تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 220 از 946 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230270320720 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دکی جون تو که اینقد بلدی خودت تست بگیر نتیجشو به ما اطلاع بده.همون 80 تا مخربو تست کن ببینیم outpost چیکار میکنه؟ منتظریم
    بهتره لحن صحبت کردنتون رو اروم تر کنین

2. 7 کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه milaaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

با سلام
    برای این همه مخرب ممنون.
    راستی امیر جان میگم ویروس نویس شدی.
    تست کومودو با نگارش به روز رسانی 7613
    سه تا از مخرب ها را زمان extract شناخت :

یکی از مخرب ها را زمان اجرا توسط AV شناخت

یکی از مخرب ها را بعد از اجرا توسط Cloud Scaner شناخت

فقط مخربی با نام ba2e2d.pdf را نشناخت که بعد از دابل کلیک بر روی ان هیچ مشکلی به وجود نیامد.
    حدود یک دقیقه بعد cloud scaner یک مخرب دیگر را هم شناسایی کرد :

* تمام مخرب های که اجرا شدند در sandbox اجرا شدند و نتوانستند به سیستم صدمه بزنند.
    با تشکر

سلام.ولی فکر کنم فایل pdf با اینکه تو سند باکس اجرا شد بازم سیستمو ویروسی کرد.واسه من که اینجوری بود.شایدم من اشتباه میکنم.راستی دلیلش چیه که با اینکه تو سند باکس اجرا میشه ولی باز یه سری تغییراتی تو سیستم به وجود میاره؟ مثلا بعد اجرا شدن pdf موقع ری استارت کردن اررور میده در صورتیکه اونجوری که من فهمیدم فایل ههیی که تو سند باکس اجرا میشن نباید به سیستم اسیبی برسونن.

4. 3 کاربر از milaaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

من بدون سندباکسم اجراش کردم،موردی نداشت...
    اگه از طریق فایروال بلاکش کنین

6. 3 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام.ولی فکر کنم فایل pdf با اینکه تو سند باکس اجرا شد بازم سیستمو ویروسی کرد.واسه من که اینجوری بود.شایدم من اشتباه میکنم.راستی دلیلش چیه که با اینکه تو سند باکس اجرا میشه ولی باز یه سری تغییراتی تو سیستم به وجود میاره؟ مثلا بعد اجرا شدن pdf موقع ری استارت کردن اررور میده در صورتیکه اونجوری که من فهمیدم فایل ههیی که تو سند باکس اجرا میشن نباید به سیستم اسیبی برسونن.
    سند باکس یه محیط مجازیه که نرم افزار در اون یه سری محدودیت هایی داره که بعد از ریست شدن همه چی به حالت قبل بر می گرده
    الان نشانه های ویروسی شدن بعد از ریست شدن رو داری ؟

8. 4 کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی M.Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

با سلام
    ببینید تا جای که من اطلاع دارم untrust کاملا امنیتی است و بعد از restart همه چیز به حالت اول بر میگردد.
    اما limit تقریبا مثل app control در کسپرسکی عمل می کند و شما می توانید محدویت برای ان تائین کنید.
    وظیفه اصلی limit محافظت از kernel ویندوز است و این که هر unlnown file ای که می خواهد اجرا شود محدود به شرایط تایین شده از طرف شما باشد.
    اگر شما یک مخرب را در limit اجرا کنید و ببینید که ان مخرب خودش را در جای دیگر کپی کرده اصلا نگران نباشید چون :
    1- اگر بخواهد اجرا شود دوباره در sandbox اجرا می شود
    2- معمولا فایل کپی شده به صورت DeActive است
    3- توسط اپدیت های بعدی یا cloud scaner شناسایی و نابود می شود
    4- خود را در پوشه های اصلی ویندوز مثل system32 نمی تواند کپی کند
    اما خوب است به هر حال mbam یا super anti spy ware را به صورت اپدیت داشته باشید تا اگر کومودو لاشه های مخرب ها را شناسایی نکرد این نرم افزار ها این کار را انجام دهند.
    ------------------------
    توضیح در مورد سیستم عامل :
    سیستم عامل به 2 قسمت تقسیم می شود :
    1- هسته یا kernel
    2- پوسته یا shell
    هسته که تمامی توابع سیستم عامل را شامل می شود شامل یکسری engine و dll و ... است که حتی می توان گفت در اصل هسته خود سیستم عامل است.
    پوسته که همان gui یا graphic user interface است که در فارسی ان را واسط کاربر گرافیکی مینامند و وظیفه ان این است که دستورات را به صورت گرافیکی از کاربر دریافت کند و طبق ان ها یکی یا چند تا از توابع kernel را اجرا کند یعنی می توان گفت که gui تنها یک مترجم است که باعث می شود بدون دانستن علم سیستم عامل و توابع ان از ان استفاده کرد.
    حال وظیفه کومودو حفاظت از هسته است.
    ------------------------
    به قول اقا مهران sandbox در کومودو نقش راحتی کاربر را دارد وگرنه defence plus می تواند تا 99.9% از سیستم شما محافظت کند.
    منظور از سیستم همان هسته سیستم عامل است.
    امیدوارم متوجه منظورم شده باشید
    موفق باشید
    با تشکر

10. 8 کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

دو مخرب دیگه...یکی انتی ویروس تقلبی و دیگری یک riskware

لینک دانلود.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نتیجه virus total

کد:

کد:
    PASSWORD: 123

12. 6 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

محمد جان با پاراف آخری که نوشتی موافق نیستم....

