سلام
چون کلید Down کار بستن گوشی رو انجام می ده
تا هر چقدر که سیستمت جواب بده
اگه سیستمت می کشه چه بهتر که تنظیمات رو بذاری رو حداکثر
سلام
چون کلید Down کار بستن گوشی رو انجام می ده
تا هر چقدر که سیستمت جواب بده
اگه سیستمت می کشه چه بهتر که تنظیمات رو بذاری رو حداکثر
با سلام
ممنون از اینکه پاسخ دادید .. ولی من کلید بستن گوشی رو چیز دیگه ای تعریف کردم .. و تازه اگه اون مورد باشه که شما میگی باید جلوی کلید بستن گوشی علامت ؟؟؟ بیاد که نمیاد ...... بنظر میاد باگ باشه ......
سلام دوستان از کجا میتونم این بازی را دانلود کنم؟
سلام
البته منظورم از بستن گوشی این بود که از تو منو ها میاد پایین که بتونی عدد تایپ کنی و شماره بگیری وگرنه دکمه ی خروج از گوشی فکر می کنم بک اسپیس بود
اما اصلا مهم نیست، شما به خطایی که می ده توجهی نکن و برو بازی کن. اگه جایی یه دکمه زدی و عمل نکرد بدون اون همون دکمه ی Down بوده و بیا یه دکمه ی دیگه واسش تعریف کن
حجم این بازی رو دی وی دی حدود 18 گیگ و 5 تا دیسکه، واقعا می خوای دانلودش کنی؟
اگه آره که تو تورنت نسخه ای تست شده و مطمئنش هست
اما با حدود 2000 تومان می شه خریدش و خیلی بی دردسر تر و راحت تره
سلام به همگی
من توی بازی وقتی تنظیمات را روی مدیوم قرار میدم افت فریم دارم حتی روی low هم که باشه زیاد چنگی به دل نمیزنه
مشخصات سیستمم:
رم:2
گرافیک:1GB ATI RADEON HD 4350
سی پی یو: E5200 2.50 GHz
راهی داره که افت فریم را در حالت مدیوم برطرف کنه. توی IV اگه اشتباه نکنم یه فایل توی محل بازی می ریختیم که این کار را میکرد و میشد تنظیمات را بالا برد بدون افت فریم
می شه توی این بازی چنین کاری هم کرد
ممنون میشم که جواب بدین
دوست عزیز متاسفانه سیستم شما برای اجرای این بازی ضعیفه و این نسخه نسبت به IV سیستم قوی تری میخواد
دوسته عزیز شما میتونید سیستمت رو آور کنید البته با آور بازی ممکنه رو low اجرا بشه ولی بازم از نظر کیفیت چنگی به دل نمیزنه.پیشنهاد من اینه ک شما آور کن ببین اجرای بازی به چه شکلی هست.شاید بتونی تا روی مدیوم هم بالاببری
سلام به همگی
سیو 100 کامل بازی رو می خواستم .
در ضمن فرق دو سری lost and diamond و یکی دیگه چیه؟
اگر میشه سیو هر دو رو بدید
در ضمن آموزش ریختن اون رو هم بگید.
در ضمن چی جوری میشه آهنگ مورد نظر رو در ضبط ماشین ریخت.
کدوم کانل ؟
کجا بریزم ؟
عوض کردن آهنگ چی جوریه؟
دمتون گرم دداشا
بابا یکی جواب بده دیگه
با سلام
تو این بازی هواپیما هم میشه سوار شد ؟ یادش بخیر تو بازی gta san anderious یه کد میزدی یه جنگنده برات میومد سه سوت از این ور شهر میرفتی اون ور شهر .... .ولی الان باید یک ساعت سوار ماشین باشی ..... کد هلکوپتر نداره ؟
کلا کد های تقلب رو از کجا بیاریم ؟ یه تاپیکی بود برای سیخ کردن بازی ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)