دوستان مارشال Me 885 زیرنویس های فارسی رو بصورت خط تیره ( ---------- ) نشون میده ! اگه آپگیرد کنم مشکل حل میشه؟
دوستان مارشال Me 885 زیرنویس های فارسی رو بصورت خط تیره ( ---------- ) نشون میده ! اگه آپگیرد کنم مشکل حل میشه؟
سلام خسته نباشید من میخوام یه hd player بگیرم بین H.DD PLAYER WD TV LIVE و Patriot BOX OFFICE Media Play موندم از دوستان خواهش میکنم لطفا راهنمایی کنید اکه میشه قیمتای این دوتارو هم بگید پیشاپیش ازتون ممنونم راستی هارد لب تاپ میخوره؟؟/داخلش؟؟/ممنونم منتظرم
و ایا الات لایو ارزش خریدن داره یا لایو هاب ممنون
Last edited by mohsen.haftom; 01-04-2012 at 23:43.
از دوستان کسی نیست که کمک کنه؟؟؟هیشکی پیدا نمیشه؟؟؟ای خدااااااااااااااااااااااا
شما این 3 مدل را در کدام بازار دیدید؟
اینا رو توی سایت دیدم .میشه لطفا راهنمایی کنید؟یعنی کسی نیست؟؟؟؟؟
با سلام ...پچ متفرقه ای که همه ی فرمتهارو نشون بده نداریم؟؟؟
مثلا فرمت avi یا mpg که برای من از فیلمهای دانلودی رو شامل میشه پخش نمیکنه!!!
Last edited by hamed-sos; 21-04-2012 at 10:31.
از دوستان کسی قیمت جدیدش رو داره؟؟؟ممنون میشم بگه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با درود
دوستان فرق مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در چیه ؟ فقط یک ترا هارد داره یا نه امکانات بیشتری داره ؟ هر دو مدل زیر نویس فارسی با پسورد sub , srt رو ساپورت می کنند ؟
باتشکر
حمید
تو رو خدا کمک این همه پول برای کابل شبکه دادم ولی هیچ نتیجه نگرفتم
من یک ویندوز 7 دارم + WD TV LIVE : روی pc و عملیات شیر را انجام داده ام ولی مثلا وقتی یک درایو یا پوشه ای را در کامپیوتر میزنم برای شیر شدن تنها پوشه Public ویندوز شیر میشه و انگار نه انگار که من دستور شیر درایوی را داده ام
چند جایی خواندم که باید از منوی manage ( راست کلیلک کردن روی My computer و قسمت شیر ) دراوی که میخوام شیر بشه را مشخص کنم ولی اینکار فایده ای نداشت
یا جایی گفته شده بود به اکانت و یوزر ویندوزت باید پسورد بدهی ولی باز اثری نکرد
جایی گفته شد بود در شاخه security و شاخه Advance باید Permision ها را روی فول کنترل گذاشت که من هر جایی Permision میدیدم همه رو روی دسترسی کامل گذاشتم ولی این کار هم اثری نکرد و باز فقط پوشه Public تنها شیر میشه
everyone 'گذاشتم ولی نشد
در همه حالت ها تنها تنها این پوشه شیر میشه C:\Users\Public
خواهشا اگه میشه یه راهنمایی جدید من رو بکنید چون واقعا خیلی اعصابم خورد هست . چون یک بار روی لپ تاب یکی از بچه ها که اون هم ویندوز سون بود بدون تنظیم کردن چیزی وقتی یک درایو را زدم برای شیر کل اون درایو شیر شد ولی هیچ موقع روی کامپیوتره خودم نتوسنتم این کار را بکنم
محتاج یاری شما مهندسان کامپیوتر هستم شدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)