فک نمیکنم تو ایرون آشفته بازار خوب بتونید بفروشید ولی حالا شما میتونید یه 100 ارزون تر بدید شاید برداشتن
فک نمیکنم تو ایرون آشفته بازار خوب بتونید بفروشید ولی حالا شما میتونید یه 100 ارزون تر بدید شاید برداشتن
سلام لطفا یه نفر عکسایی از f 224 وf 226 و f 23 EFX داره بذاره چون تو سایتایه مختلف عکسای متفاوتی هست!!!!!!؟؟؟؟؟؟ همچنین جدیدترین قیمت .
خیلی ممنون
Last edited by mah.s; 03-04-2012 at 23:22.
به غیر از سری z که هم خوشگله ولی گرون
تا 1.5 چه مدل زیبایی با کانفینگ خوب میشه گرفت؟
مثلا رم 4، سی پی یو i5 و صفحه نمایش 15و ...
ممنون
بیشتر خوشگلی برام مهمه
سری se هست (نسبت به 15 اینچ بودنش هم خیلی سبکه هم نازک که خیلی باکلاسه)ولی گرونه
حقیقتش من بدلیل پائین بودن کارت گرافیکش حالم گرفته شده ولی از نظر کیفیت و سرعت فوق العادست منتها وقتی میخای یه گیم بازی کنی و اون انتظاری که داری رو براورده نمیکنه نا خاسته حال آدم گرفته میشه ولی اگه کارت گرافیک اکسترنال به این زودیا بیاد دوست دارم نگهش دارم
بله درست میگید من من حقیقتش کارت گرافیک اینها رو با pc مقایسه میکردم مثلا میگفتم GT240 یه کارت گرافیک مناسبیه حتما این که GT310m هستش از اون قویتره![]()
من تا1.500راضیم بفروشم ولی بعید میدونم بشه به این قیمت فروخت
چرا هیچکی جواب منو نمیده؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
دوست عزز یکی از دوستان از این سری جدیداها F221 F222 F223 F224 F215 F226 با گارانتی ایران رهجو خریده
عکساش چند صفحه قبلی هستش طراحی شون توی سری جدید یکی هستند و چنگی بدل نمیزنه
ضمنا بهترین مدل سری F مدل F136 FG/B رنگش مشکی هستش چه از نظر زیبایی و طراحی چه کیفیت و چه کارکرد
پارسال ایران رهجو آورده بود سفارش کانادا بود
قیمتش تا قبل از گرون شدن دلار 1600000 تومان بود
این مدل خدای کیفیت هستش
رزولوشن هم FULL HD 1920 *1080 بود
غفلت کردم نخریدم
الان دیگه توی بازار نیست
عکس F136 FG/B
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان F136 FG/B یا مشابه این از نظر زیبایی چیزی هست بخرم ؟
بعد فکر میکنید الان موقعیت خوبیه برای خرید لپ تاپ یا صبر کنیم؟
ممنون
تا 1.5 چیز خوشگل چی میشه خرید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)