متشکرم دوست عزیز.
دوست عزیز نگفتی برای این گوشی کیف کمری که به صورت عمودی روی کمربند نصب میشه توی بازار هست یا نه؟
متشکرم دوست عزیز.
دوست عزیز نگفتی برای این گوشی کیف کمری که به صورت عمودی روی کمربند نصب میشه توی بازار هست یا نه؟
افقی یا عمودی به هر حال پیدا میشه.میتونی وقتی رفتی بخری از مغازه دار بپرسی.من خودم اگه داشته باشم توی جیبم میذارم اینجوری راحت ترم.
----------------
کیبورد افقی این گوشی فارسی میتونه بنویسه؟
Last edited by zimka_14162; 18-03-2010 at 11:33.
با سلام و تشکر از شما دوست عزیز
عذر میخوام این همه سوال می پرسم .در مورد قلم این گوشی وقتی داشتم صفحات این تاپیک رو مرور می کردم یه عکس از این گوشی گذاشته بودن که طرف راست گوشی و قسمت بالاییش قلمش جا می گرفت.در حالی که گفته میشه این گوشی قلم همراهش نیست.
در ضمن وقتی داشتم در یکی از سایتها S5233رو نگاه میکردن نوشته بود این گوشی بر خلاف s5230 قلم داره.
میشه لطفا توضیح بدین؟
بازم سلام!
من امروز(27/12/88)این گوشی رو از نمایندگی پارس مایکروتل توی شیراز قیمت کردم میگن 155 تومن بدون گارانتی و 175 تومن با گارانتی.
میخواستم بدونم آیا بدون گارانتیش درب جعبش پلمپ هست یا نه؟؟و آیا ممکنه فرقی توی فرمویر با گارانتی و بدون گارانتیش باشه؟؟
با توجه به اینکه گارانتی توی ایران معنایی نداره گفتم چه لزومی داره بخوام 20 تومن اضافه تر هزینه کنم؟
Last edited by 789753; 22-03-2010 at 23:51.
هیچ لزومی نداره بدون گارانتی بخری اگه 135 میده برو بخر.ممکنه فریمورش فرق کنه که بازم زیاد فرق نمیکنه سامسونگ هر روز فریمور میده که تفاوتی با قبلی نداره.
وقتی گوشی توسط سامسونگ معرفی شد قلم میخواست بذاره اما بعدا از این تصمیمش منصرف شد.
خیالت راحت هیچ تفاوتی بین 5233 و 5230 نیست .گوشیهایی که به خاورمیانه میاد کد 3 میخوره.مثل اس 8000 که در ایران 8003 هست و یا اس 8300 که در ایران 8303 هست.و هیچ فرقی از لحاظ سخت افزاری و یا نرم افزاری نداره دقیقا همونی هست که یه نفر در امریکا و یا سوئد و یا هایتیداره استفاده میکنه.
برو بخر حالشو ببر منم احتمالا عصر میرم بخرم.
گوشی با باز کردن صفحات اینترنتی فارسی مشکلی نداره؟فونتش مورد نداره؟با فونت کتاب داستانها و برنامه های مذهبی فارسی مشکل داره یا نه ؟
Last edited by zimka_14162; 18-03-2010 at 13:12.
اگه بدون گارانتی بگیرم در جعبش پلمپ هست؟؟؟
ممکنه باشه ممکنه نباشه در کل زیاد مهم نیست.پلمپ هم باشه درش رو باید باز کنی دیگه و توی همون مغازه تستش کنی
تقلبی این گوشی توی بازار نیست برو بخر خیالت راحت.
دوستان وقتی مسج فارسی مینوسی مثلا برای حرف م باید چندین بار روی کلیک بزنی یا مثل سامسونگی های سابق برای زدن هر حرف فقط دوبار روی اعداد میزنید یعنی یک کادر باز میشه.
برای زدن هر حرف فقط دوبار روی اعداد میزنید. البته میشه از کیبورد Qwerty عربی و اردو هم به جای فارسی استفاده کرد که رو هم دیگه تمام حروف فارسی رو دارن
من همین کیبورد عمودی فارسی رو بیشتر میپسندم.فقط یک سوال :به اندازه ی کافی بزرگ هستش که آدم چشم بسته کار کنه؟
2- این شکلک های اس ام اس رو داره؟
بزرگ که هست ولی به نظرت صفحه لمسی رو میشه چشم بسته کار کرد؟! سخت نیست به نظرت؟!
شکلکا رو هم داره؛ البته گرافیکی نیست، کدشه مثل: :-*
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)