اینا همش به همون گیم پلی مربوط میشه عزیز و این بازی در گیم پلی واقعا خوب عمل کرده سریع و خوش دست هست. ولی حیف نیست یه دشمن رو مثلا با آر پی چی بکشی و یا با یه نارنج هیچ فرقی نکنه حیف نیست یه انفجار خوب تو بازی ببینیم حیف نیست وقتی یارات باهاتان هیچ حرکت مثبتی انجام نمیدن؟
این هم خیلی خنده داره مثلا دشمن رو که نصف جون میکنید با یه تیر و میفته رو زمین برید تیر رو هر جای بدنش بزنید حرکت از قبل رندر شده واسه خودش انجام میده اصلا اهمیت نمیده کجاش بزنید هر جا بزنید همون حرکته
واقعا اگر گیمر قدیمی باشید این حرف از شما بعیده چطور میگید فیزیک بازی تاثیری در بهتر شدن بازی نداره من 100 درصد مخالفم و مطمینم خیلی هم با من موافقند من کال اف رو از اولین سریش تا الان بازی کردم و روی فیزیکش واقعا خیلی خیلی کم محلی کردند و دلیلش رو هم من نمیدونم چرا امیدوارم تو سری بعدی بهتر بشه
اینو که خوده من هم گفتم
آخه عزیز این دو بازی در سبک هم نیستند من چند نفر رو در جاهایی دیدم که این دو تارو مقایسه کردند
بخاطر اینکه این سبک بازی ها روتین هستند یعنی یه مرحله ای شروع میشه و یه جا تموم میشه
ولی جی تی ای این نیست شما خودت میتونی صحنه های جذاب خلق کنید
اصلا به نظرم در حدی نیست که بشه با GTA مقایسش کرد نه اون فضا رو داره نه اون فیزیک رو
انفجارهایی که در GTA رخ میده واقعا به حدی طبیعی هست که نمیشه حتی 1 درصد با این بازی مقایسه بشه
در مورد هم تیمی نمیدونم منظورتون از دلسوزی چیه ولی صحنه هایی مثل اون صحنه ای که منو و قوست را اتش زدن و اینجور صحنه ها را اگر نمیساختند مطمینا هیچ حرفی برای گفتن نداشت شما سری قبل این بازی رو بگیرید از هیچ نظر با این سری متفاوت نبود به غیر از همون مواردی که گفتم
در ضمن یکی از معایب بازی کم بودنشه یعنی چی من متوجه نمیشم 12 گیگ بازی هست کلا 5 ساعت طول نمیکشه واقعا مسخرست نمیدونم این 12 گیگ رو کجا حروم کردند