تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 220 از 311 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

آقا انصافا Legendary FIFA 10 خیلی راختر از این 11 هست !!! خیلی سخت شده خداییش !!!

2. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه m64m64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا انصافا Legendary FIFA 10 خیلی راختر از این 11 هست !!! خیلی سخت شده خداییش !!!
    اره من روی ورد کلس 4 -0 چلسی رو بردم. (با آرسنال)
    ولی لجندریش هرچقدر سعی کردم مساوی کنم نشد !

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من نمیدونم چی بگم FIFA 11 امسال بهتر از سال پیش کار کرده به نظر من هم پیشرفت FIFA 11 نسبت به 10 خیلی بیشتر از نسخه 10 یه 9 بود دوستانی که میگن پرسنالیتی در بازی مشهود نیست شاهکاره که به این وضوحی نمیبینید دریبل بازیکن های تکنیکی بازیکن های فیزیکی کاملا در یازی مشهود هستن بازیکن هایی که پاس میدن و بعد تو فضا حرکت میکنن بازیکن هایی که سمجن بازیکن های شوت زن اگه فضای شوت زنی داشته باشن این کا رو انجام میدن و........ واقعا نمیبینین وقتی منطق نباشه بحث کردن هیچ فایده ای نداره بارها من و خیلی از دوستان گفتیم که بازی بدون مشکل وجود نداره اونم بازی ورزشی مثل فوتبال که درست کردنش واقعا سخته اگه گل زیاد رد و بدل بشه میگن بازی راحت میشه گل زد اگه کم گل زده بشه دروازه بان ها قوین یا بازی زیادی سخته تو هوای بارونی و تو هوای برفی نحوه مسیر و وزن توپ و.... باید فرق داشته باشه انتظار داریم هم بازیکن ها مثل خودشون بازی کنن داوری بی نقص باشه والا داوری تو فوتبال واقعی هنوز میلنگه و انقد ر نکات هستش .......... زبون ما مو در آورد که کسایی که میگین من 5 تا گل میزنم یا 100 تا گل میزنم اگه انقدر حرفه ای هستین گزینه دستی باز هم من آقای حسین (4039) و خیلی از دوستان میگیم تنظیمات دستی بکنین الان بازم یکی میاد میگه من بازسا رو 1000 تا گل زدم آفرین .
    در ضمن 4039 درسته همیشه تو کریر مود بازی سخت تر میشه چون CPU هدفمند تر بازی میکنه و استرس ما بیشتر میشه خصوصا تو حالت دستی اعصاب و آرامش خیلی دخیله اگه عقب باشیم یا با تیم قوی بازی داشته باشیم درصد اشتیا هات ما هم بالاتر میره ولی در بازی دوستانه خیلی با آرامش و بی خیل بازی میکنیم

یک موضع دیگه رو که باید صحبت کنیم اینه که نظر خیلی ها اینه که بازی آسون تر شده نظر این بنده اینه که در عمل این طور نیست اعتقاد بعضی از دوستان اینه که قا بلیت حمله CPU کمتر شده خوب اگه این طور بگیم بهتر نیست تعداد حملات CPU کمتر ولی موثر تر و طبیعی تر شده آیا ما هم تعداد موقعیت هامون در حالت دستی عرض میکنم کمتر نشده اونا نمیتونن دیگه چیپ بزنن راه به راه برای ما هم همین طور شده سا ختار دفاعی CPU واقعا خوب شده تیم های ضعیف دیگه مثل بارسا پاس کاری نمیکنن بیشتر ما ها هم که عادت داریم تیم های قوی رو برداریم
    در مورد سرعت بازی وقتی 5 سال پیش XBOX 360 در کنفرنس E3 به نمایش در آمد گفتن کنسول های نسل بعد بهترین سازگاری رو با TV LCD HD دارن و به همین جهت هم شرکت های سازنده بازی رو بر روی TV LCD HD منطبق میسازن با مانیتور میشه بازی کرد ولی خوب از این مشکلات پیش میاد البته بعضی از مانیتور ها هم هستن که سرعت بازی مشکلی نداره ولی خوب درصد بهتر بودن سرعت بازی در TV LCD ها بیشتره باز هم میگم سرعت بازی امسال به اندازه FIFA 08 شده و واقعا خوبه .

در مورد پرسنالیتی یک موضوعی رو عرض کنم که گزینه آکروبات برای بازیکن های که به این سبک بازی میکنن مثل کریس رونالدو که در یک بازی دوبار حرکات آکروباتیک انجام داد که یک بار روی یک ضربه استگاهی ساتر شد و به من یک برگدان زد که البته گل نشد و یک بار دیگر هم یک حرکت قیچی زد ولی یه بار با وستهام مسابقه میدادم که بازیکن مقابل میخواست برگردان بزنه توپ ازش رد شد و نتونست این کار رو بکنه پس به این چی میگن از این جور موارد در بازی زیاده .

در آخر بازم میگم این بازی بدون مشکل نیست ولی در این نسل با توجه به محدودیت های سخت افزاری و........ این بازی واقعا قابل قبول و راضی کنندست و هر سال پیشرفت رو به صورت چشمگیر درش میبینیم
    Last edited by romell; 02-10-2010 at 15:11.

5. 10 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

خوب امتیاز گیم اسپات هم اومد
    به بازی نمره بسیار عالی 9/10 رو داده.
    اشکالاتی که گرفته جالبه:
    نبود مد جدید آنلاین
    Career mode کمبود واقعیت داره
    ویژگی های جدید نسبتا کم

واقعا این فیفا اینقدر انتظارات ازش بالاست که همه انتظار دارند هر سال بازی بسیار پیشرفت کنه
    Last edited by Masoud King; 02-10-2010 at 16:07.

7. 8 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من نمیدونم چی بگم FIFA 11 امسال بهتر از سال پیش کار کرده به نظر من هم پیشرفت FIFA 11 نسبت به 10 خیلی بیشتر از نسخه 10 یه 9 بود دوستانی که میگن پرسنالیتی در بازی مشهود نیست شاهکاره که به این وضوحی نمیبینید دریبل بازیکن های تکنیکی بازیکن های فیزیکی کاملا در یازی مشهود هستن بازیکن هایی که پاس میدن و بعد تو فضا حرکت میکنن بازیکن هایی که سمجن بازیکن های شوت زن اگه فضای شوت زنی داشته باشن این کا رو انجام میدن و........ واقعا نمیبینین وقتی منطق نباشه بحث کردن هیچ فایده ای نداره بارها من و خیلی از دوستان گفتیم که بازی بدون مشکل وجود نداره اونم بازی ورزشی مثل فوتبال که درست کردنش واقعا سخته اگه گل زیاد رد و بدل بشه میگن بازی راحت میشه گل زد اگه کم گل زده بشه دروازه بان ها قوین یا بازی زیادی سخته تو هوای بارونی و تو هوای برفی نحوه مسیر و وزن توپ و.... باید فرق داشته باشه انتظار داریم هم بازیکن ها مثل خودشون بازی کنن داوری بی نقص باشه والا داوری تو فوتبال واقعی هنوز میلنگه و انقد ر نکات هستش .......... زبون ما مو در آورد که کسایی که میگین من 5 تا گل میزنم یا 100 تا گل میزنم اگه انقدر حرفه ای هستین گزینه دستی باز هم من آقای حسین (4039) و خیلی از دوستان میگیم تنظیمات دستی بکنین الان بازم یکی میاد میگه من بازسا رو 1000 تا گل زدم آفرین .
    در ضمن 4039 درسته همیشه تو کریر مود بازی سخت تر میشه چون CPU هدفمند تر بازی میکنه و استرس ما بیشتر میشه خصوصا تو حالت دستی اعصاب و آرامش خیلی دخیله اگه عقب باشیم یا با تیم قوی بازی داشته باشیم درصد اشتیا هات ما هم بالاتر میره ولی در بازی دوستانه خیلی با آرامش و بی خیل بازی میکنیم

یک موضع دیگه رو که باید صحبت کنیم اینه که نظر خیلی ها اینه که بازی آسون تر شده نظر این بنده اینه که در عمل این طور نیست اعتقاد بعضی از دوستان اینه که قا بلیت حمله CPU کمتر شده خوب اگه این طور بگیم بهتر نیست تعداد حملات CPU کمتر ولی موثر تر و طبیعی تر شده آیا ما هم تعداد موقعیت هامون در حالت دستی عرض میکنم کمتر نشده اونا نمیتونن دیگه چیپ بزنن راه به راه برای ما هم همین طور شده سا ختار دفاعی CPU واقعا خوب شده تیم های ضعیف دیگه مثل بارسا پاس کاری نمیکنن بیشتر ما ها هم که عادت داریم تیم های قوی رو برداریم
    در مورد سرعت بازی وقتی 5 سال پیش XBOX 360 در کنفرنس E3 به نمایش در آمد گفتن کنسول های نسل بعد بهترین سازگاری رو با TV LCD HD دارن و به همین جهت هم شرکت های سازنده بازی رو بر روی TV LCD HD منطبق میسازن با مانیتور میشه بازی کرد ولی خوب از این مشکلات پیش میاد البته بعضی از مانیتور ها هم هستن که سرعت بازی مشکلی نداره ولی خوب درصد بهتر بودن سرعت بازی در TV LCD ها بیشتره باز هم میگم سرعت بازی امسال به اندازه FIFA 08 شده و واقعا خوبه .

در مورد پرسنالیتی یک موضوعی رو عرض کنم که گزینه آکروبات برای بازیکن های که به این سبک بازی میکنن مثل کریس رونالدو که در یک بازی دوبار حرکات آکروباتیک انجام داد که یک بار روی یک ضربه استگاهی ساتر شد و به من یک برگدان زد که البته گل نشد و یک بار دیگر هم یک حرکت قیچی زد ولی یه بار با وستهام مسابقه میدادم که بازیکن مقابل میخواست برگردان بزنه توپ ازش رد شد و نتونست این کار رو بکنه پس به این چی میگن از این جور موارد در بازی زیاده .

در آخر بازم میگم این بازی بدون مشکل نیست ولی در این نسل با توجه به محدودیت های سخت افزاری و........ این بازی واقعا قابل قبول و راضی کنندست و هر سال پیشرفت رو به صورت چشمگیر درش میبینیم

PERFECT

...........................

من سعی میکنم در آینده موارد مختلف پرسنالدی پلاس رو از توی بازی در بیارم مثل :

• تفاوت بازیکنان در مهارت دفاع کردن ( تفاوت در دقت و دامنه تکلها - هوش بازیکنان در دفاع و ... ) , مهارت مختلف بازیکنان در کنترل توپ , مهارت حرکت با توپ خصوصا در وضعیت دویدن ( میزان فاصله گرفتن توپ از پای بازیکنان مختلف ) , مهارت بازیکنان مختلف در کنترل استپ سینه , تفاوت بازیکنان در قدرت شوت و همینطور دقت شوت , تفاوت در قدرت بدنی بازیکنان , تفاوت در سرعت و شتاب , تفاوت در واکنشها و عکس العملها , تفاوت بازیکنان در استفاده از هوش در جایگیری , تفاوت بازیکنان در مهارت دریبل زنی, تفاوت دروازه بانها در میزان پرش - سرعت واکنش - نوع واکنش ( عادی و آکروباتیک و ... ) و ....
    • همچنین تفاوت در ظاهر بازیکنان با طراحی مدلها و تیپهای بدنی در حالیکه تا همین نسخه 10 کل تیپ و استیل بدنی بازیکنان در سه حالت خلاصه میشد .
    • تفاوت در نوع داوری داوران مختلف
    • تفاوت در رفتارهای بازیکنان مثلا بعضی از مهاجمین در زمانیکه توپ در اختیار خط دفاع حریفه مدافعین رو تعقیب میکنن ( مثل رونی در مقابل رونالدو و برباتوف ) و یا بعضی از بکهای کنار حرکات اورلپ انجام میدن ( مثل آلوز )و مواردی از این دست .
    • انیمیشنهای اختصاصی برای بعضی بازیکنان بزرگ مثل سبک دویدن رونالدو یا انیمیشنهای اختصاصی تکل و یا هد زنی
    این موارد در این نسخه وجود داره و این مساله بازیو خیلی واقعی تر کرده .
    به نظر من این نسخه رو باید برای همیشه با این ویژگی ( فردیت گرایی و ایجاد تفاوت و تمایز در بازیکنان ) ازش یاد کنیم چون در تاریخ ساخت این سری این اولین باریه که EA روی این مساله متمرکز شده و استارت این مساله مهم از این شماره خورده شد .

9. 8 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

تو این نقد گیم اسپات نکات مهم رو مینویسم:

گفته بازی راه پیشرفت نسخه 10 رو طی کرده و واقعی تر از قبل شده و این نسخه رو بهترین نسخه فیفا دونسته.
    بیشتر تغییرات و بهبود های اصلی مربوط به هسته ی گیم پلی بازی است و مانند نسخه قبل مد های خارق العاده ای اضافه نشده.
    بزرگ ترین تغییر بازی تقابل فیزیکی اونهاست. همنطور که میدونید امسال نبرد های 360 درجه اضافه شد که واقعا بازی رو طبیعی تر از قبل کرده.
    گل زدن از نسخه قبل سخت تر شده. دروازه بانان بهتر شدند و همچنین شوت زدن ها سخت تر شده.
    تاکید بیشتری بر روی ویژگی های فرد بازیکنان هست. منظور همون Personality Plus است. این سیستم به خوبی کار میکنه و شما میتونید تفاوت رو بین بازیکنان احساس کنید. برای مثال رونی تو ذاتش گل کردن از فوصل دور هست و یا جرارد شوت های خیلی خوبی رو از فاصله زیاد میزنه. این سیستم پرسنالیتی مربوط به خوشحالی های پس از گل هم میشه ( من به اینش توجه نکرده بودم).
    تنها مد جدید فیفل 11 Career هست. بعد در مورد این مد توضیح داده که ترکیبی از be a pro و منیجر مد هست و شما برای 15 فصل میتونید ادامه بدید. قسمت مدیریت به مقدار کمی نسبت به پارسال بهتر شده مانند مذارات دو مرحله ای که مذاکره با بازیکن رو برای دست مزدش هم اضافه شده. یعنی شما اول باید با باشگاه به توافق برسید بعد هم می تونید با بازیکن سر دست مزدش مذاکره کنید.
    کریر مد به طور قطع با مخلوط کردن مد های دیگه بهبود پیدا کرده. ارائه معرفی عالیست. شما انعطاف بیشتری برای بازی در نقش های متفاوت دارید. شما همچنین میتونید پیشرفت خودتون تو مد carrer رو با بقیه دوستانتون در leaderboard آنلاین مقایسه کنید.

سر خط ویژگی های جدید اضافه شده حالت دروازه بان بودن است.
    در زمینه آنلاین فیفا 11 مثه گذشته بسیار قوی و سرگرم کننده است و میشه 11 به 11 در حالت آنلاین بازی کرد.

فیفا 11 طبق رسم همیشگی در ارائه ماهرانه عمل کرده به همراه گزارشگری عالی, منو های زیبا و راحت برا استفاده و مزیک های عالی.
    گزارشگر بازی باهوش و بینا و طبیعی است به همراه توضیحاتی که در مورد تاریخچه باشگاه های بزرگ آمار دربی ها که در بازی میدهند. در مجموع گزارشگری, معرفی و ارائه و موزیک های مثه همیشه عالی هستند. بعد اینها نویسنده رفته سراغ creation centre که اون رو خلی خوب ارزیابی کرده مخصوصا customisation رو که impressive دونسته!
    در آخر هم این بازی رو بهترین عنوان فیفا تا حالا دونسته و قسمت تک نفره رو لذت بخش تر از قبل هست. همچنین گفته که شاید بازی مد انقلابی مثه نسخه قبل نداشته ولی لیگ ها, تورنمنت ها, انتخاب های چند گانه در carrer و حالت 11 به 11 در آنلاین بازی رو به تبدیل به پی فوتبالی کرده که شما می خواهید.

11. 11 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

سلام دوستان من این بازی رو XBOX360دارم وقتی بازی رو میزارم زبان هارو میاره که سه تا بیشتر نیست و انگلیسی هم توش نیست لطفا کمک!!!!!!!!!!!
    واجبه ها

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

سلام دوستان من این بازی رو XBOX360دارم وقتی بازی رو میزارم زبان هارو میاره که سه تا بیشتر نیست و انگلیسی هم توش نیست لطفا کمک!!!!!!!!!!!
    واجبه ها
    سلام.احتمالا شما نسخه ي آلماني بازي رو گرفتيد.
    بريد به فروشنده بگيد ببينيد چي ميگه.

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

میگم دوستان کلا چند تا Personality در بازی وجود داره؟؟؟!!!
    ( در ضمن هنوز در پی پیدا کردن امکاناته Manager هستم مثله Staff Upgrade و ... بابا یکی جواب بده دیگه )

15. این کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

به نظر من بازی از نظر گرافیک و گیم پلی خوب پیشرفت کرده (البته 10 دقیقه بیشتر بازی نکردم)
    من مستر لیگ رو تو مودهای بازی پیدا نمیکنم :

Last edited by masoud93; 02-10-2010 at 21:22.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •