تو لپ تاپهای سونی سری EB و EA بهترن یا CW ؟ از یه فروشنده که پرسیدم گفتش CW چون 15 اینچه و وزنش کمه ولی من می خوام کلا بدونم که کیفیت کدوم بهتره
گفت برخلاف لپ تاپهای F خرابی CW ها کم بوده
تو لپ تاپهای سونی سری EB و EA بهترن یا CW ؟ از یه فروشنده که پرسیدم گفتش CW چون 15 اینچه و وزنش کمه ولی من می خوام کلا بدونم که کیفیت کدوم بهتره
گفت برخلاف لپ تاپهای F خرابی CW ها کم بوده
سلام
هیچ وقت روزه ی شک دار نگیر!
به نظر من هرچی مدل چینی هستش بی خیال شو و خیال خودتو راحت کن.![]()
شما باید F12GFX بگیری
قیمت هم حدود 1.8 هست
این مدل برترین مزیتی که داره نسبت به 115 آمریکایی بودنشه
تفاوت خاصی ندارند ، سری EA هم ادامه دهنده ی راه CW هست و از لحاظ ظاهری فرق خاصی نکردند ، کیفیتی هم همین گونه.سری CW کم کم تولیدشون داره متوقف میشه اما این نباید ملاکی در انتخاب باشه
کلا وزن سری های EA , CW با 2.2 کیلو گرم بسیار مناسب هست.
خرابی سری F هم کم بوده . ! اگه موردی سراغ دارید بگید ! شاید منظورتون همون 30 مورد خرابی در 500000 تولیدی هست !!!
EA16FG
CORE I5-2.4-520M
4 DDR3
500 HDD
ATI 5650 1G
14" LED
DVD-RW
win 7
2.2 Kg
ایران رهجو 3 ساله : 1,380,000
یعنی چی اگه مدل خوبیه چرا تو امریکا عرضه نمیشه ؟ مشکل شما فقط همون سه کلمه آخر مدل هست ؟ همون مدل با همون کیفیت در اسیا تولید میشه ... با همون قطعات و کیفیت و استاندارد !
نوت بوکی که در چین تولید میشه رو چرا باید ببرند امریکا وقتی مشابهش در اونجا تولید میشه ؟ پس سونی و اپل و هزاران شرکت دیگه برای چی تولیدات خودشون را به سمت چین می کشند؟
در ضمن مدل های چینی علاوه بر آسیا در اروپا هم عرضه میشه.
خوب کسانی که تا حالا این نوت بوک ها رو نداشتند ( هم چینی و هم امریکایی ) خیال می کنند فرق خاصی بینشون هست ، به خاطر همین به صورت نا آگاهانه می خواهد انتخاب شما رو تحت تاثیر قرار بدند.
ولی من دقیقا یک سری چینی و امریکایی مشابه رو دی اسمبل کردم و هیچ تفاوتی مشاهده نکرم ، از لحاظ عمر و کیفیت و ... همه چیز یکسان هستند.
روی هر دو رم های مثلا hinyx ساخت کره هست.
روی هر دو هارد مثلا hitachi ساخت تایوان هست..
از هر لحاظ قطعات داخلی مشابه هست !
حالا شما اگر تفاوت خاصی می دونید به ما بگید !
پس با این حساب تنها تفاوت همون made in china حک شده روش هست.ممنون.
دوستان ببخشید مدل F12GFX که نیاز به آپدیت بایوس نداره ؟! رایتر Blue ray چی ؟! این که میگن پد چرمی داره آیا مشکلی ایجاد میکنه این پد ؟! در کل تفاوتهاش رو با F115 میخوام ! دیروز نرفتم بخرم آخه شک داشتم اما امروز میرم ! معایب و محاسن رو برام لیست کنید + قیمت روز تو شهرستانها !
F12GFX پد چرمی داره؟
تو چنتا سایت review خوندم ! تو سایت لپ تاپ سرزمین رایانه هم نوشته بود ! اینجوری نیست یعنی ؟F12GFX پد چرمی داره؟
یعنی چی قدیمی شده؟ این محصول کاملا جدید هستش. EB و EA هیچ ربطی به هم ندارند. سری EB کلا 15 اینچیه
بچه ها غیر از این مدل SONY EA1AGG/B مدل دیگه ای هست که 1600x900 باشه و ارزون تر باشه؟ (مثلا با پروسسور 520 )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)