سندباکس نقش مهمی داره،اگه سندباکس نباشه و کاربر بخواد مخرب رو run کنه،و توسط لایرهای میانی حذف نشه،اونوقت مستقیما به کرنل سرریز و تزریق میشه....

×××حتی در چند صفحه پیش هم کاربری که سندباکس نداشت با اجرای مخرب سیستمش آلوده شده بود....
    Last edited by santamove; 08-02-2011 at 14:50.

14. 4 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

دکتر جان،

چون outpost سندباکس ندارد،در high ترین تنظیم هم سیستم نمی تونه از آلودگی در امان باشه....

حتی اگه مخرب توسط بالاترین لایه در دیاگرام زیر بلاک شه،و کاربر اصرار بر اجرا شدنش داشته باشه،

اگه لایه سندباکس نباشه،مخرب مستقیما به هسته سیستم عامل سرریز می کنه ....
    ×××دلیل این همه حساسیت بر outpost اینه که تا چند وقت پیش،کاربر متعصبش میومود تاپیک کومودو و می گفت وقتی outpost هست،چرا رفتین کومودو رو نصب کردین!!!!!!!!!!!
    خب در high ترین تنظیم مخرب اصلا استارت نمیخوره که بخواد آلودگی رو ایجاد کنه.

راستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان دیاگرامتون رو که هنوز اصلاح نکردید. : )

با سلام
    ممنون دکتر جان اما :
    به نظر من تمام سوئیت های امنیتی تنظیمات حرفه ای دارند حالا یکی قدرتمند تر و یکی ضعیفتر. اما بعضی از ترفداران outpost این قدر از این سوئیت تعریف کردند و ان قدر کومودو را ضعیف جلوه دادند که ما مجبور شدیم حتی تنظیمات پیشفرض ان ها را نیز مقایسه کنیم.
    خودتون میتونید پست های را در تاپیک کومودو برای اثبات این موضوع پیدا کنید.
    هر قدر هم من و سایر دوستان ایشان را به تست outpost در این تاپیک دعوت کردم فایده نداشت و ایشان امتناع کردند و دوست عزیزم mehdi_08 زحمتش را کشیدند.
    جالب اینجا بود که هر وقت ما حرف از شرکت کردن در این تاپیک میزدیم ایشان بحث را میپیچاند و به بیراهه میکشاند (مثلا تهمت میزد).
    میتونید خودتان در تاپیک outpost مشاهده کنید.
    حالا باز هم ما که حرفی نداریم خودشان بیایند و تست کنند.
    با تشکر
    تنظیمات پیش فرض رو من هم چند ماه پیش تست کرده بودم ، اون موقع به عنوان یک منتقد : ) اما دیگه این اصرار که تنظیمات پیش فرض outpost این شکلیه یک جور یک طرفه به قاضی رفتنه.

outpost شما که اینقد بلدی خودت تست بگیر نتیجشو به ما اطلاع بده.همون 80 تا مخربو تست کن ببینیم outpost چیکار میکنه؟ منتظریم
    دکی جون تو که اینقد بلدی خودت تست بگیر نتیجشو به ما اطلاع بده.همون 80 تا مخربو تست کن ببینیم outpost چیکار میکنه؟ منتظریم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا خود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟ ? |: )

باشه من سعی میکنم فردا ورژن رایگان رو تست کنم.

16. 10 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    یه دانلودر پیدا کردم که برای دوستان میزارم تست کنن با انتی ویروسشون
    لینک دانلود:
    کد:
    پسورد:123
    نتیجه ویروس توتال:
    کد:
    البته ممکنه خیلی از انتی ویروسایی که توی توتال نشناختن برای شما بشناسن چون که ورژن بعضی انتی ویروسا مخصوصا کسپر

تویه توتال خیلی پایینه ورژن 7 و فاقد تکنولوژی سند باکس و apcontorol هست
    نود 32 هم که یه دو سه روزه نصب کردم فقط دیتا بیس و هوش مصنوعی دیگه هیچی نداره!
    از سند باکس و رفتار شناسی که نداره بگذریم من ورژن اسمارتش رو نصب کردم ولی وقتی یه فایل رو دانلود میکنم نمیتونه تشخیص بده مخربه یا نه ولی وقته که دانلود تموم شد یادش میوفته که باید پاکش کنه!
    تنظیماتش هم روی high تنظیم کردم

18. 7 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

یک فایل مشکوک که MBAM ان را روت کیت میشناسه...........

لینک دانلود.
    کد:
    نتیجه VIRUS TOTAL

کد:
    password: 123

شاید این فایل را mbam به اشتباه روت کیت میشناسه..
    این هم جوابیه کسپرسکی در مورد این مخرب...

20. 4 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •