اگه بلندگوی بزرگ هم مدنظر قرار بدیم چه مدلی رو پیشنهاد میدید؟
اگه بلندگوی بزرگ هم مدنظر قرار بدیم چه مدلی رو پیشنهاد میدید؟
برای بلندگوی بزرگ شما باید کمی بیشتر هزینه کنید.با توجه به اینکه از سری rs خوشت نمیاد باید حدود یه تومن هزینه کنید.(مثل سیستمی که فرشاد حدود دو هفته پیش تهیه کرد.)
یعنی اسپیکرهای زیر به هماره آمپلی فایر و پلیر مناسب.
ولی سری rs هم خوبه گرچه rs70 مثل اینکه دیگه نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این onkyo که معرفی کردبد صداش چطوره؟آخه اسپیکراش خیلی کوچیکه دیگه!
من صداش رو نشنیدم.نمی تونم نظری بدم.از دوستانی که دارند بپرس.اگه چند صفحه ای بری عقب تر می بینی کدوم از دوستان تهیه کردند.
ببین من قبلا سینمای خانگی نداشتم وعادت هم به صدای بلند ندارم.
ولی من تو یه فضای 35 متری ولومش رو که آخرش 75 هست تا 60 یا 65 بیشتر نمیتونم ببرم بالا یعنی رنگم میپره!!!
در ضمن سینماهای خانگی دیگه هم منظورم بیشتر تجاریهاست یه سری ها شون خود اسپیکر بزرگ نیست روی پایه بزرگ بنظر میان.
توان ورودی اسپیکرهای این 120 وات هست.خروجی آمپلی فایر 100 وات برای هرکانال.
یعنی یه سینمای خانگی 600 وات هست
5 کانال هرکدوم 100 وات وساب هم 100 وات روهم میشه 600وات.
درضمن جهت یادآوری اینا رو راجع بهonkyo 5305 نوشتم.
اگه اسپیکرهای این رو نخواستی آمپلی فایر هم ارز این onkyo 308هست که با ست بلندگوی جاموی 406 میشه حدود هشتصدو خورده ای.که دراینصورت از انواع آمپلی فایرهای پایونیر هم که رایان عزیز معمولا نظر مساعد بهشون داره میتونی انتخاب بکنی.
Last edited by farzadmaham; 12-10-2010 at 12:01.
راستی دوستان چرا اینقدر قیمت سینما خانگی ها رفته بالا دلیلش چیه؟
چند هفته اي هست لوازم الكترونيك و كامپيوتر گران شده!
من هفته پیش جمهوری بودم خود مغازه دارها میگفتند سال جدید میلادی قیمتها بازم گرونتر میشه !!
سلام
دوستان ایا سینمای خانگی با پلیر یلوری وارد شده اگه جواب مثبته میتونید مدل ورنج قیمت بدید ؟
سینمای خانگی با خاصیت بلوری (3d ) چطور ؟
با تشکر
مشکلم بیشتر اینه که این اسپیکرها رو رو زمین نمیشه گذاشت آخه فکر کنم!پایه ای چیزی براش میشه گرفت؟
کیفیت صداش موقع فیلم با صدای نسبتا بلند چطوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)