۳۷۱ هم ۱۵ اینچیه
پردازنده ی ۳۷۳ قوی تره ! هارد ۳۷۱ دارای ۳۲۰ گیگ حافظه و ۳۷۳ دارای ۵۰۰ گیگ حافظه
مدل ۳۷۳ دارای ۵۱۲ مگابایت حافظه ی گرافیکی هست در صورتی که مدل ۳۷۱ دارای ۲۵۶ مگابایت حافظه هست![]()
۳۷۱ هم ۱۵ اینچیه
پردازنده ی ۳۷۳ قوی تره ! هارد ۳۷۱ دارای ۳۲۰ گیگ حافظه و ۳۷۳ دارای ۵۰۰ گیگ حافظه
مدل ۳۷۳ دارای ۵۱۲ مگابایت حافظه ی گرافیکی هست در صورتی که مدل ۳۷۱ دارای ۲۵۶ مگابایت حافظه هست![]()
من تا حالا اصلا با مک کار نکردم به نظر شما وقتی بگیرم به مشکل بر نمیخورم تازه نصب ویندوز کنار مک هم برام خیلی مهم هست؟
خیر ! مک ساده تر از چیزی هست که فکرش رو می کنید. نصب ویندوزش هم سادست !من تا حالا اصلا با مک کار نکردم به نظر شما وقتی بگیرم به مشکل بر نمیخورم تازه نصب ویندوز کنار مک هم برام خیلی مهم هست؟
سلام به همهٔ دوستان و اساتید
آقا من هر کار میکنم تو safariپسوردها رو save نمیکنه با اینکه keep sign nاین فعال هست.چیکار میشه کرد؟
یه سوال دیگه اینکه من نتونستم کیبورد رو فارسی کنم ،از language & text هم persianانتخاب کردم ولی تو بار بالا نیومد.باید چه کرد؟
بازم مرسی.
شما مشکلت رو اینجا مطرج کن
دوستان بین مدل های 13 اینچ مک بوک پرو کدامیک حافظه گرافیکی 512 دارند؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
آقا من مي خوام يه لب تاپ بگيرم تا حداكثر 1500كه i7باشه رمش 4باشه. بهش باهاش بازي هم كرد. من باهاش كاراي سنگين پردازشي مي كنم. بين 3 مدل دل،سوني و hpموندم كدومو بگيرم. نظرتون راجع به مدلهاي زير چيه؟
1.sony vpc f115fmb
2.sony vpc f113 fxb
3.sony f121
4.hp dv6 2300
هيچ كدوم !!!!!دوستان بین مدل های 13 اینچ مک بوک پرو کدامیک حافظه گرافیکی 512 دارند؟
پس اکثر لپ تاپ های 13 یا 15 اینچ اپل گرافیک 256 دارند درسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)