق العاده حركات و گلهاي مارادونا و مسي هست رو ديدين
    باور كن مسي هم بلده دريبل بزنه
    این جوابتون هم خیلی بد بود. ببینید، مسی اصلا در حد مارادونا نیست. حداقل، اگه از نظر تاثیر گذاری و موفقیت نگیم، از نظر تنوع در حرکات! مارادونا حتی ضربه ایستگاهی هم زده! تو بازی ها مهم. خوشبختانه الان، چه کم چه زیاد، هممون بازی های مسی رو دیدیم، با دوربین های 5000 فریم در ثانیه گرفته، تا معمولی! اما برین یه بار هم حرکات مارادونا رو ببینید، بعد متوجه منظورم میشید که: مسی فقط تغییر جهت میده... بخدا این دیگه یک موضوع کاملا مشخص هست! حالا نمیخواید قبول کنید، باشه. ولی من این رو هم از طرف دارای بارسا شنیدم، هم از تیم های دیگه ( بی طرف )

فصل پيش مسي بهتر بود؟؟؟؟؟
    مسي امسال با سال گذشته قابل مقايسه نيست امسال بهترين سال فوتبال مسيه
    به خدا منم فوتبال رو تا اندازه اي ميفهمم
    از امسال که فقط 1 ماه و 11 روز گذشته! بقیش میشه مال سال 2010... ضمن اینکه، من گفتم، فصل پیش مسی از رونالدو بهتر بود! اما بهترین نبود...

گفتم كه خيلي سخته بدون تعصب نظر بديم
    در كل اين نظر شخصيه من بود
    و بهتره تا من هم به جمع كسايي كه باعث سر درد شما ميشن وارد نكردين اين بحث تموم بشه
    آدم از بحث معقول هیچ وقت خسته نمیشه. اگه طرف درست و مستقیم جواب بده و برای فرار از جواب دادن به بیراهه، خیلی راحت میشه به جمع بندی رسید.

البته، نمیشه توقع داشت که شما یا من، 100 درصد تایید کنیم فلان بازیکن بهتره، اما میشه نقاط قوت و ضعف دو بازیکن رو گفت.

مقایسه شما از نظر من چندتا اشکال داشت، از جمله: عدم بررسی قدرت سر زنی رونالدو، قدرت ضربات ایستگاهی، کار با پای غیر تخصصی، تنوع در حرکات دریبلینگ (دیدین گاهی چطوری تو کمتر از یک متر مربع جا، مدافع حریف رو عصبی میکنه که؟).

از اون طرف عدم تنوع در حرکات مسی ( در امر دریبلینگ )

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فقط در مورد مقایسه ی مارادونا - مسی :

کد:
    اینجا به تفصیل بحث شد و مانند اکثریت قریب به اتفاق بحثها ، بدون نتیجه گیری خاصی خاتمه پیدا کرد ( البته نکات خوبی مطرح شد) .

البته قدر مسلم این هست که فعلا زوده مقایسه ی مسی - مارادونا ، چون یکیشون هنوز بازی میکنه و احتمالا افتخارات بیشتری کسب خواهد کرد نسب به افتخارات فعلیش. بعد از اتمام فوتبال مسی مقایسه ی این دو منطقی تر و درست تر خواهد بود .
    چرا اتفاقا اون تاپیک به نتیجه هم رسید:

نظرات همه، اینطور بود:

1. از هر 10 نفر، 7 نفر گفتن مسی در حد مارادونا و زیدان نیست. خلاص!

2. 2 نفر گفتن، اگه اگه اگه اگه همینجور ادامه بده و افت نکنه، میتونه بشه.

3. یه نفر هم میومد و پست Troll میداد: مسی از مارادونا سر تره! ( بعد هم دیگه هرگز به اون تاپیک نمیومد تا از خودش دفاع کنه یا توضیح بده که چرا! )

من اصلا نمیخوام که الان مسی رو با مارادونا مقایسه کنم، فقط برای اینکه بگم مسی تنوعی در حرکاتش نداره اونو با کسی که استایلشون خیلی شبیه به هم بود مقایسه کردم.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیشخوانِ برجسته:

60 میلیون یورو،پیشنهاد سرسام آور برای سسک

دیگر پیشخوانها:

مادرید به آرسنال 15 میلیون بیشتر از بارسا پیشنهاد میدهد

سسک یک مکملِ عالی برای آلونسو خواهد بود

امکانِ وارد شدنِ بنزما به این انتقال وجود دارد

ویکتور والدس:من سسک را در پیراهن مادرید نمیبینم

(خب به ما چه، نبین)

په په:یونایتد-آرسنال-سیتی-میلان و اینتر حاضر به پرداختِ مبلغ خوبی برای خرید وی هستند

438.6 میلیون یورو:مادرید پر درآمدترین باشگاه ورزشی دنیاست

پیش نمایه آاس:

پیشخوانِ برجسته:

کریستیانو:میرویم که فینالِ کوپا را از بارسا ببریم

دیگر پیشخوانها:

کریستیانو از حالا به بازی بزرگِ مستایا فکر میکند

کریستیانو:بله من را بیشتر از مسی میزنند،هرکسی یک بازی از من و یک بازی از او را ببیند به این موضوع پی میبرد،ولی من به این لگدها عادت کرده ام

// با تشکر از مرتضی عزیز بابت ترجمه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پيشنهاد 30 ميليون يورويي چلسي به رئال براي به خدمت گرفتن كاكا

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

آنجلوتي اميدوار است با آوردن كاكا به چلسي افتخاراتي كه در ميلان داشته است را در اين باشگاه نيز بدست بياورد

باشگاه چلسي در تلاش است تا با كاكا هافبك برزيلي رئال را به خدمت بگيرد .رومن آبراموويچ مالك ثروتمند باشگاه لندني در نقل و انتقالات ژانويه توانست فرناندو تورس - داويد لوئيز را به خدمت گرفت اما به گزارش روزنامه The Metro آماده است تا با پيشنهاد تقريبي 30 ميليون يوررويي كاكا را به چلسي بياورد

آنجلوتي در سالهاي قبل با كاكا در تيم ميلان كار كرده بود . كاكا 28 ساله در سال 2008 با روسونري فصل موفقي را پشت سرگذاشت و در سال 2009 با مبلغ 65 ميليون يورو به باشگاه رئال مادريد پيوست

كاكا برزيلي در نيم فصل اول به دليل مصدوميت براي رئال بازي نكرده بود اما بهترين عملكردش تا به اينجاي فصل بازي با سوسيه داد در هفته گذشته بود كه توانست 1 گل هم به ثمر برساند و نقش مهمي در پيروزي 4-1 تميش داشته باشد

کد:
    فابرگاس به رئال مادرید نخواهد رفت - والدز

ویکتور والدز ، دروازه بان باشگاه بارسونا عنوان کرد که سسک فابرگاس به رئال مادرید نخواهد رفت.

ویکتور والدز دروازه بان باشگاه بارسلونا معتقد است که سسک فابرگاس ، بازیکن باشگاه آرسنال که یکی از محصولات آکادمی بارسلونا است هرگز به رئال مادرید نخواهد پیوست.

والدز به ESPNSoccenet گفت:

"سسک هرگز آن پیراهن سفید را برتن نخواهد کرد ، همه میدانند که او میخواهد به خانه ی خود یعنی بارسلونا برگردد ، او از سیستم باشگاه آگاه است و خیلی راحت خود را با اینجا وفق خواهد داد."

والدز در مورد تمدید قرارداد گواردیولا گفت:

"همه به او اعتقاد داریم ، از موفقترین افراد در تاریخ کاتالان است، هیچوقت احتمال ندادیم که روزی از بارسلونا برود."

کد:
    ورزشگاه مستايا ميزبان فينال جام حذفي

رئال مادريد - بارسلونا 20 آوريل (فروردين 1390)

فينال جام حذفي اسپانيا بين دو تيم بارسلونا و رئال مادريد آوريل 2011 (فروردين 1390)در ورزشگاه مستايا برگزار ميشود .ورزشگاهي كه ميزباني 9 فينال را بر عهده گرفت و سفيدها نيز در سال 1993 در آن (مستايا) قهرماني در جام حذفي را تجربه كرده بودند

کد:
    آدبايور:"زماني كه جوان تر بودم آرزويم بازي كردن براي رئال مادريد بود"

آدبايور در صحبتهايي اعلام كرد كه در دروان جواني آرزويش بازي كردن براي رئال مادريد بوده است .وي به صورت قرضي و با قراردادي 6 ماهه از منچستر سيتي به رئال آمد و در 3 بازي كه براي سفيدها انجام داده است 2 گل به ثمر رسانده

آدبايور در گفتگو با Bwin گفت:

"بازي كردن براي بهترين باشگاه جهان بسيار خوب و لذت بخش است و رويايي بود كه در زمان كودكي من آرزوي آن را داشته ام .من مطمئن هستم هر بازيگني دوست دارد براي رئال مادريد بازي كند "

"زماني كه جوان تر بودم رويايم بازي كردن براي رئال يكي از بزرگترين باشگاه جهان بوده است .اميدوارم براي مدت طولاني در رئال مادريد بمانم"

آدبايور در خصوص ليگ حرفه اي اسپانيا نيز گفت:

"بازي كردن در لاليگا بسيار خوب است .4 بازيكن همانند مسي - رونالدو - كاكا - اوزيل بهترين بازيكنان جهان هستند و آنها در لاليگا حضور دارند .استعداد بيشتري در لاليگا وجود دارد "

آدبايور در خصوص ادامه گلزني در رئال مادريد و بازي دشوار با اسپانيول در Cornella-El Prat نيز گفت:

"اميدوارم بتوانم گلهاي زيادي براي رئال مادريد به ثمر برسانم .من سخت تمرين ميكنم تا در اين تيم موفق شوم .مسابقه يكشنبه ما با اسپانيول دشوار خواهد بود .ما فقط نياز داريم تا از لحاظ روحي خود را آماده كنيم تا 3 امتياز را بدست بياوريم .ما به اسپانيول احترام ميگذاريم ولي هدف ما شكست در زمين آنها ست "

"من ميخواهم به رئال مادريد كمك كنم تا در پيروزي سهم زيادي داشته باشم و آماده هستم هر كاري براي اين تيم انجام دهم "

کد:
    صحبتهاي خاوير ماركز هافبك اسپانيول در خصوص بازي با رئال مادريد

خاوير ماركز هافبك اسپانيول در خصوص بازي يكشنبه با رئال اعلام كرد كه آنها ميتوانند رئال را شكست دهند و 3 امتياز مهم را بدست بياورند

ماركز به رسانه ها گفت:

"اين مسابقه بسيار ويژه خواهد بود چون كه آنها مقابل يك حريف متفاوت روبرو خواهند شد .پيروزي مقابل رئال بيشتر از 3 امتياز ارزش دارد .رئالي ها فوتبال خوبي به نمايش ميگذارند و ما ميخواهيم انها را شكست دهيم"

"من نميدانم آنها در لاليگا زير فشار هستند يا خير ولي هنوز بازيهاي زيادي از ليگ مانده است و ما نيز بايد در جدول جايگاه خوبي داشته باشيم"

"رئال از بازيكنان و سرمربي بزرگي بهره مند است آنها براي شكست ما سخت تلاش خواهند كرد ولي اسپانيول نيز ميخواهد بهترين بازي را انجام دهد و در خانه به 3 امتياز دست يابد"

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •