تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 220 از 1211 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230270320720 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان اگه میتونی این متن رو ترجمه کن مقایسه pes10و fifa10 :

WENB= In their latest issue released September 2nd, PSM3 have a fantastic PES 2010 vs FIFA 10 feature, facing off the two games after playing both versions.

حسین جان منتظریم.................................. ...........

راستش من دیروز صحبتهایی که کاربرا درباره این موضوع داشتن رو خوندم مجله PSM3 چهارشنبه هفته بعد منتشر میشه . با توجه به اینکه این مجله شدیدا هوادار این بازیه به نظر نمیرسه ترجمش جالب باشه آخه اینا از بازی خیلی تعریف میکنن .کاربرا میگن پارسال در مقابل فیفا 9 نمره بیشتری به pes 2009 داده بوده اگه خاطرم باشه میگفتن به pes 2009 نمره 8.6 داده بود و در مقابل برای فیفا 9 نمره 8.3 رو در نظر گرفته بوده امسال هم خیلی داره تعریف میکنه از بازی حالا بازم اگه بنظرتون جالب میرسه ترجمشو بعدا بذارم .
    این متن درباره مقایسه تمام جزئیات و عناصر بازیهای PES 2010 و FIFA 10 هستش و در نهایت این PES2010 هست که برنده میدون میشه .
    به نظر من این متن ترجمه نشه بهتره چون مطمئنا دوستان طرفدار فیفا روی این قضاوت جبهه گیری میکنن و باز دوباره هون داستان قدیمی و همیشگی !
    نتیجه هم که توی تصویر مشخصه pes در نهایت 14 بر 13 از فیفا جلوافتاده .
    درضمن شما صفحه 4 این مجله رو , که مقایسه بقیه بخشهاست رو نذاشتی این لینک اون صفحه هستش :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز تو گیم پلی PES عمرا به پای Fifa نمیرسه
    دیگه فکر کنم باید صالا از این صحبتها نکنیم!همین PES 6 بود در نسل قبل باعث شد فیفا کمتر بفروشه!از هر نظر در اون زمان هم کامل بود!و خوب اون زمان هم یادتون باشه میگفتییم گیم پلی فیفا عمرا به PES برسه و حتی فکر چنین روزی هم نبودیم!!!!ولی حالا چی شده در عرض یک مدت کوتاه فیفا را برتر میدونیم در کنسول(لطفا فیفای روی PC را دوستان جزو بازی حساب نکنند)
    حرف من اینه که در طی یک مدت کوتاه فیفا توانست از PES پیش بگیره و خوب کاملا میشه این احتمال را داد که باز هم PES بتونه در آینده این کار رو کنه!
    از دوستان تقاضا دارم بحث فیفا و PES را در اینجا مطرح نکنند و خوب اگه چنانچه مایل باشید یک تاپیک PES در برابر FIFA باز کنیم و دوستانه به بحق ادامه بدیم

3. 8 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

دیگه فکر کنم باید صالا از این صحبتها نکنیم!همین PES 6 بود در نسل قبل باعث شد فیفا کمتر بفروشه!از هر نظر در اون زمان هم کامل بود!و خوب اون زمان هم یادتون باشه میگفتییم گیم پلی فیفا عمرا به PES برسه و حتی فکر چنین روزی هم نبودیم!!!!ولی حالا چی شده در عرض یک مدت کوتاه فیفا را برتر میدونیم در کنسول(لطفا فیفای روی PC را دوستان جزو بازی حساب نکنند)
    حرف من اینه که در طی یک مدت کوتاه فیفا توانست از PES پیش بگیره و خوب کاملا میشه این احتمال را داد که باز هم PES بتونه در آینده این کار رو کنه!
    از دوستان تقاضا دارم بحث فیفا و PES را در اینجا مطرح نکنند و خوب اگه چنانچه مایل باشید یک تاپیک PES در برابر FIFA باز کنیم و دوستانه به بحق ادامه بدیم
    مهران جان کاملا با شما موافقم این تاپیک اختصاص داده شده به مسائل مربوط به pes 2010 .اگه واقعا دوستان تمایل دارن این دو بازیو در این مرحله (که pes حدود 70 درصدش تکمیل شده و فیفا 90-95 درصد ) مقایسه کنند منم از این مساله توی یک تاپیک مجزا استقبال میکنم و مطمئن باشید حرفهای زیادی هم دررابطه با pes 2010 و همینطور فیفا 10 میتونم داشته باشم حرفهایی که نتیجه صدها ساعت بازی کردن هر نسخه pes و همینطور حاصل بحث های زیادیه که توی سایتهای مختلف داشتم .
    این حقیقتیه که گیمرهای خارجی اطلاعات بسیار دقیق تر و فنی تر از ما دارن که فکر میکنم علتش اینه که به زبان انگلیسی تسلط دارن و روزانه به منابع و اطلاعات زیادی مراجعه میکنن من توی این 5-6 ماه اخیر خیلی چیزا ازشون یاد گرفتم نکات بسیار ظریفی که اصلا توجهی بهشون نداشتم . اما تا الان حقیقتا بخاطر ترس از جنجال و اختلاف بین دوستان خوبم در این تاپیک و تاپیک فیفا جرات بازگو کردنشونو نداشتم .

5. 7 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

گفته میشه 90% از بازی ساخته شده. قضیه این چیه که تو gaming access نوشته شده:

Pro Evolution Soccer 2010 Fanatics in Iran, Islamic Republic Of - Thanks for visiting our sponsors
    Last edited by Behnam_o2; 03-09-2009 at 16:17.

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

سلام........این هم چندتا عکس از بازی.........در فروم wenb تازه گذاشته بودن.

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

8. 8 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدي.ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

Pro Evolution Soccer 2010 Fanatics in Iran, Islamic Republic Of - Thanks for visiting our sponsors
    میگه
    متعصبان pes2009 در ایران متشکریم که اسپانسر های مارا مشاهده میکنید
    ترجمه رو حال کردی

10. این کاربر از مهدي.ف بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همونجا

پيش فرض

مصاحبه با Torres:
      محتوای مخفی:  

We know what he did last summer. An Interview with the European Champion and PES 2010-Cover Star Fernando Torres.

"I'm really angry when I'm losing an Online-Match"

Videogameszone: Fernando, you caused football-Germany pain in the last year. Since your goal in the European Championships-finale our relationship is tensed. How do you want to inspire the Germans about PES 2010?

Torres: I hold the Germans in high esteem. The national team is often in finales of important tournaments, the fans are awesome. Germany with its football passion is a role model for other countries. Challenging this big team in a finale was a special moment for us. I hope that Spain competes against Germany in the next finale of the World Cup 2010 in South Africa again.

Videogameszone: Now we test your PES-knowledge. Who was the Cover-Star two years ago?

Torres: Well, two years ago? Let me think....maybe Cristiano Ronaldo?

Videogameszone: Right. In the same year he won the Champions League with Manchester United. And who was last year on the package?

Torres: Lionel Messi.

Videogameszone: That's right, too! Thereupon he won the Spanish league and the Champions League. This can't be a coincidence!

Torres: Oh, I wasn't aware of this. It would be great if PES helped us to be successful in England and Europe. Maybe it is a sign.

Videogameszone: Every now and then we're hearing about professional soccer players who are also delighted gamers. Are there some of them at FC Liverpool?

Torres: In our team there are especially the young ones involved with gaming, like Ryan Babel or Lucas Leiva, but even Javier Mascherano (Captain of the Argentinian national soccer team). Last summer for example we played a lot during our pre-season training. A [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] is always with us and we're having some nice little Tournaments.

Videogameszone: In your opinion, who's better: the real Fernando Torres or the virtual one?

Torres: That's quite a thing. I hope, I will be better in PES 2010, because in the current one many soccer players are faster than the virtual Fernando, and I don't like that. I mean, in reality this is not the case! *smile

Videogameszone: Since when do you know PES?

Torres: Actually since the '90s, when I started my career at the Youth Academy of Atletico Madrid at the age of 11. I remember that there weren't any real player-names in the predecessors of PES.

Videogameszone: Which consoles do you own?

Torres: A PS3. At friends I'm playing with their Xbox 360's too, but I'm a PlayStation-Fan.

Videogameszone: Do you play online, too?

Torres: Sometimes, but again and again there are these Japanese Hardcore-Gamers, who are too good for me. And I'm really angry when I'm losing an Online-Match.

Videogameszone: How do you judge your own skills in PES?

Torres: Quite good, but in [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2008 two years ago I was much better.
    Last edited by alex-sina; 04-09-2009 at 02:37.

12. 3 کاربر از alex-sina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

باید رفت و سیستم رو ارتقا داد تا بازی رو خوب انجام بدیم

به امید روزهای اول آبان 88

اگه نباشه جاش خالی می مونه swastika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Earth womb

پيش فرض

مصاحبه با تورس
    V:فرناندو تو پارسال طرفداراي فوتبال تو المان رو حسابي ناراحت كردي.از اون وقت كه تو فينال جام ملت ها گل برتريو به آلمان زدي رابطه ما با هم به هم خورده.امسال چه طوري مي خواي دل طرفداراي PES2010رو تو آلمان بدست بياري؟
    T:من واقعا به آلماني ها احترام ميذارم.تيم ملي آلمان هميشه تا مراحل بالاي مسابقات جهاني مياد.تماشاچي هاي آلماني هم خيلي با حالن.شور و هيجان فوتبال در آلمان اين كشور رو به يه الگوي منحصربه فرد بره باقي كشور ها تبديل كرده.مبارزه با يك تيم قدرتمند در فينال جام ملت ها واقعا يه فرصت خاص بود. اميدوارم تو فينال جام جهاني هم ما دو تا به هم بخوريم.

V:حالا مي خوام ببينم اطلاعاتت در مورد PES چقدره.Coverstarدو سال پيش كي بود؟
    T:دو سال پيش؟...بذار يه كمكي فكر كنم...كريس رونالدو نبود؟

V:درسته. اونسال رونالدو با منچستر ليگ قهرمانان اروپا رو بالا سر برد.حالا پارسال كي بود؟
    T:ليونل مسي.

V:اينم درست گفتي.پارسال هم مسي با بارسلونا ليگ اسپانيا و اروپا رو فتح كرد.اين اتفاقات نميتونن تصادفي باشن!
    T:ايول من اينو نميدونستم.شايد امسال PESبتونه به ما كمك كنه تو انگليس و اروپا موفق باشيم.شايد اينا كه گفتي همه يه نشونه باشه.

V:هر از چند گاهي به گوش ما ميرسه كه فوتباليست هاي حرفه اي گيمر هاي حرفه اي هم هستند؟تو تيم شما هم از اين قبيل افراد هست؟
    T:تو ليورپول بيشتر جوونا بازي مي كنن.مثه رايان بابل و لوكاس ليوا.ولي حتي خاوير ماچرانو (كاپيتان تيم ملي آرژانتين)هم گاهي اوقات گيم ميزنه.جخ همين تابستون گذشته ما تو تمرينات پيش فصل كلي گيم زديم.هميشه يه PS3باهامون هست كه باهاش حال كنيم.

V:به نظرت فرناندو تورس واقعي بهتره يا اوني كه تو بازيه؟
    T:به مورد خوبي اشاره كرده. اميدوارم تو 2010منو بهتر بسازن.چون تو 2009خيلي از بازيكنا از من سريعترن و اين اصلا درست نيست(با خنده)

V:چن وقته PESبازي ميكني؟
    T:از دهه 90 وقتي 11 سالم بود و فوتبالمو تو آكادمي فوتبال مادريد شروع كرده بودم.يادمه اون موقع اسم بازيكانا واقعي نبود(م.آره يادش بخير).

V:خودت چه كنسولي داري؟
    T:PS3وقتي پيش برو بچزيم با Xbox360گيم ميزنيم ولي من شخصا طرفدار پرو پا قرصه PS3هستم.

V:آنلاين هم بازي مي كني؟
    T:بعضي وقتا.ولي هميشه يه سري خوره ژاپني هستن كه بازيشون(م. تو گيم منظورشه)از من خيلي بيتره.وقتي يه بازي آنلاينو ميبازم حسابي از كوره در ميرم.

V:به نطرت مهارتهات تو PESچقدر به واقعيت نزديكه؟
    T:مهارتهاي من تو بازي خوب كار شده ولي تو 2008 يني دو سال پيش خيلي بهتر بودم.
    Last edited by swastika; 04-09-2009 at 10:26.

پروفشنال fouad-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

چیز خاصی نیست... فقط برای اینه که بری روی اسپانسر هاشون کلیک کنی!!!
    اون کشور رو هم از طریق آی پی میفهمه. یعنی با هر آی پی از هر کشوری، یه جور دیگه مینویسه!!

16. 2 کاربر از fouad-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •