تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 220 از 370 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230270320 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 3692

نام تاپيک: ◄ ™ Asus اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه Ali-a-W810's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    مشهد

1 ««« Asus t101 mt Tablet pc »»»

من تبلت پي سي ايسوس با رم 2 و هارد 320 دارم
    ازش بسيار راضيم . به اندازه اي كه بخوام استفاده كنم جوابگو هستش .
    سال گذشته حدود 580 هزار تومان با گارانتي سازگار ارقام گرفتم . خب مسلماً با اين قيمت چيزي بالاتر هم نميشه گرفت . اما مهم استفاده از اونه كه به اندازه هزينه اي كه كردي بهترين و بهينه ترين استفاده رو ببري .

مثلاً استفاده تجربي كه خودم از اين تبلت كردم براتون مينويسم كه البته ميدونم هيچ جايي نميتونيد اين تجربيات را مكتوب ببينيد .

به دليل دوحالته بودن يا لپ تاپه يا به حالت تبلت ميتوني استفاده كني بارها شده به حالت تبلت روي تخت دراز كشيده مثل كتاب به مطالعه و وب گردي مشغول بودم . خيلي راحت و باحاله
    سبك وزن و كم حجمه ( دوستم به قياس لپ تاپ خودش كه 17 اينچيه عاشق اين لپ تابه ميگه از بس اونو اين ور و اونور بردم شانه ام مدتهاست درد ميكنه )
    براش لوازم جانبي گرفتم علاوه بر يك كيف كوچك ، يك مودم سيم كارت خور با سيم كارت ايرانسل همه جا اينترنت همراهم هست . يك گيرنده ديجيتال USB تلويزيون هم دارم براي بيرون از خونه .
    گاهي هم با چرخاندن مونيتورش 180 درجه روي داشبورت ماشين قرار ميگيره و ميشه مونيتور صفحه لمسي داخل خودرو - اگه با اينترنت و كانتكت كردن يك GPS همراهش كنم ميشه يك مسير ياب 10 اينچي بسيار عالي .

ضمناً براي استفاده از صداي با كيفيتش در حد بلند با يك كاركيت ميتونم از سيستم صوتي ماشين براي پخش صدا استفاده كنم .

خلاصه خيلي برام كارسازه

تا حالا هم باهش فيلم ديدم مشكلي نبوده . آنقدر گرم نميشه كه نياز به كول پد داشته باشه .

از همه مهمتر كلي نرم افزار هاي مذهبي ، علمي ، تحقيقاتي ، مطالعاتي و صوتي هم روش نصب كردم . كه حجم CD هاي نصبي از لحاظ ظاهري از خود دستگاه خيلي بيشتره .

يه روز فكر ميكردم اگه ميخواستم اين همه كتاب كه توي نرم افزار ها هست بشمارم ديدم يك كتابخانه بزرگ ميشه

خلاصه به قول دوستمون به برند ASUS خيلي كم لطفي ميشه .
    يكي از دوستانم همزمان با من يك لب تاب سوني به قول خودش بهترين رو گرفت تا به حال دوبار براي تعويض بلندگو و اسمبل مجدد رفته گارانتي .

من كه راضيم .

2. 3 کاربر از Ali-a-W810 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه soosan khanoom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    boston

پيش فرض

:43:

اوه اوه!! اشتباه تايپي بود. شرمنده!! 2.350 منظورم بود. اون كه اصلا جور در نميومد!!:43:
    آقا من قیمت کردم دیگه بهترین حالتش 2150000

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

آقا من قیمت کردم دیگه بهترین حالتش 2150000
    يعني 3D؟ من قيمت اونو بهم داده!! يعني 200 زياد گفته؟
    از فروشنده قيمت گرفتي يا از اينترنت پيدا كردي؟ چون سايت رايانه اينو زده!!

پروفشنال leilash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    ايران

14

دوستان از اين مدلها كدومش تو بازار هست و قيمتشون چنده؟؟؟

ASUS N61JV - 460M
    ASUS N53JF
    ASUS N52JV
    ASUS N53JL
    ASUS N53Jn
    ASUS N61JV - 370M
    ASUS N43JF

Last edited by leilash; 03-05-2011 at 01:36.

داره خودمونی میشه amir_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    world

پيش فرض

من تبلت پي سي ايسوس با رم 2 و هارد 320 دارم
    ازش بسيار راضيم . به اندازه اي كه بخوام استفاده كنم جوابگو هستش .
    سال گذشته حدود 580 هزار تومان با گارانتي سازگار ارقام گرفتم . خب مسلماً با اين قيمت چيزي بالاتر هم نميشه گرفت . اما مهم استفاده از اونه كه به اندازه هزينه اي كه كردي بهترين و بهينه ترين استفاده رو ببري .

مثلاً استفاده تجربي كه خودم از اين تبلت كردم براتون مينويسم كه البته ميدونم هيچ جايي نميتونيد اين تجربيات را مكتوب ببينيد .

به دليل دوحالته بودن يا لپ تاپه يا به حالت تبلت ميتوني استفاده كني بارها شده به حالت تبلت روي تخت دراز كشيده مثل كتاب به مطالعه و وب گردي مشغول بودم . خيلي راحت و باحاله
    سبك وزن و كم حجمه ( دوستم به قياس لپ تاپ خودش كه 17 اينچيه عاشق اين لپ تابه ميگه از بس اونو اين ور و اونور بردم شانه ام مدتهاست درد ميكنه )
    براش لوازم جانبي گرفتم علاوه بر يك كيف كوچك ، يك مودم سيم كارت خور با سيم كارت ايرانسل همه جا اينترنت همراهم هست . يك گيرنده ديجيتال USB تلويزيون هم دارم براي بيرون از خونه .
    گاهي هم با چرخاندن مونيتورش 180 درجه روي داشبورت ماشين قرار ميگيره و ميشه مونيتور صفحه لمسي داخل خودرو - اگه با اينترنت و كانتكت كردن يك GPS همراهش كنم ميشه يك مسير ياب 10 اينچي بسيار عالي .

ضمناً براي استفاده از صداي با كيفيتش در حد بلند با يك كاركيت ميتونم از سيستم صوتي ماشين براي پخش صدا استفاده كنم .

خلاصه خيلي برام كارسازه

تا حالا هم باهش فيلم ديدم مشكلي نبوده . آنقدر گرم نميشه كه نياز به كول پد داشته باشه .

از همه مهمتر كلي نرم افزار هاي مذهبي ، علمي ، تحقيقاتي ، مطالعاتي و صوتي هم روش نصب كردم . كه حجم CD هاي نصبي از لحاظ ظاهري از خود دستگاه خيلي بيشتره .

يه روز فكر ميكردم اگه ميخواستم اين همه كتاب كه توي نرم افزار ها هست بشمارم ديدم يك كتابخانه بزرگ ميشه

خلاصه به قول دوستمون به برند ASUS خيلي كم لطفي ميشه .
    يكي از دوستانم همزمان با من يك لب تاب سوني به قول خودش بهترين رو گرفت تا به حال دوبار براي تعويض بلندگو و اسمبل مجدد رفته گارانتي .

من كه راضيم .
    دوست عزیز کانفیگ اینی که شما دارین چیه؟چون تو سایتش مثل اینکه چند مدل داره.

در آغاز فعالیت ss.mohammad.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان یه راهنمایی بفرمایند که با مبلغ 1 میلیون ( کمی بالاتر و پایین تر عیبی نداره) چی گیرم میاد... البته خودم چند تا مدل پیدا کردم اما میخوام مطمئن بشم که مدل های خوبی باشه .
    یه سوال دیگه که امیدوارم یکی پیدا بشه بهش جواب بده و یا اگر قبلا جایی جواب داده شده، لینکش رو بهم بدید...

سری های مختلف اسوس چه فرقی با هم دارن؟ مثلا فرق بین سری های N , A , B, X, U , P و K چیه؟ چرا میگن سری N از بقیه کامل تر هست و اصلا این حروف به چه معنی هستند؟

داره خودمونی میشه amihs's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

من فردا، پس فردا میخوام برم لپ تاپ ایسوس بگیرم ( مدلو هنوز قطعا انتخاب نکردم ) میشه راهنماییم کنید موقع خرید به چه نکاتی دقت کنم که لپ تاپ اصل بگیرم و سرم کلاه نره؟! مطلب در این مورد زیاد هست اما خب هر برندی نکات مخصوص خودشو داره! ممنون میشم دوستانی که ایسوس دارن راهنماییم کنن ...

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

دوستان من امروز بعد از كلي تحقيق رفتم يه asus n53jn گرفتم با گارانتي 2 ساله ويستا همراه كيف و ماوس... 1.30 تومان...

Model: N53Jn

Processor & Cache Memory: Intel® Core™ i5 Processor 560M : 2.66 GHz - 3.2 GHz, 3M L2 Cache

Chipset: Mobile Intel® HM55 Express Chipset

Memory: 4GB DDR3

Display: 15.6" HD (1366x768)/ Full HD 1920x1080

Video Graphics & Memory: NVIDIA® GeForce® GT335M, with 1GB VRAM

Hard Drive: 500GB

Optical Drive: Double-Layer DVD/RW

Card Reader: 7 in 1 card reader SDHC,SDXC,SD,MMC,MS,MS-Pro,MS-Duo

Video Camera: 2.0 Mega Pixel web camera

Operating System: Dos

Battery Pack & Life: 6 cells: 4400 mAh 47 Whrs

Dimension & Weight: 39.19 x 26.6 x 3.05~4.05 cm (W x D x H)/ 2.71kg with 6 cell battery

نقره ای ,Other: HDMI, Esata, Lan, WiFi, Webcam, Bluetooth, USB3

نظرتون چيه چطور لپ تاپي هست؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان یه راهنمایی بفرمایند که با مبلغ 1 میلیون ( کمی بالاتر و پایین تر عیبی نداره) چی گیرم میاد... البته خودم چند تا مدل پیدا کردم اما میخوام مطمئن بشم که مدل های خوبی باشه .
    یه سوال دیگه که امیدوارم یکی پیدا بشه بهش جواب بده و یا اگر قبلا جایی جواب داده شده، لینکش رو بهم بدید...

سری های مختلف اسوس چه فرقی با هم دارن؟ مثلا فرق بین سری های N , A , B, X, U , P و K چیه؟ چرا میگن سری N از بقیه کامل تر هست و اصلا این حروف به چه معنی هستند؟
    سلام.
    با بودجه یک تومن به نظرم بهترین انتخاب مدل X42 JP هستش (قیمتش 970 هستش):

X42 JP 2.66 CORE i3 (3M) 4 DDR3 500 14.1 LED ATI 6570 2GB WIFI/WEB/BT/LAN/HDMI/BLURAY/دو سال گارانتی DOS

این حروف در واقع رده های مختلف لپ تاپ های ASUS هستند که هر کدوم یه کارآیی خاص دارند. قوی ترین لپ تاپ های ASUS سری G (گیمینگ) هستند که چون خیلی گرونه معمولا ما دومین سری خوب یعنی N رو توصیه می کنیم.

هر کدوم از سری های دیگه هم یه ویژگی خاص خودش رو داره، مثلا سری U لپ تاپ های باریک با عمر باتری طولانیه، ولی قطعاتش ضعیفه، سری های X و K لپ تاپ های متوسطی هستند و ...

نکاتی که این پایین برای amihs می نویسم رو هم بخون.

موفق باشی.
    من فردا، پس فردا میخوام برم لپ تاپ ایسوس بگیرم ( مدلو هنوز قطعا انتخاب نکردم ) میشه راهنماییم کنید موقع خرید به چه نکاتی دقت کنم که لپ تاپ اصل بگیرم و سرم کلاه نره؟! مطلب در این مورد زیاد هست اما خب هر برندی نکات مخصوص خودشو داره! ممنون میشم دوستانی که ایسوس دارن راهنماییم کنن ...
    اگر تهران هستید ارزون ترین جا برای خرید پاساژ پارسیان هستش. از یکی از فروشگاه های معتبر اسوس در اونجا خرید کنید (آذر تحلیل - رحا سیستم - تین نوت بوک - ...).

اگر نوت بوک تون گارانتی سازگار یا ویستا رو داشته باشه، معنی اش اینه که اصله و جای نگرانی ندارید.

تنها کاری که می مونه اینه که از فروشنده بخواید لپ تاپ رو روشن کنه و ببره روی صفحه BIOS، و بعد توی اونجا نگاه کنید ببینید پیکسل سوخته (معمولا به رنگ سیاه هستش) نداشته باشه.

دیگه حله. می تونید لپ تاپ رو ببرید خونه و حال کنید...
    دوستان من امروز بعد از كلي تحقيق رفتم يه asus n53jn گرفتم با گارانتي 2 ساله ويستا همراه كيف و ماوس... 1.30 تومان...

Model: N53Jn

Processor & Cache Memory: Intel® Core™ i5 Processor 560M : 2.66 GHz - 3.2 GHz, 3M L2 Cache

Chipset: Mobile Intel® HM55 Express Chipset

Memory: 4GB DDR3

Display: 15.6" HD (1366x768)/ Full HD 1920x1080

Video Graphics & Memory: NVIDIA® GeForce® GT335M, with 1GB VRAM

Hard Drive: 500GB

Optical Drive: Double-Layer DVD/RW

Card Reader: 7 in 1 card reader SDHC,SDXC,SD,MMC,MS,MS-Pro,MS-Duo

Video Camera: 2.0 Mega Pixel web camera

Operating System: Dos

Battery Pack & Life: 6 cells: 4400 mAh 47 Whrs

Dimension & Weight: 39.19 x 26.6 x 3.05~4.05 cm (W x D x H)/ 2.71kg with 6 cell battery

نقره ای ,Other: HDMI, Esata, Lan, WiFi, Webcam, Bluetooth, USB3

نظرتون چيه چطور لپ تاپي هست؟؟؟
    مبارک باشه.

قطعا لپ تاپ خوبی هستش، فقط یه انتقاد کوچولو بهش وارده، اون هم این که گرافیکش DirectX 11 رو ساپورت نمی کنه.

ولی البته اصلا مهم نیست، قطعاتش خیلی خوبند و هیچ لپ تاپی هم بی عیب نیست.

از لپ تاپ تون استفاده کنید و حالش رو ببرید (توصیه می کنم یه اسم دختر هم براش انتخاب کنید! ).

11. 3 کاربر از mahi58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز گرافیکش ضعیفه یعنی؟ و اینکه از کجا میشه گارانتی ویستا اصلی رو تشخیص داد؟ رو کارتن برچسب نبود... فقط یه کارت ویزیت قرمز تو جعبه بود نوشته بود 2 سال درسته؟؟؟

و اینکه نمیشه رو این asus ویندوز xp نصب کرد؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •