تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 220 از 284 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 2838

نام تاپيک: iPhone 4 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون چهار

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

نمیدونم کی آخه همچین فکری کرده و اینو در معرض نماشی گذاشته ؟؟!! هر کی بوده آبروی اپل رو برده با این طرحش
    iphone 4 رو برداشته با فتوشاپ خیلی ببخشیدا ری*ه توش.... هییی وای من اگه دقت کرده باشین یه کیبرد هم از کنار این گوشتکوب در میاد (البته نمیدونم، چرا یه جوریه که من خودم همینججوری شانسی دیدم تند تند نمیاد خیلی طول میکشه)
    این دیگه تقصیر اوناییه که این تراوشات ذهنی رو میارن تو تاپیک و چند صفحه ای بحث الکی و غیر مفید که دو ریال ارزش نداره به خاطرش درست میکنند.

داره خودمونی میشه kayvanhendi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این دیگه تقصیر اوناییه که این تراوشات ذهنی رو میارن تو تاپیک و چند صفحه ای بحث الکی و غیر مفید که دو ریال ارزش نداره به خاطرش درست میکنند.
    یعنی منظورتون منم؟
    آخه من عکسارو گذاشتم؟؟؟

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

تاپیک یه مدت شلوغ نباشه بهتر از اینه که به انحراف بکشونیم اون رو

دوستان لطفا مطالب مفید بزارن ، اصراری به دادن پست نداشته باشن

مرسی

4. 2 کاربر از ravani_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavian123's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    u

پيش فرض

خیلی جالبه اکثرا از اپل بد میگن و میگن خیلی مشکلات داره بعد معلوم میشه چرا؟؟

امشب مهمون داشتیم گوشیش
    HTC Incredible S

بود باهاش خیلی ور رفتم اصلا حال نکردم بهش گفتم چرا اپل نخریدی میگه خیلی ایراد داره و htc بهتره اخرش که داشت میرفت گفتم گوشیتو میفروشی گفت اره 600 گفتم چی میخوای بخری گفت هیچی یدفعه خانومش سریع گفت دروغ میگه میخواد اپل بگیره

6. 2 کاربر از kavian123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

اگه به عموی من بگن ، میگه تاچ تاچه دیگه ، اگه هر ۲ خازنی هم باشه که دیگه عمرا نمیشه به طرف تا دستش نگیره حالی کرد

کلا یه چیزایی رو تا دستت نگیری و استفاده نکنی نمی تونی تفاوت رو بفهمی ( جمله منکراتی شد )

من اون کیفیت ساخت و تاچ دستگاه رو ترجیح میدم به ۲هسته ای که هیچ به ۴ هسته ای

8. 2 کاربر از ravani_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این اپلم داره مسخره بازی در میاره ها آیفون 5ــشو رو کنه بزنیم تو پک و پوز این GS2ــی ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    رو ویبره

پيش فرض

پارسا،مطمئن باش اگه اپل احساس می کرد که گوشی های موجود و اونهایی که قراره تو این چند ما به بازار بیان،رقیبی برای آیفون 4 هستند،حتماً دست به کار می شد.
    به نظر من با گذشت یک سال هنوزم آیفون 4،بهترینه.

11. 2 کاربر از mojtaba_14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    u

پيش فرض

چقدر همتون منتظر 5 هستین ، همین الانش هیچ گوشی به گرد ای فون هم نمیرسه دیگه بهترینش sumsug galaxi هست که همه با اپل مقایسه میکنند ، خداییش تا دیشب فکر میکردم این htc که میگن خداست ،خیلی خوبه و در حده ایفون ولی دیشب بعد از 20 دقیقه ور رفتن با اندروید دیدم حتی به پای 3g هم نمیرسه کی میگه واقعا اندروید بهتره ؟؟؟؟؟؟؟ کلا یه بار گفتم بازم میگم احساس میکنی تمام چیزی که نیاز داری دستته حتی یه دوست خوب!
    قبل از خریدش خیلی شک داشتم بدلیل نبود بلوتوث ، ومیگفتن انتن دهیش بده ، فوروارد نداره ، برنامه هاش سخت ریخته میشه ،و ... هزار تا کوفته دیگه وقتی n8 رو فروختم اینو گرفتم حتی اگه همه اینارو هم نداشت احساس کردم بهترین انتخاب رو کردم.
    Last edited by kavian123; 12-06-2011 at 10:20.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اینکردیبل اس به درد نمی خوره چرته...
    من بین گلکسی اس و آرک و دیزایر اچ دی و اینکردیبل اس و دیزایر اس و کوفت و مرگ و آیفون 4 ، آیفون 4 رو انتخاب می کنم...
    اما با وجود آتریکس و GS II و سنسیشن ، آیفون 4 به جز سیستم عاملش چیز شاخی نداره... هر کاریش کنیم بازم یه گوشی تک هسته ایه که تکنولوژی هاش توی این یه سالی که تو بازار بوده قدیمی شده...

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    u

پيش فرض

اینکردیبل اس به درد نمی خوره چرته...
    من بین گلکسی اس و آرک و دیزایر اچ دی و اینکردیبل اس و دیزایر اس و کوفت و مرگ و آیفون 4 ، آیفون 4 رو انتخاب می کنم...
    اما با وجود آتریکس و GS II و سنسیشن ، آیفون 4 به جز سیستم عاملش چیز شاخی نداره... هر کاریش کنیم بازم یه گوشی تک هسته ایه که تکنولوژی هاش توی این یه سالی که تو بازار بوده قدیمی شده...
    چرا نداره کیفیت صفحه،،دوربین دوم فوق العاده، زیباای بی رقیبش ،سبکی ،در ضمن همون سیستم عامله که شاخ باید باشه اگه یه سری واسه دوربین میرن موبایل میخرند اونا بحثشون جداست
    شما دیگه چی میخوای از یه گوشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •