بهتره لحن صحبت کردنتون رو اروم تر کنین
بهتره لحن صحبت کردنتون رو اروم تر کنین
سلام.ولی فکر کنم فایل pdf با اینکه تو سند باکس اجرا شد بازم سیستمو ویروسی کرد.واسه من که اینجوری بود.شایدم من اشتباه میکنم.راستی دلیلش چیه که با اینکه تو سند باکس اجرا میشه ولی باز یه سری تغییراتی تو سیستم به وجود میاره؟ مثلا بعد اجرا شدن pdf موقع ری استارت کردن اررور میده در صورتیکه اونجوری که من فهمیدم فایل ههیی که تو سند باکس اجرا میشن نباید به سیستم اسیبی برسونن.
من بدون سندباکسم اجراش کردم،موردی نداشت...
اگه از طریق فایروال بلاکش کنین
سند باکس یه محیط مجازیه که نرم افزار در اون یه سری محدودیت هایی داره که بعد از ریست شدن همه چی به حالت قبل بر می گرده
الان نشانه های ویروسی شدن بعد از ریست شدن رو داری ؟
با سلام
ببینید تا جای که من اطلاع دارم untrust کاملا امنیتی است و بعد از restart همه چیز به حالت اول بر میگردد.
اما limit تقریبا مثل app control در کسپرسکی عمل می کند و شما می توانید محدویت برای ان تائین کنید.
وظیفه اصلی limit محافظت از kernel ویندوز است و این که هر unlnown file ای که می خواهد اجرا شود محدود به شرایط تایین شده از طرف شما باشد.
اگر شما یک مخرب را در limit اجرا کنید و ببینید که ان مخرب خودش را در جای دیگر کپی کرده اصلا نگران نباشید چون :
1- اگر بخواهد اجرا شود دوباره در sandbox اجرا می شود
2- معمولا فایل کپی شده به صورت DeActive است
3- توسط اپدیت های بعدی یا cloud scaner شناسایی و نابود می شود
4- خود را در پوشه های اصلی ویندوز مثل system32 نمی تواند کپی کند
اما خوب است به هر حال mbam یا super anti spy ware را به صورت اپدیت داشته باشید تا اگر کومودو لاشه های مخرب ها را شناسایی نکرد این نرم افزار ها این کار را انجام دهند.
------------------------
توضیح در مورد سیستم عامل :
سیستم عامل به 2 قسمت تقسیم می شود :
1- هسته یا kernel
2- پوسته یا shell
هسته که تمامی توابع سیستم عامل را شامل می شود شامل یکسری engine و dll و ... است که حتی می توان گفت در اصل هسته خود سیستم عامل است.
پوسته که همان gui یا graphic user interface است که در فارسی ان را واسط کاربر گرافیکی مینامند و وظیفه ان این است که دستورات را به صورت گرافیکی از کاربر دریافت کند و طبق ان ها یکی یا چند تا از توابع kernel را اجرا کند یعنی می توان گفت که gui تنها یک مترجم است که باعث می شود بدون دانستن علم سیستم عامل و توابع ان از ان استفاده کرد.
حال وظیفه کومودو حفاظت از هسته است.
------------------------
به قول اقا مهران sandbox در کومودو نقش راحتی کاربر را دارد وگرنه defence plus می تواند تا 99.9% از سیستم شما محافظت کند.
منظور از سیستم همان هسته سیستم عامل است.
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید
موفق باشید
با تشکر
دو مخرب دیگه...یکی انتی ویروس تقلبی و دیگری یک riskware
لینک دانلود.نتیجه virus totalکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
PASSWORD: 123کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محمد جان با پاراف آخری که نوشتی موافق نیستم....
سندباکس نقش مهمی داره،اگه سندباکس نباشه و کاربر بخواد مخرب رو run کنه،و توسط لایرهای میانی حذف نشه،اونوقت مستقیما به کرنل سرریز و تزریق میشه....
×××حتی در چند صفحه پیش هم کاربری که سندباکس نداشت با اجرای مخرب سیستمش آلوده شده بود....
Last edited by santamove; 08-02-2011 at 14:50.
خب در high ترین تنظیم مخرب اصلا استارت نمیخوره که بخواد آلودگی رو ایجاد کنه.
راستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان دیاگرامتون رو که هنوز اصلاح نکردید. : )
تنظیمات پیش فرض رو من هم چند ماه پیش تست کرده بودم ، اون موقع به عنوان یک منتقد : ) اما دیگه این اصرار که تنظیمات پیش فرض outpost این شکلیه یک جور یک طرفه به قاضی رفتنه.
outpost شما که اینقد بلدی خودت تست بگیر نتیجشو به ما اطلاع بده.همون 80 تا مخربو تست کن ببینیم outpost چیکار میکنه؟ منتظریم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا خود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟ ? |: )دکی جون تو که اینقد بلدی خودت تست بگیر نتیجشو به ما اطلاع بده.همون 80 تا مخربو تست کن ببینیم outpost چیکار میکنه؟ منتظریم
باشه من سعی میکنم فردا ورژن رایگان رو تست کنم.
سلام
یه دانلودر پیدا کردم که برای دوستان میزارم تست کنن با انتی ویروسشون
لینک دانلود:پسورد:123کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نتیجه ویروس توتال:البته ممکنه خیلی از انتی ویروسایی که توی توتال نشناختن برای شما بشناسن چون که ورژن بعضی انتی ویروسا مخصوصا کسپرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تویه توتال خیلی پایینه ورژن 7 و فاقد تکنولوژی سند باکس و apcontorol هست
نود 32 هم که یه دو سه روزه نصب کردم فقط دیتا بیس و هوش مصنوعی دیگه هیچی نداره!
از سند باکس و رفتار شناسی که نداره بگذریم من ورژن اسمارتش رو نصب کردم ولی وقتی یه فایل رو دانلود میکنم نمیتونه تشخیص بده مخربه یا نه ولی وقته که دانلود تموم شد یادش میوفته که باید پاکش کنه!
تنظیماتش هم روی high تنظیم کردم
این هم جوابیه کسپرسکی در مورد این مخرب...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)