تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 220 از 228 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 2274

نام تاپيک: کلوپ نوکیا |N8| (تاپیک قدیمی)

پروفشنال chessmathter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

این نظر کارشناسی نیست! حتی 1% هم کارشناسی نیست!

چون symbian فقط و فقط یک اسم هست نه بیشتر!
    symbian ^3 یک سیستم عامل جدید هست! و ممکنه خیلی خیلی بهتر از ورژن های قبلی باشه!(چون همون دست خودمون نرسیده و نمیشه تست کرد)

مثلا ویندوز 95 و ویندوز 7 هر دو WINDOWS هست! ولی مشکلات 95 توی 7 هست!؟ نه نیست! پس از روی اسم نظر ندید، و اگر نظر بدید نشون از نداشتن اطلاعات کافی شما هست!
    معلومه این نظر کارشناسی نیست وشخصی ولی دلیل بر عدم داشتن اطلاعات نیست.اتفاقا بنده نظرم رو بر پایه اطلاعات دادم.

در مورد انترفیس گوشی که دوستان با گوشی کار کردن و از قبل هم مشخص بود با نسخه قبلی تفاوت چندانی ندارد از نظر سرعتم که بهبود یافته.و بنده نمی گم مشکلات قبلی همانگونه هست و بهبود نیافته.
    شاید باز هم دوستان بگن سیستم عامل های دیگه هم انترفیس ثابتی دارن و سمبین هم همینه. اما لاید توجه داشت این انترفیس واسه چند دهه پیشه و سیستم عامل های جدید زیبایی خاص خودشون رو دارم.
    آیا بین وین 7 و وین اکس پی که بیس یکسانی دارند تقاوت در انترفیس نمی بینید.
    در مورد برنامه ونر م افزار هم باید منتظر موند و دید ولی در حال حاضر حرفی نیست.
    بنده خوشحال میشم بدونم کجای نظر بنه غلط بوده یا اطلاعات غلط داده.
    Last edited by chessmathter; 14-10-2010 at 12:47.

2. 2 کاربر از chessmathter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام به همگی دوستان عزیز.

من احساس میکنم که بعضی از دوستان دارند کم لطفی میکنند ، خوب دوستان درسته که Symbian^1 که شامل (S60 1,2,3,5 edition) هست با سیستم عامل های

در حال حاضر اصلا قابل قیاس نیست اما در زمان خودش بهترین بود به عنوان نمونه گوشی های Nokia 3650 , Nokia 6600 , Nokia 6630 , Nokia N70 , Nokia N82 در زمان

خودشون بهترین گوشی هم از لحاظ سخت افزاری و هم از لحاظ نرم افزاری بودند و در اون موقع سیستم عامل هایی مانند اندروید و iOS وجود نداشتند و در واقع اسمارت فون ها

با عرضه Nokia 3650 و Nokia 3660 بوجود آمدند که در زمان خودشون بی رقیب بودند.

اما مشکل اینجاست که دوستان الان دارند سیستم عامل های حال حاضر نظیر اندروید و iOS و Windows Phone 7 رو با همون Symbian^1 مقایسه میکنند

و این اصلا عادلانه نیست ، امیر جان مثال خوبی زدند که Symbian تنها یک اسمه و این که چون Symbian^3 هم با نام سیمبیان هست یعنی همون Symbian^1 و

هیچ فرقی با هم ندارند ، نه این اصلا درست نیست.

به عنوان مثال در حال حاضر Windows Mobile 5 در قیاس با سیستم عامل های موجود خیلی ضعیفتره ولی این نمیتونه باعث بشه که ما نتیجه بگیریم که Windows Phone 7 هم ضعیفه...

دوستان عزیز Symbian^3 هم مزایایی داره که رقیبانش ندارند ، به عنوان مثال در اندروید نمیشه یه برنامه رو مستقیما بر روی کارت حافظه نصب کرد و این یه مشکله

و در نسخه 2.2 تازه این مشکل برطرف شده و یا در iOS نمیشه از طریق بلوتوث فایل رد و بدل کرد و محدودیت وجود داره در سیستم بلوتوثش و یا در Windows Phone 7 هم

که اخیرا ریلیز شد کلی محدودیت وجود داره اما هیچ کدوم این محدودیت ها در Symbian^3 وجود نداره حتی در Symbian^1 و از

این لحاظ Symbian^3 خیلی دوست داشتنی و فوق العاده هستش.

راستی باید به یه نکته ای اشاره کنم و اونم اینه که مگه موقع اومدن اندروید چند تا برنامه براش موجود بود؟؟؟

اندروید 1.6 با چه مشکلاتی مواجه بود؟؟؟

این بی انصافیه که بگیم Symbian^3 جای پیشرفت نداره ، همین الان که هنوز این سیستم عامل تنها بر روی یک گوشی موجوده و این گوشی هم فعلا در مناطق خاصی

عرضه شده میبینیم که بازی های خوب و با کیفیتی براش موجوده پس خواهشن بزارین حداقل 3 تا 4 ماه از اومدن این سیستم عامل بگذره و بعد در مورد پیشرفت و یا

پسرفتش قضاوت کنین چونکه هنوز چیزی معلوم نیست ولی با توجه به استقبال از Nokia N8 و برنامه های موجود براش من آینده روشنی رو براش پیش بینی میکنم

به قول ضرب المثلی که میگه سالی که نکوست از بهارش پیداست...

در ضمن در بحث نرم افزاری قدرت سی پی یو اصلا ملاک خوبی برای خوب بودن و یا بد بودن یه سیستم عامل نیست ، به عنوان مثال سیستم عامل Windows Vista به

سی پی یو و رم بالاتری نسبت به Windows Seven احتیاج داره ولی همانطور که همه میدونیم Windows Seven خیلی خیلی بهتر از Windows Vista هستش .

پس نگید که چون سی پی یو گوشی های دارای Symbian^3 از سایر گوشیهایی که با سیستم عامل های رقیب عرضه شده اند پایینتره پس در نتیجه این سیستم عامل ضعیفه

و نمیشه باهاش کاری کرد و جای پیشرفت نداره و غیره...

مهمترین المان در این سیستم عامل متن باز (اوپن سورس) بودنش هست که این نکته در پیشرفت سریعش میتونه خیلی تاثیر گذار باشه.

بذارید گوشیهای با این سیستم عامل به طور کامل عرضه بشند نظیر Nokia N8 و Nokia E7 اونوقت پس از مدتی که برنامه های این سیستم عامل هم اومد میشه

این سیستم عامل رو مورد نقد و بررسی قرار داد.

با سپاس.

Last edited by SevenHaft; 14-10-2010 at 13:16.

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

پيش فرض

وقتی گوشی تلفن‌همراه انیماتور می‌شود :

نوکیا N8 و سیستم سل‌اسکوپ:

وقتی آرش برهمند به من گفت که با گوشی موبایل یک انیمیشن آن هم از نوع عروسکی یا استاپ‌موشن (Stop Motion) ساخته‌اند من حرفش را به حساب شوخی‌های همیشگی گذاشتم و خندیدم. اما احساس کردم که هیچ کدام از علائم شوخی در چهره آرش وجود ندارد و یک لحظه تعجب کردم. البته به من حق بدهید که تعجب کنم چراکه زیاد به دنبال گوشی‌هاي جدید و تکنولوژی‌های عجیب و غریب در صنعت گوشی‌های تلفن‌همراه نیستم. تنها قابلیتی که گوشی من دارد دریافت پیام‌های صوتی و متنی است و البته یک دوربین باکیفیت خنده‌دار.
    البته شنیده بودم که گوشی‌هایی ساخته شده که دوربینشان هشت مگاپیکسل است و کارهاي محيرالعقول می‌کنند اما خودمانیم دیگر به درد استاپ‌موشن نمی‌خورند. اما آرش حرفش اصلا شوخی نبود و شرکت نوکیا مبدع این اتفاق غیرقابل تصور است. نوکیا N8 گوشی است که قدرت عجیبی در تصویربرداری دارد. کیفیت دوربین این گوشی نه‌تنها که هشت مگاپیکسل بلکه ۱۲ مگاپیکسل است. به نظر من بهتر است بگوییم شرکت نوکیا یک دوربین ساخته است که قابلیت نصب سیم‌کارت و استفاده از آن به عنوان تلفن‌همراه را دارد.
    پروفسور فلچر سل‌اسکوپ را برای این گوشی طراحی کرده که می‌توان با آن تصاویر میکروسکوپی را ضبط کرد. کمپانی انیمیشن آردمن که سازنده انیمیشن‌های والاس و گرومیت است این انیمیشن مینیاتوری را ساخته است. تکنیک استاپ‌موشن یکی از پرهزینه‌ترین سبک‌های انیمیشن است. در این روش انیمیشن‌سازی دکور اهمیت فوق‌العاده‌ایی دارد. در ساخت دکور باید حسابی صبور بود تا دکوری با جزيیات فوق‌العاده ساخته شود. جزيیات دکور باعث می‌شود که انیمیشن جذابیت بی‌نظیری داشته باشد. اگر به انیمیشن‌هایی که با این روش ساخته شده‌اند دقت کنید متوجه می‌شوید که دکور جزيیات خیلی دقیقی دارد.
    در عین حال هر چقدر بخواهید جزيیات دقیق‌تری داشته باشید باید بیشتر روی دکور کار کنید. در این میان باید به این موضوع که قرار است در این دکور عروسک‌ها بازی کنند هم دقت کنید. دکور را باید با وسایلی بسازید که توانایی مقاومت را در اثر حرکت دادن و بازی دادن عروسک‌ها را داشته باشد. همینطور باید اسباب صحنه را در اندازه‌ایی بسازید که بشود در آن کار کرد. اگر دکور خیلی کوچک باشد قطعا نمی‌توان روی آن کار کرد. سازنده عروسک باید عروسک‌ها را با توجه به اندازه دکور و با مقیاس درست طراحی کند. در انیمیشن «نقطه» دکور داستان با وسایلی ساخته شده که در اندازه طبیعی هستند؛ مثل میخ، سوزن، پارچه، دکمه و ...
    جالب است بدانید که عروسک یا شخصیت این انیمیشن اندازه‌اش در حدود ۹ میلیمتر است. اما بايد توجه کرد که حرکت دادن یک عروسک ۹ میلیمتری در یک انیمیشن عروسکی کاملا غیرممکن است. سامو سائنس کارگردان این انیمیشن برای حرکت دادن این شخصیت ۵۰ عروسک با همین شکل درست کرده است. هر کدام از این پنجاه عروسک در فیگورهای مختلف هستند که در کنار هم باعث حرکت می‌شوند. سازنده عروسک‌ها به خاطر حساسیت و دقیق بودن کار نه‌تنها که نمی‌تواند حرکت کند يا با کسی صحبت کند بلکه نباید حتی نفس بکشد تا احيانا هنگام رنگ‌آمیزی عروسک‌ها دستش تکان بخورد و کل عروسک یک رنگ نشود. این فیلم در واقع یک تبلیغ است برای گوشی نوکیا N8 و سیستم سل‌اسکوپ. در ثانیه‌های آخر این انیمیشن می‌توانید فضای استودیو را ببینید که چگونه یک گوشی توانسته یک انیمیشن با تکنیک استاپ‌موشن درست کند. تیم آردمن با مشقت فراوان برای ساخت این انیمیشن توانسته‌اند کاری کنند که برای اهل انیمیشن غیرقابل تصور باشد و به همین خاطر این انیمیشن در کتاب رکورد گینس ثبت شده است. نه به این دليل که با گوشی انیمیشن ساخته‌اند بلکه به این خاطر که انیمیشنی در این مقیاس ساخته شده است. تیم سازنده در هر روز فقط می‌توانست چهار ثانیه از آن را بسازد. به این خاطر که حرکت در دکور با این اندازه بسیار سخت است و طبیعی است که باید بیشتر وقت کرد. اما نوکیا این گوشی را برای انیماتورها نساخته است و سیستم سل‌اسکوپ ممکن است فقط در همین پروژه انیمیشنی استفاده شود. این سیستم برای جاهایی که تجهیزات پزشکی کم است استفاده می‌شود تا بتوان به منظور آنالیز نمونه‌های خونی با دوربین موبایل از آنها عکسبرداری کنند. این سیستم در اوگاندا تست شده است و توانسته‌اند از آن برای تشخیص مالاریا در خون استفاده کنند. شرکت آردمن توانسته با تغییر در تصاویر گرفته توسط این دوربین به تصاویر دلخواه خود دست یابد و این انیمیشن را به عنوان یک محصول خارق‌العاده به سفارش نوکیا تولید کند. برای این انیمیشن آنها بیش از ده‌ها هزار فریم عکس گرفته‌اند که همه این عکس‌ها در کنار هم به این انیمیشن تبدیل شده‌اند.
    امروزه سرعت رشد تکنولوژی آنقدر سریع شده که افراد(مخصوصا ایرانی‌ها) حتی در استفاده به گرد آن نمی رسند چه برسد به ساخت و تولید. پس با این اتفاقاتی که الان در دنیای تکنولوژی و ارتباط می‌افتد اگر فردا کسی پیدا شود و به من بگوید که یک گوشی آمده که با آن می‌توانی جراحی قلب باز انجام دهي، من اصلا تعجب نمی‌کنم و جوابم ممکن است این باشد: آهان، چه جالب. یادم می‌آید سال‌ها پیش وقتی سیستم ویبره(لرزش) روی گوشی‌های موبایل آمد من انگشت به دهان ماندم و با خودم می‌گفتم که مگر ممکن است؟؟ اما امروز با گوشی تلفن‌همراه انیمیشن می‌سازند و بیماری مالاریا را تشخیص می دهند، پس طبیعی است که فردا روزی هم با آن جراحی قلب کنند.

اگر برای شما هم جالب است که یک گوشی انیمیشن بسازد و علاقه دارید آن انیمیشن را ببینید می‌توانید به تحریریه آنلاین عصر ارتباط بروید و این انیمیشن جالب را دانلود کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع:

هفته نامه عصر ارتباط
    Last edited by hamidkabiri6270; 14-10-2010 at 17:04.

5. 7 کاربر از hamidkabiri6270 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بزرگترین مشکل سیمبین کندی بودنشه که با ویدیو هایی که من از ان 8 دیدم این مشکل همچنان پابرجاست.من که دیگه تصمیم خودمو گرفتم؛میرم واسه آندروید.

7. 2 کاربر از Lord007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال chessmathter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

بنده هم نظر هم اینه که این سیستم قابل پیشرفت و رسیدن هست اما همه چی به نوکیا بستگی داره
    ببنین وین فون 7 از قبل معرفیم مشخص بود فرق اساسی داره.
    این سمبین هم فرق ها بسیار با قبل داره و همین طور برخلاف نطر دوستان داراسی سرعت مطلوب هست.
    بحث برنامه و غیره همونطور که گفتم باید منتظر بود ولی مشکل انترفیس این سیستم هست که تا حدیم شخصی میشه قضیه.
    اما باید قبول کرد که کار کرد با وین 7 هم لذت بخشتر از اکس پی هست و اگه n8 رو در مقابل آیفون بگذاریم در منو اصلی تو ذوق می زنه و این مسئله باید از طرف نکیا حل شه.
    بنده خودم طرفدار نوکیام و N8 رو می خرم.
    اما باید بپذیریم کسی که سیستم عامل براسشمهمه نرم افزار و بازی و انترفیس...
    در این دوره زمانی نمی تونه به امید 3 ماه دیگه دست به خرید این دستگاه بزنه.

9. 4 کاربر از chessmathter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان.
    من امروز حدود 15 دقیقه با این گوشی کار کردم.

روی گوشی هم بصورت پیش فرض زبان فارسی هستش و لزومی به گارانتی اصلی نوکیا نیست چون منوی فارسی داره.
    .
    این گوشی که شما کار کردید فنلاندی بود یا چینی ؟
    چون من می خوام برام از سوئد بیارن می خوام ببینم فارسی را ساپورت میکنه یا نه
    یا اینکه برم از دبی بخرم ( میگن اونجا فارسی داره)

11. 2 کاربر از hzma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان کسی از قیمت امروز خبری داره یا که کی وارد بازار میشه بالاخره؟
    در ضمن 1 سوال ابتدایی دارم اگه یکی از دوستا لطف کنند پاسخ بدند خیلی ممنون میشم
    من بدلیل اینکه اغلب مسافرت میرم دوربین و جی پی اس در گوشی برای خرید در اولوییت قرار داره و بدلیل ساپورت عالی و نقشه های نوکیا همیشه نوکیا داشتم و دارم .میخواستم بدونم برند های دیگه غیر از نوکیا هم هستند که برای خودشون مثل نوکیا نقشه و ساپورت داشته باشند ؟و اگه هستند کدام ها هستند و اگه نیستند ایا میشه برنامه و نقشه های نوکیا رو روشون ریخت و اگه میشه باید ان گوشی را -- کرد یا برنامه را ساین کرد؟

13. 2 کاربر از shahriar4000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

پيش فرض

تست باطری ان 8:
    کد:
    با تشکر از pulp_152 که لینکش را در سایت موبایلستان گذاشتند:
    توی این تست گفته شده با انجام این کارها حدود 42 ساعت باطری گوشی دوام داشته:

e Nokia N8 managed to survive for 42 hours (or just under two days), enduring the following in the process:
    • general usage =30min
    • video playback =90min
    • audio playback =2hours
    • voice calls =40min
    • web browsing =40min
    • gaming =10min
    • shooting photos and videos =10min
    • navigation=10min
    Last edited by hamidkabiri6270; 14-10-2010 at 15:46.

15. 5 کاربر از hamidkabiri6270 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان امروز با اجازتون اولین ان 8 رو تو تبریز به قیمت 980 تومن دیدم واقعیتش اول باورم نمیشد ان8 ه چون با اون تعریفی که از کیفیت ساختش شنیده بودم از پشت ویترین اون طوری به نظر نمیرسید. وقتی رفتم داخل مغازه چون فروشنده دوستمه و گوشی های تازه که میاد منو خبر میکنه بهم قول داده امشب حتما بعد ساعت کاری برم تا گوشی رو بده تا یه تستی باهاش بزنم انشااله اگه خدا بخواد شب نتیجشو بهتون میگم. در ضمن گوشی رنگش نوک مدادی یا همون خاکستری بود.

17. 4 کاربر از airowa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

نوکیا n8 با فلش در تاریکی:

مقایسه قدرت قلش در عکس بالا با گوشیهای زیر به ترتیب از چپ به راست:
    n82-----------motorolla xt720-----------n8

در عکس بالا که برتری مطلق با n8 هست.

نوکیا n8 با فلش در تاریکی در فاصله 3 متری:

مقایسه قدرت قلش در عکس بالا:
    n82-----------motorolla xt720-----------n8

n8 از n82 که کاملا بهتر گرفته و مشخصه و در مقایسه با xt720 هم اگه دقت کنید درسته که موتورولا عکسش کمی روشن تر افتاده اما این بخاطر بالا بردن بیش از حد exposure در تنظیمات اتوماتیک xt720 هست که برای جبران کمی نور این کار رو انجام میده و گواه این مطلب نیز از بین رفتن جرئیات عکس در لاستیک دوچرخه و سفید شدن لاستیک هست.

اگه ریویو gsmarena رو خونده باشین تنها مشکلی که در رابطه با دوربین n8 مطرحه اینه که رنگ عکسها با فلش در تاریکی کمی به ابی میزنه و نسبت به pixon 12 کمی تاریکتر میگیره که این مشکل مربوط به تنظیم نبودن صحیح white balance هست که در اپدیتهای بعدی مطمئنا درست میشه

من این تجربه رو در مورد satio دارم که gsmarena از فلش گوشی خیلی شکایت داشت ولی وقتی خریدم با بالا بردن exposure چنان عکسایی میگرفت که ادم باور نمیکرد و over-exposed هم نمیشد البته مشکل satio این بود ولی مشکل n8 همونطور که گفتم white balance هستش که البته میشه با بالا بردن exposure هم درستش کرد(بصورت دستی)

مورد جالب دیگه ای که در زمینه فلش زنون n8 وجود داره اینه که اگر فلش رو روی red eye reduction تنظیم کنید بین 10 تا 20 درصد نور فلش بیشتر میشه که برای عکاسی از سوژه های دور مناسبه
    کد:
    Last edited by ali_power42; 14-10-2010 at 16:47.

19. 7 کاربر از ali_power42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •