سلام دوستان چطوری میشه از یوتیوب دانلود کرد چند وقته هر کاری میکنم نمیشه
نشون میده دانلود نمیشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام دوستان چطوری میشه از یوتیوب دانلود کرد چند وقته هر کاری میکنم نمیشه
نشون میده دانلود نمیشه
اگه از دانلود منیجر استفاده میکنی باید پراکسیت روروش ست کنی!
چیز پی ان ندارم فقط همون کفتر آبیه رو دارم![]()
من رفتم ریز کارکرد حسابمو با ماشین حساب دقیق حساب کردم
البته فقط کارکرد روزانه ر ا حساب کردم
مصرف دو ماه من در جمع 12.5 گیگ بوده
ولی خود سایت مخابرات برای من مصرف را زده 15 گیگ
یعنی حدود 2.5 گیگ اضافه زده
دیگه بیخیالش شدم رفتم پرداخت کردم
ولی اصلا" مطمئن نیستم که روزانه اینقدر مصرف کرده باشم
امکان داره که مصرف شبانه را به جای روانه بزنن؟
ولی برای من هر شب سر ساعت اینترنتم قطع می شه و صبح هم دومرتبه قطع می شه.. یعنی هیچ وقت بدون قطع شدن من دانلود نمی کنم یعنی تا مطمئن نشم ساعت اینترنت شبانه شروع شده دانلود نمی کنم.....
چطوری می تونیم بفهمیم که شبانه را اشتباهی جای روزانه نزدن؟
چرا جدیدا" میزان مصرف شبانه ر ا توی سایت مخابرات نمی زنن؟
دوست عزیز چرا رفتی همچین حرفی زدی؟
آخه این حرف شما چه ربطی به حل مشکل قاطی شدن حساب های روزانه وشبانه داره؟
با این حرفت فقط یک مشکل اضافی برای کاربرها درست کردی
چون من خودم قبلا" از سایت فناوا سرویس داشتم و همین مشکل را داشت یعنی تا حجم تموم می شد قطع می شد و ماهی چند بار باید می رفتیم پول می ریختیم تا دوباره وصلش کنن
یکی از علت هایی که از مخابرات سرویس گرفتم همین بود که این مشکل را نداشت
الان اگر سرویس ها این جوری که شما خواستی حجمش تموم بشه و سرویس را قطع کنن.. مشکل اضافه اومدن پول قبض برای کاربرها حل مشه؟
یکم فکر کن
توی قسمت پرسش و پاسخ جشنواره اومده:
اگر این باشه خوبه هر کس حداکثر می خواد اعلام می کنه هرکس هم نمی خواد اعلام نمی کنه یا عدد زیادی اعلام می کنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال پرسیدم جواب نگرفتم منظور از" هزینه کمیسیون" توی طرح جشنواره چیه؟
یه سوال دیگه دوستان نامحدود احوالتون چطوره؟ نکنه اینترنتتون سرعتش اینقد کمه که اینجا هم نمی تونید سر بزنید![]()
Last edited by amin_g_p; 01-04-2013 at 00:06.
سلام
سال نو مبارک.مـــــــــــژده مــــــــــــــژده
مخابرات استان مرکزی برای کاربرانی که از 12 بهمن به بعد ثبت نام کرده اند ، دانلود شبانه رو حذف کرده
برید حالشو ببرید
حتما باید توی طرح های کمپین باشید تا از دانلود شبانه بتونید استفاده کنید
تاریخ 12 بهمن رو مطمئن نیستم -22 یا 12
یکی از این دوتاست![]()
به نظر من اگه درست اجرا بشه میتونه مفید باشه .
و مشکلی اضافه نمیکنه اینجوری لااقل یه پول ثابتی روی قبض میاد و اضافشو دیگه خودمون میدونیم چقدره. البته میتونن همین مبلغ حجم اضافه ای که قراره خریداری کنیم رو آخر ماه روی قبض اضافه کنن یا هرکه خواست بتونه انلاین بپردازه (دو روش پرداخت داشته باشه یا prepaid باشه یا postpaid). در کل حجم اضافه رو خودمون تعیین کنیم که چقدر باشه حالا به هر روشی .
اگه هم قرار بشه که برای حجم اضافه حتما قبلش پول بپردازیم، صد در صد باید اینترنتی باشه . به این صورت که مثل خیلی از ispها پس از تموم شدن حجم مجاز ، اینترنت قطع میشه اما فقط میتونیم وارد سایت isp خودمون بشیم و با مراجعه به بخش مربوطه در سایت سرویسمونو شارژ کنیم که همون لحظه هم فعال میشه .
علت حجم اضافه که یه دلیلشو من بارها دقت کردم استفاده از پ-ر-و-ک-سی..هاست... و از هر نوعش.. . که تقریبا یک و نیم برابر کم میکنه و علتشو هم نفهمیدم . کافیه باp.ر.و.ک.س.ی.به فایل چند مگی رو دانلود کنید و بعد به sent و receive اینترنتتون نگاه کنیید .
مشکل شبانه و روزانه البته برای من و یکی از دوستانم برای 2ماه آخر سال گذشته این بود که ساعت شبانه را تا 6 صبح حساب میکردن (توی ریز کارکرد هم مشخص بود) که ما به اون دقت نمیکردیم و تا حدود ساعت 7 دانلود میکردیم که به نظر میاد برای همه یکسان نیست بعضیها اصلا حق دانلود شبانه ندارن و بعضیا ساعتش فرق میکنه و از 2صبح شروع میشه و بعضیا از یک صبح شروع میشه و .......
Last edited by behrooz3229; 02-04-2013 at 06:38.
برای سرویس 512 نامحدود بعضیا رو که میشناسم گفتن سرعتشون در حد 50 الی 60 هست . فعلا در کل راضی بودن و میگفتن بعضی وقتا بالاتر هم میره . اما اینکه کل پول یک سال رو قبلش باید بدی یکم مشکوکه . چون معلوم نیست ماه آینده هم اینجوری بمونه . اشتراکش یک به هشته پس اگه سرعتت همیشه هم تقسیم بر 8 بود اعتراض کردن بی فایدست.
Last edited by behrooz3229; 02-04-2013 at 06:45.
ساعت رایگان چند تا چند هست ؟ عوض شده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)