علیک سلام
1.ایا مثه بقیه لپ تاپ ها حین بازی داغ میکنه ؟راست یگیداااا چون موضوع داغی ها خیلی صادق نیستند
بله مسلما داغ میکنه ، اپل نسبت به لپ تاپ های دیگه در مورد مساله ی داغ کردن خیلی ناز نازیه و با یه بشکن بدنه ی آلومینیومیش داغ میشه ، این موضوع نه تنها در مورد گیم حتی در مورد مسایل دیگری که اصلن فکرش رو هم نمیکنی اتفاق می افته
2.صدای فن چی بلنده یا عادی؟
در کارکردهای عادی واقعن خیلی بی سرو صداست وقتی هم که کار ازش بکشی دور فن میره بالا و صداش درمیاد صداش هم بلنده
3.من با برنامه های ویندوزی کار دارم میخواستم بدونم نصب میشه ویندوز 7 رو مک؟و اگه نصب میشه چند ساعت جواب میده باطریش ؟و ضرری نداره برا لپ تاپ که ویندوز بریزی؟
میتونی یه پارتیشن جدا بسازی و در اون ویندوز نصب کنی ( با استفاده از برنامه بوت کمپ اسیستنت در خود مک ) و هنگام بالا آمدن سیستم با ویندوز بیای بالا در این صورت هیج ضرری برای لپ تاپ نداره و باطریش هم حدود دوساعتی برات کار میکنه ( نسبت به مک سریع تر شارژ مصرف میشه ) اما اگر با استفاده از برنامه ای مثل vmware ویندوز رو در خود مک بیاری بالا من اصلن پیشنهاد نمیکنم
4.اگه این دستگاه معایبی داره بگین ممنون میشم
اگر منظورت این مدلی هست که بهش اشاره کردی خیر. خیلی هم خوبه به خصوص رم 8 گیگش در کنار i7 فوق العاده است.
در کل مواردی که بهش اشاره شد هیج جای نگرانی نداره و خود اپل میدونه چه سیستمی بسازه که سال ها کمک دست تو باشه