البته کسانی که فیبر داشتند مدتها از داشتن Adsl محروم بودند الان هم خیلی از شهرها همین مشکل رو به دلیل عدم ارتقای تجهیزات دارند . خوب اون به این در.![]()
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
البته کسانی که فیبر داشتند مدتها از داشتن Adsl محروم بودند الان هم خیلی از شهرها همین مشکل رو به دلیل عدم ارتقای تجهیزات دارند . خوب اون به این در.![]()
از جمله من که هنوز همین مشکل رو دارم ..![]()
یعنی با اینکه شیرازی ولی مرکز مخابراتیتون رو فیبر نمی تونه سرویس بده؟ مطمئن هستید؟
اره ، مطمئنم ؛ مرکز امیر کبیر پیش شماره 843 ، هیج جا سرویس نمیده![]()
شاتل واسه امیرکبیر میده ولی میگه هیچ تضمینی واسه کیفیت و قطع و وصلی نمیده!
جدیدا نخابرات داره رو فیبر نوری میده. همون 1888 بود فکر کنم.زنگ بزن بپرس
این که یه نفر بود ، ایا همه همین مشکل رو دارن ؟
مودم 200 تومنی و عدم پشتیبانی و ...
---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
در ضمن پارس انلاینی ها ؟!، این همسایه ما از دیشب تا الان قطعی اینترنت داره ؟ گفت بپرسم از ابوذر کسی مشکل داره ؟
به این تاپیک ها سر بزن:
با دروغی به نام وایمکس ایرانسل آشنا شوید!
بحث و بررسي سرويس وايمكس ايرانسلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بحث و بررسی سرویس دهنده وایمکس / مبین نتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به این شماره هم زنگ زدم میگه پیش شماره شما توی لیسته و تا یه مدت دیگه که معلوم نیست کی درست میشه![]()
البته توی شیراز هم چند ماه هست روی فیبر نوری راه انداختن. ( از اردیبهشت امسال )
این که میگن تعهد بدین که قطع و وصل میشه و از این حرف ها چرته ، از منم گرفتن و گفتن اله بله
گفتم عیب نداره. تا کی می خوان از این سیم مسی ها کار بکشن.
اره برای من هم یکی دو ماه هست که فیبر نوری شده و تعهد گرفتن و با قبل تفاوتی نکرده..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)