تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما ارتقاء i900 Omnia به i8910 Omnia HD در چه حد بوده است ؟

راي دهنده
449. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

220 49.00%
  • عالی

91 20.27%
  • خوب

68 15.14%
  • متوسط

30 6.68%
  • ضعیف

6 1.34%
  • بسیار ضعیف

34 7.57%
صفحه 220 از 352 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230270320 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 3513

نام تاپيک: i8910 HD » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Symbian Touch و دوربین 8 مگاپیکسل

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام.
    امروز بالاخره این گوشی رو خریدم 592 با گارانتی اصلی.
    الان دو سه ساعتیه که دارم این تاپیک رو میخونم ولی خییییییییلییییییییییییی زیاده !!! هر چی میخونم تموم نمیشه !!!
    ممنون میشم یه راهنمایی بکنین که چه فیرمویری براش بریزم که جدیدترین باشه و فارسی هم ساپورت بکنه.
    فیرمویر فعلیم i8910thrig1 هست که مال عهد بوقه و حتی صدای فیلمش هم aac نیست و amr ضبط میکنه !!!
    ممنون.
    سلام ، مبارک باشه
    جدیدترین و کم باگترین + کیبورد فارسی => HX1.62_Italian_RU_II2_Fix
    (البته تا همین چند ساعت پیش ، چون 4 تا فرمویر جدید اومده الان ، عجب شانسی دیروز تازه فلش کردم!)

2. 2 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه gmt325gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هم به نوبه ی خودم عجب شانسی !!!
    1.7 رو hyperx همین امروز داده ... البته اینقدر سرورهاش شولوغه که عمرا اگه بتونی دانلود کنی !!!
    راستی یه سوالی : custom version و system version که تو دیوایس منیجر گوشی مینویسه یعنی چی ؟
    یه سوال دیگه هم اینکه برای فلش کردن چه اطلاعاتی رو باید بک آپ بگیرم ؟ با فلش کردن همه ی فایلهای رو mass storage پاک میشن؟
    یه سوال دیگه هم اینکه رام و فیرمویر با هم فرقی میکنن ؟ یا هردو یکی هستن ؟

4. این کاربر از gmt325gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

1.یه سوال دیگه هم اینکه برای فلش کردن چه اطلاعاتی رو باید بک آپ بگیرم ؟
    2.با فلش کردن همه ی فایلهای رو mass storage پاک میشن؟
    3.یه سوال دیگه هم اینکه رام و فیرمویر با هم فرقی میکنن ؟ یا هردو یکی هستن ؟
    1.
    از درایو سی چون فرمت میشه
    2.
    نه ولی یه بک آپ از عکس ها و آهنگ ها و فیلم هات بگیر اونم بعد از عوض کردن رام فرمت کن
    چون دیتا بیس
    برنامه های نصب شده روی مس مموری هنوز پاک نشدن
    3.
    فرقی ندارن

6. 2 کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 88x88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ماشالله توی این هیری ویری ( اگه املاش همین شکلی باشه) که همه می خواستن به ما حالی کنن که این گوشی تا الان رقیب نداشته، سوال مهم من نادیده گرفته شد. اقا جان من بگید چی کارش کنم. اکس پلورر توش کار نمی کنه به خاطر همون دو دکمه. نمی تونم هک کنم گوشیم رو. گارمین هم همین طور. اینم سوالم:
    من یه سری برنامه که می ریزم روی این گوشی، دو دکمه ی پایینشون با تاچ کار نمی کنن. مثل گارمین و اکس پلور. وسطشون که یه اروری چیزی می ده، می تونم با لمس صفحه ببرمش. ولی اگه یه پیام بده، که پایین صفحه سمت چپ باید اوکیش رو بزنم، این اوکیه کار نمی کنه. بعد دیگه اصلا نمی تونم برنامه رو ببندم. اینو چی کارش باید کنم. چرا این شکلیه؟ فقط توی این فرمویر این جوری یا فقط توی گوشی من این جوریه؟
    حالا در زمینه ی رقابت، می فرمایید که اچ دی با فیلم برداریش معرفی می شد و اون موقع هیچ گوشی نبود که این قابلیت رو داشته باشه؟ به نظر بنده که رقابت های دنیای موبایل این شکلی ها هم نیست. البته اطلاعات من که در این زمینه خیلی ناقصه. اما چیزی که به نظر می رسه، اینه که این قابلیت هایی که توی گوشی ها می ذارن، قابلیت های حیاطی نیستن.یعنی چیزایی نیستن که بدون اون گوشی گوشی نشه. رقابت اصلی سر قیمت تقسیم بر امکاناته. برای همین گوشی های رقیب رو معمولا توی یه رنج قیمته که می گردن پیدا می کنن نه مشخصات مشابه. اگه سونی اریکسون یه گوشی بزنه با همین امکانات، اما با قیمت بالاتر، معلومه که زرقیبی برای این گوشی محسوب نمی شه. اما اگه یه گوشی بزنه توی همین قیمت، ولی با یه سری امکانات کم و زیاد،( مثل نداشتن فیلم برداری اچ دی و داشتن عکاسی 12 مگا پیکسلی) اون می شه رقیبی برای امنیا اچ دی. یه همچین گوشیه یه که می تونه از میزان فروش اچ دی کم کنه. نه گوشی اولی که مثال زدم.
    تازه همون طور که گفتم این فقط حرف خودم نیست. جی اس ام ارنا هم گوشی های رقیب این گوشی رو چیزایی معرفی کرده که اگه با معیار های شما بخوایم حساب کنیم زمین تا اسمون از هم فاصله دارن.( مثل تاچ اچ دی.)

پ.ن. حالا اگه بازم این بحث من باعث می شه جواب سوالم رو ندید بگید من اول رسما حرف همتون رو قبلو کنم، بعد جواب سوالم رو بدید، بعد دوباره شروع کنیم.

8. این کاربر از 88x88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

آقا سلام. من کلا از اچ دی کشیدم بیرون. فروختمش . منتظرم امنیا 2 بیاد . هروقت اومد زود خبرم کنید

10. 2 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

من یه سری برنامه که می ریزم روی این گوشی، دو دکمه ی پایینشون با تاچ کار نمی کنن. مثل گارمین و اکس پلور. وسطشون که یه اروری چیزی می ده، می تونم با لمس صفحه ببرمش. ولی اگه یه پیام بده، که پایین صفحه سمت چپ باید اوکیش رو بزنم، این اوکیه کار نمی کنه. بعد دیگه اصلا نمی تونم برنامه رو ببندم. اینو چی کارش باید کنم. چرا این شکلیه؟ فقط توی این فرمویر این جوری یا فقط توی گوشی من این جوریه؟
    از چه فریموری استفاده میکنی ؟
    با چه برنامه هایی مشکل داری ؟
    رو فریمور قبلی جواب دادن این برنامه ها یا از اول مشکل داشتن ؟؟؟

12. 2 کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هنوز 24 ساعت نگذشته و الان سه چهار ساعتیه که موفق شدم گوشیم رو به یه آجر مشکی و براق تبدیل کنم !!! (فکر کنم یه رکورد جدید باشه !!!)

چند تا theme ریختم و یکیشون گوشیم رو به هم ریخت و دیگه بالا نمیومد , سه چهار بار خودش ریست کرد و آخر سر گفت به mobile retailer مراجعه کن !!!

خوشبختانه منوی بوت لودر بالا میاد و امیدوارم با نصب فیرمویر درست بشه ... الان 80% دانلود شده .....

اگر راهنمایی میتونید بکنید ممنون میشم ...

14. 2 کاربر از gmt325gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 88x88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از چه فریموری استفاده میکنی ؟
    با چه برنامه هایی مشکل داری ؟
    رو فریمور قبلی جواب دادن این برنامه ها یا از اول مشکل داشتن ؟؟؟
    باو من اصلا کارم به فرم ویر ریختن نرسیده که. تازه دو هفته اس که گرفتم و مرگم گرفته که صد مگابایت رو چه جوری دانلود کنم. همون فرم ویر روی خودشه که مایکروتل می ذاره. فکر کنم IF6 صداش می کردن. الان به گوشیم دسترسی ندارم مطمئن نیستم.

فعلا هم که فقط با این دو تا برنامه مشکل دارم. کم هم نیست. اکس پلورر که خیلی خیلی لازمه،‌گارمین رو هم می خوام. با این که اسمارتکام رو روی گوشیم نصب دارم. باقی برنامه های که فول اسکرین اجرا می شن هیچ کدوم چنین مشکلی نداشتن. مثل همین اسمارت کام یا اپرا مینی.
    مشکل دارا هم تاچشون می دونم خراب نیست. چون گارمین صفحه ی ولکامش رو می تونم اوکی کنم. به صفحه ی انتخاب زبان که می رسم، می تونم زبان ها رو عوض کنم، اما این یکی چون اوکیش پایینه، و جاش همون جاییه که توی گوشی های شماره دار،‌معمولا با بالاترین دکمه ی سمت چپ انتخابش می کنن، کار نیم کنه و نمی تونم جلو تر برم. اول فکر کردم فقط گارمین اینجوریه، که اکس پلورر رو هم ریختم و دیدم اونم همین طوریه. حالتن صفحه هم توش فرقی ایجاد نمی کنه. چه معمولی گرفته باشم گوشی رو چه چپه.

یه چند سوال دیگه هم داشتم، اگه گوشی رو فلش کنیم و یه رام کوک شده بریزیم، مایکروتل می تونه سر گارانتی ایراد بگیره؟
    حالا این فرمویر هارو از کجا می شه دانلود کرد؟( گفتم پست اول یه ویرایشی می خواد، دیدید که یه نفر دیگه هم همون سوالاتی رو پرسید که من اول پرسیدم. اگه توی پست اول بود چنین مشکلاتی پیش نمی اومد و شما هم لازم نبود که چند دفعه به یه سوال جواب بدید.)

16. این کاربر از 88x88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

موفق شدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    گوشیم روشن شد
    و چه رووووووشنی شد خدایی !!!!
    واقعا زمین تا آسمون فرق کرد با این فیرمویر.
    البته یکم مشکلات غیر اساسی داره این hx1.7 مثلا اینکه بعضی گزینه ها تو بعضی قسمتهای گوشی یکهو آلمانی هستن !!! (البته واسه من مشکلی نیست چون آلمانی بلدم !!!) یا اینکه اینترنت بروزر گوشی یکم قاطی پاتی میکنه (به زور میخواد همیشه فول اسکرین باشه و برای همین یکم مشکل دار به نظر میاد (این هم برای من هیچ مشکلی نیست چون اوپرا موبایل 10 رو نصب کردم و واقعا واقعا واقعا عالیه !!!)

به 88x88 :
    قطعا از لحاظ قانونی مایکروتل اگر بخواد گیر بده میتونه به خاطر اینکه فیرمویر تعویض شده و گوشی فلش شده گارانتی رو لغو کنه.
    در مورد دانلود و نصب فیرمویر هم این دو تا لینک رو نیگاه کن :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اولی مال هایپر ایکس هست که خودش فیرمویر های کوک شده رو درست میکنه و آخرینش که فارسی هم ساپورت میکنه big language pack III هست (hx1.7) که همین امروز ریلیز کرده
    دومی یه سایته مال اچ دی هست که توش در مورد فلش کردن و فیرمویر های جدید توضیحاتی داده شده و درایور های لازم برای فلش کردن رو میتونی ازش بگیری.

18. 2 کاربر از gmt325gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه VIITROY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    esf

14

با سلام, چند تا سوال؟!؟
    1.ایا واقعا" این قیمت واسه این گوشی می ارزه؟!؟
    2.صفحات زیادی را از این فروم رو خوندم,فهمیدم که خیلی از شما که این گوشیو دارید ازش راضی هستین و اگه هم راضی نباشین زود عوضش می کنین!!! منم از این گوشی خوشم اومده ولی از اون دسته ادمایی نیستم که هی گوشی عوض کنمواسه همین می خواستم بدونم این گوشی تا چه مدت می شه باهاش راضی بود
    3.دوست ندارم گوشی بخرم که افت قیمت سریع داشته باشه,به نظرتون تا 5 ماه دیگه قیمت این گوشی چنده؟؟!
    4.یه مقایسه دقیق می خواستم بین این گوشی و touch hd
    5.خیلی پرسیدم,,ممنون میشم هر کس در هر حدی می تونه جواب ماروهم بده,,,ثواب داره

20. این کاربر از VIITROY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •