قبل از این گوشی اچ تی سی داشتم، کار با آندرویدو خوب بلدم، میرسالم نصب کردم، ولی نرم افزار ضعیفی هستش، میتونی کمکم کنی گوشیمو روت کنم، اگه id یاهوو داری ، بده با یاهو پی ام بدم، کارم لنگه.
قبل از این گوشی اچ تی سی داشتم، کار با آندرویدو خوب بلدم، میرسالم نصب کردم، ولی نرم افزار ضعیفی هستش، میتونی کمکم کنی گوشیمو روت کنم، اگه id یاهوو داری ، بده با یاهو پی ام بدم، کارم لنگه.
ای بابا وایپم کردم اخرش فارسی اضاف نشد مشکل از رام دیگه اعصابم خراب شد هرچی برنامه داشتم و گیم ...دوستان اگه لطف کنن یه رام 2.2 امارات که فیلتر نباشه بجز اینی که تو رپید باز هستش چون همینو زدم که اینجور شدهو اونایی که تو مدیا فایر هستن چون با اینترنت شرکت فیلترن لینک بدن UNKNOWN47 جان میشه لینک رامتو بدی البته مدیا فایر نباشه
یه فایل با نام nomedia. توی هر پوشه ای که نمی خوای بیاد توی گالری، قرار بده، اگه ساختنش سخته می تونی از توی G:\Android\data این فایلو پیدا کنی و توی پوشه های دیگه کپی کنی. کلاً برنامه های مولتی مدیای گوشی از پوشه های حاوی این فایل چشم پوشی می کنن.
خدا رو شکر احسان جون شما چطوری اخوی؟
ولی اگر فابریک 1 گیگ باشه که بهتره! نیازی به اور هم نداره..
آره . میرسال زیاد جالب نیست .
شما میتونی به 2.2 امارات آپدیت کنی . لینکش تو همین کلوپ هست . بگردی پیدا میکنی .
برای آپدیت هم به برنامه های موتورولا یو اس بی درایور و برنامه rsd-lite که برای فلش زدن رامهای موتورولا هست نیاز داری . این 2 برنامه usb driver و rsd-lite رو روی دانلود و روی کامپیوترت نصب کن .
خیلی راحته . برنامه ها رو که دانلود کردی بگو تا بقیه مراحل رو بهت بگیم .
من این 2 برنامه ای که میگیو دانلود کردم، رام 2.2 هم دانلود کردم، طبق این آموزشی که تو همین کلوپ هستش پیش رفتم، ولی زمانی که از نرم افزار rsd-lite استفاده میکنم error میده، نمیدونم ایرادش چیه، حتی برای روت کردن گوشی از 2 برنامه z4root و SuperOneClick استفاده کردم، با هیچکدوم نتونستم روت کنم، دقیقا مثل آموزش تو کلوپ پیش رفتم، نمیدونم ایراد از چیه، 1 هفته ای میشه دارم روش کار میکنم ولی جواب نگرفتم.
قبل از آپدیت رام 2.2 گوشی باید روت بشه؟
دست همگی درد نکنه الان دارم آپدیت میکنم،راستی برنامه ای هستش بشه با کامپیوتر از شماره ها و اس ام اس های داخل گوشی بکاپ گرفت؟
فارسی شد ولی حروف فارسیو فاصله فاصله دار مینویسه، مثلا محسنو اینجوری مینویسه، م ح س ن، چیکار باید بکنم درست بشه
سلام
یه سوال
من بین خرید Galaxy sl و defy گیر کردم و یه هفته است دارم تحقیق میکنم. نظر شما چیه؟ کدوم بهتره و دلیلش چیه؟
واسه من زیبایی و سرعت گوشی تو اجرای برنامه ها و بازی ها مهمه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)