عسگری چی شد؟؟؟؟
عسگری چی شد؟؟؟؟
اصفهانی بودن چه عیبی داره؟
منظور من رو نگرفتی برادر
تاج نایب رییسه ، بهش انگ میزنن (کاری به درست یا غلط بودنش ندارم) ، دیگه رییس کمیته داوران بشه ...
نایب تاج!
بنده الان از ورزشگاه میام !
دیگه نمی دونم چی بگم !
پرسپولیس بد بازی کرد ! خوش شانس بود ! داور بد بود ولی اگر داور هم بد نبود باز همین بود !
حیف 40 هزار تماشاگر !
اشتباه بزرگ دایی:ناراحت کردن کریم باقری
با این حساب باید یه خارجی بیارن تا کسی نتونه بهش انگ بزنه!!منظور من رو نگرفتی برادر
تاج نایب رییسه ، بهش انگ میزنن (کاری به درست یا غلط بودنش ندارم) ، دیگه رییس کمیته داوران بشه ...
چون تهرانی باشه یجور اصفهانی باشه یجور کرمانی یا تبریزی شمالی یا جنوبی یجور دیگه
کلا حرفتون درست نبود
نقد اصفهانی به ریاست تاج برکمیته داوران
سایت گل- در نشست هیئت رییسه فدراسیون فوتبال با روسای هیئت های فوتبال استان ها بحث بر سر انتخاب تاج به عنوان رییس کمیته داوران بالا گرفت. عده ای معتقد بودند که قانون به این دلیل گفته که رییس کمیته داوران عضو هیئت رییسه باشد که داوران نماینده ای در آن داشته باشند.ما اینجا می گوییم یکی از اعضای هیئت رییسه رییس کمیته داوران شود ومفهوم مخالف قانون را به کار می بریم.
درادامه ابرقویی نژاد رییس هیئت فوتبال اصفهان هم گفت: کاش تاج این مسئولیت را نمی پذیرفت. ما همینجوری وهنگام برد تیم هایمان متهم به حمایت فدراسیون می شویم واز فردا هم لابد با هر سوت داوران می گویند تاج گفته به نفع سپاهان وذوب آهن سوت بزنند!
خب با باختی که امروز ذوب داد اگه سپاهان بتونه صبا رو بزنه میشه گفت که قهرمانیش حتمیه
و تنها تیمی میشه که تونسته 3 بار قهرمان لیگ برتر بشه و مهم تر از اون قهرمانیش رو تکرار کنه
+
امیدوارم نائب قهرمانی هم به ذوب برسه
خدایی تو طول فصل خیلی خوب بازی کردن ولی این آخریه کاریه خیلی امتیاز از دست دادن
+
به امید آسیایی شدن تراکتور![]()
تبریک عرض می کنم به استقلالیهای عزیز
واقعا یکی از بهترین بازی های لیگ بود.
به امید بازی این چنینی استقلال در آسیا و افتخار آفرینی برای ایران بزرگ.
نفت از آزادی با موفقیت استخراج شد!
بهترین بازی ای بود که از استقلال دیده بودیم
تعداد پاسها و تک ضرب پاسکاری کردن شاهکار بازی امروز بود البته با وجود جباری که فوق العاده بازی کرد و مبعلی که امروز بینظیر بود چیزی جز این انتظار نمیرفت!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)