تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 220 از 288 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 2876

نام تاپيک: پـرایـد Pride ( نسیم و صبا )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه آب کم باشه احتمال اینکه دما برا بالا خیلی زیاده
    اما هرگز نزار دما به اونجا برسه
    این روزا خیلی گرم شده من خودم کولر میگیرم جواب نمیده(زیاد خنک نمیشم) اما ماشین دماش از وسط بالاتر نمیره
    شما چند تا احتمال برات هست مینویسم خودت چک کن
    1-فن دوم کار نمیکنه
    2-ترموستات خرابه
    3-فن اول کار نمیکنه
    به هر حال اگه همه چیز عادی باشه حتی دمای هوا به 55 درجه هم برسه دمای ماشین نباید به قرمز برسه
    ممنون از راهنماییت. مشکل همون آب مخزن انبساط بود...... امروز تو اتوبان تهران کرج تا میتونستم به ماشین فشار آوردم که دمای آب بره بالا. ولی به 4/3 هم نرسید. یه خورده از وسط بالاتر رفت..... تازه چون ماشین داغ نمیکرد هم کولر خیلی سرد بود و هم کشش ماشین مثل روز اولش شده بود.... همه ایرادایی که تو این یک ماه اخیر داشتم مال همین مخزن فسقلی بود.........
    نذارید مخزن انبساط آبش کم بشه........

2. این کاربر از gigili1567 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ممنون از راهنماییت. مشکل همون آب مخزن انبساط بود...... امروز تو اتوبان تهران کرج تا میتونستم به ماشین فشار آوردم که دمای آب بره بالا. ولی به 4/3 هم نرسید. یه خورده از وسط بالاتر رفت..... تازه چون ماشین داغ نمیکرد هم کولر خیلی سرد بود و هم کشش ماشین مثل روز اولش شده بود.... همه ایرادایی که تو این یک ماه اخیر داشتم مال همین مخزن فسقلی بود.........
    اگه فن کولرت از این فن های جدید بزرگ باشه حتی موقعی که کولر روشن دمای آب ماشین خنک تر از زمانی هست که کولر خاموشه
    واسه من که اینجوریه
    اگه به آب و روغن و چند تا چیز دیگه پراید برسین به خدا بهترین ماشینه

4. این کاربر از mhaf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه فن کولرت از این فن های جدید بزرگ باشه حتی موقعی که کولر روشن دمای آب ماشین خنک تر از زمانی هست که کولر خاموشه
    واسه من که اینجوریه
    اگه به آب و روغن و چند تا چیز دیگه پراید برسین به خدا بهترین ماشینه
    آره از همین جدیداست. 2 تا فن داره. یکیش دودوره. همه چی سالمه. همون آب مخزن کم شده بود ماشین داغ میکرد. به ماشین خوب میرسم. ولی این یه قلم از دستم در رفته بود. آب رادیاتور رو چک میکردم میدیدم پره دیگه مخزن انبساط رو چک نمیکردم.تو گرمای امروز، تهران کرج رو 130 تا میومدم با کولر. ماشین آخ نمیگفت. تازه مصرف بنزینم هم زیاد شده بود. الان به حالت عادی برگشته.
    به خدا اگه به ماشین برسید و درست استفاده کنید خیلی بهتون حال میده. من رفتم شمال از جاده هراز... قبل این مشکل، صدی 6 سوزوند. دیگه چی میخواین از این بهتر.... کلی سربالایی، سرازیریاشم که پشت کامیون دنده سنگین باید میرفتی.... تهران تبریز رو با صدی 5 رفتم من...

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چند روز پیش یه تصادف از 111 دیدم تو اتوبان کرج به سمت تهران.... یه 111 مونده بود بین سمند و فکر کنم 405... سمند صندوقش جمع شده بود. ماشین عقبیه هم موتورش جمع شده بود تا وسطای کاپوت، 111 هم کاپوتش 4/3 جمع شده بود و صندوقشم تا صندلی عقب جمع شده بود. ولی کابین سرنشین کاملاً سالم بود. حتی یه خورده هم جمع نشده بود. مثل اینکه واقعاً بدنه رو تقویت کردن..... راننده صحیح و سالم اومده بود بیرون و داشت راه میرفت. انگار نه انگار تصادف کرده.
    کسی سابقه تصادف با 111 رو داشته (خدای نکرده) یا دیده؟
    Last edited by gigili1567; 02-07-2011 at 13:46. دليل: اشتباه املایی

7. این کاربر از gigili1567 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

والا آدم نمی دونه از دست ساپیا چیکار کنه
    کارت یکی از آشناها رو گرفتم
    گفتم باک رو پر می کنم چراخ بنزین هم رفت روی حالت چشمک زن که فکرکنم 2 3 لیتر بیشتر توی باک نبود دلمو صابون زدم پر پرش می کنم
    هر کاری کردم باک هوا داشت و بنزین پایین نمی رفت
    سرویس اولیه این رو رفع می کنن یا نه؟
    باک وقتی خالی باشه همینجوریه عزیزم.
    من هفته ی قبل یک 206 صفر برای خانم خونه از ایرانخودرو تحویل گرفتم مطمئن نیستم ولی فکر کنم کمتر از 10 لیتر از ابتدا ته باکش بنزین موجود بود. جای تأسف داره از این کارهای ایرانخودرو. مگه چقدر پولش میشه باک رو پر میکردن در ازای اینهمه سودی که میکنن؟؟
    القصه.
    رفتم جایگاه تا بنزین بزنم بنزین پایین نمیرفت! لوله ی نازل رو تا نصفه بیرون کشیدم و همونطوری سلانه سلانه بنزین زدم تا 41 لیتر تونستم بزنم. نمیدونم آیا کامل پر شد یا بازم چند لیتری هنوز جا داشت بیخیالش شدم چون حوصلم سر رفت از اون وضع بزنین زدن که باید صبر میکردم تا بره پایین دوباره بزنم و با چشم نگاه کنم یکوقت سر ریز نشه. طبق چیزی که در phalls خود بچه ها امتحان کردن باک 206 گویا 55 لیتریه بگذریم که توی مشخصاتش گفته شده 50 و بعضیها میگن 44!
    قبلاً هم گفتم اشتباهه که باک رو بذارین تا این حد خالی شه.
    Last edited by Penryn; 02-07-2011 at 14:46.

9. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

چند روز پیش یه تصادف از 111 دیدم تو اتوبان کرج به سمت تهران.... یه 111 مونده بود بین سمند و فکر کنم 405... سمند صندوقش جمع شده بود. ماشین عقبیه هم موتورش جمع شده بود تا وسطای کاپوت، 111 هم کاپوتش 4/3 جمع شده بود و صندوقشم تا صندلی عقب جمع شده بود. ولی کابین سرنشین کاملاً سالم بود. حتی یه خورده هم جمع نشده بود. مثل اینکه واقعاً بدنه رو تقویت کردن..... راننده صحیح و سالم اومده بود بیرون و داشت راه میرفت. انگار نه انگار تصادف کرده.
    کسی سابقه تصادف با 111 رو داشته (خدای نکرده) یا دیده؟
    چیزی که من از پراید هاچبک مدل 85 که سابقاً داشتم میدونم و دیدم اینه که فقط سپر عقبش خیلی محکمتر از پراید سدانه.سپر جلوش هم خیلی قوی بود و توی یک تصادف باعث شد درب راننده ی یک پراید از بالا تا پیین قور و دبه شه و تا حدی ماشین از نایحه ی گوشه ی سپر رفت روی صندلی راننده ی اون ماشین ولی از من فقط یک چراغ کوچک سه گوش شکست و خشهای بی اهمیتی رو ی سپر برداشت که بخاطر رنگ مشکی سپر اصلاً به چشم نمیومد.
    جنس سپرهای قدیمی مشکی هم با اینی که دارن روی هاچبکهای جدید(111) میذارن زمین تا اسمون فرق داشت. این جدیدها که با یک ضربه ی کوچیک میشکنه!
    قوی بودن سپر عقب رو هم وقتی متوجه شدم که بردمش تعمیر چون سپر عقب خیلی از پرایدها از همون اول که از خط تولید میاد بیرون یه وریه و سمت چپش(سمت راننده) یه ذره پایینتره و باید ببری سپرسازی تا باز کنه و قاب فولادی زیر همون قسمت رو با پتک صاف کنه تا تازه سپر مثل آدمیزاد بسته شه.
    اما اینی که شما گفتی جای خوشحالی داره ولی باید بدونی کلاً بدنه ی ماشینهایی مثل پراید و 405 و.... با تقویت کردنهای موضعی که در پروزه ی x100 سایپا داره انجام میشه چندان ره بجایی نمیبره چون قرار دادن نقاط شکست داخل بدنه و طراحی امن کابین چیزی نیست که با سنگین کردن بدنه یا استفاده از ورق ضخیمتر بخواد محقق شه.
    مقاله ی صص 68 و 69 مجله ی ماشین همین ماه رو بگیرید و بخونید در همین زمینست.
    Last edited by Penryn; 02-07-2011 at 14:20.

11. 2 کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ببخشید دوستان من می خوام پراید دست دوم مدل 88 به بالا بخرم امکانش هست توضیح کدوم مدل بهتر هست
    اینکه خود کارخونه گازی کرده باشه با این توسط خصوصی شده باشه خیلی فرق داره

آخر فروم باز mska's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    يزد>کرج<>تهران

پيش فرض

ببخشید دوستان من می خوام پراید دست دوم مدل 88 به بالا بخرم امکانش هست توضیح کدوم مدل بهتر هست
    اینکه خود کارخونه گازی کرده باشه با این توسط خصوصی شده باشه خیلی فرق داره
    Saba بگیر بهتره
    دوگانه هم اگر میخای کارخونه ای بهتره و ایمن تر

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    یک نکته و ختم کلام
    ماشین ایرانی مثل تخم مرغ شانسیه و بس!!!!!!!!!

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

Saba بگیر بهتره
    دوگانه هم اگر میخای کارخونه ای بهتره و ایمن تر
    بودجه من طرف های 7 تومان هست برای سادش و حدود 500 تا 600 برای گازی کردنش گذاشتم
    شما که میگی مدل صبا چه بهتریت های نسبت مدل های دیگر رو هم داره میزاشتی؟همینجوری که نمیشه گفت این از اون بهتره

ماشین ایرانی یک تخم پلاستیکی هست که به قیمت الماس می فروشن.خیلی جالبه بهترین نوع پراید رو تو افغانستان با 2 تومان میدن نه این مدل های داغونی که تو ایران هست و با قیمت 8 تومان میدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •