شما دارید حرف از دیه و اینجور چیزا میزنید، منم اعصابم با اینا هی خرد می شه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتیجه می گیریم که (بلانصبت جمع) بسی خاک بر سر همشون![]()
شما دارید حرف از دیه و اینجور چیزا میزنید، منم اعصابم با اینا هی خرد می شه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتیجه می گیریم که (بلانصبت جمع) بسی خاک بر سر همشون![]()
با هر گونه خاک در موقعیت جغرافیاییه سر و کله و پیشانی و چش و چال و ... موافقم
چه میشه کرد
عادت کردیم دیگه
همین بحث دیه شیرین تره امین حرس نخور
تازشم 9 رتبه ی دیگه مونده![]()
Last edited by DaRiOuShJh; 28-11-2010 at 15:37.
آره وضع اینترنت تو ایران خوب نیست ولی با افغانستان مقایسه کردن هم فقط در صورتی امکان داره که طرف غرضی داشته باشه!
از همون که این حرف رو میزنه بپرسید حاضری به جای ایران تو افغانستان بودی جوابش مشخصه
در ضمن توی افغانستان اینترنت سریع هست ولی همه جا نیست و هر کسی هم نمیتونه استفاده کنه ولی الان توی ایران کمتر جایی هست که دسترسی به اینترنت نباشه
ولی در کل چیزی که مشخصه باید خیلی بهتر از این بشه
داریوش می دونی چیه؟ من بیشتر از این حرص میخورم، که اینا فقط بخور بخور دارن!
اونو نمی دونم ولی اگر من باشم 100 درصد افغانستان رو قبول می کردم!از همون که این حرف رو میزنه بپرسید حاضری به جای ایران تو افغانستان بودی جوابش مشخصه![]()
Last edited by eAmin; 29-11-2010 at 23:15.
از داریوش به یاسر:خخخخخخخخخخخخخخ
دقیقا
کلا بستگی به خوده آدمش داره این چیزا
البته خوب این که تو مملکت ما کار ها معمولا به کاردان سپرده نمیشه هم حائز اهمیت است
تا وقتی که به اینترنت به عنوانه یک بازیچه و سرگزمی برای اوقات بطالت نگاه بشه وضعمون بدتر نشه بهتر نمیشه
از داریوش به امین: خخخخخخخخخخخخخخخخ
خوب اوضاعی هست که مدتهاست استارتش خورده
حرس بخوریم نخوریم هم فرقی نمیکنه بهتره سرمون به کاره خودمون باشهوگرنه خودمون هم یه مفلصی مثله همونا میشیم
اون چیزی که تو دله شما پهنه تو دله من و بقیه بچه های دیگه هم از همین ضیافت ها به راهه ولی خوب آدم برای چیزی حرس میخوره که یا امیدی در تغییرش داشته باشه یا خودش بتونه تغییری بده توش
که جفته این چیزا هم در دسته ما نیست! پس حتی فکر کردن بهش هم بیهوده هست به نظرم
فقط یه چشمش رو بگم:
همین دیشب رفتم ترمینال شرق راهیه ولایت شم جلو ترمینال قلقله بود! چرا؟
بنده خدا راننده ماشین هایی که میخواستن برن سمته مازنداران همشون اونجا داشتن میچرخیدن دنبال حتی یه مسافر که سوار کنن (حتی با قیمت نصف این ماشین های خطی) ببرن یه مقدار از خرجه بنزینشون در بیاد! زندگیه مردم این شده دیگه جای فکری برای چیزای دیگه نمیمونه که
تازه هم شروع نشده هنوز
در هر صورت این مردم قشر متوسط و پایین دارن این وسط ضرر میکنن و بس
اون قشر بالایی نه پوله بنزین بشه لیتری 1000 ککشون میگزه نه اینکه اصلا اکثرا برای یارانه و این چیزا ثبت نام کردن اصلا نیازی هم ندارن!
اونا رو پاک کردی اینم یه حالی بده![]()
Last edited by DaRiOuShJh; 30-11-2010 at 15:46.
بچه ها این پست قبلیه رو یکی بترکونه پاک کن
این ویرایشه کار نمیکنه گویا همینطوری داره میچرخه گرگیجه گرفته
آخیش! واقعا این png-24 هم موهبتی هست درطراحی گرافیکی ها! نه حرف
آدم زندگی میکنه با اون طراحی کنه
الان یه نمه تغییرات دادم دقیقا در این حالت بودم:
اگه حوصاله داشتید یه نگاه بندازید:
آخر مجبور شدم table بزنم برای لینکا!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میگم بچه ها چی ریختی برای کل td خاصسته لینک تعریف میکردیم که هر جاش کلیک شه بره تو لینک؟ هر چی زور میزنم یادم نمیاد![]()
حرفای قشنگی زدی حیفه پاک شه. یه لحظه دانلود رو pause کن، رفرش، دوباره امتحان کن
-----
آفرین الان خیلی زیبا تر شد.
فقط
ببخشید اگر مو رو از ماست کشیدیم بیرونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هنوز که هنوزه دست از سر این base بر نداشتی
من موندم چرا همه از table ها بد میگن؟ بابا به کی قسم که از تیبلها فقط نباید در طراحی layout استفاده کرد وگرنه استفاده از table ها درجای خودش خیلی هم خوبه و حتی به مواردی مثل SEO و وب معنایی هم کمک میکنه! باید طرز تفکرمون رو نسبت به table ها کمی تغییر بدیم.
چندتا پیشنهاد میدم داریوش سعی کن همیشه تو طرحیات بکار ببریشون.
style ها رو همیشه به صفحه لینک کن، چون کش میشه و سعی کن از چندین فایل css استفاده نکنی و همه رو تو یک فایل بچپون!
در مورد JavaScript هم همینطور، یعنی مثل بالا عمل کن.
یک موردی هم که من بعضی جاها می بینم، یک نفر برداشته هرچی فریم ورک و کتابخونه و از اینجور چیزا هست رو همه رو به خورد سایت بیچاره داده! قافل از اینکه هر کاری که از دست جاوااسکریپت بر بیاد و framework هایی مثل mootools, dojo, jquery, prototype و ... همشون می تونن کارهایی که با بقیه کتابخوانه ها می شه انجام داد، با اونم میشه، دیگه چرا الکی حجم کدها رو زیاد می کنید؟
حالا این اینجا چیکار میکنه؟
همینو خیلی خشنگ تر و بهتر می تونی تو 3-4 خط! با jquery پیاده کنی، بدون اینکه حجم صفحه الکی زیاد بشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از iframe هم تو کارات خیلی استفاده میکنی، بهتر تا جایی که جا داره از Ajax استفاده کنی.
CSS Sprite هم فراموش نشه.
همینا دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه![]()
ایول
هه هه هه این کجا بود نه اون جا مونده بیس تارگتهیادم نیست اصلا کی گزاشتمش بلنک نیاز نداره اصلا یا تو فریم لود میشن یا _top هستن دیگه
آره خوب جدول از اسمش پیداست باید برای جدول ها و این چیزا استفاده بشه ازش
وگرنه جدول رو چی ریختی میخواید با div بزننید؟ 250 تا میخواد + هر کدوم استایل جداگانه6 متر کد میشه همون
در مورده پیشنهادات:
آره css ها اگه زیاد باشه و استفاده زیاد داشته باشن معمولا یکی میکنم
جا وااسکریپت رو ولی چون زیاد وارد نیستم جدا گونه کار میکنم
از طرفی جداگونه خوبیش اینه که هر کدوم رو خواستی بدونه نیار به ftp و تغییر در فایل ها دو دقیقه از تو همون فروم حذف میکنم( برای آدمایی تنبلی مثله من خیلی خوبه)
اون موضوع همه چی فله ای هم در مورده من به این خاطره که حوصاله زیاد ندارم وقت بزارم برای این چیزا یه کد رو گیر میارم چندین سال باهاش کار میکنم! همه اینا از تنبلی نشات میگیره
از طرفی مثلا من جی کوئری رو تو اینا وارد کردم برایا ین بوده که خورد خورد بخش هایم ختلفی رو اضافه کنم یعنی هنوز کاره اینا تموم نشده برای همونه که لود کردمش
وگرنه الانتو ایندکس فقط نقشه png fix رو داره تو سایت هم یه مقدار خورده ریز بهش وصله
میخواستم اسلاید شو و tooltip اینا اضافه کنم که هنوز فرصت نشده
اینم من اول ایجکس زده بودم لود صفحات رو ولی نشداز iframe هم تو کارات خیلی استفاده میکنی، بهتر تا جایی که جا داره از Ajax استفاده کنی.
چون خوده rss ها هم با جاوااسکرپیت لود میشن تو صفحات
این دوتا دعواشون میشد لود نمیکرد وگرنه ajax بود اول دیدم داره میره رو مخ iframe زدم
ajax برای لود محتوای معمولی خوبه برای جاوااسکریپت خیلی اذیت میکنه
با اینم همچین حال نمیکنمCSS Sprite هم فراموش نشه.
همون بود که تو یه عکسه کلی همه گرافیک ها رو میزاشتیم دیگه؟
این طوری خورد خورد آدم کار کنه و گرافیک تکی بهتره بخوای تغییر بدی دو دقیقه همون رو عوض میکنی نیازی نیست لش رو عوض کنی
دستت درد نکنه
در کل من سایت هام یه جوری ناقصن و همونطور میموننچون خورد خورد اضافه میکنم به مرور چیزا رو
همین انجمن هم کدهاش تو 3 سال همین طور خورد خورد شکل گرفته برای همین بعضی چیزا رو اصلا یادم میره که چنین چیزی رو داشتم یا میتونستم از اونیکی استفاده کنم و ....
اصلا واسه تو هیچکدوم از اونایی که گفتم خوب نیست
تو همینجوری کار کنی خیلی بهتره
مثل آب خوردن!وگرنه جدول رو چی ریختی میخواید با div بزننید؟ 250 تا میخواد + هر کدوم استایل جداگانه 6 متر کد میشه همون
css خاصیتی داره میتونی div رو کاری کنی تا مثل table نمایش داده بشه، 250 تا هم نمیخوادهمونطور که گفتی و گفتم مهم نیّت جدوله!
Last edited by eAmin; 30-11-2010 at 17:25.
خواهش میکنم
تنبلی بد دردیه برادر
چی ریختی؟ نمونه کد میتونی بدی؟مثل آب خوردن!
css خاصیتی داره میتونی div رو کاری کنی تا مثل table نمایش داده بشه، 250 تا هم نمیخوادهمونطور که گفتی و گفتم مهم نیّت جدوله!
مگه باری هر cell یه div لازم نداریم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)