دوستان اگر نخوام که سرویسم رو تمدید بکنم، باید قبلش به شرکت اطلاع بدم؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان اگر نخوام که سرویسم رو تمدید بکنم، باید قبلش به شرکت اطلاع بدم؟
ما حالا نفهميديم ميفهمه يا نه.در ضمن art home نامحدود هست.
نامحدود هست ولی تا 40 گیگ به خاطر این که تقلب نکنی![]()
بايد بري يه فرم بگيري از شاتل ميبري دانشگاه يا يه شركت مهر ميكنه مياري
اگه نميتوني زنگ بزن برات فاكس كنند
کار درست رو انجام دادی ما هم از اینکه یوقت کسی یه اشتباهی رو ناخواسته بخواد انجام بده کمکش میکنیم تا به دام مشکلات بعد از اون نیوفته البته در مورد adsl
در مورد راه حل هم که میگی بچه قمی خوب نامه از دانشگاه اگه دانشجو هستی برو به دانشگات یه نامه ازشون بگیر بگو برای اینترنت سرعت بالای 128 به نامه از طرف دانشگاه نیاز داری
شرکت هم که اگه بابات شرکت داره یا از فامیلات یا آشنا ها از یکی خلاصه باید کپی روزنامه رسمی شرکت و یه فرم که مهر و امضا مدیر شرکت روش باشه که نشون بده شما کارمند اونجایی و برایه کار هایه تحقیقاتی به سرعت بالای 128 نیاز داری همین ولی اگه بچه تهران بودی دیگه این دنگ و فنگ هارو نداشتی![]()
حالا نفهميدم متوجه ميشن يا نه![]()
نباید حجم مصرفیت تو ماه از 20 gb بزنه بالا وگرنه میفهمن که داری یه شیطونیایی میکنی چون با 64 فوقش خودتم بکشبی بیشتر از 20 gb نمیتونی دانلود کنی چه رسد به 40 gb![]()
بهترین راه اینه که یه امتحان بکنی
میتونی زنگ بزنی ازشون بپرسی. دی:
کسی تا حالا امتحان نکرده..
امروز میرم فرم شرکتی رو میگرم ( تو نت نیست دانلود کنم ؟ ) - یکی از دوستام کانون تبلیغاتی گرافیکی داره که مهر هم داره و رسمیه ، از اون میتونم مهر و امضا بگیرم آره ؟
پس مشکله 512 هم حل شد -
حالا مودم :
billion
dLink
Tp Link
ASUS
و ...
1- اول دقیقا بهم بگید که آیا تو نوسانات یا سرعت تاثیر مستقیم داره ؟
2-این asus که میگید از همه بهتره ، مارکه دقیقش چیه ؟ میخوام امروز برم قیمت کنم .
3-من اگه tp link 25 تومنی بگیرم و تا آخر نخوام شرکتمو عوض کنم ، این مارک چطوره ؟ ( سرعته دوستم با dlink خیلی بالا پایین داشت ، نکنه به خاطره مودمشه ؟ )
اطلاع بدید بهتره کارتون زودتر راه میافته حالا چرا میخواید فسخ کنید؟
هم اکنون 66 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 66 مهمان)