تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 220 از 309 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

داره خودمونی میشه mbioni66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tehran_shahrake valiasr

پيش فرض

قبل از این گوشی اچ تی سی داشتم، کار با آندرویدو خوب بلدم، میرسالم نصب کردم، ولی نرم افزار ضعیفی هستش، میتونی کمکم کنی گوشیمو روت کنم، اگه id یاهوو داری ، بده با یاهو پی ام بدم، کارم لنگه.

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

ای بابا وایپم کردم اخرش فارسی اضاف نشد مشکل از رام دیگه اعصابم خراب شد هرچی برنامه داشتم و گیم ...دوستان اگه لطف کنن یه رام 2.2 امارات که فیلتر نباشه بجز اینی که تو رپید باز هستش چون همینو زدم که اینجور شدهو اونایی که تو مدیا فایر هستن چون با اینترنت شرکت فیلترن لینک بدن UNKNOWN47 جان میشه لینک رامتو بدی البته مدیا فایر نباشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه modernamir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    چه جوری پوشه هایی رو که نمیخوام تو گالری باشن هیدن کنم؟؟؟

یه فایل با نام nomedia. توی هر پوشه ای که نمی خوای بیاد توی گالری، قرار بده، اگه ساختنش سخته می تونی از توی G:\Android\data این فایلو پیدا کنی و توی پوشه های دیگه کپی کنی. کلاً برنامه های مولتی مدیای گوشی از پوشه های حاوی این فایل چشم پوشی می کنن.

داره خودمونی میشه mad-defy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

کدوم خبر؟ پول برا چی؟ جواب چی؟ خوبی؟ در مورد Defy Plus گفتم که همین دیفای خودمون یه سیانوژن مد روش نصب کنه تبدیل میشه به دیفای پلاس! پس ما چیزی رو از دست ندادیم...
    خدا رو شکر احسان جون شما چطوری اخوی؟

و حالا سوال خودم: میشه روی سیانوژن هم موتو بلور نصب کرد؟ نه اینکه رام از اول داشته باشه. یعنی موتو رو از رام اصلی بگیریم مثل app. و بعد به این اضافه کنیم
    پکیج نرم افزاری گوگل رو بعد از نصب رام 2.3.4 نصب نکردم و مصرف رم گوشی از 50-60 درصد بیشتر نمیشه و تقریبا همیشه 40% آزاد داره. در صورتی که دفعه قبل آزاد هیچ وقت بیشتر از 16-25 درصد نمیومد. درسته؟
    ولی اگر فابریک 1 گیگ باشه که بهتره! نیازی به اور هم نداره..

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

من قبل از این گرفتن این گوشی اچ تی سی داشتم، با آندرویدم کامل میتونم کار کنم، ولی راجب روت کردن زیاد سردر نمیارم، برنامه میرسالم دارم، ولی باهاش حال نمی کنم، اسم اشخاصو نمیزنه، بعضی وقتاهم اس ام اس نمیفرسته، اگه بتونید راهنماییم کنید ممنون میشم
    آره . میرسال زیاد جالب نیست .
    شما میتونی به 2.2 امارات آپدیت کنی . لینکش تو همین کلوپ هست . بگردی پیدا میکنی .
    برای آپدیت هم به برنامه های موتورولا یو اس بی درایور و برنامه rsd-lite که برای فلش زدن رامهای موتورولا هست نیاز داری . این 2 برنامه usb driver و rsd-lite رو روی دانلود و روی کامپیوترت نصب کن .
    خیلی راحته . برنامه ها رو که دانلود کردی بگو تا بقیه مراحل رو بهت بگیم .

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tehran_shahrake valiasr

پيش فرض

من این 2 برنامه ای که میگیو دانلود کردم، رام 2.2 هم دانلود کردم، طبق این آموزشی که تو همین کلوپ هستش پیش رفتم، ولی زمانی که از نرم افزار rsd-lite استفاده میکنم error میده، نمیدونم ایرادش چیه، حتی برای روت کردن گوشی از 2 برنامه z4root و SuperOneClick استفاده کردم، با هیچکدوم نتونستم روت کنم، دقیقا مثل آموزش تو کلوپ پیش رفتم، نمیدونم ایراد از چیه، 1 هفته ای میشه دارم روش کار میکنم ولی جواب نگرفتم.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tehran_shahrake valiasr

پيش فرض

قبل از آپدیت رام 2.2 گوشی باید روت بشه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tehran_shahrake valiasr

پيش فرض

دست همگی درد نکنه الان دارم آپدیت میکنم،راستی برنامه ای هستش بشه با کامپیوتر از شماره ها و اس ام اس های داخل گوشی بکاپ گرفت؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tehran_shahrake valiasr

پيش فرض

فارسی شد ولی حروف فارسیو فاصله فاصله دار مینویسه، مثلا محسنو اینجوری مینویسه، م ح س ن، چیکار باید بکنم درست بشه

داره خودمونی میشه speedy3m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    یه سوال
    من بین خرید Galaxy sl و defy گیر کردم و یه هفته است دارم تحقیق میکنم. نظر شما چیه؟ کدوم بهتره و دلیلش چیه؟
    واسه من زیبایی و سرعت گوشی تو اجرای برنامه ها و بازی ها مهمه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •