برا ترمی رو اطلاع دقیق ندارم... ولی تو پودمانی راه نداره و باید حتمی پایان خدمت یا معافیت تحویل بدی تا ثبت نامت بکنن....(فک کنم برا ترمی ها هم اینجوری بود!! کلا علمی کاربردی یه جورایی زیر نظر نظامی ها میباشه!)بچه ها برای کنکور کاردانی به کارشناسی حتما باید کارت پایان خدمت داشته باشم؟
نمیدونم... فردا میرم از دانشگاه خودمون اخرین اطلاعات رو کسب میکنم میگم بهتون....میتونم دفترچمو پست کنم و حین خدمت برای کارشناسی بخونم؟
اقا منم برا همونجا (تهران) دارم تلاش میکنم.... امیدوارم دوتامون قبول بشیم و بتونیم اونجا درسمون رو بخونیم!!!( پروژه هات رو هم خودم مینویسم....)در ضمن رشتم نرم افزاره.میتونم نرم افزار تهران قبول بشم؟
------------------
یه جوک.... امروز استاد درس کتابخونههای الکتریکی که رفیق قدیمی بنده میباشه( 3 ترم پیش باهاش شبکه سازی داشتم!) داشت از داشنجو هاش پروژه میگرفت....
اقای استاد پروژهی گروه اول رو از رو لپ تاپ من دید..... بهشون 80 داد از 100...بعد گروه دوم بهش گفتم استاد ما هم پروژه امادس میدیم خدمتتون.... بعد نشستن سر جای قبلی ها و باز از روی لپ تاپ بنده پروژه رو تحویل دادن.... همینجوری رفت تا 5 گروه از 8 گروه فقط به ترتیب از چپ به راست ویژوال اوستودیو رو ماکزیمایز میکردن و ارائه پروژه میکردن... استاده میپرسید که گرید ویوت کجاس؟ اینا میگفتن بله کلاس هم داریم!!!! خلاصه به همه 80 از 100 داد و حتی شک هم نکرد که این اوسکول ها چرا همه دارن از رو یه سیستم پروژه ارائه میکنن...
جالبیش اینجاست که 3 تا از پروژه ها رو از تو فلشم و فایل های تمرینی ترم اولم بهشون دادم و به عنوان پروژه ازشون قبول کرد....
الان من عصبانیم! چرا؟ چون وقتی باهاش درس داشتیم، 3 شبانه روز تا نصف شب نشستم برا این لامصب پروژه نوشتم!!!! همینجوری نمره داده بوده که از 10 نمرهی عملی بهم 7 داده بود دیگه!