تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 220 از 379 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230270320 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 3781

نام تاپيک: Call of Duty: Modern Warfare 2

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

اینا همش به همون گیم پلی مربوط میشه عزیز و این بازی در گیم پلی واقعا خوب عمل کرده سریع و خوش دست هست. ولی حیف نیست یه دشمن رو مثلا با آر پی چی بکشی و یا با یه نارنج هیچ فرقی نکنه حیف نیست یه انفجار خوب تو بازی ببینیم حیف نیست وقتی یارات باهاتان هیچ حرکت مثبتی انجام نمیدن؟
    این هم خیلی خنده داره مثلا دشمن رو که نصف جون میکنید با یه تیر و میفته رو زمین برید تیر رو هر جای بدنش بزنید حرکت از قبل رندر شده واسه خودش انجام میده اصلا اهمیت نمیده کجاش بزنید هر جا بزنید همون حرکته

واقعا اگر گیمر قدیمی باشید این حرف از شما بعیده چطور میگید فیزیک بازی تاثیری در بهتر شدن بازی نداره من 100 درصد مخالفم و مطمینم خیلی هم با من موافقند من کال اف رو از اولین سریش تا الان بازی کردم و روی فیزیکش واقعا خیلی خیلی کم محلی کردند و دلیلش رو هم من نمیدونم چرا امیدوارم تو سری بعدی بهتر بشه
    اینو که خوده من هم گفتم

آخه عزیز این دو بازی در سبک هم نیستند من چند نفر رو در جاهایی دیدم که این دو تارو مقایسه کردند
    بخاطر اینکه این سبک بازی ها روتین هستند یعنی یه مرحله ای شروع میشه و یه جا تموم میشه
    ولی جی تی ای این نیست شما خودت میتونی صحنه های جذاب خلق کنید
    اصلا به نظرم در حدی نیست که بشه با GTA مقایسش کرد نه اون فضا رو داره نه اون فیزیک رو
    انفجارهایی که در GTA رخ میده واقعا به حدی طبیعی هست که نمیشه حتی 1 درصد با این بازی مقایسه بشه
    در مورد هم تیمی نمیدونم منظورتون از دلسوزی چیه ولی صحنه هایی مثل اون صحنه ای که منو و قوست را اتش زدن و اینجور صحنه ها را اگر نمیساختند مطمینا هیچ حرفی برای گفتن نداشت شما سری قبل این بازی رو بگیرید از هیچ نظر با این سری متفاوت نبود به غیر از همون مواردی که گفتم
    در ضمن یکی از معایب بازی کم بودنشه یعنی چی من متوجه نمیشم 12 گیگ بازی هست کلا 5 ساعت طول نمیکشه واقعا مسخرست نمیدونم این 12 گیگ رو کجا حروم کردند

خوب اینایی که شما گفتید هم همش بر میگرده به گرافیک بازی

قرار نیست همه بازی ها با گرافیک (منظورم تمام مشخصات گرافمی از جمله فیزیک بازی) GTA برابر باشن
    خودتون هم گفتید و همه هم گفتند این بازی اصلا نباید با GTA مقایسه بشه چون 2 بازی کاملا متفاوت از هم هستند
    و تنها نقطه مشترکشون اینه که توی انجمن بازی P30World جزو 2 بازی استیکی (مهم شده) هستند

من نگفتم فیزیک تاثیر نداره ولی به اون حد نیست که بخواد یک بازی رو از آسمون به زمین بکشه
    خیلی از بازی ها معروف تا همین چند سال پیش و حتی الا هستند که روی فیزیکشون یا کار نشده یا خیلی کم کار شده

و البته یکی از نقاط قوت COD روان بودن بازی هست و سازگاری با سیستم های ضعیف تر و قبول دارم گرافیکش نسبت به نسخه قبل تفاوت محسوسی نکرده.

در کل بهتر بگذریم از این مقایسه.

حرکت از قبل رندر شده واسه خودش انجام میده
    راسی اونا از پیش رنده شده نیست ، از پیش تعریف شده هستش

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو لودينگ Disk Read Error بده ايراد از چيه ؟

منم همین ایراد رو دارم ولی کسی نمیدونه ....

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

پچ برای حل مشکل Disk Read Error در پست اول قرار داده شده !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من 45 تا اینتل رو پیدا کردم به امید اینکه بتونم تو بازی رمز بزنم ولی هیچ آپشنی اضافه نشد
    کسی میدونه قضیه چیه
    براش رمز تقلب اومده؟
    کسی نظری نداره؟؟

پروفشنال ardavan_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بچه ها این اینتل ها چیه که پایین صفحه می یاد؟از کجا باید پیدا کنیم؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان
    من 45 تا اینتل رو پیدا کردم به امید اینکه بتونم تو بازی رمز بزنم ولی هیچ آپشنی اضافه نشد
    کسی میدونه قضیه چیه
    براش رمز تقلب اومده؟
    دیگه عین بازی قبلی Cheat باز نمیشه. این کار تاثیرش برای کنسول هاست. (اچیومنت ها)

بچه ها این اینتل ها چیه که پایین صفحه می یاد؟از کجا باید پیدا کنیم؟
    اینتل ها همون لپ تاب های پخش شده تو بازیه که 45 مورده. (نسبت به بازی قبلی 15 مورد بیشتره)

7. 2 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پچ برای حل مشکل Disk Read Error در پست اول قرار داده شده !

نبود ...........

پروفشنال ardavan_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اینتل ها همون لپ تاب های پخش شده تو بازیه که 45 مورده. (نسبت به بازی قبلی 15 مورد بیشتره)
    اونوقت چطور میشه پیداشون کرد؟بعد باید چطور ورشون داشت؟

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

باگ داره ولی نه در این حد که شما میگید.
    برای من متاسفانه در همین حده،نمیدونم چرا این بلاها همش سر من میاد.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اونوقت چطور میشه پیداشون کرد؟بعد باید چطور ورشون داشت؟
    خب! اینا حکم آیتم های مخفی رو دارن, گوشه کناره های هر مرحله هستن و با کلید F باید برداشته بشن.

برای مثال این تنها لپ تابیه که در مرحله اول یعنی S.S.D.S باید پیداش کنین.

برای من متاسفانه در همین حده،نمیدونم چرا این بلاها همش سر من میاد.
    ایراداتی که خود من به چشم دیدم در مراحل برزیل و واشنگتن دیده شد; دشمنی رو که مثلا بالای پشت بومه می زنین. هنگام سقوط بین زمین و هوا ثابت می مونه! یا در مرحله واشنگتن نارنجکی به طرف یارم پرت شد. نتیجش این شد که طرف کله پا بین زمین و هوا موند!

نظرم بر اینه که این ایرادات به خاطر کرک بازی باید باشه. واقعا بعیده سازنده ها اینطور باگهایی رو ندیده باشن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •