آره ولی این دوتا جلوش خیلی مسخره است یاد تیکن میندازه آدمو
آره ولی این دوتا جلوش خیلی مسخره است یاد تیکن میندازه آدمو
آهان ... خوب داداش شما رمزاي فيتاليتي mortal kombat arrmagddon رو نداري به ما بدين
آخ گفتی!خیلی وقته تیکن بازی نکردم!![]()
اره به نظرم x-ray خیلی بیخوده . البته توی ST x tekken خیلی جالب بود و باید کلی زمان بندی میکردی و دمیج خوبی هم داشت و بعضی وقتها طنز جالبی هم داشت . ولی اینجا به راحتی از هر جا میشه زد و دمیج خوبی هم نداره . به جای x-ray بیشتر من واسه special move از اون خط ها استفاده میکنم که تاثیر اون حرکت رو بهتر میکنه . مثلا دفاع رو میشکنه . ولی به نظرم واسه بریک فقط حروم میشه چون چیز خاصی نه از دست میدی و نه به دست میاری .
موتارو هم هست توی استوری هست فقط نمیشه نه باهاش نه جلوش بازی کرد . فقط تصویرش رو نشون میده که اونم زپرتی میمیره .
شائو کان چقد رو اعصابه
باهاش بازی کردم ، خیلی کُنده ! فقط چکشش رو پرت میکنه خیلی حال میده !
داداش تو لینک زیر برو فیتالیتی های آرماگدون هستشmortalkombat.net/armageddon/fatalities.shtml
داداش اگه قرار بود ایکس ری دمیج زیادی بده پس اون همو کمبو و سوپرموو برای چیه؟
این breaker رو هم میخواستم بهش اشاره کنم که یادم رفت :dاره به نظرم x-ray خیلی بیخوده . البته توی ST x tekken خیلی جالب بود و باید کلی زمان بندی میکردی و دمیج خوبی هم داشت و بعضی وقتها طنز جالبی هم داشت . ولی اینجا به راحتی از هر جا میشه زد و دمیج خوبی هم نداره . به جای x-ray بیشتر من واسه special move از اون خط ها استفاده میکنم که تاثیر اون حرکت رو بهتر میکنه . مثلا دفاع رو میشکنه . ولی به نظرم واسه بریک فقط حروم میشه چون چیز خاصی نه از دست میدی و نه به دست میاری .
به نظر منم اصلا ارزش نداره،اگه 1 خط کم میکرد ارزشش بیشتر میشید ولی 2 ت خط ارزش نداره،فقط در صورتی به کار میاد که با یه بازیکن حرفه ای بازی کنید،چون اگه موقعیتش رو گیر بیارن میتونن کمبوهایی بزنن که 40-50% یا حتی بیشتر از خون آدم رو کم میکنه!
Last edited by Leon-117; 25-07-2013 at 17:24.
چطوری میشه آنلاین بازی کرد؟
PLAYER MATCH رو که میزنم مینوسه دنبال حریف میگرده ولی خبری نیست...
Last edited by اره باو; 26-07-2013 at 08:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)