تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 220 از 432 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230270320 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بچه ها برای کنکور کاردانی به کارشناسی حتما باید کارت پایان خدمت داشته باشم؟
    برا ترمی رو اطلاع دقیق ندارم... ولی تو پودمانی راه نداره و باید حتمی پایان خدمت یا معافیت تحویل بدی تا ثبت نامت بکنن....(فک کنم برا ترمی ها هم اینجوری بود!! کلا علمی کاربردی یه جورایی زیر نظر نظامی ها میباشه!)

میتونم دفترچمو پست کنم و حین خدمت برای کارشناسی بخونم؟
    نمی‌دونم... فردا میرم از دانشگاه خودمون اخرین اطلاعات رو کسب میکنم میگم بهتون....

در ضمن رشتم نرم افزاره.میتونم نرم افزار تهران قبول بشم؟
    اقا منم برا همونجا (تهران) دارم تلاش میکنم.... امیدوارم دوتامون قبول بشیم و بتونیم اونجا درسمون رو بخونیم!!!( پروژه هات رو هم خودم می‌نویسم....)

------------------
    یه جوک.... امروز استاد درس کتابخونه‌های الکتریکی که رفیق قدیمی بنده میباشه( 3 ترم پیش باهاش شبکه سازی داشتم!) داشت از داشنجو هاش پروژه میگرفت....
    اقای استاد پروژه‌ی گروه اول رو از رو لپ تاپ من دید..... بهشون 80 داد از 100...بعد گروه دوم بهش گفتم استاد ما هم پروژه امادس میدیم خدمتتون.... بعد نشستن سر جای قبلی ها و باز از روی لپ تاپ بنده پروژه رو تحویل دادن.... همینجوری رفت تا 5 گروه از 8 گروه فقط به ترتیب از چپ به راست ویژوال اوستودیو رو ماکزیمایز میکردن و ارائه پروژه میکردن... استاده می‌پرسید که گرید ویوت کجاس؟ اینا میگفتن بله کلاس هم داریم!!!! خلاصه به همه 80 از 100 داد و حتی شک هم نکرد که این اوسکول ها چرا همه دارن از رو یه سیستم پروژه ارائه میکنن...
    جالبیش اینجاست که 3 تا از پروژه ها رو از تو فلشم و فایل های تمرینی ترم اولم بهشون دادم و به عنوان پروژه ازشون قبول کرد....

الان من عصبانیم! چرا؟ چون وقتی باهاش درس داشتیم، 3 شبانه روز تا نصف شب نشستم برا این لامصب پروژه نوشتم!!!! همینجوری نمره داده بوده که از 10 نمره‌ی عملی بهم 7 داده بود دیگه!

2. 3 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من یادمه ترم اول بقیه مثه جاهای دیگه از ترم بهمن اومده بودن سر کلاس ما از اردیبهشت تازه کلاسامون شروع شد. البته فقط ترم 1 اینجوریه بقیه ترما دوباره روال عادیشو طی میکنه.
    دوست عزیز اونوقت امتحاناتونم همزمان با بقیه میدادین یا نه؟

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بله چارتشو دیدم

جزء طراحی الگوریتم و ساختمان داده و مدار منطقی و چند تا درس دیگه بقیه واحد ها یکی نیست!!!!!

نمیدونم چرا اینطوریه
    سلام
    آقا شما یکاری کن من دفتر چه رو خوندم نوشته طرف میتونه بیاد با هر مدرکی که داره مثلاً کاردانی برق بیاد تو کنکور ناپیوسته تو رشته دلخواهش مثلاً گروه صنعت زیر گروه فناوری اطلاعات امتحان بده اگر بتونه قبول شه تو رشته جدیدش میتونه ادامه تحصیل بده

الان یسری از بچه های خودمون با کاردانی نرم افزار اومدن it امتحان دادن قبول شدن دارن برای کارشناسی it میخونن. it و نرم افزارم واحد غیر مشترک داره پس اون قضیه تطبیق واحدتم یجورایی حل میشه .شما فقط یه مدرک از دانشگاهت بگیر کنکور شرکت کن بقیشم خدا بزرگه.

5. این کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست عزیز اونوقت امتحاناتونم همزمان با بقیه میدادین یا نه؟
    نه دیگه باید تعداد جلسات کلاسا طبق آئین نامه پر میشد. ما جدا امتحان دادیم تقریبا 30 40 روز بعد از ورودیای قدیمی تر. ولی ترم بعدیمون طبق روال معمولش از مهر شروع شد.
    احتمالا فاصله امتحانا و پایان کلاساتون کم میشه و خود امتحانا هم فشرده تر برگزار میشه. بستگی به برنامه ریزی دانشگاه داره.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

------------------
    یه جوک.... امروز استاد درس کتابخونه‌های الکتریکی که رفیق قدیمی بنده میباشه( 3 ترم پیش باهاش شبکه سازی داشتم!) داشت از داشنجو هاش پروژه میگرفت....
    اقای استاد پروژه‌ی گروه اول رو از رو لپ تاپ من دید..... بهشون 80 داد از 100...بعد گروه دوم بهش گفتم استاد ما هم پروژه امادس میدیم خدمتتون.... بعد نشستن سر جای قبلی ها و باز از روی لپ تاپ بنده پروژه رو تحویل دادن.... همینجوری رفت تا 5 گروه از 8 گروه فقط به ترتیب از چپ به راست ویژوال اوستودیو رو ماکزیمایز میکردن و ارائه پروژه میکردن... استاده می‌پرسید که گرید ویوت کجاس؟ اینا میگفتن بله کلاس هم داریم!!!! خلاصه به همه 80 از 100 داد و حتی شک هم نکرد که این اوسکول ها چرا همه دارن از رو یه سیستم پروژه ارائه میکنن...
    جالبیش اینجاست که 3 تا از پروژه ها رو از تو فلشم و فایل های تمرینی ترم اولم بهشون دادم و به عنوان پروژه ازشون قبول کرد....

قدرشو بدونین

8. این کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

ولی به ما که گفتن کلاسا از ابان شروع میشه و واسه اینکه از بقیه عقب نمونین کلاسهای جبرانی میذاریم تا به اونا برسید

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ولی به ما که گفتن کلاسا از ابان شروع میشه و واسه اینکه از بقیه عقب نمونین کلاسهای جبرانی میذاریم تا به اونا برسید
    هه هه ماخ! مگه میشه؟! اصلا استاد مربوطه وقت نمی‌کنه اینجوری بیاد سر کلاس... بعدشم شما داری 1 ماه دیرتر شروع میکنی...(4 جلسه!) که اونم 2-3 جلسه‌ی اول رو هواست!! مگر اینکه کمتر درس بدن بهتون...( البته باید 13 جلسه رو تشکیل بدن حتمی!!!)...

نمی‌دونم... برا ما که ترم های اینجوری هر کی سر وقت خودش امتحان میده... مثلا میگم، امروز من برای برخی دوستان پروژه‌ی پایان ترم(بعد زا امتحان کتبی) رو دادم که بدن دست استاد مربوطه در صورتی که خودمون ابان امتحانمون شروع میشه و در حالی که دو گروه دیگه امروز اولین جلسشون تشکیل شد!!!!

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

آقا ترمی کلاساش چند روز در هفتست ؟
    در ضمن من سهمیه شاغل هستم

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

هه هه ماخ! مگه میشه؟! اصلا استاد مربوطه وقت نمی‌کنه اینجوری بیاد سر کلاس... بعدشم شما داری 1 ماه دیرتر شروع میکنی...(4 جلسه!) که اونم 2-3 جلسه‌ی اول رو هواست!! مگر اینکه کمتر درس بدن بهتون...( البته باید 13 جلسه رو تشکیل بدن حتمی!!!)...

نمی‌دونم... برا ما که ترم های اینجوری هر کی سر وقت خودش امتحان میده... مثلا میگم، امروز من برای برخی دوستان پروژه‌ی پایان ترم(بعد زا امتحان کتبی) رو دادم که بدن دست استاد مربوطه در صورتی که خودمون ابان امتحانمون شروع میشه و در حالی که دو گروه دیگه امروز اولین جلسشون تشکیل شد!!!!
    امکان نداره!!!!اینجور که شما میگید ترم اول برای ما تا اسفند شایدم بیشتر طول میکشه اونوقت میشه بگی ما کی باید بریم ترم 2؟حتما اونم از خرداد میریم اره؟؟؟؟چون فقط ترم اول یکم اینور اونور میشه و ترم 2 مثل بقیه از بهمن باید بریم سر کلاس .هر جور شده ترم اول رو ما باید تا اواخر دی یا اوایل بهمن تموم کنیم

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

امکان نداره!!!!اینجور که شما میگید ترم اول برای ما تا اسفند شایدم بیشتر طول میکشه اونوقت میشه بگی ما کی باید بریم ترم 2؟حتما اونم از خرداد میریم اره؟؟؟؟چون فقط ترم اول یکم اینور اونور میشه و ترم 2 مثل بقیه از بهمن باید بریم سر کلاس .هر جور شده ترم اول رو ما باید تا اواخر دی یا اوایل بهمن تموم کنیم
    بله.... ما الان 5 پودمان گذشته نامنظم بودیم... یه گروه تازه وارد دانشگاه شده و اولین جلسه‌اش بوده، یه عده داشتن امتحان پایان ترم میدادن و ما هم سر کلاس ها بودیم!(مثلا وسط ترم!)....

آقا ترمی کلاساش چند روز در هفتست ؟
    در ضمن من سهمیه شاغل هستم
    در طول 5 پودمان گذشته، کلاس هاشون 3 روز در هفته بوده... ولی برنامه‌هستش دیگه!! ممکنه همه رو بذارن تو یه روز، ممکنه دو روز، ممکنه تمام روزای هفته... ولی شما روی سه روزش حساب باز کن...
    (این سهمیه‌ی شاغل و اینا هم که میگن حرف مفته!!! هیچ تاثیری نداره!! گولتون زدن با این حرف... به ما هم میگفتن اینا رو...تنها تاثیرش بعد‌از ظهر انداختن کلاس ها و بهانه‌ای برای گرفتن نمره از اساتید میباشه و بس!

برا ترمی رو اطلاع دقیق ندارم... ولی تو پودمانی راه نداره و باید حتمی پایان خدمت یا معافیت تحویل بدی تا ثبت نامت بکنن....(فک کنم برا ترمی ها هم اینجوری بود!! کلا علمی کاربردی یه جورایی زیر نظر نظامی ها میباشه!)
    اینو هم پرسیدم... ظاهرا دیگه فرقی نداره و بر هر دو گروه، معافیت میگیرن....

راستی اقا خدارو شکر دانشجو های خوبی این ترم اومدن دانشگاه‌ها.... حالش رو ببرید! خوش به حالتون ما که تموم شد درسمون رفتیم!

14. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •