با این کار بوت سیستم شما پریده!
شما یه بار C رو کامل فرمت کن بعد دوباره 7 نصب کن تا مشکلت حل بشه. XP هم مشکل نداره , وقتی 7 رو کامل فرمت کردی و دوباره نصب کردی XP هم میاد.
با این کار بوت سیستم شما پریده!
شما یه بار C رو کامل فرمت کن بعد دوباره 7 نصب کن تا مشکلت حل بشه. XP هم مشکل نداره , وقتی 7 رو کامل فرمت کردی و دوباره نصب کردی XP هم میاد.
4GB رو می خوای دانلود کنی؟![]()
سلام دوست عزیز
شرمنده من فکر کردم xp رو بعد 7 نصب کردین .ولی این مدلیش رو (چون 7 روی درایو بوت شما و xp روی درایو D هستش ) تجربه نکردم.و با bootrec فکر نکنم حل بشه.شما اگه از دستور fixboot ریکاوری xp هم استفاده کنین میتونین با Xp بوت شین ولی دوباره احتمالا 7 رو نمیتونین بوت کنین.
بهترین راه همون برنامه Easybcd هستش که راحت دو تا ویندوز رو میاره توی منوی بوت.(700 کیلو حجمشه)
http://rapidshare.com/files/94112092/EasyBCD_1.6.exe
بعد ار نصبش شما سمت چپ یه گزینه به نام Add/Remove Entries دارین اونو کلیک کنین.در سمت راست و قسمت پایینش سه قسمت Version و Drive و Name رو پر کنین(متناسب با درایو xp تون).و Add Entry رو بزنین.و در انتها ؛در بالا گزینه Save رو .کار تمومه.
Windows 7 RTM Biuld 7600 32bitکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیر الانه دیگه نسخه نهایی اومده پس کسی که هنوز ویندوز 7 نصب نکرده بهتره همون فاینالو دانلود کنه نه 7600
موفق باشید
با Bootrec امتحان کردم جواب نداد!
اما این برنامه Easybcd را دارم نسخه 1.7.2 این هم هنگام اضافه کردن ویندوز xp قسمت درایو را نشون نمیده و پیغام میده!
آیا مطمئنی که مشکل حل میشه؟!
خوب چرا دفعه اول که seven را نصب کردم xp را نشناخت!
تو این تاپیک کسی نیست که مشکل مرا حل کنه؟ متخصصان کجایند؟ !!!!!
دفعه اول شما ورداشتی 7 رو روی ویستا زدی که با این کار در بوت سیستم بقول معروف اختلال ایجاد کردی
آره مطمعنم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)