از دیکشنری:
guests in your house:
I didn’t realize you had company.
بین مثال ها ساختار جمله ی بالا بیشتر به مال شما شبیه بود... ببینید "مهمون داریم" با جمله ی شما جور درمیاد یا نه...(مثلا یهو پلیس سر میرسه بعد گروه دزدها میگن : بچه ها مهمون داریم!)
از دیکشنری:
guests in your house:
I didn’t realize you had company.
بین مثال ها ساختار جمله ی بالا بیشتر به مال شما شبیه بود... ببینید "مهمون داریم" با جمله ی شما جور درمیاد یا نه...(مثلا یهو پلیس سر میرسه بعد گروه دزدها میگن : بچه ها مهمون داریم!)
آره درسته همون مهمون داریم میشه چون دقیقا همونطور که گفتی یه گروه خلاف کار بودن نشته بودن داشتن مواد معامله می کردن یه دفعه یه نفرشون می بینه که یه پلیس اومد اینو که میگه (we have company) همشون اسلحه بر میدارن و....
یکی از دوستان خواهشا ترجمه کنه:
you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
- Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
- If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
شما دسترسی به این صفحه رو ندارید. این می تونه به یکی از دلایل زیر باشه:
1- حساب کاربری شما قابلیت ورود به این صفحه رو نداره. احتمالاً شما قصد دارید پست کاربر دیگری را ویرایش کنید، به تنظبمات مدیریت (Administrative) وارد شوید یا از دیگر ویژگی های خاص استفاده کنید...
2- اگر سعی دارید که پستی ارسال کنید ، ممکن است حساب شما در انتظار فعالسازی است یا از سوی مدیریت غیر فعال شده...
سلام
دوستان عزیز من یک سوال در مورد زبان داشتم
میخواستم بدونم من اگه به کلاس زبان برم و انگلیسی رو کامل یاد بگیرم
بعدا برای من شغل مناسبی توی ایران پیدا میشه یا نه؟؟؟
کلا میخواستم بدونم ارزش داره یا نه؟؟؟
با تشکر
زبان بلد بودن صد در صد ارزش داره...
هم میتونه پول ساز باشه و هم خیر...
اگه تاجر بشی، مطمئنا میتونه کمکت کنه
اگه مهندس، باز هم کمک حالت میشه
اگه مدرس موفق باشی، کلاسهای خصوصی همیشه پول ساز بودند
دکتر هم بشی، مطمئنا بی تاثیر نیست
میمونه بازاری ، که آن هم اگه زبانت خوب باشه، شاید یه روز بتونی تاجر بشی...
شغل آزاد...خیر![]()
بله...میتونه پول ساز باشه!!! همونطور که اون دوستمون گفتن از راه های گوناگون مثل مترجمی، کلاس خصوصی یا توی آموزشگاه درس دادن ، راهنمای توریست شدن و....میشه از زبان پول در آورد
ولی یه چیز را بهتون توصیه میکنم!!! سعی کنید سطح فکرتون را یکم بیارید بالاتر! حالا حتما نباید زبان یاد بگیرید که هر روز بتونید با استفاده از اون پول پارو کنید! قطعا بین یه آدم که زبان بلده و یه آدم که بلد نیست خیلی تفاوت هست!!!
پورفسور حسابی با وجود اینکه هیچ احتیاجی به یادگیری زبان آلمانی نداشت چهل سال هرشب نیم ساعت نشست آلمانی خوند و خودشو به جاهایی رسوند که حتی دوستش که استاد زبان آلمانی توی دانشگاه بود در مقابلش کم میاورد!!!
نه تنها برای زبان بلکه برای یادگیری هرچیز دیگه فقط علاقه لازمه و پشتکار( و یکم صبر) !!! شما لازم نیست از همه کارهای روزانه بزنید و بشینید زبان بخونید و خرج های خیلی زیاد برای کلاس های خصوصی و استادهای انچنانی کنید! از وقت های مردتون اگه برای یادگیری زبان استفاده کنید بهتون قول میدم به یه جاهایی خواهید رسید
با آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز![]()
Last edited by singleguy; 26-09-2009 at 23:00.
دوستان عزیز از نظرهای زیباتون متشکرم
من به زبان خیلی علاقه دارم و فقط به خاطر پول نیست
همینطوری میخواستم بدونم از نظر شغلی مناسب هست یا خیر
یک سوال دیگه هم داشتم
آیا کلاسهایی که توی ایران برگذار میشه برای یادگیری زبان مناسب هستند یا نه؟؟؟
برای شروع اینطور که دوستان قبلا گفتن بد نیست با کلاس پیش برید. وقتی یکم دستتون راه افتاد دیگه بستگی به خودتون داره اگه احساس کردید اراده و علاقتون اینقدر قوی هست که بدون کلاس میتونید پیش برید که خیلی خوبه، ولی اگه احساس کردید با کلاس باید پیش برید و خودتون نمیتونید، خب حتما باید با کلاس ادامه بدید!
واما درمودر کلاس ها یه چیزی که خودم تجربه کردم را میگم! بقیه دوستان که سابقه تدریس داشتن بهتر میتونن راهنماییتون کنن!
ممکنه شما در بدترین آموزشگاه ها و پایین سطح ترینشون یه معلم بسیار عالی به تورتون بخوره و همچنین ممکنه توی یه آموزشگاه خیلی توپ و معروف یه معلم بیاد سر کلاستون که اونقدرا مورد پسند شما نباشه! ولی خب چیزی که مسلمه اینه که هر آموزشگاهی یه سیستم آموزشی کلی را برای خودش دنبال میکنه! شما در مورد اون سیستم آموزشی بیشتر تحقیق کنید و گول اسم آموزشگاه ها را نخورید! خیلی از آموزشگاه ها دارن پول اسمشون را میخورن که تو شهر ما خیل زیادن!
من خودم فکر میکنم انگلیسی رو تا حد متوسط بلدم
به نظر شما خودم یاد بگیرم بهتره یا کلاس برم؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)