همین حرف ها رو درباره ی اپدیت ایکس تن هم میزدن!!!راستش میدونی،تو اندروید،یه بابایی به یه نفر گفته بود ایکس تن بگیر! ایندش هم اینطوریه(مولتی تاچ و اینا) بعد که هیچکدوم از اینا اتفاق نیوفتاد،یارو خر راهنمای بیچاره رو گرفت!!!Samsung Captivate gets GPS fix, other Galaxy S versions wait patiently
انگیجد هم سایت معتبریه و تو اکثر کنفرنس های تکنولوژی دعوته و ازش حساب میره،ولی از این سایت هم میشد خوند که ایکس تن با خودش مولتی تاچ و 16 میلیون رنگ میاره!!! که دیدیم نیاورد!!!
بنابراین بهتره تمام باورمون به این نکات نباشه!!!
همین انگیجد درباره ی انتن دهی ایفون 4 هم گزارش داد(مثل همه ی سایت های دیگه حتی کلیک بی بی سی!(انگلیسی) ولی دیدیم نشد!!!
بنابراین بهتره کاربر رو به امید این جور چیزا به سمت خرید یه گوشی 700 تومنی هول ندیم!!
احتیاط بهترین چیزه مخوصا تو لوازم الکترونیک!!!!
وگرنه در اینکه گلکسی یه گوشی تکه هیچ شکی نیست...در حال حظار شاید از همه یه سرو گردن بالاتره و فعلا هم توپ تو زمینشه!! اینو من هم قبول دارم، مشکل سوختن دو پیکسل هم زیاد فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاره!!! یعنی میشه از کنار گذشت همونطوری که از کنار جی پی اس خراب هم میشه گذشت!!! اما اون سوختنی که دلت میکنه ور هیچوقت نمیتونی جبران کنی!!!
به طور کلی وصل نمیشه! در صورتی که به وای فای وصل بشه،از سلامت وای فای اطمینان کسب کردین!این که شما میگی کانکت نمیشه یعنی اصلا نمی نویسه کانکتد یا نه می نویسه ولی کار نمی کنه....؟!
تو تنظیمات گوشیتون هستش باید دنبالش بگریدن و فعالش کنین!!!!کافیه ببینید که رو ماهواره ی خاصی لاک میشه یا نه!!!gps رو چطوری چک کنم...؟ هیچ نقشه ای هم ازش ندارم.... اصلا نمی دونم باید کجا برم تو گوشی....
ضمنا براي استفاده از جي پي اس بايد به اينترنت وصل شد.کی گفته؟

کی گفته؟
جواب بصورت نقل قول

.gif)