یونیتی فری رو دانلود کن بعدش کرک کن تا پرو بشه.
از هلپش شروع کن ... آموزشاشم که توی نت ریخته فقط کافیه بگردی.
یونیتی فری رو دانلود کن بعدش کرک کن تا پرو بشه.
از هلپش شروع کن ... آموزشاشم که توی نت ریخته فقط کافیه بگردی.
سلام دوستان...
خیلی وقت بود فروم نیومده بودم...
اومدم یک سوال کنم ، یونیتی 4 کرک شده الان؟ کسی استفاده کرده؟ خوبه؟
بــــــــلـــــــــــــــ ــه![]()
ایول خیلی خوبه!! باز مشکلی پیش نیاد با پروژم؟ یکبار همین کار رو کردم البته یونیتی با ورژن پایین تر نصب کردم ، کل پروژم به فاک و فنا رفت...
دیگه اینجوری نشه یک دفه؟؟
بعد اگه میشه لینک بدین ، یونیتی 4 و کرکشو...
درست کار می کنه؟ مشکلی که نداره؟
خوندم گرفتم انیمیشین هم اضافه کردن!! ایول داره... خوبه اونم؟
سلام
آقا ما تازه اومدیم این یونیتی رو یاد بگیریم (یک نفر بیشتر نیستم ها ولی همیشه جمع میبندم)
دهنمون آسفالت شد بلاخره این لینک رو پیدا کردم فقط صفحه رو باز کنید 52 مگابایت میره تو پاچتون ها از الان بگم نگید نگفتی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک رو تو فروم خود یونیتی پیداش کردم
به نظر شما اگر من کل این صفحه رو یاد بگیرم، چند درصد یونیتی رو فول شدم؟
بعدش اگر کسی تونست اینو برای من به پی دی اف تبدیل کنه لطفا
این نرم افزار های ساخت پی دی اف بخاطر حجم زیاد صفحه هی کرش میکنن
در ضمن لینک های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از کار افتادن، اینو گفتم تا کسی یک وقتی این لینک رو به من پیشنهاد نده
ممنون
خسته نباشی این که هلپ خود یونیتیه به صورت آفلاین تو خود برنامه هست![]()
یعنی خداوکیلی این رسمشه؟
نزدیک 200 - 300 مگ سر همین پرید
حالا باید بگید؟
ای بابا چه میشه کرد
حالا بگذریم
این هلپ به درد می خوره؟ (البته به درد من مبتدی که میخوره)
اینو کامل یاد بگیرم چند درصد راه رو رفتم؟
یک مرجع باحال، کامل، خفن، رایگان، با گفتار روان و ساده، و فارسی کسی سراغ نداره؟
راستش این آموزش های دوستمون پرویز خوبه ها ولی خوب کامل نیست و یک بدی دیگه ای هم که داره به درد مبتدی ها نمیخوره، از پایه یاد نمیده
من unity4 را از ----------- با کرکش دانلود کردم نصب شد و pro شد ولی بعد از 10 روز پشت سرهم باگ داشت 5 بار پاک کردم و نصب کردم هر فایلی که باهاش باز می کنم باگ داره و کرکش مورد اعتماد نیست
والله من از این جا دانلود کردم نصب هم کردم کرک هم کردم بازی نمونه یونیتی (AngryBots) رو هم امتحان کردم (در محیط IDE) ازش خروجی گرفتم
در حین آموزش هایی که پیدا کرده بودم یک بازی مسخره هم ساختم باز هم در محیط IDE امتحانش کردم خروجی گرفتم
کلا دهن این یونیتی رو سرویس کردم اما مشکلی نداشت
شاید شما دسترسی یونیتی رو به اینترنت قطع نمیکنی (البته اطمینان ندارم اما بیشتر برنامه ها لایسنسشون رو از طریق اینترنت چک میکنن)
به جای چند تا خط بنویس Down-loa-dh-a من هی میخوام لینک بزارم هی این پی 30 ورد شیلطرش میکنه (بدون خط تیره آخه اینم شیلطر شد)
موفق باشید (یکی هم جواب سوال منو بده ببینم چی به چیه)
Last edited by MrJamshidy; 18-02-2013 at 15:42.
کتاب فارسی وجود نداره ، از همین الان کتاب فارسی رو فراموش کن ، فقط زبان اصلی ( حتی آلمانی)
داک یونیتی واقعا عالیه ، ولی نه برای این که مثل کتاب بشینی بخونیش ، واسه خودت یه پروژه تعریف کن ، هرجا گیر کردی تو نت سرچ کن ، توابع برنامه نویسی رو تو داک سرچ کن و کامپوننت ها و ابزار ها رو اونجا بشناس.
یه 10 و 20 صفحه بری عقب ، 3 و 4 تا مقاله فارسی بود که یه پروژه شوتر رو آموزش میده ، لینک دانلود گذاشتم ، هنوزم سالمه احتمالا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)