امروز پینگ منم زیاد شده
دیشب بهتر بود.
امروز پینگ منم زیاد شده
دیشب بهتر بود.
سلام...
برا من پینگ صبجای زود بهتره ! یعنی 9 صبح مثلا. ولی باز راضی کنندس ! سرعتم که بگو 0.1 بیشتر از 16 نمیشه !!!
یعنی خود خود 128 دیگه !!!
ببخشید اگر حرفی که میخوام بزنم یه مقدار از هدف اصلی تاپیک فاصله داره، اما فکر کردم چون قبلا خودم توی همین تاپیک یه جمله رو گفتم (در حالی که واقعا بهش ایمان داشتم، اما حالا میخوام اون حرفو پس بگیرم)، فقط جهت آگاه سازی اذهان، لازمه که گفته بشه...
من نمیدونم که چه به سر اوضاع همیشه نابسامان اینترنت این مملکت داره میاد... به سلامتی و میمنت، کیفیت سرویسهای پرسرعتاینترنت، بعد از صبانت و... و امروز نوبتی هم باشه نوبت شاتل، داره به شدت افت میکنه.
سرویسهای شاتل قبلا محدودیت ترافیکی داشت، اما حالا نامحدود شده!!! (مثلا)
سرویسهای شاتل قبلا سرعت بالایی داشت، اما از امروز سرعتهاش واقعــــی شده!!! یعنی اگه قبلا با 80کیلوبایت در ثانیه دانلود میکردیم، از امروز... اگه خیلی خوش شانس باشیم... باید با 30 ک/ثانیه دانلود کنیم!!!
به این ترتیب... حرفی که قبلا زدم رو پس میگیرم.
من همچنان به دنبال یه سرویس پرسرعت میگردمکه فقط پهنای باند متوسط 45-50 داشته باشه، فقط همین!
شاتل که از انتخابام حذف شد 100%
لایزر شنیدم پشتیبانی بسیار ضعیفی داره، اما اگر ناچار بشم شاید مجبور بشم که برم سراغش
پارس آنلاین، صبا، سپنتا، آسیاتک توی مرکز مخابراتی ما سرویس نمیدن.
من موندم و داتک
میخوام از شما کاربران داتک 2 تا سوال صادقانه بپرسم...
1. اونایی که سرویس 256 داتک دارن، خداوکیلی رینج سرعت دانلودشون در بازه زمانی 8 صبح تا 4 بعد از ظهر چقدر هست؟ مینیمم، میانگین، ماکسیمم؟
2. پشتیبانی داتک رو در چه حد ارزیابی میکنید؟ آیا اگر مشکلی برای من پیش بیاد، که با احتمال اندکی هم به مشکلات داخلیم مربوط باشه (مثلا تنظیمات شبکه)، میتونن منو راهنمایی کنند یا نه؟
پیشاپیش از راهنمایی های شما دوستان سپاسگزارم![]()
سرویس لابزر هم فکر کنم 2 روزی میشه واقعی شده ... یعنی اون حالی رو که قبلا رو دان میدادند دیگه نمیدن...اوضاش خراب شد.سرویسهای شاتل قبلا سرعت بالایی داشت، اما از امروز سرعتهاش واقعــــی شده!!! یعنی اگه قبلا با 80کیلوبایت در ثانیه دانلود میکردیم، از امروز... اگه خیلی خوش شانس باشیم... باید با 30 ک/ثانیه دانلود کنیم!!!
جواب سوالاتون:
1-من الان حدود فقط 1 سال و نیمه که سرویس 512 نامحدود داتک دارم(در کل من نزدیک 3 ساله از داتک اینترنت دارم).چه روز چه شب چه نیمه شب چه قبل نیمه شب چه عصر و.... هر موقع که دارم دانلود میکنم سرعتم روی 63.8 کیلوبایت ثابت هست.مینیموم و ماکسیمم و میانگین همین عدده
2-توی این چند سالی که از داتک سرویس داشتم به مشکل خاصی نداشتم که بخوام بزنگم بهشون.اما در کل جدیدا یه سری زن آوردن تو پشتیبانی که خیلی گاگولن اما مرداشون هنوز هم خوبن.قدیم که همه مرد بودن خداییش بهترین پشتیبانی رو داشت اما هنوز هم که هنوز مرداشون بد نیست
اگرم شما به مشکلی برخوردین اگه شب که مرداشون هستن بزنگی بهتره
فکر کنم از این صادقانه تر دیگه نمیشد![]()
1. بستگی به منطقتون داره برادر، اگه مثله ما باشه تو اون ساعات اداری هم زیره 30 اینا نمیاد ولی ممکنه تو بعضی مناطق تا تو رونج 20 کیلوبایت در ثانیه هم بیاد البته لحظه ایمیخوام از شما کاربران داتک 2 تا سوال صادقانه بپرسم...
1. اونایی که سرویس 256 داتک دارن، خداوکیلی رینج سرعت دانلودشون در بازه زمانی 8 صبح تا 4 بعد از ظهر چقدر هست؟ مینیمم، میانگین، ماکسیمم؟
2. پشتیبانی داتک رو در چه حد ارزیابی میکنید؟ آیا اگر مشکلی برای من پیش بیاد، که با احتمال اندکی هم به مشکلات داخلیم مربوط باشه (مثلا تنظیمات شبکه)، میتونن منو راهنمایی کنند یا نه؟
در کل روزی 2.5 گیگ دانلود رو ولی باید داشته باشید که استاندارد برای 256 کیلوبیت هست
2. داخلی باشه که اصلا انتظاره کمک خاصی نداشته باشید فقط میپپیچونن ولی تا یه حد راه اندازی کمک میکنن
درکل از هیچی بهتره ولی طبقه معموله ایران کافی نیست
برای مرکز مخابرات جعفری دارم تلاش میکنم که بگیرم.
موضوع اینه که من داشتم از شاتل میگرفتم، همه مدارکم هم آماده کردم، حتی پیک هم قرارداد و اینا رو آورد ولی چون امضای دو نفر لازم بود برای برگه های قرارداد، این شد که امروز پول ندادیم به پیک، مونده برای فردا صبح (حکمتی بوده گویا!)
من اصلا برام حجم دانلود مهم نیست. فقط میخوام وقتی 5 نفر همزمان خواستن توی اینترنت سرچ بکنن، نیان به من بدبخت قُر بزنن که چرا اینترنت قطعه!!!
الان شاتل برای یک سال 256 (یعنی آرت3) داره 480 هزار تومن میگیره، بعلاوه 70 تومن بابت مودم، یعنی رسما 550 تومن پیاده شدیم. من خودم توی خونه 320 (یعنی آرت4) دارم! که دو روزه سرعتش از 80 رسیده به 30 (پالیسی جدید شاتل)! منم که خبر ندارم توی مرکز مخابراتی جدید چه سناریویی داره این شاتل (چون گویا هر جا سرعت یه جوره!!! ولی در کل داغون یا به عبارتی واقعــــی شده)
از طرفی داتک هم فقط به این مرکز مخابراتی یا نامحدود میده، یا 256ویژه یا 512ویژه. 256 ویژه اگر بخوایم با شاتل مقایسه کنیم، قیمتش برای یک سال 370 تومن درمیاد. 370 کجا.... 480 کجا؟!
اگر شما جای من بودین چیکار میکردین؟![]()
حالا شما شانس آوردی 256 ویژه میده
برای ما که فقط 512 ویزه میده و نامحدود
به نظرم بگیر همون 256 ویژه رو
این پینگ داتک جدیدا چرا اومده پایین!؟ گندشون بزنن! قبلنا خیلی بهتر بود. جدیدا خیلی میره رو اعصاب فکر کنم داتک رو با مخابرات عوض کنم بهتر باشه. ها؟؟!
عجیبه ...!!!
منم 128 دارم و همیشه با 16 دان میکنم ولی نمیدونم چرا وقتی
از speed test تست میگیرم مثه شما 13 نشون میده.
کلا مثه اینکه این سایته با 128 مشکل داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)