پيشنهاد 30 ميليون يورويي چلسي به رئال براي به خدمت گرفتن كاكا

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
آنجلوتي اميدوار است با آوردن كاكا به چلسي افتخاراتي كه در ميلان داشته است را در اين باشگاه نيز بدست بياورد
باشگاه چلسي در تلاش است تا با كاكا هافبك برزيلي رئال را به خدمت بگيرد .رومن آبراموويچ مالك ثروتمند باشگاه لندني در نقل و انتقالات ژانويه توانست فرناندو تورس - داويد لوئيز را به خدمت گرفت اما به گزارش روزنامه The Metro آماده است تا با پيشنهاد تقريبي 30 ميليون يوررويي كاكا را به چلسي بياورد
آنجلوتي در سالهاي قبل با كاكا در تيم ميلان كار كرده بود . كاكا 28 ساله در سال 2008 با روسونري فصل موفقي را پشت سرگذاشت و در سال 2009 با مبلغ 65 ميليون يورو به باشگاه رئال مادريد پيوست
كاكا برزيلي در نيم فصل اول به دليل مصدوميت براي رئال بازي نكرده بود اما بهترين عملكردش تا به اينجاي فصل بازي با سوسيه داد در هفته گذشته بود كه توانست 1 گل هم به ثمر برساند و نقش مهمي در پيروزي 4-1 تميش داشته باشد
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فابرگاس به رئال مادرید نخواهد رفت - والدز

ویکتور والدز ، دروازه بان باشگاه بارسونا عنوان کرد که سسک فابرگاس به رئال مادرید نخواهد رفت.
ویکتور والدز دروازه بان باشگاه بارسلونا معتقد است که سسک فابرگاس ، بازیکن باشگاه آرسنال که یکی از محصولات آکادمی بارسلونا است هرگز به رئال مادرید نخواهد پیوست.
والدز به ESPNSoccenet گفت:
"سسک هرگز آن پیراهن سفید را برتن نخواهد کرد ، همه میدانند که او میخواهد به خانه ی خود یعنی بارسلونا برگردد ، او از سیستم باشگاه آگاه است و خیلی راحت خود را با اینجا وفق خواهد داد."
والدز در مورد تمدید قرارداد گواردیولا گفت:
"همه به او اعتقاد داریم ، از موفقترین افراد در تاریخ کاتالان است، هیچوقت احتمال ندادیم که روزی از بارسلونا برود."
کد:
ورزشگاه مستايا ميزبان فينال جام حذفي

رئال مادريد - بارسلونا 20 آوريل (فروردين 1390)
فينال جام حذفي اسپانيا بين دو تيم بارسلونا و رئال مادريد آوريل 2011 (فروردين 1390)در ورزشگاه مستايا برگزار ميشود .ورزشگاهي كه ميزباني 9 فينال را بر عهده گرفت و سفيدها نيز در سال 1993 در آن (مستايا) قهرماني در جام حذفي را تجربه كرده بودند
کد:
آدبايور:"زماني كه جوان تر بودم آرزويم بازي كردن براي رئال مادريد بود"

آدبايور در صحبتهايي اعلام كرد كه در دروان جواني آرزويش بازي كردن براي رئال مادريد بوده است .وي به صورت قرضي و با قراردادي 6 ماهه از منچستر سيتي به رئال آمد و در 3 بازي كه براي سفيدها انجام داده است 2 گل به ثمر رسانده
آدبايور در گفتگو با Bwin گفت:
"بازي كردن براي بهترين باشگاه جهان بسيار خوب و لذت بخش است و رويايي بود كه در زمان كودكي من آرزوي آن را داشته ام .من مطمئن هستم هر بازيگني دوست دارد براي رئال مادريد بازي كند "
"زماني كه جوان تر بودم رويايم بازي كردن براي رئال يكي از بزرگترين باشگاه جهان بوده است .اميدوارم براي مدت طولاني در رئال مادريد بمانم"
آدبايور در خصوص ليگ حرفه اي اسپانيا نيز گفت:
"بازي كردن در لاليگا بسيار خوب است .4 بازيكن همانند مسي - رونالدو - كاكا - اوزيل بهترين بازيكنان جهان هستند و آنها در لاليگا حضور دارند .استعداد بيشتري در لاليگا وجود دارد "
آدبايور در خصوص ادامه گلزني در رئال مادريد و بازي دشوار با اسپانيول در Cornella-El Prat نيز گفت:
"اميدوارم بتوانم گلهاي زيادي براي رئال مادريد به ثمر برسانم .من سخت تمرين ميكنم تا در اين تيم موفق شوم .مسابقه يكشنبه ما با اسپانيول دشوار خواهد بود .ما فقط نياز داريم تا از لحاظ روحي خود را آماده كنيم تا 3 امتياز را بدست بياوريم .ما به اسپانيول احترام ميگذاريم ولي هدف ما شكست در زمين آنها ست "
"من ميخواهم به رئال مادريد كمك كنم تا در پيروزي سهم زيادي داشته باشم و آماده هستم هر كاري براي اين تيم انجام دهم "
کد:
صحبتهاي خاوير ماركز هافبك اسپانيول در خصوص بازي با رئال مادريد

خاوير ماركز هافبك اسپانيول در خصوص بازي يكشنبه با رئال اعلام كرد كه آنها ميتوانند رئال را شكست دهند و 3 امتياز مهم را بدست بياورند
ماركز به رسانه ها گفت:
"اين مسابقه بسيار ويژه خواهد بود چون كه آنها مقابل يك حريف متفاوت روبرو خواهند شد .پيروزي مقابل رئال بيشتر از 3 امتياز ارزش دارد .رئالي ها فوتبال خوبي به نمايش ميگذارند و ما ميخواهيم انها را شكست دهيم"
"من نميدانم آنها در لاليگا زير فشار هستند يا خير ولي هنوز بازيهاي زيادي از ليگ مانده است و ما نيز بايد در جدول جايگاه خوبي داشته باشيم"
"رئال از بازيكنان و سرمربي بزرگي بهره مند است آنها براي شكست ما سخت تلاش خواهند كرد ولي اسپانيول نيز ميخواهد بهترين بازي را انجام دهد و در خانه به 3 امتياز دست يابد"
کد: