خیلی وقته این تاپیکو دنبال میکنم.
انقد از کلیپ تعریف شد وسوسه شدم یکی بگیرم.جناب peaceful آدرس اگه زحمتی نیست واسه منم پی ام کنید.
خیلی وقته این تاپیکو دنبال میکنم.
انقد از کلیپ تعریف شد وسوسه شدم یکی بگیرم.جناب peaceful آدرس اگه زحمتی نیست واسه منم پی ام کنید.
آقا من حرفم رو پس میگیرم کلیپ پلاس نگیرین دو تا آکبند داشتم باز میکردم سر اولی داشتم انگشتم رو از دست میدادم سر دومی جونم رو یه جوری پرسش کردند که فقط میشه با گیوتین بازش کرد.
Last edited by peaceful1; 28-12-2010 at 21:00.
سلام.
یه MP3 پلیر میخوام که حجمش 8 گیگ باشه ، از مارک های معتبر باشه ، توی بازار براحتی گیر بیاد ، تا سقفه 100 تومن باشه! (16 گیگ هم بشه که چه بهتر!)
چه مدلی رو معرفی میکنید؟
ZEN Mozaic EZ300
Creative Zen Style 300 8GB
سلام دوستان
یه رکوردر میخوام که شرایط زیر رو داشته باشه:
1-کیفیت ضبط صدا خوب باشه مثلا از فاصله ی 2-3 متری.
2-برای 10-15 ساعت ضبط مداوم باطریش تموم نشه!
3-حجمش به اندازه ای باشه که این 10-15 ساعت توش جاشه.
4-این خیلی مهمه.سایزش کوچک باشه.نهایتا به اندازه ی 2 برابر سانسا کلیپ.
خیلی ظریف و کوچیک هست ولی خوب تنظیمات پیشرفته سونی و المپیوس رو نداره و کیفیتش هم برای من راضی کننده نبود حداقل انتظار دارم از پلیرم بیشتر باشه که به نظرم این طور نرسید ولی خوب دوربین داره میتونی عکس گوینده رو بگیری و به عنوان آلبوم آرت به فایل آهنگ اضافه کنی خیلی کمک میکنه که بعدا بتونی فایل رو پیدا کنی
شرمنده لینک رو یادم رفت بزارم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by peaceful1; 29-12-2010 at 23:00.
دوستان اگه میشه جواب منو زودتر بدین.من یه کم عجله دارم.
مرسی
پست قبلی به کار نیمد؟! استفاده کردم به راحتی تا 6-7 رو جواب داد
همه پلیر ها ی برند های مطرح 2-3 متر رو دیگه خوب ضبط میکنند هر چی بگیری این کار رو به خوبی انجام میده فقط چند فرق جزئی تو تنظیمات دارند .
اقا دستت درد نکنه جواب دادی.من فک کردم جواب یکی دیگه است.آخه خوندم چیزی در مورد رکوردر نداشت!
من یه رکوردر جم و جور میخوام اون خیلی بزرگه!
در ضمن اپشن هایی مثل دوربین و... اصلا به کارم نمیاد.یه چیزی باشه که فقط ضبط کنه با عمر باطری طولانی.
راستی اگه میتونی قیمت هم بذار.
مرسی...
سلام خسته نباشید همه برو بکس پی سی ورلد یه سوال داشتم از دوسته خوبمون peaceful1 اینجا مثله اینکه حرفه ای ترین کاربر ایشون هستند یه خورده مطلب رو باز کن بی زحمت
120 تا 160 3-4 تا پلیر خوشگل با کیفیت صدای خوب ضبط زیاد مهم نیست برام اصلا بیس نمیخوام از صداش 16 - 8 باشه ترجیحآ
اگه مارکش و خصوصیاتی که گفتم رعایت بشه 4 گیگ فوق العاده ای اگه وجود داره بگید ممنون میشم در آخر اگه قیمت دقیق روزشون رو هم بدین که یه دنیا ممنون میشم
پیشا پیش ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)