من تبلت پي سي ايسوس با رم 2 و هارد 320 دارم
ازش بسيار راضيم . به اندازه اي كه بخوام استفاده كنم جوابگو هستش .
سال گذشته حدود 580 هزار تومان با گارانتي سازگار ارقام گرفتم . خب مسلماً با اين قيمت چيزي بالاتر هم نميشه گرفت . اما مهم استفاده از اونه كه به اندازه هزينه اي كه كردي بهترين و بهينه ترين استفاده رو ببري .
مثلاً استفاده تجربي كه خودم از اين تبلت كردم براتون مينويسم كه البته ميدونم هيچ جايي نميتونيد اين تجربيات را مكتوب ببينيد .
به دليل دوحالته بودن يا لپ تاپه يا به حالت تبلت ميتوني استفاده كني بارها شده به حالت تبلت روي تخت دراز كشيده مثل كتاب به مطالعه و وب گردي مشغول بودم . خيلي راحت و باحاله
سبك وزن و كم حجمه ( دوستم به قياس لپ تاپ خودش كه 17 اينچيه عاشق اين لپ تابه ميگه از بس اونو اين ور و اونور بردم شانه ام مدتهاست درد ميكنه )
براش لوازم جانبي گرفتم علاوه بر يك كيف كوچك ، يك مودم سيم كارت خور با سيم كارت ايرانسل همه جا اينترنت همراهم هست . يك گيرنده ديجيتال USB تلويزيون هم دارم براي بيرون از خونه .
گاهي هم با چرخاندن مونيتورش 180 درجه روي داشبورت ماشين قرار ميگيره و ميشه مونيتور صفحه لمسي داخل خودرو - اگه با اينترنت و كانتكت كردن يك GPS همراهش كنم ميشه يك مسير ياب 10 اينچي بسيار عالي .
ضمناً براي استفاده از صداي با كيفيتش در حد بلند با يك كاركيت ميتونم از سيستم صوتي ماشين براي پخش صدا استفاده كنم .
خلاصه خيلي برام كارسازه
تا حالا هم باهش فيلم ديدم مشكلي نبوده . آنقدر گرم نميشه كه نياز به كول پد داشته باشه .
از همه مهمتر كلي نرم افزار هاي مذهبي ، علمي ، تحقيقاتي ، مطالعاتي و صوتي هم روش نصب كردم . كه حجم CD هاي نصبي از لحاظ ظاهري از خود دستگاه خيلي بيشتره .
يه روز فكر ميكردم اگه ميخواستم اين همه كتاب كه توي نرم افزار ها هست بشمارم ديدم يك كتابخانه بزرگ ميشه
خلاصه به قول دوستمون به برند ASUS خيلي كم لطفي ميشه .
يكي از دوستانم همزمان با من يك لب تاب سوني به قول خودش بهترين رو گرفت تا به حال دوبار براي تعويض بلندگو و اسمبل مجدد رفته گارانتي .
من كه راضيم .