تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 220 از 449 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230270320 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام .
    ممنون می شم اگه یه اموزش جامعی از فایروال کودو داشته باشید لینکش برام بزارید.

اگه نبود آموزش در مورد جایی که برنامه ها block یا alow می شن .
    با سلام

شما بهترین تنظیمات کومودو را که توسط استاد مهران معرفی شده انجام بده.

در مورد جایی که کومودو برای برنامه ها رول میسازه، از این مسیره میتونید نگاه کنید:

Firewall و بخش Network Security Policy و از پنجره باز شده سربرگ Application Rules

و در این قسمت میتونید برنامه هایی را که فایروال کومودو برایشان رول ساخته را مشاهده کنید و در صورت نیاز اصلاح بفرمایید.

2. این کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسپپر مانند نود 32 نیست که با زبون اسمبلی نوشته شده باشه! که بشه زود مشکلش رو رفع و رجوع کرد..و.. اینو ولش/..
    ..............

یعنی چی ؟
    اسمبلی که خیلی زبون سختیه ، نزدیکترین زبون به زبون ماشینه ، یاد گرفتنش کار هر کسی نیست .
    درود
    با نهایت احترام خدمتتون عرض کنم سایت کسپر در 10 اکتبر سال 2010 هـک شد و به صفحه دانلود یک انتی ویروس تقلبی تبدیل شد
    ولی...
    خودتون بهتر از من میدونید نه کسپر ماله منه نه کمودو ماله شما
    اما حق>>>
    کسپر فقط دو تا 3 ساعت در این حالت بود!!
    اما کمودو ... 15 مارچ دزدیده بودن اطلاعات رو ازش << و تازه 22 یا 23 مارس بود که فهمید خودتون هم خبر دارید!!
    شما ه.ک شدن url یک سایت رو با دزدیده شدن گواهی دیجیتالی مقایسه میکنی ؟
    من این خبر رو در مورد کسپر نشنیده بودم . واقعا افتضاحه . در مورد تاخیر در اعلام دزدیده شدن اون 9 تا گواهی از کومودو ، اخبار رو اگر دنبال میکردید میدیدید که کومودو مخصوصا این کار رو کرده تا هکرها از مطلع بودن کومودو ، گوگل ، یاهو و ... از این حمله اطلاعی نداشته باشن .

4. 3 کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یعنی چی ؟
    اسمبلی که خیلی زبون سختیه ، نزدیکترین زبون به زبون ماشینه ، یاد گرفتنش کار هر کسی نیست .
    شما ه.ک شدن url یک سایت رو با دزدیده شدن گواهی دیجیتالی مقایسه میکنی ؟
    من این خبر رو در مورد کسپر نشنیده بودم . واقعا افتضاحه . در مورد تاخیر در اعلام دزدیده شدن اون 9 تا گواهی از کومودو ، اخبار رو اگر دنبال میکردید میدیدید که کومودو مخصوصا این کار رو کرده تا هکرها از مطلع بودن کومودو ، گوگل ، یاهو و ... از این حمله اطلاعی نداشته باشن .
    دوست عزیز اینجا تاپیک کمودو هست و همه منتظرن که حرفی زده بشه و بریزن رو سر ادم و میدونید غیر از اینم نیست!!!!
    ...............
    عزیز من نود 32 چرا با این زبون نوشته شده؟؟ اصلا شما میدونستید با این زبون نوشته شده؟؟؟
    چون سبک باشه!! و بشه رویه سیستم های قدیمی هم ازش استفاده کرد چون این زبون با وجود پیشرفته بودنش از قدیمیترین هاست به همین خاطر تکیش بیشتر روی دیتا بیس و هوش هست نه سند باکس داره و نه رفتار شناسی و ..
    ..............................
    خدمتتون عرض کنم کاشکی کمودو هم به قول خودتون url سایتش دزدیده شده بود!! چرا؟؟ چون طی دو سه ساعت میتونستند مانند کسپر سرو تهش رو بهم بیارن و خیلی هم کسی توجه نمیکرد مانند کسپر!! میدونید که نه بی بی سی خبرش رو منتشر کرد و نه ....
    ولی کمودو حدود 12 -13 روز داشتن ازش میکشیدن!!! و هیچ کس هم خبر دار نشده بوده!!
    که میکروسافت مجبور شده وصله امنیتی بده بیرون برای ویندوز هاش
    فایر فاکس و اینترنت اکسپلورر و مرورگر ها اپدیت شدن و..
    یعنی هـک شدن کمودو نه فقط برای خودش بلکه برای ما کاربران ایرانی هم ضرر آمیز بوده بازم نه فقط برای کاربران کمودو بلکه جیمیل یاهو اسکایپ و..
    ...................................

6. 3 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اخبار رو اگر دنبال میکردید میدیدید که کومودو مخصوصا این کار رو کرده تا هکرها از مطلع بودن کومودو ، گوگل ، یاهو و ... از این حمله اطلاعی نداشته باشن
    پس چرا جلوشونو نگرفت تا این مدت؟؟

8. این کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

دوست عزیز اینجا تاپیک کمودو هست و همه منتظرن که حرفی زده بشه و بریزن رو سر ادم و میدونید غیر از اینم نیست!!!!

با عرض سلام مجدد و احترام

از این جمله شما ناراحت شدم...

اگه اینجوری فکر میکنید ؛ بنابراین من سکوت میکنم.

================================================== ==
    ================================================== ==

برای اینکه پست مفیدی هم داده باشم فقط جهت یادآوری اینو مینویسم:

عادت خوب بروزرسانی

همینطور که همه دوستان آگاه هستند، همواره یکی از توصیه های امنیتی به کاربران این نکته است که باید همیشه

نرم افزارهای سیستم را آپدیت بکنیم و با نصب ورژن جدید و دریافت و نصب آخرین وصله های امنیتی، بتوانیم در برابر

مخربها و هکرها در امان باشیم.ولی متاسفانه گاهی اوقات ما این توصیه مهم را بکار نمیبریم و اهمیتی به آپدیت

ویندوز و سایر برنامه های نصب شده روی سیستم نمیدهیم.

. . . با اتفاق رخ داده اخیر؛ همگان به اهمیت عادت بروزرسانی پی بردیم و امیدوارم همه ما برای داشتن امنیت بهتر

همواره سیستم عامل و نرم افزارهای امنیتی و مرورگرها و سایر برنامه ها مخصوصاً آندسته که با شبکه در ارتباطند

را بروزرسانی بکنیم و این کار را برای خود به عنوان یک عادت در بیاوریم و آنرا حفظ بکنیم.

کما اینکه اگر کاربری همیشه این کار را انجام میداد در مسله بوجود آمده حتی اگر از موضوع پیش آمده خبری نداشت

ولی به علت آپدیت بودن کامل سیستم دچار خطر کمتری میشد.

موفق باشید.

10. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

دوستان عزیزم من کماکان مشکل با چیز پی ان و کومودو is دارم...اصلا وصل نمیشه یعنی کومودو نمذاره !
    کسی راه حلی پیدا نکرده ؟
    مرسی

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

...............
    عزیز من نود 32 چرا با این زبون نوشته شده؟؟ اصلا شما میدونستید با این زبون نوشته شده؟؟؟
    چون سبک باشه!! و بشه رویه سیستم های قدیمی هم ازش استفاده کرد چون این زبون با وجود پیشرفته بودنش از قدیمیترین هاست به همین خاطر تکیش بیشتر روی دیتا بیس و هوش هست نه سند باکس داره و نه رفتار شناسی و ..
    ..............................
    خدمتتون عرض کنم کاشکی کمودو هم به قول خودتون url سایتش دزدیده شده بود!! چرا؟؟ چون طی دو سه ساعت میتونستند مانند کسپر سرو تهش رو بهم بیارن و خیلی هم کسی توجه نمیکرد مانند کسپر!! میدونید که نه بی بی سی خبرش رو منتشر کرد و نه ....
    ولی کمودو حدود 12 -13 روز داشتن ازش میکشیدن!!! و هیچ کس هم خبر دار نشده بوده!!
    که میکروسافت مجبور شده وصله امنیتی بده بیرون برای ویندوز هاش
    فایر فاکس و اینترنت اکسپلورر و مرورگر ها اپدیت شدن و..
    یعنی هـک شدن کمودو نه فقط برای خودش بلکه برای ما کاربران ایرانی هم ضرر آمیز بوده بازم نه فقط برای کاربران کمودو بلکه جیمیل یاهو اسکایپ و..
    ...................................
    دوست عزیز کی میریزه رو سرت ؟ اتفاقا همه خوشحال میشیم اگر کسی معلوماتی داره و نقاط ضعف نرم افزارها رو میدونه برای بقیه هم بگه .
    در مورد اسمبلی تقریبا متقاعد شدم .
    در مورد تاخیر 12 - 13 روزه ی کومودو هم حرفتون رو قبول دارم ، باید زودتر گواهی ها رو باطل میکرد ، ولی اعلامش رو میذاشت برا هر موقعی که مناسب میدید .
    حمله از جانب کی بوده؟؟ هموطنان ما!! یعنی ایرانی ها سایت امریکایی کمودو رو .. بدون اینکه متوجه بشه مورد سرقت قرار داده بودن .
    گویا ip آدرس ایرانی که شناسایی شده دائما با یک ip آدرس تو روسیه در ارتباط بوده . در ضمن سایت آمریکایی کومودو رو کسی ه.ک نکرده ، گواهی ها از پارتنر (شریک) اروپایی کمودو دزدیده شده .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by imanpod; 29-03-2011 at 05:20.

13. 2 کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان عزیز چه جوری میشه تمام این پرسش ها رو غیر فعال کرد !!؟>؟

منظورم گزینه های که allow و block میاد !!

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام
    بچه ها داستان این تاپیک و -- کومودو چیه؟ من نگرفتم قضیه رو
    اون کومودو همین کومودو خودمونه؟
    کد:

16. 3 کاربر از *hamedkhatar* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

سلام
    بچه ها داستان این تاپیک و -- کومودو چیه؟ من نگرفتم قضیه رو
    اون کومودو همین کومودو خودمونه؟
    کد:
    بله این دو تاپیک رو بخونید
    کد:

کد:

18. 3 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •